Er waren al veel verschillende, mooie momenten in Clary haar leven gekomen. Naast de aanzoek en bruiloft was haar ook bijgebleven toen ze zwanger raakte.

Clary was hongerig dan normaal geweest en humeurig. Ze verklaarde het zelf aan het gemis van haar moeder. Op een meidenavond met Isabelle en Maia hadden ze het erover gehad en had Maia voorzichtig een balletje opgegooid. Ze bracht het voorzichtig toen ze vroeg of ze niet zwanger kon zijn.

Clary was even stil geweest. Sinds ze getrouwd waren hadden ze meerdere malen seks gehad en niet altijd veilig. Clary had echter er nooit echt aan gedacht om moeder te worden.

Op aanraden was ze de volgende dag een test gaan halen en al gauw bleek dat er een klein wezentje in haar buik groeide. Ze dacht eens goed na over hoe ze het ging vertellen.

Vrij snel had ze het geweten. Ze had een portret getekend, Jace, Clary die dicht bij elkaar stonden met een kleine baby in hun armen. Toen het avond was had ze zijn ogen dicht gedaan en hem mee genomen.

Ze had hem het portret laten zien en in eerste instantie had hij het niet begrepen. Hij was verward en vroeg wat er aan de hand was. Ze had zijn handen vast gepakt en verteld dat ze zwanger was.

Stil had hij haar aangekeken en na een paar minuten met betraande ogen zijn handen teder op haar buik gelegd. 'Een kindje, van ons samen' zei hij zacht en ook Clary was emotioneel geworden. Nadat het nieuws was bedaren waren ze samen naar Luke gegaan. Luke en Maryse waren samen erg close en Alec had gebeld waarom hij gekke gevoelens had gehad.

Ze hadden iedereen bij Luke en Maryse uitgenodigd. Daar hadden ze het nieuws verteld dat ze ouders werden. Iedereen was dolblij en vooral Maryse en Luke die opa en oma werden. Clary was erg blij geweest dat ze het zo goed met Maryse kon vinden want zonder haar moeder zou dit behoorlijk zwaar gaan worden, maar ze was een schat.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen