Foto bij LOVE 004

Lizzy Julia Jones

Ik glimlach als Ella toegeeft Zayn erg aantrekkelijk te vinden. Ik snap haar keuze, al valt mijn keuze op Harry. Zayn is een aantrekkelijke jongen. We lopen samen het trappetje op. Mijn ogen glijden over de jongens, op zoek naar Harry. Hij zit in de rechterhoek op een tweezits bankje. Hij kijkt naar ons allemaal en grijnst. Waarna hij wegkijkt naar zijn voeten. Ik bijt op mijn lip.
Ella mag het spits afbijten en zij mag als eerst naar Zayn. ''Let's go girl.'' fluister ik, waarna ik een duwtje geef in haar rug. Ik ben blij voor haar, dat ze als eerste naar Zayn mag. Ik zal straks nog weleens een goed woordje doen bij Zayn voor haar. De andere meiden kiezen voor mij. Puck kiest, voordat ik een kans heb voor Harry. Ik geef haar geen ongelijk.
Ik kijk naar Dave die grijnst en zwaait naar me. ''Hi there.'' zegt hij. Ik ga bij hem zitten en glimlach. ''Dave.'' zegt hij. ''Lizzy.'' glimlach ik. Het begint nogal ongemakkelijk tussen ons twee. ''Ben je hier voor de liefde?'' vraagt hij me. Tuurlijk, en ik zou het ook niet zeggen als ik hier wel ben voor het geld, is wat er als eerst door mijn hoofd gaat. ''Ik ben hier voor de liefde ja, het is wel genoeg geweest met het uithangen van de eeuwige vrijgezel.'' Mijn ogen glijden af naar Harry. Hij is in gesprek met Puck, het ziet ernaar uit dat ze het gezellig hebben met elkaar. Onze blikken kruisen elkaar en hij glimlacht naar me. Ik glimlach klein terug en kijk naar Dave. ''En jij?'' vraag ik. Hij haalt zijn schouders op. ''Het zou fijn zijn om hier te eindigen met een nieuwe liefde, nu maar hopen dat ik iemand vind.'' zegt hij. Ik knik even, luisterend naar zijn verhaal. Iets in zijn verhaal klopt voor mijn gevoel niet helemaal, maar goed. Ik moet niet te snel oordelen.
Hij stelt me wat vragen over mijn hobby's, mijn familie en vrienden en dat soort dingen. Het blijft allemaal vrij oppervlakkig. Na vijf trage minuten gaat de bel. Saved by the bell. Ik maak me een weg naar Harry, die vlakbij Dave zit.
Ik laat mezelf op het bankje zakken en kijk hem aan. ''Hi there, beautiful.'' zegt hij en kijkt me aan. Ik merk dat ik er wat nerveus van wordt. ''Hmm, zeg je dat tegen elke dame die naast je komt zitten?'' zeg ik zelfverzekerd.
Hij grijnst. ''Oh, niet verlegen.. Dat bevalt me wel.'' grijnst hij. Zijn arm ligt over de leuning van de bank. Zijn vingers raken zachtjes tussen mijn haren door de achterkant van mijn nek aan. Hij laat zijn vinger van boven naar beneden glijden. Mijn lichaam siddert bij zijn aanraking. ''Hmm..'' grijnst hij. ''Wat doe je in het dagelijks leven?'' vraagt hij. ''Ken je die mensen, die heel irritant iedereen op straat aanspreken om van alles te verkopen?'' vraag ik en kijk hem aan. Hij grinnikt. ''O zeker dat ik die ken.. Ik zeg altijd dat ik nog geen achttien ben.'' grapt hij. Ik lach. ''Oh jij bent er zo één.'' zeg ik en knipoog. Hij grijnst en knikt. ''Nouja, dat doe ik dus. Ik maak voornamelijk reclame voor bijvoorbeeld kledingwinkels of elektronicawinkels. Het is zeg maar mijn taak om mensen naar binnen te lokken.'' leg ik uit.
''Hmm, ik zou me zeker door jou naar binnen laten lokken.'' zegt hij. ''Hmm, ik zou daar misschien nog maar een keertje extra over nadenken.'' zeg ik. Hij grijnst. ''Doe eens een verkooppraatje dan.'' zegt hij. "Laat me zien hoe je het doet.'' zijn stem is wat krachtiger, verleidelijk. ''Tuurlijk. Pas op dat je niet voor mijn praatjes zwicht.'' Ik ga rechtop zitten en ik begin mijn praatje. Ik kijk hem aan en lik lang mijn lippen. Halverwege mijn praatje leg ik mijn vingers op zijn onderarm en streel er langzaam overheen. ''Ik weet zeker dat je gaat bevallen wat voor kleding we in onze winkel verkopen.'' ik knipoog naar hem en rek mijn rug wat meer, zodat mijn borsten iets meer naar voren komen. Zijn ogen vallen er direct op. Een grote grijns wordt gevormd door zijn lippen. Wat zou ik ze graag kussen. ''Ik was al verkocht bij hallo.'' grijnst hij. ''En jij?'' vraag ik. Ik kijk hem aan. ''Wat doe jij?'' vraag ik. Hij glimlacht. ''Proberen niet voor jou te vallen.'' knipoogt hij. Ik rol met mijn ogen en giechel. ''Cheeky.'' zeg ik. ''Ik zing.'' zegt hij dan. ''Je begrijpt toch wel, dat je nu voor me moet zingen hé.'' zeg ik en haal een hand door mijn haren. Hij grinnikt. ''Liz.'' zegt hij. De manier waarop hij mijn naam uitspreekt maakt iets in me los, ik voel wat kriebels in mijn onderbuik.
''Ik wil met alle liefde voor je zingen, maar waar iedereen bij is.. Nah.'' zegt hij en haalt zijn schouders op. Hij pakt zijn glas, gevuld met bier en neemt een slok. Hij pakt een ander glas wat er staat. ''Voor jou.'' zegt hij. Ik pak het glas aan en neem een slok van de cocktail. ''Als ik zo doorga, dan ben ik aan het eind van de speeddates aangeschoten.'' lach ik. ''Dan wordt het pas gezellig.'' vervolg ik. Hij lacht. ''Kan het nog gezelliger?'' zegt hij. ''Je hebt nu al een aardige indruk op me gemaakt, babe.'' zegt hij. Ik merk dat ik bloos. ''Hmm, ik maak je verlegen.'' het gesprek wordt onderbroken door de bel. Ik glimlach. ''Nou.. dat was het.'' zeg ik. Ik blaas hem een handkus en hij geeft me glimlachend een knipoog. ''Bye beautiful.'' zegt hij. ''Neem nog maar een laatste goede blik.'' zeg ik, terwijl ik me omdraai, mijn billen een beetje naar achter drukkend. Het laat hem grijnzen, zie ik als ik achterom kijk.
Als derde speeddate beland ik bij Zayn. Ik grijns en geef hem drie kussen waarna we aan de praat raken. ''Dus, heb je al je oog op een van de meiden?'' vraag ik hem en kijk hem aan. Ik neem een slokje van mijn drankje. ''Hou het tussen ons.. maar mijn oog valt het meest op Ella..'' zegt hij zacht in mijn oor. Ik glimlach. ''Echt?'' zeg ik met een brede grijns. Hij knikt en ik merk dat hij glimlacht. ''Jullie lijken het goed met elkaar te vinden.'' zegt Zayn. Ik knik. ''Ze is een hele lieve meid, ik snap meteen dat je oog op haar valt.'' zeg ik. ''Zou ze op mij vallen?'' vraagt hij en kijkt me aan. ''Heeft ze iets gezegd?'' vraagt hij er kort achterna. Ik grijns. ''I don't kiss and tell.'' zeg ik en knipoog.
''Maar, als ik jou was.. ze is zeker de moeite waard.'' zeg ik. Hij knikt en neemt een slok van zijn drankje. ''Maak je geen zorgen, dat ga ik zeker doen. Ze is prachtig.'' zegt hij. ''Helemaal met je eens.'' Ik merk dat Zayn zijn blik afglijd. ''Vind je het niet erg, dat we het tot nu toe alleen nog maar over Ella hebben gehad?'' vraagt hij. Ik lach en schud mijn hoofd van nee. ''Nee hoor. Ik speel graag cupido.'' lach ik. Hij schud lachend zijn hoofd. ''Nice.''
De andere speeddates vliegen voorbij, alle mannen zijn aardig, toch springt Harry er het meest uit voor mij.
Caroline roept na de laatste dates iedereen bij elkaar. Ik ga weer bij Ella staan en knijp in haar hand. ''Hoe was het?'' vroeg ik. ''Loved it.. wat vond jij?'' Ik glimlach. ''Hetzelfde... Ik ga je straks alles vertellen.'' fluister ik. Ze knikt instemmend.
''Oke, meiden en jongens. Nu jullie elkaar hebben leren kennen, is de villa volledig van jullie. Geniet, leer elkaar verder kennen en ik zie jullie snel weer en mannen... Doe jullie best, de meiden zullen kiezen vanavond bij de eerste koppelvorming.'' Ze zwaait naar ons allemaal. ''Doei Caroline.'' we zwaaien terug naar haar. Ik kijk naar Ella. ''Kom!'' ik trek haar voorzichtig aan haar arm mee naar mijn kamer en doe de deur achter ons dicht. ''Oh my god.. '' zeg ik en laat me op mijn bed ploffen. Ik ga liggen. ''Harry is zo enorm sexy.. Hij raakte me aan en ik smolt bijna, en niet alleen van deze enorme hitte.'' lach ik. Ze moet lachen en kijkt naar me. ''Hoe was het met Zayn? Het zag er gezellig uit'' vraag ik. Ze grijnst breed en begint me van alles te vertellen over hun gesprek. ''Daarna kwam ik bij Mason, daar was geen enkele klik te bekennen.'' zegt ze. Ik grinnik. ''Dat had ik met Dave.'' zeg ik. Ze lacht. ''Dat dacht ik al te zien.'' lacht ze. Ik knik. ''Hoe was het met Harry?'' vraagt Ella. ''Ik wilde hem op het eind wel zoenen... Hij maakte me zo...'' ik zucht even. ''Ik verlangde echt naar hem. Hij is zo sexy en zo mysterieus.'' zeg ik en kijk haar aan. Ik vertel over alles waar we het over gehad hebben. ''WIj mogen kiezen he bij de koppelvorming.'' zeg ik. ''Ga je Zayn kiezen?'' vraag ik. Ella glimlacht en knikt. ''Ah, zo leuk!! Hij was erg onder de indruk van je.. We hebben het eigenlijk vijf minuten lang over jou gehad.'' zeg ik. Ik merk dat ze verbaasd op kijkt. ''Echt?!'' zegt ze. ''Jazeker! Het was bijna het eerste waar hij over begon, hij ziet je zitten.'' zeg ik. ''Ga jij voor Harry kiezen?'' vraagt Ella. Ik knik. ''Als ik de kans krijg. Puck lijkt hem ook nogal te zien zitten, dus ik zal eerder moeten kunnen kiezen dan zij.'' zeg ik haar. ''Heeft Harry het over mij gehad?'' vraag ik haar en kijk haar aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen