Foto bij Epiloog

Ja dit is het laatste hoofdtukje van dit verhaal. geniet ervan en laat vooral iets weten.

~Negentien jaar later~

Het heeft een hele lange tijd geduurd voor ik eindelijk alles verwerkt had. Het is me eindelijk gelukt om ook die strijd te overwinnen en nu ben ik de gelukkigste vrouw in heel de wereld. Ik druk vlug nog een kus op Serena en Scorpius hun voorhoofden en zwaai ze dan uit.
‘Ze redden het wel met zijn tweeën.’ Fluistert Draco in mijn oor. Ik kijk de jongen aan en knik. ‘Ze zijn net zo sterk als hun moeder en ze hebben elkaar.’ Zegt hij waarop ik knik en glimlach. Ik pak Draco en Sirius hun handen en samen lopen we de menigte door van andere ouders die hun kinderen uitzaaien. Ik voel hoe er een gewichtje op mijn schouder land en zachtjes grom ik.
‘Ik had je gezegd om bij Serena te blijven.’ Zeg ik tegen Ice.
‘Mag ik mijn beste vriendin niet eens gedag zeggen?’ zegt ze waarop ik grinnik en knik. ‘Ik stuur je snel weer een bericht.’ Zegt ze en verdwijnt weer. Grinnikend schut ik mijn hoof en sluit me bij mijn vrienden groep aan. Draco laat me los en gaat bij Harry, Ron, Dillen, Wessel en George staan. Ik glimlach als ik de glimlach op zijn gezicht zie. Ik voel een arm om mijn schouder en glimlachen kijk ik naar Charlie die langs me is kommen staan.
‘Tops al uit gezwaaid?’ vraag ik hem waarop hij glimlacht en knikt. Ik weet niet hoe het met ons zit, maar we hebben allemaal wel onze kinderen naar een speciaal iemand genoemd. Ik voel hoe Sirius aan de zoom van mijn jurk trekt en glimlachend kijk oplaag. Ik til het kleine jongetje op en meteen klautert het jongetje naar Charlie toe. Ik glimlach vertedert als ik hem zie. Ik kijk de groep rond en de glimlach op mijn gezicht word alleen maar breder.
‘Je bent gelukkig hè?’ vraagt Charlie me. Ik zie Draco naar me kijken en hij glimlacht lief naar me.
‘Ja Charlie, ik ben gelukkig.’ Zeg ik.The End

Reacties (1)

  • LarryNiam

    Ahh dit was zo schattig.
    Mooi verhaal om te lezen<3

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen