Ik wordt half wakker. In de verte hoor ik Tom en Bill praten met een bekende stem. Niet veel later komen er voetstappen mijn kant op. Waar ben ik in godsnaam. "GEORG! Laat me niet merken dat je aan mijn zusje zit!" Hoor ik boos, verbaasd kijk ik op en rol op dat moment uit bed. Even kijkt Bill mij verbaasd aan. Precies op dat moment moet de bus in de ankers en schuift deze onverwacht een rijbaan op. Ik rol hard met mijn hoofd tegen een van de kasten en voel één van de kast deur ophangingen pijnlijk tussen mijn ribben komen. Alles danst voor mijn ogen en mijn hoofd en ribben doen zeer.

"TOM! Pas op!" Hoor ik Bill nog roepen maar niet veel later ligt ook Tom boven op mij. Damn.... dat joch is zwaar. Onbewust snak ik naar adem. Onhandig probeert Bill Tom van mij af te trekken. Wat niet echt wil lukken. Ik duw Tom van mij af en sta op. Even schud ik met mijn hoofd als ik sterretjes zie en loop dan zonder iets te zeggen naar de koffie pot.

Ik moet even verwerken wat Tom net zei. Zusje? Waar heeft die jongen het over. Ik hoor de jongens nog steeds rommelen in het halletje waar ik net weg ben gelopen. Met de koffiemok in mijn handen loop ik weer naar hen toe. Wat ik daar op de grond aan treft maakt mij aan het lachen. Ik moet zo hard lachen dat de koffie door mijn neusgaten naar buiten schiet recht over Tom en Bill heen.

"IEHW! Gatver! Kom je ons nog overeind helpen of wat?" Snauwt Tom. Die onder aan de stapel ligt. Naast Tom, zijn ook Bill en Gustav omgevallen en ik denk dat Georg uit bed is gerold aan zijn verbouwereerde gezicht te zien.

Ik geef Gustav eerst een hand, die probeert mij omver te trekken. Zonder dat het enig effect heeft. Zonder moeite trek ik hem overeind. Waarna ik Georg omhoog kan helpen. Vervolgens geef ik Georg mijn koffie die verlekkert naar de koffiemok kijkt. Daarna geef ik de tweeling beide een hand en met een klein trekje staan ook deze twee weer recht op.

Mannen. Die snappen het niet helemaal ben ik bang. Hebben ook geen evenwicht en zo. Ik hoor de jongens in de woonkamer verder babbelen. Weer draait alles even voor mij ogen. Shit.... hersenschudding. Ik sla mijn armen om mijn hoofd en merk op dat moment op dat ook mijn ribben erg veel pijn doen. Top.... straks maar opzoek naar een huisarts die mij kan doorverwijzen voor foto's naar het ziekenhuis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen