Foto bij Hoofdstuk 3


Daarna hadden ze het er niet meer over gehad. Louis’ biertjes gingen steeds sneller op en Harry wisselde tussen wijntjes en spaatjes rood, waardoor hij nu lang niet zo aangeschoten was als Louis.

En toen was het 3 uur en moesten de heren het gebouw verlaten. Ook de barvrouw verliet de tent en toen stonden ze samen op straat.

“Niet echt gelukt bij die andere man,” lachte Louis, “bedankt voor het praten, Harry.”

“Natuurlijk, Louis,” Harry opende zijn armen om Louis een knuffel te kunnen geven.

Louis wees hem af en zwaaide lafjes naar het station. “Ik ga maar eens - daarheen,” zei hij, voor hij afdroop.

“Ik, Louis - wacht!” Harry jogde achter hem aan en greep hem bij zijn schouder. “Je kan bij mij slapen, echt waar! Ik heb een slaapbank,”

Natuurlijk. Harry, die hem al de hele avond hielp. Die al de hele avond naar hem luisterde en zo behulpzaam was. Accepterend. En hij bood hem nu nog een fucking slaapplek aan ook. En Louis was zo moe - maar hij kon het niet.

“Ik red me wel, Harry,” zei Louis met een zwak lachje. “Zoals altijd,”

“Je hoeft niet altijd alles alleen te doen,” zei Harry. “Sta eens open voor anderen,”

Louis keek hem nijdig aan. “Goed. Jij gaat op de slaapbank en ik in bed,” zei hij, voor hij stevig doorliep. Zal hem leren, dacht hij.

Hij hoorde Harry achter zich lachen. “Dan moeten we wel, zeg maar, die kant op,” zei Harry, wijzend naar de andere kant.

Louis voelde zich rood worden. “Dat wist ik wel,” zei hij nijdig. Fucking Harry Styles die alles altijd fucking beter weet. Zelfs waar zijn eigen huis staat. Flikker.

“Het is niet groot,” zei Harry, voor hij de deur opendeed. “Ik bedoel - met mijn salaris kan je niet veel meer betalen dan dit maar, het is iets. En ik voel me er thuis, dus,”

“Adem, Harry, jezus,” Louis liep langs hem heen en trapte zijn schoenen uit. Het huis was … Harry. Aan de muur hingen heel veel foto’s en het huis stond vol met planten. Hij spotte een Kallax kast van Ikea in dezelfde kleur als dat hij die had, al had die van Louis wel een stuk meer bende erin liggen.

“Opgeruimd,” zei Louis. Zijn eigen huis lag vol met troep. Hij woonde alleen dus het was nooit echt nodig om zijn huis op te ruimen. Als hij tegen een stapel afwas aan moest kijken, vond hij dat geen enkel probleem. Net als de was - die deed hij pas wanneer hij nog maar twee mismatchende sokken had.

“Ik houd niet van troep,” zei Harry. “Dan wordt het hartstikke druk in mijn hoofd.” Hij wuifde het weg. “Anyway, ik ga nog even snel douchen. Als je iets wil, pak maar uit de kast,” hij wees naar een kamer. “Daar kan je slapen, slaap lekker, Lou,”
Louis wist niet hoe snel hij zich om moest draaien om de kamer in duiken. Hij wou een paar uurtjes slaap pakken, wegsneaken voor Harry wakker werd en vervolgens nooit meer wat van zich laten horen. Een soort one night stand maar dan zonder de seks. Jezus. Seks met Harry - Louis werd alleen van het idee al geil.

Want hij had er toch echt donders goed uitgezien. Van hoe hij zijn haar weer goed deed wanneer het voor zijn ogen viel tot aan zijn enkels. Zelfs de manier waarop hij betaald had was geil geweest. Louis haatte dat mens.

Dus denken aan seks met Harry was strikt verboden. Dat had hij al lang geleden voor zichzelf bepaald, toen hij na een verhitte voetbaltraining aan zijn pik lag te trekken, denkend aan hoe Harry - aanvoerder Harry - met zijn gespierde kuiten soepeltjes over het veld rende. Het was niet eerlijk.

Godver, wat zou hij graag aan Harry’s pik zuigen gewoon om te zien hoe machteloos Harry daarvan werd. Hoe Louis hem zou beïnvloeden met enkel zijn tong en een beetje tand - fuck!

“Niet aan denken,” zei hij tegen zichzelf. Hij hoorde de douche inmiddels stromen. Niet denken aan hoe Harry daar naakt staat te wezen, net als na alle voetbaltrainingen. Denk aan Zayn - denk aan de gemene barvrouw, niet aan Harry.

Hij gromde. Wat een eikel was Harry toch, zonder dat hij het zelf doorhad. Hij zou eens goed naar zichzelf moeten kijken, dan zou hij inzien wat een bloedhond hij wel niet was.

Louis schrok wakker van een plotselinge kou die over zijn lichaam trok. Toen voelde hij het bed naast zich inzakken en - was Harry nou echt van plan om naast hem te gaan liggen?

“Wat doe je,” zei Louis fel.

“Ik - het spijt me - ik heb geen extra deken voor op de bank en het is echt heel erg koud,” zei Harry. “Ik beloof dat ik op mijn helft blijf, goed?”

Louis draaide zich om. “Whatever,”

“Waarom ben je toch zo boos? Ik - ik doe echt mijn best! Als ik ook maar iets voor je kan betekenen, dan moet je het zeggen,”

“Word teringgoede vrienden met Zayn en wordt zijn best man. Ik kán het niet,” piepte Louis. “En ik wil het niet. Ik wil daar staan te trouwen met hem,” hij blamede de alcohol voor het feit dat hij opeens zo open was.

“God, Lou, als ik dat voor je kon doen - ik had het gedaan, écht,”

Opeens voelde Louis zich niet meer zo alleen. Misschien was niet iedereen op deze wereld gezet om hem te haten. “Beloofd?”

“Beloofd,” zei Harry, voor ook hij zich omdraaide.

Het eerste wat Louis de volgende dag merkte, was dat hij echt héél nodig moest plassen. En dat was raar, want hij werd nóóit wakker van een volle blaas.

Daarnaast viel het hem ook op dat hij helemaal niet zo’n hoofdpijn had als verwacht. Met de hoeveelheid bier die hij gister op had, had hij toch wel verwacht een iets grotere kater te hebben dan dit.

Slaapdronken liep hij door het huis, zoekend naar het toilet.

Hij ging zitten - ‘s ochtends plassen met een verschrikkelijke stijve was staand écht niet te doen - en bestudeerde de badkamer. Hij zag de handdoek waarmee Harry zich gisteravond waarschijnlijk had afgedroogd netjes opgehangen aan een rekje. Ook zag hij een heerlijke douchecabine met regendouche. Harry had het goed voor elkaar.

Toen keek hij naar zijn beneden.

Hij zag een roze boxershort - met hartjes.

Hij wist vrij zeker dat hij gister een zwarte aan had getrokken.Trouble in (niet echt) paradise !
Bedankt voor het lezen. Means the world to me !


Reacties (3)

 • Niallerslove

  Louis heeft wel lekkere stemmingswisselingen haha. Dat hij niet over z'n nek is gegaan van urenlang alcohol achter elkaar, zeg!

  10 maanden geleden
 • VampireMouse

  Hahahaha sex is goed tegen de hoofdpijn zeggen ze dan!

  Love it 😍🙊

  2 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  ai, andere boxer..

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen