Er rustte een vloek op me, ik was er van overtuigd. Ik was er nog geen dag, nog niet eens een halve en ik zat nu al in de problemen. Mezelf in de nesten werken was nou eenmaal mijn grote gave. Het was ook niet of er ik er echt veel voor hoefde te doen, de problemen leken vanzelf naar me toe te komen.
John zijn verzoek om te gaan zitten had ik liever afgewezen echter toen hij de deur achter mij gesloten had leek ik niet meer terug te kunnen.
Ik vroeg me af wat me hier naartoe had gebracht. Het akkefietje van net? Het feit dat ik niet stil kon zijn tijdens zijn preek? Het leken allemaal wel erg milde redenen om een serieus gesprek over te voeren, daarom vermoedde ik dat er iets meer speelde.

Wat afwezig was ik de dode dieren die aan de muur hingen aan het bestuderen. Om de een of andere reden was dit precies het soort kantoor wat ik me bij John had voorgesteld. Het meubilair stamde uit zo'n 900 voor Christus en de geur die er hing was een combi van zware sigaren en een zware aftershave lucht. En dan niet de goede variant.
Na enkele minuten in stilte te hebben gezeten terwijl John iets op zijn bureau door las, werd ik plots uit mijn gedachten getrokken door het luidde geluid van John die zijn keel schraapte.
"Noah..." sprak hij terwijl hij op zijn bureau leunde met zijn handen in elkaar gevouwen. Was het te laat om te rennen?
"Ja..?" zei ik en keek hem strak aan. Hij trok zijn wenkbrauwen op en las nogmaals het geen wat er op het formulier voor hem stond. Nu was ik wel erg benieuwd wat er op stond, het leek zo enorm interessant te zijn.
"Zoals je weet is je telefoon afgenomen bij aankomst." ik knikte. Shit dat was waar ook. Nu ik wist wat voor kamp dit was en waar ik hier voor zat viel alles op zijn plek. Ik schoot bijna in de lach bij de gedachten aan het gezicht van de persoon die mijn telefoon mocht door kijken. Ik was nou eenmaal gay en dat schoof ik niet onder stoelen of banken. Oeps?

"Je vraagt je misschien af waarom, maar ik heb het perfecte voorbeeld." mompelde hij en ik beet op mijn lip. Hij haalde iets uit zijn bureau la wat verdacht veel op mijn telefoon leek. Hij legde het apparaat neer op het bureau en draaide het mijn richting op. "De achtergrond spreekt natuurlijk al voor zich..." zei hij. Wat kon ik zeggen? Shirtloze Jake Gyllenhaal sprak inderdaad voor zich. "En dan nog te zwijgen over de rest..." ik grijnsde kort. Niet veel later schrok ik nogmaals op van een hard geluid, ditmaal van zijn vuist die het bureau raakte. "Ik weet niet wat er precies grappig aan is, ik kan er namelijk niet om lachen. Dit is namelijk het perfecte voorbeeld van gedrag wat we hier niet toe kunnen staan en dat ook zeer zeker niet doen." zei hij op een manier waarvan ik bijna bang werd. Ik knikte.
En nu? Kwam hij me alleen maar laten zien hoe enorm gay mijn achtergrond en zoekopdrachten zijn? "Nu vraag je je vast af wat je hier doet?" vroeg hij terwijl hij op stond. Ik hield hem nauwlettend in de gaten, ik vertrouwde hem voor geen cent. Dacht hij nou echt dat hij antwoord ging krijgen? Dat kon hij mooi vergeten. Toen hij leek te beseffen dat ik niet van plan was mijn mond open te doen deed hij dat maar. "Ik wil dit liever niet de eerste dag al doen maar ik vrees dat ik geen keus heb." zei hij en mijn blik schoot naar die van hem. "Ik denk dat we je voorlopig maar onder extra toezicht moeten zetten, Noah. Aangezien je geen probleem lijkt te hebben met de reden waarom je hier zit." zei hij en mijn hart leek voor de zoveelste keer vandaag even niet meer te weten hoe het bloed rond moest pompen. Ik kon mijn plan om te ontsnappen nu ook wel vaarwel zeggen. "Het spijt me, Noah, maar het is voor je eigen best wil." mijn blik stond op onweer en ik stond op. Hij kon wel zeggen dat het hem speet maar ik geloofde er geen zak van. Te zijn aan die harses van hem vond hij het maar al te leuk. Ik had geen tijd meer voor deze bullshit. Ik reikte richting mijn telefoon toen ik tegengehouden werd. "Die houd ik nog even bij me." zei hij en ik keek hem vuil aan. "Dat kun je niet maken." siste ik en ging gewoon verder waar ik mee bezig was. "Oh ja zeker wel." zei hij en trok me nu naar achter om vervolgens mijn telefoon van het bureau te grissen. "Er is namelijk getekend." zei hij. Ik duwde zijn hand van mijn schouder af en zette een aantal stappen bij hem vandaan. "Prima," mompelde ik terwijl ik kwaad op mijn lip kauwde. "Maar je blijft van me af!" snauwde ik en vertrok woedend uit het kantoor.

Het hele principe "homobekeringskamp" was complete waanzin en dat was tot daar aan toe maar hoe ze met de jongeren om gingen was absoluut belachelijk. Mochten ze dit überhaupt wel doen? Ik stapte woedend richting de toiletten en sloeg kwaad de deur open. "Noah..." geschrokken draaide ik me om -om Aaron achter me te zien staan. Precies wat ik nodig had, maar niet heus. Nog altijd kwaad van zonet keek ik hem aan, mijn vuist onbewust gebald.
"Wat? Ga je me nu ook al vertellen dat we niet alleen naar de wc mogen?" vroeg ik. Hij keek me aan en de blik op zijn gezicht vertelde me al genoeg. Dit meen je niet... Ik zuchtte diep en sloeg mijn ogen ten hemel. Hoofdschuddend liep ik weer langs Aaron op naar buiten. Dan maar niet. No way dat ik Aaron ging uitnodigen naar mijn toiletbezoekjes.
Waar ik hoopte dat ik Aaron ergens halverwege kwijt was geraakt leek hij achter me aan te lopen als een of andere verdwaalde puppy. Ik besloot het maar gewoon te negeren voor ik helemaal zou gaan ontploffen. In plaats van dat ik rechtsaf sloeg stormde ik de deuren van het gebouw uit, op weg naar mijn kamer. Dachten ze nou echt dat ik nu nog honger had?
Met een roepende Aaron achter me aan zette ik het op een lopen. Eenmaal aangekomen in mijn kamer haakte ik de bureaustoel onder de deurknop, aangezien er uiteraard geen sloten op de kamers zaten. Ik hoefde echt geen Aaron naast me die me probeerde over te halen. Eerlijk gezegd wilde ik voorlopig even niemand zien.
"Noah, kom op je moet wat e-" ik kapte hem af. "Nope! Ik ben voorlopig niet thuis." zei ik en nam plaats op het bed. Ik moest een manier zien te vinden hier uit te komen...

Reacties (1)

  • Altschmerz

    AARON HEEFT EEN CRUSH OP NOAH. I called it. [/i]

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen