Ella Stone Denoire


Grinnikend keek ik Lizzy aan wanneer ze vroeg of ik het met Harry over haar had gehad. Ik begon te knikken. 'Hij zou je doen' vertelde en samen met Lizzy begonnen we te giechelen. Ik legde mijn hand op mijn borst. 'Ik vind Zayn zo ontzettend knap... ik beet steeds op mijn lip omdat ik zo nerveus was en wanneer zijn ex vriendinnen dat deden zoende hij ze.. ik had echt wel gewild dat hij het bij mij zou doen' Ik peuterde eens aan mijn nagels. We hoorden het geluid van de telefoon. De telefoon die bij het programma hoorde. We konden er enkel berichtjes mee ontvangen en versturen.
'Vanavond wordt er een kampvuur voor ons allen georganiseerd. Hierna moeten we een keuze maken met wie wij een koppel willen vormen voor de allereerste date' las Lizzy op.
'Oh mijn God!' Mijn handen sloegen voor mijn mond. 'We moeten ons optutten' begon Lizzy waarop ik knikte. 'Pak je spullen en kom naar mijn kamer'
Ik vond niks fijner dan gezellig met z'n alleen op te maken zoals bij een meidenavond. Ik was dan ook dol op maskertjes.
'Ik kom zo naar jou, ik moet eerst een jurk uitkiezen' Lizzy nam haar koffer en klapte deze open.
Opgewonden verliet ik Lizzy haar kamer waarop ik tegen Dave opbotste. 'Sorry!' Met grote ogen keek ik de jongeman aan die mij bij mijn bovenarmen beet nam, om te voorkomen dat ik zou vallen. 'Heb je haast dame?' vroeg hij lachend. 'Een beetje.. Ik wil me goed voorbereiden voor het organiseerde kampvuur voor vanavond' Met lichte blosjes op mijn wangen keek ik de jongen aan. 'En weet je al wie je gaat kiezen?' Hij klonk hoopvol. Ik knikte heftig van ja. 'En ik ga niet zeggen wie want dat brengt ongeluk' zei ik en maakte mezelf van de jongeman los. 'Begint het met een D en eindigt het op ave?' riep hij mij na, wat ik negeerde en met een snel loopje rende ik mijn kamer in. 'Natuurlijk niet' zuchtte ik zacht tegen mijzelf waarna ik de deur achter mij dicht deed. Mijn voeten werden begroet door de zachte vloerbedekking.
Mijn ogen vielen op de nog ongeopende envelop die op mijn kop kussen lag. Waarschijnlijk een welkomstgroet met een wens dat ik het hier naar mijn zin zou hebben.
Ik dook af op mijn roze koffer waar ik mijn jurk uithaalde met een diepe decolleté. Ik moest en zou indruk maken op Zayn na de woorden van Lizzy.
Ik liep naar de grote spiegel die aan de muur was gemonteerd en hield de jurk voor. Het kleurde perfect bij mijn gebruinde huid.
'Ik doe je wat als je die jurk niet aandoet'
Geschrokken slaakte ik een kreetje en keek Lizzy met grote ogen aan. Ik had haar helemaal niet gehoord.
'Sorry! Ik wist dat ik eng was, maar nu overdrijf je wel heel erg Ella'
Lachend liep Lizzy mijn kamer in. 'Ik had je niet gehoord' grinnikte. 'Hup trek aan en maak Zayn vanavond gek' Lizzy schonk mij een knipoog waarna ik naar de badkamer wandelde.
Mijn bikini belandde op de grond en hing deze over de verwarming waarna ik de jurk aandeed.
Nooit had ik spijt gehad van mijn borstvergroting, aangezien ik jaren geleden hier heel onzeker over was en een stel nieuwe borsten mij zelfvertrouwen had gegeven. In de jurk liep in de badkamer af. 'Ik heb een hele stoute fantasie' gaf ik uit het niets toe.
Ik stopte met praten en keek met open mond naar Lizzy. 'Meid, je bent prachtig!' Haar rondingen kwamen er perfect in uit. 'Vergeet mijn jurk, wat is jouw stoute fantasie?' vroeg ze grijnzend.
'Seks onder de stomende douche tegen de muur met Zayn' zuchtte ik.
Even keek Lizzy mij kort aan waarna ze hard begon te lachen. 'Ella, ik wist niet dat jij zo was!' riep ze uit.
Ik sloeg mijn vingers tegen mijn lippen. 'Zo ben ik ook helemaal niet, maar..'
Lizzy hield haar hoofd schuin.
'Maar je wilt het wel.. met Zayn' ze wiebelde met haar wenkbrauwen. Ze wees met haar wijsvinger naar mijn haar. 'Haal die knot eruit, jij moet knallen vanavond dus ik ga je haren krullen'
Braaf deed ik wat Lizzy zei en trok het elastiek uit mijn haren.
'Horen we niet bij de andere meiden te zitten?' vroeg ik mij hardop af wanneer Lizzy mijn haren begon te krullen met de daarvoor geschikte krultang.
Ik keek Lizzy aan via de spiegel die haar schouders ophaalde.
'Ik vind het stiekem wel gezellig zo' gaf ze toe. Ik knikte instemmend. Gezellig was het absoluut met Lizzy. Maar ik wilde de andere meiden niet de indruk geven dat Lizzy en ik in een eigen wereld leefde.
Mijn haren waren drie kwartier later volledig gekruld en spoot Lizzy er nog wat haarlak in voor de stevigheid en zette een paar plukjes vast.
'Ik wil jouw make-up doen, niet te heftig, maar ik denk dat smokey eyes je ogen echt prachtig laten uitkomen'
Ik keek even kort in haar ogen waarna ik mijn make-up pakte.
'Ga je vanavond zoenen?' vroeg ik dom aan Lizzy terwijl ik de smokey eyes bij haar aanbracht.
'Ik weet het niet' Lizzy beet op haar onderlip. Het deed mij denken aan wat Zayn erover zei.
Gegarandeerd dat ik vanavond op mijn lip zou bijten. 'Misschien word ik helemaal geen koppel met Harry'
Lizzy zuchtte diep. Ik stopte kort met opmaken waardoor ze haar ogen opende.
'Puck?' gokte ik waarop Lizzy haar schouders ophaalde.
'We kunnen alleen hopen dat jij eerder mag kiezen dan Puck' Ik probeerde Lizzy toch wel hoop te geven.
Lizzy knikte en sloot haar ogen weer. 'Ik liep Dave trouwens ondersteboven op de gang. Volgens mij hoopte hij dat ik hem zou kiezen'
'Ik zou nooit op Dave vallen' oordeelde Lizzy meteen. 'Ik dus ook niet en zit eens stil zenuwpees' lachte ik.
Aangezien ik tig keer smokey eyes had aangebracht bij mijzelf of anderen had ik dit binnen no time gefikst.
'Klaar!'
Nieuwsgierig stond Lizzy op en liep naar de spiegel. 'Wauw.. wel heftig' gaf ze toe.
'Je kan het eraf halen als je het toch niet mooi vindt'
Ik keek met haar mee via de spiegel maar ze schudde haar hoofd. 'Daar hebben we immers geen tijd voor, we moeten over een kwartier bij het kampvuur staan'
Lizzy wierp een blik op de klok die boven de deur hing.
Over een kwartier al?! Snel pakte ik mijn make-up en bracht een naturel laagje aan op mijn gezicht en een glanzende lipgloss.
Ik haalde mijn hand door mijn krullen. 'Kan het ermee door?'
Vragend keek ik Lizzy aan. 'Niet zo onzeker mevrouw, hup hup hup' Lizzy spoorde mij aan en arm in arm verlieten we mijn kamer op weg naar het kampvuur. 'Ik ben benieuwd wat Harry draagt' fluisterde Lizzy in mijn oor. 'Hier zijn jullie!' Abigail keek ons aan.
'We hadden het berichtje te laat gelezen en hebben haast moeten maken' verzon Lizzy snel. Ze had overduidelijk geen zin in een vragenstelsel waarom we ons niet bij hen hadden klaargemaakt voor het kampvuur. Abigail wuifde het weg. 'Puck heeft ook zichzelf geholpen'
Puck wiebelde met haar vingers in de lucht. 'Jullie zien er prachtig uit dames' Caroline, ook gehuld in een prachtige jurk kwam eraan gelopen. 'Dank je wel'
Charlie keek Caroline aan.
'De mannen zitten al helemaal klaar voor jullie, strak in het pak' liet Caroline ons weten. Ik wisselde snel een blik met Lizzy.
Nadat jullie je hebben gekoppeld, gaan jullie uit eten buiten de deur, een eerste echte date, zijn jullie er klaar voor?'
'Ik houd het niet meer van de spanning' Puck wiebelde op haar benen.
'Wel, kom mee!' Caroline wenkte ons en als een stel schoothondjes liepen we achter de blondine aan.
Ik kon het kampvuur al zien. Op onze pumps liepen we naar buiten en hoorde we het gelach van de jongens.
Ze hadden het al naar hun zin. Maar het gelach stopte zodra ze onze hakken hoorden weertikken op de grote betonnen vierkante tegels. Er werd gejoeld en geklapt, wat mij het bloed naar mijn wangen liet stijgen.
'Let op voor het afstapje'
Dave sprong op en gaf zijn hand aan Abigail. 'Dank je wel'
Dankbaar nam ze zijn hand aan waarna hij ons een voor een van het trapje afhielp. Ik betrapte Zayn hoe hij al lip bijtend naar mij keek. Zelf gehuld in een strak zwart pak. Zijn warrige haren van vanmiddag waren compleet verdwenen en had hij netjes met gel gefikst.
Hoe dan ook, zijn getatoeëerde hand die uit zijn mouw stak, was ongelofelijk sexy. Het leek een onschuldige lieve jongen maar hij had iets mysterieus.
Het vuur weerkaatste in zijn prachtige donkere ogen. Natuurlijk had ik de jongens allemaal kort bekeken maar waren mijn ogen vooral op Zayn gevestigd.
In een kringetje zaten we om het vuur heen. 'Vanavond gaan jullie allemaal op date' begon Caroline die in het midden stond.
Ik genoot van de warmte die het vuur gaf. Het kon 's avonds best afkoelen.
Wellicht zouden de jongens als ze een echte gentleman waren, hun jasje aan ons afstaan.
'Vanavond is het de beurt aan de dames om hun date voor vanavond uit te kiezen' Caroline wees naar ons.
Ik hield mijn adem in en pakte Lizzy haar hand beet. Ik gunde het Lizzy zó om met Harry op date te gaan. Hij zag haar echt wel zitten.
'Laat mij eerst kiezen, laat mij eerst kiezen' fluisterde Lizzy zacht. Ze deed een schiet gebedje. Ik was super nerveus want ook ik was bang dat iemand Zayn zou kiezen. Kort keek ik naar Dave, hij was niet te vergelijken met Zayn. Hij was knap, maar niet mijn type.
Het was Zayn die mij al vanaf het eerste moment aantrok.
'Puck, mag ik jou vragen om jouw keuze voor vanavond te maken'
Lizzy kneep mijn hand haast fijn en snel schoten mijn ogen naar Harry die kort naar Puck keek en vervolgens zijn ogen op zijn schoenen richtte.
'En dat doen we niet zomaar..' Caroline liep naar Puck toe en overhandigde haar een roos. 'Overhandig de jongen de roos met wie jij op date gaat vanavond'
De spanning was te snijden en hoorde Lizzy binnensmonds vloeken zodra Puck met haar roos op Harry afliep.

Jeej! Weer een nieuw stukje!!
Wie zal wie gaan kiezen, zal Puck voor Harry gaan of toch voor iemand anders?
En eindigt Ella met Zayn?
Wat denken jullie?

Veel leesplezier!! Liefs van ons! <3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen