Eindelijk bijna 21 en ja hoor nog steeds vrijgezel. Ik en James (ja hoor James Maslow van BTR) waren nu al een jaar uit elkaar. Ik was nog steeds beste vrienden met de boys en als jaarlijkse traditie, spendeerde ik dan ook mijn verjaardag met hen. Vorig jaar, ik zuchtte luidop bij die gedachte. Ik denk dat geen enkele verjaardag aan die avond kon tippen. Ik had de uitdaging van de jongens gekregen om 10 jongens te zoen en eentje te tongzoenen. Ik liep toen in de avond tegen Bieber en geloof me die nacht kwam ik hem nog in de club tegen ook. Ik dacht terug aan dat moment:

Ik had net mn glas terug op de bar gezet toen ik een hand op mijn heup voelde. Ik schrok toen ik me omdraaide. “Justin” zei ik verrast. Hij glimlachte, maakte een buiging en zong mee met zijn liedje terwijl hij zn hand uitstak “Show you off, Tonight I wanna show you off.” Ik giechelde en nam zn hand aan. Hij trok me een stukje de dansvloer op maar toch bleven we in de buurt van de jongens. “Je was me nog een dans schuldig.” Grijnsde hij waardoor ik enkel bloosde en knikte. Hij draaide me om bij “I wanna feel your body rock.” En met zn hand op mn heup deed hij een perfecte S move tegen me. Ik had geen idee dat jongens dat ook konden maar hey hij kon dansen. “Hoe heet je eigenlijk?” vroeg hij zwoel met zn lippen tegen mn oor. Ik draaide mn hoofd en voelde zn hete adem tegen mn neus “Mikaela of Mika.” Hij grijnsde en ik piepte. Ow please ik ben nog steeds niet wanhopig he. Het hele liedje zaten we haast tegen elkaar aan te schuren. Tot plots hij me weer omdraaide. Toen hij weer body rock zong deed hij een s move richting mij en ik tegen hem. Maar in plaats dat mijn lichaam terug zn gewone vorm kon aannemen hield hij me zo en echt ik kleefde gewoon tegen hem. Mijn automatische reactie was mijn hand op zn borst leggen om hem wat weg te duwen maar hij schoof mn hand gewoon verder naar zn nek. Hij glimlachte spierwitte tanden bloot en plaatste zn hand op mn blote onderrug “Je bent eigenlijk wel mooi he.” Ik bloosde maar dacht toch dat het enkel een player was. “Zo wie van de 4 is het?” vroeg hij plots, ik fronste niet begrijpend en keek eens naar mijn 4 jongens. James stond er met gebalde vuisten en Kendall zag rood van jaloezie. “Hoe bedoel je?” vroeg ik dan maar. Hij likte zn lippen “Wel Carlos is een maatje van me en hij kwam me daarstraks zeggen dat ik beter niet met je kon dansen omdat je 1 van hen’s meisje bent.” Ik glimlachte gemeen dus dat deden ze? Ervoor zorgen dat ik geen andere jongens kon ontmoeten. Dit was niets, gewoon fun hebben maar toch dat hadden de jongens echt beter niet gedaan. Ik schudde mn hoofd “Ik ben eigenlijk vrijgezel.” “Echt?” grijnsde hij waarop ik knikte “En ik ben jarig vandaag.” Zn mond viel open “Gelukkige verjaardag” en net toen ik hem wilde bedanken, kreeg ik 2 lippen op de mijn gepland. Ik was verstijfd, niet alleen omdat dit Justin fucking Bieber was maar omdat ik zoiets helemaal niet verwacht had. Ik greep enkel zijn nekhaar vast toen ik plots zijn tong voelde en dan weer zn lippen. Verstijfd en helemaal onderste boven opende ik mijn ogen terug en zag hem naar me glimlachen. Ik keek achter me en zag hoe Carlos en Logan, James tegen hielden. Kendall was er blijkbaar niet. Justin draaide zn hoofd en lachte “Ah hij is blijkbaar de boyfriend. Of nu ja zou ie wel willen.” Hij gaf me nog een knuffel en een kaartje “Als je eens wat wil gaan doen, bel me dan.”

Ik giechelde bij de herrinnering. "Aarde aan Mika" gilde Carlos en meteen werd ik uit gedachte getrokken. Ik fronste "Wat?" Hij keek me niey begrijpend aan "Waar zit jij met je hoofd?" Ik grijnsde hij moest eens weten. Ik trok hem verder de McDo in. Meteen begon hij te schaterlachen "Weet je nog?" Ik grinnikte en knikte "Ja Carlitos elke keer kom ik hem hier tegen." En voor de 2de keer in mn leven botste ik tegen iemand aan. "Sorry" mompelde ik en keek omhoog. "Mika" glimlachte hij breed. Ik zuchtte "Justin" meteen keek hij achter me terwijl hij Carlos begroette "Wat geen overprotective wannabe boyfriends in de buurt?" Ik schudde lachend mn hoofd "Nog steeds vrijgezel." "Ja want elke ontmoeting kreeg jij het hard te verduren JB" lachtte Carlos terwijl hij mij en Justin mee naar een tafel trok. Ik nam plaats en meteen kwam Justin naast me zitten. Justin grijnsde "Ja maar wat de jongens niet wisten, was dat lieve Mika hier toch dagelijks met me stuurdde of belde." Ik gaf hem een stomp maar hij had gelijk. Omdat de jongens vaak weg waren en ondanks zijn arrogante gedrag had ik het wel naar mijn zin met Justin. "Wat?" Vroeg Carlos geshockeerd. Ik knikte blozend "Ja en ik heb meegedaan aan een videoclip van hem." Carlos keek me vol ongeloof aan. Justin plaatste zn arm op de zetelleuning en grijnsde "Maar die mocht ik pas na een jaar uitzenden." Zijn hazelnootbruine ogen bekeken me goed. Ik zuchtte "Weet ik." "Hey ik heb een idee. Carlos mag ik haar lenen? Ik moet zo voor een show Carpool Karaoke doen. En ik weet hoe gek Mika van zingen in de auto is." Vroeg Justin aan Carlos met een grote grijns. Geschockeerd keek hij ons aan "Oke vertel. Wat heb ik in godsnaam de voorbije maanden gemist? Dan zal ik vertellen of ik ze mee geef." "Wel..." begon Justin

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen