Foto bij LOVE 001

Ella Stone Denoire


Met grote ogen keek ik op naar de gigantische villa waar ik voor de komende periode zou blijven. Mallorca, een wereldberoemd eiland die vele bezoekers kende. Ik haalde mijn handen eens door mijn lange bruine lokken. Had ik toch maar een knot gemaakt, de hitte hier was niet te harden. Aangezien het zomer seizoen net pas was begonnen, verwachtte ik dat ik veel in de bikini rond zou wandelen.
Met mijn grote knalroze koffers achter me aan, liep ik de villa binnen. Het was er opgeruimd en schoon. Hygiëne, iets wat ik absoluut belangrijk vond.
'Jij moet Ella Denoire zijn'
Oh mijn God. Ik zag haar voor het eerst in mijn leven in levende lijven. Caroline Flack. Haar haren perfect in vorm gekruld, haar zongebruinde benen onder haar frisse jurkje en een brede glimlach rond haar lippen kwam ze op me afgelopen. 'Ja, dat klopt, hai'
Nonchalant haalde ik nogmaals mijn vingers door mijn lange lokken. 'Welkom bij Love Island' Ze nam mijn schouders beet en gaf mij drie kussen op mijn wangen. 'Dank je wel' Ik lachte wat nerveus.
Binnen enkele uren zou de wereld mij kennen en was ik niet meer die ene onbekende Ella Denoire. 'Laat mij je naar je kamer begeleiden om je koffer daar neer te zetten, dan kan je daarna kennis maken met de meiden met wie je de komende tijd gaat doorbrengen' Kort vouwde Caroline haar handen samen waarop ik knikte.
Als een schoothondje liep ik op mijn Michael Kors slippers achter de bekende presentatrice aan. Ik kreunde iet wat geïrriteerd wanneer ik merkte dat ik mijn zware koffer de trap op moest slepen.
Nee, het was hier geen paleis waar je werd bediend door mannen in pak. 'Lukt het?' Caroline stond lachend bovenaan de trap. Niet dat zij ook even te hulp zou schieten.
'Ik wist niet dat ik zoveel spullen had meegenomen' Half uitgeput en bezweet kwam ik boven aan waarna Caroline mij naar mijn kamer begeleidde. Mijn mond viel open zodra het zachte tapijt mijn slippers opslokten.
Een groot kingsize bed in het midden van de kamer met rozenblaadjes gesierd. Een emmer met een fles champagne op het nachtkastje en een grote rode envelop op mijn kop kussen met mijn naam in sierlijke letters geschreven.
'Wauw..'
Ik zette mijn koffer naast het bed en keek Caroline met ongeloof aan. 'En? Goedgekeurd voor de komende periode?' vroeg ze, maar mijn glimlachte zei genoeg. 'Meer dan goedgekeurd'
'Ik laat je niet langer meer wachten, laat ik je voorstellen aan de rest van de meiden' Caroline wenkte mij waarna ik waar wederom volgde de kamer uit naar het dakterras. Op het dakterras stond de cameraploeg al klaar voor actie. Nu ging het echt beginnen.
Ik hoorde het gekibbel en gelach al in de verte. 'Ben je nerveus?' vroeg Caroline, waarop ik knikte. 'Eerlijk gezegd wel' gaf ik toe. 'Waar ben je het meest nerveus voor?'
Vragend keek Caroline mij aan.
'De jongens' Een gniffel verliet mijn lippen. Ik vroeg mij af of Caroline ze al had gezien. 'Dames, mag ik jullie voorstellen aan Ella?' Caroline legde haar hand op mijn onderrug en duwde mij iets meer naar de meiden toe.
Ik was een vrij teruggetrokken persoon, lichtelijk verlegen en maakte niet snel contact met vreemden. 'Hai' Ik stak mijn hand in de lucht en wiebelde kort met mijn vingers heen en weer.
Ik telde welgeteld vier jonge meiden, dus ik was de laatste.
'Hoi Ella'
Een vriendelijke meisje kwam naar mij toegelopen en net zoals Caroline, nam ze mijn schouders beet om mij drie kussen te geven. 'Ik ben Lizzy' Ze schonk mij een vriendelijke glimlach.
'Ella' Ik keek haar glimlachend aan.
De andere meiden volgende al snel Lizzy haar voorbeeld en ook van hen kreeg ik kussen op mijn wangen. Puck, Abigail en Charlie. 'Neem plaats, neem plaats'
Ik vestigde mijzelf tussen de meiden en kreeg een vers gemaakte cocktail in mijn handen gedrukt waar een vriendelijk parasol in was geduwd en een stuk ananas om de rand was geschoven.
Meteen sloot ik mijn lippen rond het rietje, roerde eens door de ijsblokjes en nam een gulzige slok. Die hitte liet me uitdrogen. 'Goed, hoe is het met jullie? Zijn jullie benieuwd naar de mannen?'
'Ik ben zó ontzettend nerveus' gaf Puck toe die een paar keer nerveus over haar ontblote knieën wreef. 'Ik ben vooral bang dat ze wellicht gaan tegenvallen' Charlie haalde haar schouders op.
'Maak je geen zorgen, we hebben een hele goede selectie gemaakt' Caroline gaf haar een knipoog. Giechelend keek Charlie naar Puck. 'En jij Abigail?' Caroline keek het roodharige meisje nieuwsgierig aan.
'Ik laat het maar op mij afkomen, ik ben niet makkelijk te krijgen dus als een van de heren mij daadwerkelijk ziet zitten, mag hij daar zeker moeite voor doen'
Caroline knikte begrijpend. 'Hard to get dus' concludeerde Caroline waarop Abigail knikte. Caroline wendde zich tot mij. 'Ella..'
Ik keek kort naar Puck, Abigail, Lizzy en Charlie. 'Ik ehm... Hetzelfde als Abigail. Ik ga er open in en mocht er iets leuks tussen zitten.. wie weet wat er kan gebeuren' Ik haalde mijn schouders kort op.
'Dan vliegen jullie samen terug' grapte Lizzy. 'Wie weet' Met een lichte grijns keek ik het meisje aan. Ze leek mij erg aardig.
'Het zou zomaar kunnen, dus jullie staan wel open voor een relatie?' vroeg Caroline. 'Hmm' Puck keek Caroline twijfelend aan. 'Ik zie enige twijfel in je ogen Puck'
'Ja, je weet het niet met de mannen van tegenwoordig. Sommige hebben als doel enkel bij je in bed terecht te komen en de volgende dag kijken ze je niet meer aan' legde Puck uit.
Caroline beet kort op haar lip en knikte.
'Dat kan ik wel begrijpen' gaf ze toe.
'Wel...' Caroline vouwde haar handen voor de zoveelste keer samen en keek ons grijnzend aan. 'Ik zal jullie niet langer meer in spanning houden, de jongens staan te popelen om zich aan jullie voor te stellen'
Ik hield mijn adem in en de spanning in mijn buik gecombineerd met de hitte liet me haast flauwvallen. Ineens sloeg de enorme twijfel toe of ik er wel goed aan had gedaan om mij aan te melden voor dit programma.
'Jongens, laat jullie maar zien!'
Caroline wees naar de richting waar er vijf mannen het trapje op kwamen gelopen. 'Oh mijn God..' Lizzy nam van de zenuwen mijn onderarm beet. Vijf zeer jonge mannen betraden het dakterras.
De meeste hadden tattoo's op hun lichaam gesierd en ze waren gehuld in een zwembroek. Ik wist niet waar ik moest kijken. Ik wist niet wie ik als eerste moest bekijken.
Toch trok de jongeman met de meeste tattoo's mij het meest. Hij was lang, slank. Een lichte sixpack was zichtbaar met een v-line die in zijn zwembroek verdween.
Hij had gitzwart haar perfect in model gebracht, donkere wenkbrauwen, donkere ogen, volle roze lippen en niet te vergeten een kaaklijn waar je u tegen zei.
Een streepje met donkere dons sierde onder zijn navel.
Ik werd er verlegen van. 'Oh mijn God, dat zijn Harry Styles en Zayn Malik...' Ik keek Abigail aan die zichzelf voor het hoofd sloeg. 'Wie?' Iet wat dom keek ik Abigail aan.
'Harry.. Dat is toch jouw... ex?'
Puck keek van Harry naar Caroline, waarop zij knikte. 'We hebben heel kort iets gehad samen, maar Harry en ik kunnen het vriendschappelijk prima met elkaar af' Caroline keek kort de richting de Harry op.
'Stel jullie eens voor aan de dames' spoorde Caroline ze aan. Ik zag hoe de jongen die Harry heette, kort een een blik wisselde met de jongens en als eerst op Charlie afliep.
'Hey'
Charlie stond op en ontving drie kussen op haar wangen. 'Harry, leuk je te ontmoeten' Charlie kon de jongen enkel aanstaren. Harry ging het rijtje af en eindigde bij mij. Hij had gigantische grote handen, waarin de mijne leek te verdwijnen. Ik werd heel erg zenuwachtig zodra Zayn voor mij stond.
Hij gaf mij drie kussen en voelde een licht stoppelbaardje op mijn huid kriebelen. 'Ella' Sprak ik zacht en keek de jongen aan in zijn machtige donkere ogen. 'Zen' Hij glimlacht zijn tanden bloot en liet mijn hand los.
'Tot straks jongens' riep Caroline ze na zodra ze het dakterras verlieten. Ik bleef Zayn zo lang mogelijk met mijn ogen volgen zolang het kon.
'Zo.. dat waren de jongens met wie jullie het moeten gaan doen..' Caroline keek ons afwachtend aan. 'Oké, ik kom terug op mijn woorden' lachte Charlie en legde haar hand op haar borst. 'Vertel Charlie'
Nieuwsgierig keek Caroline haar aan.
'Nou.. Heb je Dave goed bekeken?' vroeg Charlie. Een harde lach verliet Lizzy haar lippen, wat mij ook liet giechelen.
'Ella..' Caroline keek mij lachend aan.
Het bloed steeg naar mijn wangen. Waarom was ik hier zo slecht in? 'Ik zag jou heel erg kijken naar Zayn, is hij een beetje jouw type?' Vijf paar ogen keken mij licht grijnzend aan.
'Wel.. Ehm'
Ik kon enkel stom grinniken. 'Hij springt er wel tussenuit' gaf ik toe. 'En waarom?' vroeg Caroline door. 'Het is wel heel erg warm hé' Ik wapperde kort met mijn handen waarop we allemaal hard begonnen te lachen.
'Zijn het zijn tattoo's of iets anders?' vroeg Caroline. Ze gaf niet op.
'Ook, het is ook vooral zijn blik.. en de klank van zijn stem hoe hij zich voorstelde' Ik haalde mijn schouders op. Zayn was in mijn ogen de aantrekkelijkste van de groep, dus waarschijnlijk zouden de andere meiden hem ook wel op het oog hebben. 'Geef mij maar Harry..' vertelde Puck. 'Anders mij wel' sprong Lizzy ertussen.
'Ho ho ho, Harry is gewild. Dit wordt gevaarlijk'
Abigail schoof een stukje van Puck vandaan. 'Wie weet is het een asshole' Abigail gooide er een laagje zout op. 'Caroline kan het weten' Puck keek Caroline aan die haar handen omhoog hield.
'Dat is aan jullie de taak om dat uit te vinden, zoals ik al zei kunnen Harry en ik goed met elkaar opschieten en zit hij in mijn friendzone' verdedigde ze zichzelf.
'Is het heel erg als ik mijn bikini aan ga trekken? Ik ga dood hierin' Jammerde ik, doelend op mijn jurkje die ik droeg. 'Nee hoor, ga je gang. Neem een duik in het water of leer elkaar beter kennen, ik ga informeren bij de mannen'
Caroline sprong omhoog en wreef in haar handen waarna ik zo snel als ik kon van het dakterras rende. Het trappetje af naar mijn kamer. Ik had de deur nog amper dicht geschopt met mijn voet en ik begon al mijn jurk half uit te trekken en smeet mijn grote koffer op bed waarna ik die aan de hand van de code opende.
Snel verwisselde ik mijn overige kleding door mijn bikini en mezelf eens bekeek in de spiegel.
Ik was ontzettend gezegend met mijn figuurtje. Ik kon eten wat ik wilde, maar kwam geen grammetje aan. Ik besloot op mijn blote voeten verder te gaan en verliet mijn kamer in mijn bikini. Wát een opluchting.
Mijn haren op een knot gewikkeld en mijn zonnebril erin gestoken, liep ik naar het zwembad. Lizzy dobberde al op het luchtkussen rond terwijl Abigail de rug van Puck insmeerde en Charlie met moeite op de grote eenhoorn klom.
'Zal ik jouw rug ook insmeren Ella?' Abigail hield haar zonnebrandcrème de lucht in.
'Graag!' Ik liep naar Abigail toe en kwam voor haar zitten op mijn knieën. 'Jouw bikini!' Lizzy had haar zonnebril op haar hoofd gezet en keek goedkeurend naar mijn bikini. 'Moet ik een andere aantrekken?'
Ik had een lichte twijfel over het kleurtje.
'Nee, hij is fantastisch!' Lizzy draaide zich op haar buik op het luchtkussen en peddelde naar het randje van het zwembad toe door haar handen door het water te bewegen. 'Die jongens zijn écht knap he?' vroeg Abigail. Ik knikte goedkeurend, maar genoot meer van de masserende bewegingen van Abigail haar handen over mijn schouderbladen.
'Ik hoop ze snel weer te zien' gaf ik toe, doelend op Zayn, maar durfde daar nog niet openlijk voor uit te komen. Ik wilde eerst aftasten van de andere meiden op wie zij hun oog hadden laten vallen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen