Foto bij 38 Austria – Tuesday 1

Wauw van de week gewoon de 300 kudos totaal gehaald!! Thank You so much!!
Van dit jaar zotten we al op 96!! Vandaag de 100 halen?

Veel lees plezier, groetjes uit Oostenrijk!
Ik ben in m'n schrift 39 aan het schrijven. Ga m'n best doen die af te maken voor volgende week. Helpen jullie mij motiveren 🤗

Xxx

Ps sorry voor dit hoofdstuk 🤐

Jade’s point of view

De nacht verliep rampzalig. De avond was heel leuk, al zeg ik het zelf, maar de nacht kon ik amper slapen. Op mijn telefoon bleven maar berichtjes binnen stromen van mijn instagram en ik bleef ze met mijn stomme hoofd lezen tot de tranen over m'n wangen liepen. Max is er niet van wakker geworden, aangezien ik mezelf op een gegeven moment in de badkamer heb opgesloten. Ik kan dit gewoon niet. Ik zucht en voel mij misselijk als ik aan al die berichten denk. Als mijn blik op de wc valt voel ik mijn avondeten omhoog komen. Ik schiet van de badrand af en weet nog net optijd bij de wc aan te komen voor alles omhoog komt.
Als er niks meer in mijn lichaam zit laat ik mij moedeloos tegen de muur aan hangen en begin weer te huilen. Als ik twintig minuten later, bijgekomen van m'n huilbui en met poetste tanden, weer naar Max kruip, voel ik mij futloos, moe, maar vooral een emotionele wrak. Ik schakel mijn telefoon uit een gooi die in mijn koffer.

'Godver.' vloek ik hard als ik gebonk bij de voordeur hoor. Ik schiet, net als Max, omhoog.
'Hoe laat is het?'
'Half 12.' Antwoord Max voor hij naar de deur loopt om open te doen.
'Shit shit shit.' Vloek ik en schiet omhoog het bed uit richting mijn koffer. Ik moet mij vasthouden aan de muur als ik zwarte vlekken voor mijn ogen zie verschijnen. Na een paar tellen zakken ze weg en kan ik mijn koffer pakken en op het bed smijten. Super snel kleed ik mij om en zet mijn koffer in de woonkamer. In de woonkamer zie ik Luna en Daniel bij Max staan.
'Almost ready.' Ik schiet de badkamer in om daar mijn spullen te pakken.
Als ik terug kom in de woonkamer zie ik net hoe Max de oplader uit mijn laptop haalt, waardoor deze oplicht en mijn privé berichten van Instagram naar boven komen. Ik wil nog zeggn dat ik hem zelf wel opruim, maar het is al te laat. Het gevoel alsof ik in een ijsbad staat neemt mijn gevoel over en ik heb het idee dat mijn keel dicht wordt geknepen.
Max zijn ogen scannen zo snel over de pagina heen dat ik bang ben voor zijn reactie.
‘Wat is dit.’ Je kan de woede horen in zijn stem.
‘Niets.’ Weet ik piepend uit mijn stem te brengen.
‘Verdomme Jade. Je zou je er niets van aantrekken. Je huilde gisteren helemaal niet om een of ander verhaal van je werk.’ Ik krimp ineen door de harde woorden van Max en voel de tranen over mijn wangen lopen.
Luna is naast Max gaan staan en kijk verbouwereerd naar het scherm.
‘Ik kan er toch niet omheen als ze het persoonlijk naar mijn account sturen.’ Probeer ik mijzelf nog te verdedigen.
‘Had dan naar ons toe gekomen inplaats van jezelf vanalles aan te praten. Ik ken jou! Dus nu niet gaan denken je dik bent, dat je geen goede match bent voor Max en al helemaal niet gaan denken dat je misschien beter geen relatie aan kan gaan en terug kan gaan naar Nederland.’ Ik bijt op mijn lip en kijk naar de punten van mijn schoenen als de harde waarheid van Luna tot mij door dringt.
‘Lieverd, niet huilen.’ Max wil zijn armen om mij heen slaan, maar ik zet snel een stap naar achter en kijk hem huilend aan.
‘Jullie hebben makkelijke praten, over jullie zeggen ze die vreselijke dingen niet. Ik kan dit niet oké. Ik wil dit niet!’
Ik wil langs Max stormen. Maar wordt bij mijn pols vastgegrepen en teruggetrokken. Ik kom tot stilstand tegen Max zijn borst aan en voel hoe hij zijn ene arm om mij heen slaat en de ander in mijn haar verstrengeld. Ik voel hoe hij zijn lippen op mijn hoofd drukt en geruststellende geluiden maakt.
‘Niet huilen alsjeblieft. Jij bent veel te lief, leuk en mooi om zo verdrietig te zijn.’ Hij drukt zijn lippen weer op mijn hoofd. Ik knijp met mijn handen zijn shirt fijn terwijl ik mijzelf probeer te laten verdwijnen in zijn armen.
‘Jij bent veel sterker dan al die meiden. Jij weet dat wat hun zeggen niet waar is. Ik hou van jou en van niemand anders.’
‘Sorry.’ Snik ik. Ik kijk op naar Max en kijk recht in twee bezorgde ogen. Ik haal heel on charmant mijn neus op wrijf met mijn hand in mijn gezicht. Ik voel hoe zijn handen zich verplaatsen naar mijn gezicht en wrijft met zijn duimen de rest van de tranen van mijn gezicht waarnaar hij een kus op mijn lippen drukt.
‘Geen sorry. Praat met mij, we doen dit samen oké.’ Ik blijf gehypnotiseerd in zijn ogen staren en voel mijzelf langzaam rustiger worden.
‘Oké.’ Max zijn handen glijden van mijn wangen af en stoppen pas als hij mijn handen vast heeft. Hij laat een van mijn handen los en trekt mij aan de ander richting de badkamer. Hij maakt een washandje nat en geeft deze vervolgens aan mij, zodat ik mijn gezicht even kan wassen en opknappen.
‘Zelfs met rood doorlopen ogen ben je de mooiste die ik ken.’ Ik begin te blozen en druk mijn lippen op die van Max.
‘Ik hou ook van jou.’ Ik zucht diep en druk mijn lichaam tegen de zijne aan. Ik wil niet dat het nu voorbij is, maar ik zal toch echt het vliegtuig moeten gaan halen.

Vampiremouse®

Reacties (5)

 • Winterdawn

  (baby)*rent naar Jade en knuffelt haar stevig* Wacht, zij heeft liever Max denk ik XD hihihi.
  Well, pleaseeeeee, Jade, you're perfect and a perfect match for Max:D

  *pokes* Hoe is het in het koude Oostenrijk waar de sneeuw ligt? XD Oh btw! LAAT DE SNEEUW DAAR ALS JE TERUG KOMT! Ik wil alleen de warme zon hier hebben(baby)

  1 jaar geleden
 • F1theone

  Jaa ik ben weer bij! Had deze story echt gemist! Super leuk stukje en hopelijk kan Jade zich erover heen zetten en maakt ze geen stomme beslissingen!! Keep up the good work!:)

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ga m'n best doen! Wilde net al gaan schrijven. Maar het Kimi boek schreeuwde m'n naam dus ben nu lekker aan het lezen ^^

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Ga m'n best doen! Wilde net al gaan schrijven. Maar het Kimi boek schreeuwde m'n naam dus ben nu lekker aan het lezen ^^

   1 jaar geleden
 • VETTEL_5

  Aaah. Janken hier. Lekker emotioneel wrak ben ik haha. Max is echt super lief 😍
  Heerlijk hoofdstuk weer! ❤

  Veel plezier in Oostenrijk. En niks breken he 😋😊

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Hihi dat is een groot compliment! Dat betekent namelijk dat ik het goed heb over gebracht. Ik vond het ook heel moeilijk om te schrijven, maarja. Het hoort nou eenmaal in dit verhaal.. Meer ga ik niet zeggen.

   Ik zal voorzichtig doen ❤️😉

   Xx

   1 jaar geleden
 • 33girlx96

  Yeay wat fijn van alle kudo's! Gefeliciteerd!

  Wauw, ik heb gewoon even wat tranen moeten wegpinken bij het stukje dat Jade 'betrapt' wordt. Het leek echt net of de tijd even stil stond, heel goed geschreven!

  Hopelijk gaat Jade zich iets beter voelen, maar ik heb er een bijzonder gevoel bij....

  Heel veel plezier nog op de ski vakantie en ik kijk uit naar volgende week!!!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Dankjewel voor je lieve reactie!! Ga mijn best doen om volgende week een deeltje te kunnen opleveren ❤️❤️❤️❤️

   1 jaar geleden
 • Luckey

  Veel plezier in Oostenrijk!!

  Zo goedemorgen 😍

  Go Max!!! Go Luna!!!
  Luister naar je vrienden!! Voor je vriendje!!!
  She is not alone!!
  Ze zijn ook zo lief samen!!
  Anders is de hooivork nog een optie Hihihi 🤣

  Ben benieuwd hoe dit verder gaat!!

  1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Hahaha dat ik dit hoofdstuk scheef moet ik aan jou en je hooivork denken hahaha!
   Dankjewel voor je reactie die me hardop heeft laten lachen!
   Nu ga ik snel verder met mij klaar te maken om de piste op te gaan 😘❤️

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Oja oja.. Wat vind je van max zijn helm.....

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen