Foto bij 35 Austria – Raceday 3

Heel veel lees plezier. Dankjulliewel voor de motivatie elke keer! Sta gewoon op twee in de jaar top! Jullie zijn geweldig ❤️
Heb zelfs een beetje vooruit kunnen schrijven ❤️

Jade’s point of view
‘Had jij al met Luna besproken of jullie meevliegen straks? Aangezien ik vanavond moet oppassen?’ Max kijkt mij vragend aan en neemt vervolgens een slok uit zijn bidon.
‘Ja, ik heb het wel gevraagd en het terugvliegen vanaf Nice naar huis is ook geen probleem, alleen wat doen we met de auto?’ Max heeft ons vrijdag gevraagd of wij mee naar Monaco gaan en daar blijven slapen en dan dinsdag in de loop van de middag met het vliegtuig naar huis gaan, aangezien we dan geen 14 uur hoeven te reizen. Hij was zelfs bereid om de vliegtickets te betalen aangezien die echt niet goedkoop zijn.
‘Ja, dat is een goede.’
‘Luna zei wel iets over een bedrijf met studenten die je kan laten invliegen en die je auto komen ophalen, maar voor dat geld rijdt ze hem zelf wel zei ze.’
‘Wat zegt Daniel ervan?’
‘O, dat weet ik niet hoor. Dat zou je Luna moeten vragen, waar is ze trouwens?’ Ik kijk even zoekend op van de lounge bank waar we in liggen.
‘Die is in gesprek met Christian, maar ik mag niks zeggen.’ Hij lacht en heeft pret lichtjes in zijn ogen. Positief nieuws dus. Ik ga het wel horen straks.
‘Hoelaat gaat het vliegtuig?’ Max kijkt even op zijn horloge.
‘Over een paar uur pas. Tijd zat. Laat wel even weten of jullie meevliegen, want dan moet ik jullie aanmelden.’
Als Max net klaar is met praten zie ik Luna naar buiten komen lopen. Ik zie dat ze haar glimlach probeert te onderdrukken. Eerst maar is vragen wat we gaan doen met de auto en of we mee gaan met onze vriendjes. Ik sta op en loop naar Luna toe.

Een paar uur later zitten we inderdaad allebei in het privé vliegtuig. Luna had iets meer overtuiging nodig, maar nadat Daniel haar praktisch had gedwongen mee te gaan, door iets over kosten te fluisteren wat ik dus helemaal niet snapte, stemde Luna schoorvoetend in om mee te gaan en de kosten door de jongens te laten betalen. Luna heeft tijdens het ophalen van onze koffers wel snel gezegd dat Christian haar wat had gevraagd, maar dat ze dat nu niet kon vertellen, omdat ze nog even moest nadenken. Daar heb ik respect voor en ik zal geduldig, tot in het vliegtuig dinsdag, wachten tot ze het zelf zegt.
We zitten op de bank in het vliegtuig en Max heeft zijn arm om mij heen geslagen terwijl ik tegen hem aan leun. Hij is helemaal niet een klef type, maar dit vinden we allebei heel fijn. Gewoon dicht tegen elkaar aanzitten en verder niks. Vooral genieten van elkaars aanwezigheid. Max en Daniel zijn druk verwikkeld in een gesprek over auto’s. Beide gaan helemaal op in het gesprek en hebben niet door dat Luna en ik ze uitgebreid aan het bestuderen zijn.
De vliegreis gaat gelukkig snel en zonder problemen. Inmiddels zitten we bij Max thuis avond te eten, niet met z’n tweeën maar met z’n drieën. De zoon van Raymond, Thierry, is er ook bij. Hij kan niet ophouden over het potje FIFA dat hij straks gaat spelen tegen Max en hij is er van overtuigd dat hij het ook zeker gaat winnen.

Terwijl de jongens bezig zijn met het potje FIFA in de woonkamer, zit ik aan de eettafel met mijn laptop voor mijn neus. Ik was bezig met het lezen van een van mijn manuscripten, vooral omdat het gewoon een leuk en pakkend verhaal is, maar inmiddels zit ik door Instagram te scrollen. Ik kom al snel uit op het persbericht dat Max heeft geplaatst over onze relatie. Echter is dit een kopie op een fan Instagram en niet de officiële pagina van Max. Mijn nieuwsgierigheid wint het van mijn verstand en ik klik de reacties aan. Ik begin te lezen. Ik scrol verder door de reacties en voel hoe een brok zich in mijn keel vormt, een koud gevoel mijn lichaam binnen treedt en hoe tranen in mijn ogen schieten. Dit is niet wat ik voor ogen had.
Misschien één op de tien reacties op deze post zijn positief, maar over het algemeen hebben ze allemaal een sterke, ongezouten mening klaar over mij, mijn persoonlijkheid, mijn lichaam en mijn relatie met Max. Ik weet dat ik dit nooit had moeten lezen, ik weg had moeten klikken dat ik het zag en het mij vooral niet moet aantrekken. Dat ze zeggen dat ik lelijk ben, ik super arrogant ben en helemaal niet om kan gaan met de pers is tot daar aan toe. Maar dat ze mij uit schelden voor dik en hoer doet mij onwijs veel zeer. Ik ben misschien niet de slankste, maar ik heb ook zeker geen overgewicht. Ik heb gewoon iets meer body dan sommige gratenpakhuizen.
Ik bijt op mijn lip om mijn opkomende tranen tegen te houden. Ze beweren dat ik niet goed genoeg ben voor Max en dat ik alleen zijn vriendin wil zijn voor het geld en andere horror dingen, waar ik niet eens over wil nadenken.
‘Alles oké?’ Ik schrik op van de woorden van Max die langs loopt met twee glazen drinken.
‘Ja.’ Ik schraap even mijn keel door het zielige piepje dat een ja moet voorstellen. ‘Zit een zielig script te lezen.’ Probeer ik het te verbloemen.
‘Dan doen ze het goed, als het de bedoeling is je aan het huilen te maken.’ Het feit dat hij zo dicht bij de waarheid zit laat mij ogen alleen maar voller lopen met tranen, maar ik glimlach het weg. Wij gaan hier samen doorheen komen, maar ik ga dit niet bespreken waar Thierry bij zit. Dit komt nog wel. Wie weet is het met een paar dagen over. Al weet ik, in mijn achterhoofd, dat ik er niet met een paar dagen vanaf ben.

Vampiremouse®

Reacties (7)

 • YasmineDeliana

  Love it, snel verder(flower)

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Super lief al je reacties!!! ❤️😍
   Woensdag komt er weer een nieuw deeltje ❤️

   1 jaar geleden
  • YasmineDeliana

   Nice! Kijk ernaar uit ☺️

   1 jaar geleden
 • LokiofAsgard

  Hoihoi! Ik ben een tijdje niet online geweest dus ik kon lekker eff lezen haha!
  Leuk weer! En ja, de media krijg je nou eenmaal over je heen haha Komt vast goed met Max en Jade en de media haha

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Hoii!! Super fijn dat je er weer bent 😍
   Hoop dat alles goed gaat?
   Ik ben echt super druk, vandaar m'n slome reactie.
   Dankjewel voor je lieve reactie!!
   Woensdag komt er weer een nieuw deeltje 😍

   1 jaar geleden
  • LokiofAsgard

   Heii! Het gaat wel goed hoor! Met jou ook? Hoe is het met je rug?
   Ik kijk uit naar woensdag! Ik activeer dan ook weer (;

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Oew nu kijk ik helemaal uit naar morgen. Hahaha.
   Fijn dat het goed gaat.
   Ja gaat met mij ook goed. Rug is nog niet Helemaal wat het moet zijn. Maar ik kom er wel:)❤️

   1 jaar geleden
  • LokiofAsgard

   Hahaha yes!
   Fijn dat het goed gaat! Het zal misschien nog wel even duren met je rug.. Ik hoop dat het snel helemaal weg mag gaan! Komt goed hoor!(flower)

   1 jaar geleden
 • Winterdawn

  Nooooo D: *rent naar Jade om haar te knuffelen ook al weet ‘ie zeker dat ze die liever van Max heeft*

  Ik hoop zo dat ze zich uiteindelijk niks van die nep fans aantrekt! Meestal zijn het namelijk de “fase” fans die zo reageren en de echte fans zouden heel blij en positief voor hun zijn! Hoop echt dat, dat niet hetgeen is wat hun uit elkaar gaat drijven!

  Wat betreft Luna, hihi, ik geloof dat die mooie gummy smile en bruine ogen van Daniel een heleboel doen om iedereen in te pakken en om te krijgen 😂😂😂

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Die neppers fans zijn stom!!! Maar ja.. We gaan zien wat jade er allemaal mee doet.. **onheilspellend muziekje**

   Thanks voor je reacties en je kudos elke keer!!

   1 jaar geleden
 • 33girlx96

  Ik zou ook huilen als Jade zijnde. Ben je gelukkig met wie je bent en hoe je bent en gelukkig met je relatie, krijg je deze ongevraagde meningen.

  Ik hoop dat Jade ondanks dit soort berichten wel gelukkig kan zijn met zichzelf en max.

  Die Luna is echt een held. Haar hele persoonlijkheid kan ik zo om lachen... ben benieuwd wat ze te vertellen heeft!

  Zeker een Kudo waard

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjedankjedankjedankjedankje 😍😍😍😍😍

   Luna is ook mijn heldin 😉😋

   1 jaar geleden
 • Rbfan

  Arme Jade.... Ik hoop dat ze dit van der af kan zetten en door kan gaan met de mooie relatie.

  Luna is af en toe ook zo lekker koppig. Maar als ze die stralende ogen van Daniel ziet is ze om 😍

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Beetje laat met reageren, sorry!
   Thanks voor je lieve reactie!
   Ik zou ook om zijn als Daniel mij alleen al aan zou kijken hahaha 😁😍

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen