Foto bij LOVE 002

Lizzy Julia Jones

Ietwat nerveus sluit ik mijn vingers met mijn gelakte nagels om de handvaten van mijn lichtblauwe koffers heen. Hier sta ik dan, voor een gigantische villa in Mallorca. Ik had mijzelf opgegeven voor Love Island. Ik heb er zin in maar ben anderzijds enorm nerveus.
Mijn vriendinnen hebben me een soort van aangespoord om me op te geven en ik, met mijn dronken hoofd had besloten om toe te geven aan hun gezeur, niet wetende dat ik ooit geselecteerd zou worden tussen al die mensen. Ik loop de villa binnen en even valt mijn mond open van verbazing.
''Lizzy Jones, welkom!'' Ik kijk op van de stem, bovenaan de trap. Het is Caroline Flack, de presentatrice van dit seizoen. ''Hi Caroline.'' glimlach ik vrolijk. Ik ben can mijzelf gelukkig niet verlegen aangelegd en heb, al zeg ik het zelf, een vrij vlotte babbel. Ik bedoel, die heb ik ontwikkeld gedurende de jaren want ik ben altijd wel heel verlegen geweest. Ik schud Caroline's uitgestoken hand. ''Lizzy.'' grijns ik.
Ze neemt mij mee naar een kamer, een grote massieve deur gaat open en ik sta in een prachtige kamer met een groot kingsize bed. ''Wow.'' zeg ik vol verbazing. ''Het is allemaal wat hé, Lizzy?'' grijnst Caroline. Ik knik. ''Prachtig voornamelijk.'' glimlach ik. Ze glimlacht. ''Zet je koffer maar neer, dan gaan we naar de rest van de meiden.'' zegt ze. Ik knik en maak mijn weg naar buiten waar drie andere meiden zich bevinden. Dat betekent dus dat er nog een meisje zal komen. Kijkend naar de meiden maakt het me toch iet wat onzeker, wat zien ze er prachtig uit en hun lichaam is net zo mooi.
Het geluid van mijn hakken die op de vloer tikken laat hun gesprek stil vallen. Ze kijken op en verwelkomen mij met een vriendelijke glimlach. Ze stellen zich een voor een voor. Puck, Abigail en Charlie. ''Jezus jullie zijn allemaal zo knap.'' roep ik uit. Ze lachen. ''Sorry ik ben nogal een flapuit.'' ik krijg een cocktail in mijn handen geduwd van Puck. ''Ik kan niet wachten om te zien wat je de komende weken er nog meer uit flapt.'' ze grijnst. Caroline verbreekt ons gesprek. ''Ik ga de laatste dame verwelkomen, tot zo.'' ze loopt weg, gevolgd door de cameraploeg. ''Het is wat hé, al die camera's die je zo volgen.'' zeg ik tegen de meiden die knikken. ''Ik vind het allemaal nog maar een beetje gek.'' Terwijl we kletsen komt niet veel later Caroline terug met een meisje. Ik draai me om en bekijk haar, ze ziet er wat verlegen uit, maar desalniettemin heel aardig. Ik sta op en geef haar drie zoenen op haar wang. ''Hi, ik ben Lizzy.'' ik glimlach naar haar. Ze krijgt een cocktail terwijl ze plaatsneemt waarna Caroline ons wat vragen stelt.
''En Lizzy, wat is jouw type man?'' ik kijk op van mijn cocktail. ''Ik val meestal op de badboys, gespierd, tattoo's, sexy... maar wie weet, zwicht ik hier voor een andere man. Dat zou misschien eens goed voor me zijn.'' glimlach ik. Ze grijnst. ''Wel... ik zal jullie niet langer meer in spanning houden, de jongens staan te popelen om zich aan jullie voor te stellen.'' Mijn ogen volgen haar vinger, die wijst naar de trap. Ik haal diep adem, trek mijn jumpsuit nog eens recht en haal een hand door mijn haren. Eén voor één komen de mannen tevoorschijn. Wow... Ik weet niet zo goed waar ik moet kijken, tot de laatste jongen het trapje oploopt. Zijn donkere haren zitten met wat gel naar achter, zijn blik is verleidelijk en zijn lichaam is gespierd, maar niet té gespierd. Ik merk dat ik net wat langer kijk naar hem als naar de andere mannen. Ik hoor een van de meiden zeggen tegen Caroline dat een van de mannen, Harry, haar ex is en kijk vol verbazing naar Caroline. Zij lijkt er allemaal niet zo van onder de indruk te wezen. Ze geeft aan dat ze enkel nog vrienden zijn.
Al gauw vergeet ik het als de jongens zich komen voorstellen. Een voor een geven ze ons een hand en drie kussen. Dave, Zayn, Mason, Levi en Harry. Ik pak de hand aan van Harry en geef hem drie kussen. Zijn zoete geur vult mijn neusgaten en ik kan niets anders doen dan genieten van de geur. Hij ruikt heerlijk.
Hij kijkt me aan en schenkt me nog een knipoog voordat hij doorloopt naar de andere meiden. De mannen verdwijnen weer, waarna Caroline vraagt op wie ons oog valt. Ik merk dat Puck Harry graag wilt. Dat wordt nog wat. ''Anders mij wel.'' spring ik ertussen. Caroline glimlacht, toch heeft ze een beetje een licht teleurgestelde blik in haar ogen. ''Ho ho ho, Harry is gewild. Dit wordt gevaarlijk.'' zegt ze. Ik weet niet of ik het me inbeeld, maar er lijkt een lichte teleurstelling in haar stem naar voren te komen. Ik zal het vast verzinnen. Ik drink de laatste slok van mijn cocktail op en kijk op als Ella vraagt of het goed is dat ze haar bikini aan gaat trekken. ''I'm right with you!'' stem ik met haar in. Het is hier wel degelijk bloedheet.
Ik loop richting mijn kamer toe waar ik mijn kleding uittrek en verwissel voor mijn zwarte badpak. Dit zal de mannen, en hopelijk Harry iets geven om over na te denken. Ik schuif in mijn slippers, zet mijn zonnebril op mijn hoofd en loop richting het zwembad toe. Ik laat mezelf, niet zo soepel als ik voor ogen had, zakken op een luchtbed in het water en leg mijn hoofd neer op het kussentje. Niet veel later komt Ella naar buiten gelopen. Wauw, ook zij heeft een prachtig mooi lichaam. Ik zet de zonnebril op mijn hoofd en kijk vol verbazing naar haar. ''Jouw bikini!'' flap ik uit. ''Moet ik een andere aantrekken?'' vraagt ze. ''Nee, hij is fantastisch!'' roep ik enthousiast. Ik peddel mezelf richting de rand van het zwembad om me bij de andere meiden te voegen. ''Ik kan nog steeds niet helemaal geloven dat we hier zijn.'' zeg ik. Puck en Abigail knikken instemmend.
''Zijn jullie ooit wel eens in Mallorca geweest?'' vraag ik, terwijl ik Ella aankijk. Ze schud haar hoofd van nee. ''Nee, alhoewel ik daar nu best spijt van heb.'' ik glimlach. ''Same, als ik dit allemaal zo zie bedenk ik me dat ik me hier best zou kunnen vermaken op een vakantie.'' grinnik ik. Charlie komt naar me toe gedobberd op haar luchtbed. ''Dus, jouw oog viel op Harry?'' vraagt ze. ''Was het zo obvious?'' zeg ik en glimlach. ''Nouja, je hebt het zelf gezegd.'' zegt Ella. Ik kijk haar aan en moet lachen. ''Oja, oeps.. dat was ik even vergeten.'' Ze lacht. ''Maar ja, mijn oog is zeker gevallen op Harry, ik vind hem echt ontzettend aantrekkelijk. Hij heeft iets mysterieus en intrigerends in zijn blik, ik kan mijn vinger er niet op leggen.'' Ik veeg een pluk van mijn haren uit mijn gezicht. Abigail kijkt me aan. ''Mason is anders ook niet verkeerd.'' zegt ze. Ik grinnik en knik. ''Ze zijn allemaal niet verkeerd. ''Ik vraag me af wanneer ze weer terugkomen, aangezien Caroline wel tot straks tegen de mannen zei.'' zeg ik en kijk naar Ella. Ik stap van mijn luchtbed af en laat me zakken op het strandbedje naast haar. ''Zou je misschien mijn rug willen insmeren?'' vraag ik. Ze knikt en pakt de zonnebrand vast. ''Wat vind jij ervan dat Caroline een ex is van Harry..?'' vraag ik haar, terwijl ik op mijn lip bijt. ''Ik weet het niet zo goed, ik voel me er een beetje ongemakkelijk bij, bij het idee. Dat ik straks moet gaan flirten met haar ex.'' zeg ik tegen Ella. ''Of nouja, ik moet niks.'' grinnik ik. ''Jij laat ook geen ruimte over voor reactie hé?'' lacht ze. ''Sorry.'' grinnik ik. ''Ik zal erop letten.'' zeg ik tegen haar. Ze lacht en ik voel hoe haar handen de zonnebrand inmasseren op mijn rug. ''Je bent hier goed in.'' grijns ik. ''Ik denk dat je je niet teveel zorgen hoeft te maken om Caroline.'' zegt ze. ''Ik bedoel, ze zei tenslotte dat ze in de friendzone zitten toch?'' zegt Ella. Ik knik. ''Ja.. toch heb ik een soort onderbuik gevoel hierbij, dat neemt niet weg dat ik Harry aantrekkelijk vind en niet met hem zal gaan flirten, maarja, straks vind ze het niet oké?'' zeg ik en zucht. ''Misschien maak ik het ook wel allemaal groter dan het is.'' zeg ik. ''Hmmhmm.'' hoor ik bevestigend achter me. Ik lach. ''Ik mag jou wel.'' zeg ik tegen Ella.
Kort erna hoor ik een piepje van een telefoon. ''Meiden, ik heb een sms.'' zegt Puck. Ze leest hem op. De programma makers sturen via de sms dingen door zoals challenges die we moeten gaan doen, of als iemand bijvoorbeeld op date mag. ''Lees voor!'' zeg ik enthousiast. ''Meiden, welkom in de villa. Terwijl jullie liggen te genieten van het zonnetje, is er druk gewerkt voor jullie op het dakterras. Maak jullie een weg naar het dakterras en maak je klaar voor een rondje speed daten om de mannen beter te leren kennen. Ik kijk enthousiast de meiden aan. ''Oh my god, i love it!'' zeg ik enthousiast en sta op. Ik schuif me in mijn slippers en wacht tot de andere meiden zover zijn. Abigail, Puck en Charlie lopen vooraan en ik met Ella achteraan. ''Ik vind het best spannend allemaal zo.'' zucht ik en pak haar bovenarm vast terwijl ik samen met haar meeloop. ''Op wie heb jij je oog laten vallen?'' vraag ik haar als we wat meer op afstand lopen van de groep.

Reacties (1)

  • Manonxxx

    Super leuk stukje! Snel verder x

    6 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen