1x10 'Sinéad' Songs

Billie Eilish – You should see me in a crown
flora cash – You're Somebody Else
Good Looking Animal – How You Do It (Deluxe Version)
Twenty One Pilots – My Blood
Overview
Title: 'Sinéad'
Release Date: 21 January 2019
Episode: 10 / 22
Language: Dutch, English
Production: Winterdawn

Note: It's light out and away we go (again!)

Winterbreak is voorbij en we gaan weer verder met To The Max. Betreft de Winterbreak series, die ga ik nog wel afmaken, maar door omstandigheden is daar wat bij tussen gekomen waardoor ik uiteindelijk verder ben gegaan aan het schrijven van To The Max. Ik heb 1x11 al klaar voor volgende week en ik kan je daar in beloven, dat die ontzettend lang is en ik vond 'm met name ook spannend.

De informatie die in dit hoofdstuk gegeven wordt - namen, geboortedatums en paspoortnummers - zijn allemaal random gekozen of door een generator gecreëerd!

Ik hoop dat jullie 'm dit keer ook weer leuk vinden en laat vooral weten als er iets is wat niet duidelijk is of beter kan. Mocht je het niet in een reactie willen doen, mag een privébericht ook altijd ^^

WinterDawn


REPORT: DECODING YOUR FILE ‘SINÉAD’ IS COMPLETED!”, is in grote letters te lezen op het scherm van de telefoon die Jaxson in zijn handen heeft. Wild gaan de ogen van de rechercheur over het scherm van de Macbook die hij meegebracht heeft en net binnen enkele seconden uit zijn tas heeft weten te halen. In het dossier staat een foto van Max, de naam Sinéad, maar ook de Russische identiteit om van Japan naar Rusland te reizen na de GP van Japan. “O my god.”, fluistert Daniel. Jaxson reageert er niet op en scrolt verder naar beneden waar het plan beschreven staat van de ontvoering en de aanval op zowel de rechercheur als Max. Ook zijn er enkele adressen van safe houses in het dossier terug te vinden. “Je gaat toch niet terug naar Rusland, Jax? Wat als Sam je daar tegen komt?” Echter schud de jongeman in kwestie zijn hoofd. “Nee. Ik riskeer het op dit moment niet. Ik word in de gaten gehouden, remember?”

“Hoe gaat het straks eigenlijk verder mocht Max wel terug gevonden worden en weer de Formule 1 in gaan?” Vragend kijkt Jaxson eens naar zijn enige, goede vriend op dit moment. Daniel zucht eens voor hij zijn hoofd naar de rechercheur toe draait. “Ik heb werkelijk geen idee, maar ik denk dat hij terug in het team komt en Gasly terug naar Toro Rosso gaat omdat hij plaats vervangend is voor Max.” Jaxson knikt eens, terwijl hij zijn volgende vraag al weer op de Australiër afvuurt. “En wat als hij niet terug gevonden wordt of in een ernstig geval…”, heel even bijt Jax op zijn lip voor hij verder gaat: “… niet meer in leven terug wordt gevonden?” De coureur naast hem blijft vooruit staren. “Als het officieel bevestigd wordt, dan verliezen we allemaal een zeer groot talent in de race wereld, een super goede vriend en ik mijn brother-like-friend.”

Het is later die avond als Daniel al in een van de gastenkamers op zijn bed ligt te slapen en de bruinharige rechercheur het hele dossier nog eens bij elke letter nakijkt. Nadat hij nog enkele andere identiteiten heeft weten te vinden, zoals Argentijnse, Chileense, Colombiaanse, Indonesische, Oekraïense, Roemeense, Taiwans en Zuid-Afrikaanse paspoorten. Meteen zijn alle namen en paspoortnummers in de algoritme geplaatst zodat er een melding komt wanneer er één van gebruikt wordt. Het zoveelste blikje Red Bull wordt achter overgeslagen, alle informatie in het dossier moet gelezen worden voor één van de paspoorten gebruikt gaat worden.

Naam: Max Verstappen
Geboortedatum: 30 September 1997
Operatie: Sinéad
Case: Ontvoering
Datum: 7 oktober 2018
Locatie: Suzuka International Racing Course, Japan

Identiteiten voor:

LAND
Argentinië
Chili
Colombia
Indonesië
Oekraïne
Roemenië
Rusland
Taiwan
Zuid-Afrika
NAAM
Mateo Miguel Rodriguez
Gaspar Silva Romero
Thiago Juan Garcia
Seft Batara
Ivan Zelenko
Anatolie Petrescu
Vladimir Yartsev
Huáng Jiang
Junior Harris
GEBOORTEDATUM
12 Mei 1992
10 Augustus 1994
7 Juli 1993
1 September 1995
17 Maart 1991
5 Augustus 1992
24 Maart 1994
6 Februari 1996
3 April 1993
PASPOORTNUMMER
FFKBPRC772
W5E2Q089JF
6D95WST9DE
ZJJC61I1RR
DQ0V6873LG
4I89RF7TRW
H3OF215PH7
FSFHPSP0OV
UXQAU11XRB

IBMP neemt vermissingszaken over, dit zorgt voor een probleem bij operatie ‘Sinéad’. Samuel Illias Goodwell, onder identiteit Sam Brown zal gaan werken bij IBMP, zodat het grootste probleem ‘Jaxson Hunter’, de jonge rechercheur, uitgeschakeld wordt en geen belemmering meer gaat zijn in operatie ‘Sinéad’.

Tijdens de Grand Prix van Japan, zal ‘Sinéad’ worden ontvoerd. Na de race zal ‘Sinéad’ zich in de hometruck van Red Bull bevinden. Hier zullen ook de medewerkers, de teamgenoot en Christian Horner aanwezig zijn! De groep van vier ontvoerders gaat naar binnen en zullen ‘Sinéad’ ontvoeren, waarna ze hem naar het vliegveld Osaka zullen brengen met het Russische paspoort die ze bij zich hebben. Daar zal een medewerker, een associate douanier van ons genaamd Kiyoshi ‘Sinéad’ langs de douane laten gaan. Eenmaal in Rusland zal ‘Sinéad’ onder gebracht worden op een afgelegen plaats in het Noordwesten.

Indien rechercheur Hunter een probleem wordt door af te reizen naar Rusland, dient ‘Sinead’ ingezet te worden om een scene te maken. De rechercheur wordt toegetakeld, ‘Sinead’ zorgt voor het helpen ontsnappen van de rechercheur, waarna hij zelf toegetakeld wordt. De videotape van de toetakeling wordt enkele dagen later online verspreid door Samuel.”


Jaxson zucht eens als hij het dossier in grote lijnen heeft door gelezen. Het verhaal in het dossier staat er perfect beschreven, naar zijn mening iets té goed beschreven. “Iets is niet juist aan deze hele ontvoering.”, mompelt hij tegen zichzelf terwijl hij op staat en zijn laptop op de tafel voor zich neer zet terwijl hij richting de keuken loopt om een glas ijskoud water te pakken. Wat hij in ieder geval wel weet is dat het 100% Sam geweest die hem heeft laten terug zetten naar een andere afdeling. Diep in gedachten zet hij alles nog eens in zijn hoofd op een rijtje. De reden waarom Max, die onder de naam ‘Sinéad’ wordt beschreven, ontvoerd is, kan niet terug gevonden worden in heel zijn dossier. Eenmaal bij de waterkraan, vult hij zijn glas eens terwijl hij met gesloten ogen vervolgens zijn glas achterelkaar voor de helft leeg drinkt. Normaal gezien staat er ook altijd een opdrachtgever voor ontvoeringen in het dossier, maar dit keer heeft hij die helemaal niet kunnen ontdekken. Met een moeilijke blik op zijn gezicht, draait hij zijn hoofd nog eens om naar de laptop op de tafel. “Als het wat is wat ik denk dat het is …”, begint hij tegen zichzelf. “… maar dat kan toch niet? Nee, dat is onmogelijk.” Voor hij verder kan denken, wordt zijn aandacht weer naar zijn algoritmisch systeem getrokken die hij de hele avond al verschillende scans laat uitvoeren en ingesteld heeft om hem van elke nieuwe status op de hoogte te houden zodat hem niks zou ontgaan betreft een nieuwe verandering in ‘Sinéad’ of met andere woorden: de operatie naam voor de ontvoering van Max Verstappen.

REPORT: RECENT PASSPORT ACTIVITY DETECTED!”, staat er in koeienletters op het scherm van zijn Macbook.

Reacties (3)

 • Alloveryou

  Spannend, damn!

  3 maanden geleden
 • VampireMouse

  Spannend!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Verder!!!!!!!!!!!

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Haha, next week you'll be rewarded with an extra long episode(baby)(baby)

   1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  I love this story!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen