Ik loop het gebouw uit waar ik stage loop en loop richting mijn fiets. Ik loop stage bij een thuiszorgorganisatie en dit zorgt voor lange dagen. Mijn eerste week zit er op en ik kijk uit naar het weekend. Moe van alle nieuwe indrukken, maar voldaan haal ik mijn fiets uit het rek. Het is nu iets meer dan een maand geleden dat we zijn teruggekomen uit Monaco. In de tussentijd is Max een weekend in Nederland geweest en ben ik een weekend naar Monaco geweest. Tussen mij en Max gaat het heel goed. We Whatsappen erg veel en proberen ook elke dag even te videobellen. Steeds meer mensen beginnen erachter te komen dat er iets speelt tussen mij en Max. Iedereen vraagt zich nu natuurlijk af hoe we elkaar hebben leren kennen. Ik ben bijna thuis als ik denk aan vanavond. Vanavond zal ik het rijk voor me alleen hebben omdat Amber naar Milan is. Amber en ik wonen samen in een leuk appartementje. Allebei hebben we een eigen slaapkamer en de rest delen we. Milan en Amber hebben sinds de vakantie een relatie dus die is nu regelmatig bij hem. Verzonken in mijn gedachten fiets ik naar huis. Hier komt abrupt een einde aan wanneer ik van links een gigantische klap voel en alles zwart wordt voor mijn ogen.

Max point of view

“So, that’s the plan for the coming weeks. Are there any questions before we move on?” Christian Horner zit aan het hoofd van de grote tafel in een van de vergaderruimtes van Red Bull en kijkt naar de gezichten van de teamleden. Ik zit naast Daniel en kijk een beetje verveeld voor me uit. Het is bijna weekend, waarom plannen ze nu nog een vergadering? Ik word afgeleid door mijn telefoon die oplicht. Maud belt. Gauw druk ik hem weg en richt me weer tot Christian.
“Mate, she is calling again.” Daniel stoot me aan.
Ik kijk naar mijn telefoon. Dit is nu al in de 4e keer in een minuut.
“Is it okay if I take this one? She already called 4 times in the last minute..” Vragend kijk ik Christian aan.
Hij knikt. Ik pak mijn telefoon op en loop naar buiten.
“Hey, met Max. Is er iets? Ik zit in een team meeting.”
“Met Maud.. Zit je?” Ik hoor de bezorgdheid in haar stem.
“Wat is er?”
“Sofie is aangereden.”
“Fuck.. Hoe is het met haar?” Gauw zoek ik een stoel om even op te zitten.
“Ze slaapt nu. Haar been is op meerdere plekken gebroken en dit moesten ze opereren. Ook haar pols is gebroken en daarnaast heeft ze een aantal gekneusde ribben. Verder zit ze onder de blauwe plekken.”
“Dit is niet zo best..”
“Ik vond dat je het moest weten.”
“Fijn dat je even belt inderdaad. Ik ga zo met mijn team overleggen, even kijken of het mogelijk is dat ik naar Nederland vlieg in plaats van Monaco. Wil je mij op de hoogte houden?”
Nadat Maud en ik elkaar gedag hebben gezegd sta ik op. Ik sla met mijn vuist op de muur. Dit is kut. Ik zucht diep voordat ik terug loop naar de vergaderruimte. Daniel kijkt me vragend aan als ik weer naast hem ga zitten.
“Everything okay?”
“Sofie had an accident.”
“That sucks. How is she?”
Ik vertel Daniel wat Maud mij net ook verteld heb en probeer me daarna weer te focussen op het verhaal van Christian. Helaas wil dit niet helemaal. Alles wat hij verteld gaat langs me heen en ik kan alleen maar denken aan Sofie. Na de meeting schiet ik gelijk mijn team aan om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Reacties (2)

 • YasmineDeliana

  Snel verder

  2 jaar geleden
 • Luckey

  Das biet goed!
  Max gaat maar undercover van mij apart naar der toe!
  Als maar goed gaat komen

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen