Foto bij Chapter 11.

Ik werd de dag erna wakker, ik reek naar mijn telefoon en zag in witte letters 9 uur 's ochtends op het scherm staan. Het was gister laat geworden maar ik had gewoon school. Ik stond op en ging richting de douche en waste mijn haar om dan mijn tanden te poetsen en een nette outfit voor school aan te trekken. Ik deed mijn zwarte laarzen aan en pakte mijn schooltas om dan naar beneden te gaan. Ik schonk een glas jus d'orange in en dronk die snel leeg om dan een croissantje van de tafel te pakken en naar buiten te gaan sinds ik al aan de late kant was. Ik haalde de bus nog net en kwam niet veel later net op tijd bij de les aan.

De les ging langzaam voorbij, bij mijn laatste uur zat ik eindelijk bij Nate. "kom je vanavond?" vroeg ik hem toen. " Ja, mijn ouders hebben me gedwongen maar ik hou je graag gezelschap" zei hij toen, ik glimlachte. " top, vodka of champagne?" vroeg ik hem toen. " word het een zware avond denk je?" vroeg hij me toen. " het ligt eraan, alle zakenrelaties komen nauwelijks mensen die nog een beetje in de buurt komen van onze leeftijd" melde ik. " oh en Emilia komt" zei ik toen en moest al grinniken bij het idee. Emilia heeft al jaren een ding voor Nate, ze is wel knap maar bloed irritant. " Oke zeker vodka." ik moest lachen en knikte. " dat is dan geregeld" na school gaf ik Nate een kus op zijn wang en ging richting huis het was al laat.

Tijdens het eten kreeg ik alleen maar de laatste roddels over iedereen te horen, en hoe ik me moest gedragen en hoe de avond zal verlopen. Wolfgang zou iets later arriveren want hij moest nog de laatste dingen op het kantoor in Londen afronden. Na het eten kon ik eindelijk naar boven. Mijn moeder had al een jurk klaar gelegd we zouden hem eigenlijk samen uit gaan zoeken maar ik was vergeten dat ik tot laat school had. Ik keek naar de jurk en zuchtte. Hij was mooi, maar ik vond het toch wel leuker om iets meer huid te laten zien. Ik wist dat ik er niks tegen kon begonnen en ik begon me klaar te maken. Ik deed mijn make-up en haar en deed toen de jurk aan. Het was een stuk later en ik hoorde al wat rumoer beneden. Ik checkte mijn telefoon en zag een berichtje van Nate dat hij er bijna was en glimlachte om dan toch maar naar beneden te vertrekken.

Nadat ik zoals altijd iedereen gedag had gezegd en het standaard toneelstukje op had gezet van de lieve, brave dochter die netjes studeerde en verder niet veel bijzonders deed vond ik eindelijk Nathaniel. Samen gingen we snel richting de achtertuin en verstopte ons achter het tuinhuisje. Dit was onze verstop plek als kleine kinderen. Mijn ouders vonden het schattig dus het was nog steeds hetzelfde. Het was afgeschermd en vanaf het huis kon je het niet zien door alle bomen die om het huisje heen stonden. In het midden stond een tafel en ik zette de fles champagne op tafel en ging zitten. "sorry er was geen vodka meer, of ik moest het kantoor van mijn vader in" " maak je geen zorgen, dit had ik nodig" zei hij en nam een slok. Hij gaf de fles aan mij en ik nam ook een grote slok. " die vodka kunnen we nog altijd later stelen" knipoogde hij me toe en ik moest lachen en nam nog een slok.

" kijk is " grijnsde hij toen en haalde een pakje sigaretten uit zijn jasje. "oh je bent mijn held " zei ik toen en pakte gretig een sigaret om hem dan aan te steken en even van de stilte te genieten. "hoe lang kunnen we weg blijven tot ze het merken denk je?" vroeg ik hem. " half uur, hoogstens " zei hij toen en nam een trekje. Ik nam ondertussen nog een slok van de fles en zette hem toen weer neer. " ik haat dit altijd zo erg , ik heb bijna 50 mensen moeten wijs maken wat voor perfecte dochter ik ben, en moeten vertellen hoe goed het gaat met mijn studie" klaagde ik. " Wat ben je gegroeid zeg Nathaniel, je gaat elke dag meer op je vader lijken " imiteerde hij. " Je bent al zo'n grote dame, word het niet eens tijd voor een knappe vriend " deed ik hem toen na. We keken elkaar aan. " Is Nathaniel niks voor je" zeiden we toen allebei tegelijk. Ik moest lachen de vrienden van mijn ouders, en onze ouders zelf zagen het helemaal zitten dat wij samen zouden zijn. Wij allebei wisten alleen zeker dat, dat nooit zou gebeuren. We namen allebei nog een slok en staken nog een sigaret op.

Uiteindelijk waren we echt al te lang weg dus gingen we terug naar het feest, ik kon nog snel twee stukjes kauwgom uit een laatje vissen en drukte er één in Nate zijn hand en toen gingen we weer terug naar de saaie gesprekken. Ik stond wat met Nate in de hoek, en voelde een blik op me branden. Ik keek hem recht aan het was Wolfgang, in een duur pak stond hij bij wat mensen maar hij keek me aan. Hij deed verder niks. Onze ogen bleven in contact met elkaar ook toen ik samen met Nate richting het dans gedeelte ging en we op onze manier begonnen te dansen. Ik zag hem nog steeds kijken, terwijl hij in gesprek was. Ik kon mijn glimlach niet bedwingen. " wat is er met jou?" vroeg Nate. Hij had zijn ene hand netjes op mijn middel en met de andere had hij mijn hand vast, zoals het hoorde en we gingen langzaam heen en weer. "Dat vertel ik nog wel " zei ik hem en hij knikte.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen