Foto bij LOVE 003


Ella Stone Denoire


Terwijl wij ons een weg begaven naar het dakterras, voelde ik hoe Lizzy mijn bovenarm beet nam. 'Op wie heb jij je oog laten vallen?' vroeg ze terwijl ze mij vragend aankeek. Ik kon er niks aan doen, maar moest van haar vraag toch wel glimlachen.
'Zayn' gaf ik toe. Ik beet zachtjes op mijn onderlip zodra we het trappetje naar het dakterras opliepen.
Mijn oog viel wederom meteen op Zayn met zijn warrige haarbos. Ik zweerde te zien dat het lichtelijk nat was, hij had waarschijnlijk een verfrissende duik genomen.
'Dames, jullie zijn er'
De jongens zaten verspreid over het dakterras. Zayn zat iets wat nonchalant onderuit gezakt en had een andere zwembroek aan dan eerst. Waarom viel mij dit op? 'Het is tijd voor een speeddate, zodat jullie elkaar beter leren kennen'
Nerveus pakte ik Lizzy haar hand beet en kneep er zachtjes in.
'Ik zie wat nerveuze gezichtjes' merkte Caroline lachend op. Ze keek mij grinnikend aan. 'Een beetje' gaf ik toe. 'Om jou van die zenuwen af te geraken, mag jij de spits afbijten'
Ik bracht mijn vrije hand naar mijn borst en hapte lichtjes naar adem. 'Let's go girl' Lizzy fluisterde in mijn oor en duwde mij lichtjes naar voren. Caroline sloeg een arm rond mijn schouder.
'Naar wie gaat je voorkeur het eerst uit?' vroeg ze. Langzaam keek ik haar aan. Moest ze dat echt vragen? 'Zayn' Ik zag hoe Zayn's mondhoeken omhoog krulden zodra hij zijn naam uit mijn mond hoorde.
'Je hebt vijf minuten, daarna ga je wissel je af naar een andere jongen' Ik knikte en liep in mijn bikini op Zayn af. Normaliter zou ik nerveus een plukje haar achter mijn oor haken, maar ze zaten op een knot.
Ik zag hoe Zayn zijn ogen langzaam over mijn lichaam liet glijden, glimlachte en met zijn duim kort over zijn onderlip wreef. 'Hey'
Ik nam plaats naast Zayn, maar hield wel een stukje ruimte. 'Hey' Zijn arm leunde achter mijn rug op de rugleuning. 'Heb je wel een fijne reis gehad?' vroeg hij, waarop ik knikte. 'Waarom doe jij eigenlijk mee aan Love Island?' vroeg ik nieuwsgierig. Ik had nooit gedacht dat ik een normaal gesprek kon voeren met iemand die zo ontiegelijk knap was.
Ik bedoel, normaal zou ik gaan stotteren of stom gaan giechelen.
Zayn haalde zijn schouders op. 'Ik had eigenlijk niet verwacht dat ik uitgekozen ging worden. Ik heb twee lange relaties achter de rug en wil een meisje treffen die het serieus met mij meent'
Mijn oren klapperden. Kwam dit echt uit zijn mond? Of waren dit gewoon praatjes waarvan hij wist dat ik dat wilde horen. Twee serieuze relaties? Dat was redelijk netjes.
Ik kon mijn serieuze relaties ook op een hand tellen. 'En jij?' vroeg Zayn. Hij keek mij recht in mijn bruine kijkers aan. 'Hetzelfde eigenlijk.. Ik had ook niet verwacht dat ik er tussenuit gepikt zou worden'
Ik haalde mijn schouders op en kon mijn ogen niet van zijn tattoo's afhalen. 'Hebben ze een betekenis?' vroeg ik. Ik had de grootste moeite om ze niet aan te raken.
In plaats daarvan beet ik zachtjes in mijn onderlip. 'Dat moet je echt niet doen' Zayn keek naar mijn lippen, doelend op het feit dat ik erop beet. 'Dat doe ik altijd als ik nerveus ben' gaf ik toe.
'Nerveus? Ben je nerveus voor mij?' Zayn lachte en legde kort zijn vingers op mijn blote schouder. 'Wel, ja' Ik grinnikte kort. Zayn glimlachte en wierp een blik op zijn tattoo's.
'Ze hebben niet allemaal een betekenis, ik vind ze gewoon leuk' gaf hij toe. Ik voelde zijn vingers nog altijd op mijn huid branden. 'Deze..'
Hij wees naar de ogen net onder zijn borstkas. 'Is van mijn ex, ik moet die een keer laten coveren' Hij lachte kort en legde zijn hand erop. 'Doet het pijn?' Ik vond tattoo's altijd wel iets hebben, zelf had ik er geen en had ik ook geen piercings.
'Ligt eraan waar, op je hoofd is geen pretje' verzekerde hij me en schonk mij een knipoog waarna het bloed naar mijn wangen steeg. 'Op je hoofd..?'
Ik kon niets zien, maar dat kwam waarschijnlijk omdat zijn haar eroverheen was gegroeid. 'Ik heb een mandala rond mijn oor en een roos op mijn achterhoofd'
Ik trok een pijnlijk gezicht wat Zayn liet lachen. Zijn lach was zó schattig. Kort keek ik over mijn schouder naar de meiden die ieder ook een speeddate hadden. 'Jammer dat het maar een speeddate is, ik denk dat ik wel de hele avond met je zou kunnen kletsen' gaf Zayn toe.
Hij haalde zijn vingers van mijn schouder. 'Echt?' vroeg ik. Opnieuw beet ik op mijn lip. 'Ella..' Zayn keek mij waarschuwend aan, waarna hij zijn hand optilde en zijn wijsvinger onder mijn kin legde en zijn duim over mijn onderlip liet glijden.
Ik wist niet wat mij overkwam.
Stroomschokjes gierden door mijn lichaam zodra ik de palm van zijn duim top over mijn onderlip voelde glijden. 'Het is wellicht een beetje vroeg, maar normaliter wanneer mijn vriendinnen op hun onderlip beten, had ik daar maar een oplossing voor'
Hij haalde zijn duim top van mijn lip. 'Wat is dat dan?' vroeg ik nieuwsgierig. Zayn hield zijn hoofd schuin. 'Wel.. Meestal kuste ik ze dan, maar dat is een beetje raar. Ik ken je net vijf minuten' Zayn keek richting Caroline die naar de bel liep die aan de villa was gemonteerd en aan het touw trok.
De bel betekende; wisselen.
Zuchtend stond ik op, wat Zayn hoorde en lachte. 'Overduidelijk geen zin in speeddates?' gokte hij. Zijn vingers liet hij over zijn kaaklijn glijden. 'Wel.. het hoort bij het programma'
'Ik spreek je snel Ella' Zayn schonk mij wederom een knipoog waarna ik van plek wisselde. Puck kwam bij Zayn terecht en ik liep naar Mason. Ik zag hoe Lizzy bij Harry belandde en ze meteen enthousiast een gesprek aanging.
'Hey'
Mason vroeg mijn aandacht door het ijs te breken en mij aan te spreken. 'Oh sorry, hai' Ik schudde verward mijn hoofd. 'Geeft niks, ik snap het. Vijf vreemde gasten voor je neus'
Ik glimlachte kort. Ik wist echt niet wat ik tegen hem moest gaan zeggen. 'Wat zijn je hobby's?' vroeg Mason. Thank God wist hij de gaten op te vangen.
'Oh, ik houd enorm van reizen, films kijken, winkelen. Daarnaast ben ik gek op sushi' Mason trok een vies gezicht bij sushi. 'Heb je het wel eens op?' vroeg ik.
Ik vond het vreselijk wanneer mensen oordeelden zonder het eerst te hebben geproefd. 'Nee, maar ik houd sowieso niet van vis' Mason schudde zijn hoofd. Vis was in mijn ogen het lekkerste wat er is.
'Van wat voor films houd je?' vroeg Mason door.
'Je zou het wellicht niet verwachten, maar ik ben gek op horror' gaf ik toe. 'Hoe bloederig hoe beter?' gokte Mason. Ik haalde mijn schouders op. 'Ik houd van alle genres, bloed, geesten.. noem maar op. Ik kan alles verdragen, behalve dieren'
Mason knikte.
'Van dieren moeten ze afblijven' Stemde hij in. Ik vond dit echt een suf gesprek. Hoewel ik zijn vragen eerlijk beantwoordde, voelde ik geen klik. Hij deed geen poging om te flirten, terwijl Zayn dat overduidelijk wel had gedaan.
Ik zou en moest dat straks delen met Lizzy.
Ik weet niet wat het was, maar ik kon heel goed met Lizzy. Niet dat ik de andere meiden niet aardig vond. Integendeel. We zouden waarschijnlijk alle sappige details met elkaar bespreken.
'Waar val jij op?' vroeg ik en keek Mason vragend aan. Hij lachte zijn tanden bloot en die waren wel heel erg wit. Dit was niet van nature.
Hij wreef kort over zijn kin. 'Afgetrainde dames.. brunette, blond... Roodharig maakt me niet uit.. Ze moet lief zijn, zorgzaam, humor hebben...' noemde hij op. Jezus, wat een wachtlijst. En hoezo afgetraind?
Voor ik het door had, keek ik naar mijn lichaam.
'Maak je geen zorgen, je bent goedgekeurd' Mason lachte zacht wanneer hij opmerkte dat ik naar mijn lichaam keek. Een nerveus lachje verliet mijn mond. 'En ik doe er niets voor, ik ben helemaal niet sportief' gaf ik toe.
'Niet? Ik ben vier of vijf dagen in de sportschool te vinden'
Dat was ook wel aan zijn lichaam te zien. Ik zweerde een acht-pack te kunnen zien. Hij had zeer gespierde bovenbenen en zijn bovenarmen waren ook stevig.
Ik knikte. 'Ieder zijn ding' Ik glimlachte zwakjes. Ik vond het een afknapper wanneer jongens zich in de sportschool uitsloofden om er zo'n strak mogelijk lichaam aan over te houden. Je was zoals je was.
Wederom klonk te bel en zag dat we met de klok meegingen en ik zou belanden bij Harry. 'Bedankt voor het gesprek Ella' Lichtelijk verbaasd keek ik toe hoe Mason als een gentleman mijn hand beet nam en zijn lippen voor enkele seconden op de bovenkant van mijn hand drukte.
'Jij ook bedankt' Ik maakte mijn hand van hem los en liep richting Harry. Lizzy en ik wisselden snel een blik met elkaar waarop ik lachend bij Harry neerplofte. 'Zo vrolijk? Vanwaar?' vroeg Harry nieuwsgierig.
Ik wees naar Lizzy. 'Haar hoofd zei genoeg, jullie hadden een leuk gesprek volgens mij?'
Harry volgde mijn vinger naar Lizzy. De blondine.
'Wel, is het een vriendin van je?' vroeg Harry. Ik haalde mijn schouders op. 'Ik ken haar pas sinds vandaag, maar ik kan goed met haar opschieten' En dat was niet gelogen.
Harry boog iets dichter naar mij toe. 'Even tussen ons, maar ik zou haar echt doen' gaf hij toe. Met open mond keek ik Harry aan, die overging in zacht gelach. 'Echt? Wat let je? Ga ervoor'
Harry wapperde met zijn handen in de lucht als teken dat ik rustig aan moest doen. 'Ik wil het niet verkloten, dit moet ik heel rustig aanpakken, beetje flirten met haar, beetje naar me toe trekken... Hopelijk heb ik geen concurrentie van de andere mannen' Harry keek rond naar Levi en de rest. Levi druk ik gesprek met Abigail.
'Dat lijkt me een goed plan, eerst een beetje aftasten' stemde ik in. Ik zag hoe Harry op zijn lip beet op zijn lach in te houden, want volgens mij dacht hij bij aftasten aan hele andere dingen.

Reacties (1)

 • Manonxxx

  super leuk stukje!
  Persoonlijk vind ik speed- daten echt een hel, Ik bedoel hoe kan je iemand leren kennen in 5min??

  snel verder?! x

  6 maanden geleden
  • HARRYSTYLES__

   Thanks! Echt zo, ik zou het in real life ook niet kunnen..
   Je moet toch altijd eerst een beetje aftasten hoe iemand is vind ik hahaha..

   6 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen