In dit hoofdstuk ervaar je een fragment uit de toekomst. Volgende hoofdstuk (4) is weer gewoon na het einde van het laatste hoofdstuk.

2 JAAR LATER

Even denkt hij dat Asher hem niet heeft gehoord, maar hij weet toch vrij zeker dat hij duidelijk is geweest. De minuten die volgen zijn ondragelijk. Waarom is hij stil? Waarom wordt hij niet boos?

Eindelijk kijkt Asher op van zijn laptop. Zijn expressie is blank. "Goed, dan zie ik je morgen, schat."

Jun is stomverbaasd. "Heb je me niet gehoord? Ik wil niet meer."

"Ik heb je gehoord, liefje," zegt hij als hij zijn laptop sluit en opstaat. "Ik zie je morgen hier."

Asher reageert totaal niet en het is nog erger dan wanneer hij boos wordt. "Asher, ik stop ermee," zegt Jun nogmaals.

Met een diepe zucht kijkt de man hem weer aan. "Oke, je wilt dus echt deze discussie hebben? Het antwoord is nee en het blijft nee, dus ga nu naar huis en dan zie ik je morgen weer. We doen wel alsof er niks is gebeurt," zegt Asher, deze keer op waarschuwende toon.

Al het moed zakt Jun door de schoenen. Hij voelde zich net nog heel zeker van zijn zaak, maar nu weet hij zeker dat dat een fout is geweest. "Oke," mompelt hij uiteindelijk en druipt stilletjes af.

"Kom hier," roept de plotseling harde stem van Asher hem terug.

Met trillende benen draait hij zich om. Asher zit nog steeds rustig in zijn stoel en Jun trekt het niet meer. Alles in hem schreeuwt. Kom op! Doe het dan! Wordt boos op me!

"Ga je zomaar weg zonder me een kus te geven?" zegt Asher en er vormt zich een grijns op zijn gezicht.

Hij aarzelt, maar uiteindelijk loopt Jun verslagen terug richting Asher en kust hem op de mond. Wanneer hij zich terug trekt voelt hij de sterke arm van Asher om zich heen die hem dicht tegen zijn lijf aan drukt.

"Zal ik anders vanavond bij je thuis komen? Ik heb veel te weinig tijd met je door gebracht de laatste tijd. Geen wonder dat je ontslag wilt nemen. Laat ik het goedmaken. Ik neem vanavond vrij, oke?"

Nee! Nee, dat is het niet! Jij bent het probleem, Asher! Jun kan de woorden niet over zijn lippen krijgen. "Oke."

"Goed, tot zo dan."

Reacties (1)

 • Luckey

  oh boy

  1 jaar geleden
  • KeatonB

   Zeg dat wel! Grote red flag hier...

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen