Foto bij LOVE 006

Lizzy Julia Jones

Ella had me zojuist gevraagd of ik me in haar kamer zou komen opmaken. Ik rits mijn lichtblauwe koffer open om er een jurkje uit te trekken. Vanavond gooi ik alles uit de kast. Ik maak me zorgen om Puck, maar Harry heeft gezegd dat hij me zou willen doen. Mocht ik hem niet kunnen kiezen geld dus nog steeds ''dress to impress.'' Ik kijk naar het zwarte jurkje in mijn handen en trek mijn bikini uit. Ik besluit om er geen BH onderaan te trekken en kies voor een zwarte kanten string. Ik schuif het jurkje over mijn lichaam. Ik wrijf even over de stof en pak dan mijn krultang en mijn make up spullen om naar Ella te gaan.
Ze staat in de spiegel te kijken naar het jurkje in haar handen. ''Ik doe je wat als je die niet aandoet.'' ze schrok duidelijk van mijn stem die haar kamer vulde. Ik grijns.
''Sorry, ik wist dat ik eng was maar nu overdrijf je wel heel erg.'' ik lach.
Samen maken we ons klaar voor vanavond. Ik doe Ella haar haren en zij doet mijn make up. Ik kijk in de spiegel nadat ze klaar is. ''Je bent een natuurtalent.'' zeg ik vol verbazing. Samen lopen we naar het kampvuur. Ik voel de zenuwen door mijn buik gieren en pak de hand van Ella vast.
Caroline verteld ons dat we op date gaan met degene die we vanavond kiezen, terwijl we Caroline volgen naar het kampvuur worden de zenuwen ergen. Het voelt alsof ik elk moment kan overgeven.
Laat mij alsjeblieft als eerst kiezen, laat mij alsjeblieft als eerst kiezen. In ieder geval voor Puck. Ik weet zeker dat Puck Harry wegkaapt voor mijn neus. Ik zucht en loop richting de mannen.
Mijn ogen vallen op Harry. Hij had een gekleurd pak aan, de bovenste knoopjes van zijn zwarte blouse staan open. Terwijl hij zijn jasje recht trekt, bekijkt hij me van top tot teen. Ik zie hem langs zijn lippen likken en knipogen. Ik grijns en steek mijn tong een beetje naar hem uit. Ik zie hem lachen.
We nemen plaats en Caroline begint te vertellen. ''Puck, mag ik jou vragen om je keuze te maken voor vanavond.'' zegt Caroline.
''For fuck's sake.'' mompel ik binnensmonds en kijk teleurgesteld naar mijn hakken. Zoals verwacht, loopt Puck, nouja, rent Puck op Harry af.
Ik kijk Ella aan en zucht, ik zet een pruillip op en kijk haar aan. Ze haalt haar hand door mijn haren en brengt haar lippen naar mijn oor. ''Hij wilt jou nog steeds, hij keek direct naar je.'' fluistert ze. Ik glimlach en knik. Abigail mag na ons, zij kiest voor Dave. Ik zie hem lichtelijk teleurgesteld naar Ella kijken. ''Hmm..'' grinnik ik en kijk haar aan. Charlie kiest na Abigail, zij kiest voor Levi.
''Ella. Mag ik jou vragen om een keuze te maken?'' ik knijp aanmoedigend in haar hand waarna ze opstaat. Ze pakt de roos aan van Caroline en loopt richting Zayn. Ik wil klappen op het moment dat Zayn zijn lippen op haar wang drukt, maar ik heb dat niet bij de andere meiden gedaan, dus dat is misschien niet zo aardig.
Ik ben als laatste over. Ik heb de laatste keus, Mason is geen slechte tweede keus, al had ik liever met Harry gaan eten.
''Save the best for last.'' glimlacht Caroline en reikt haar hand uit. Ik pak hem aan en kom staan. Ella kijkt me aanmoedigend aan en ik glimlach.
Ik haal een hand door mijn haren. ''Dat zeggen ze.'' glimlach ik naar Caroline. Ze lacht en overhandigt mij een roos. ''Ik zou zeggen. Loop naar degene toe met wie jij op date mag vanavond, voor de rest van ons is dat in ieder geval geen verrassing.'' zegt ze en geeft me een klein duwtje in de rug. Ik loop richting de mannen. Hoe hilarisch zou het zijn om mijn roos aan Harry te geven? Het flitst even door mijn gedachte, maar ik doe het toch maar niet. Ik loop met een glimlach naar Mason.
''Hey, je ziet er ongelofelijk uit.'' Mason drukt een kus op mijn wang. Harry's ogen kruisen de mijne. Ik zie een blik van teleurstelling, en wat lijkt op lichte jaloezie. Ik voel me hetzelfde Harry.
Ik kijk naar Mason. ''Jij ziet er ook goed uit.'' ik veeg even met mijn hand over zijn borstkas en grijns. Hij knikt en pakt mijn hand, waarna hij me laat zitten.
''Dat was het dan, de eerste koppels zijn gevormd. Over 5 minuten worden jullie opgehaald met een jeep. Pak jullie laatste spullen en dan kunnen jullie vertrekken.''
Ik sta op en loop naar binnen toe. ''Ik doe nog even een luchtje op, okay?'' zegt Mason. Ik kijk naar hem en knik glimlachend. ''Sure.'' zeg ik en ga op de trap zitten bij hem.
Ella en Zayn komen al gauw naast me zitten. Zayn slaat zijn arm om de schouders van Ella heen en buigt zich naar ons. ''Jij en Harry passen beter bij elkaar.'' grinnikt hij. ''Net zoals Ella en ik, die er prachtig uitziet.'' zegt hij dan. Ik glimlach tevreden. ''Jullie passen goed bij elkaar.'' zeg ik en knipoog. ''Zullen we gaan, beautiful?'' vraagt Zayn, waarna hij opstaat en zijn hand uitreikt naar Ella.
Puck loopt me voorbij. ''Ik moet nog even wat pakken. Wacht buiten maar.'' hoor ik Harry zeggen. Puck kijkt me met een zelfvoldane grijns aan, eentje die ik het liefst van haar gezicht wil slaan. Ik moet me inhouden. Ik besluit om terug te glimlachen, kokend van binnen. Puck loopt door en Harry stopt halverwege de trap. Ik kijk naar hem, terwijl hij zich langzaam omdraait en naar beneden loopt. Zijn hand glijd over mijn rug naar mijn billen en hij knijpt er zacht in. Ik schrik ervan. Zijn lippen brengt hij naar mijn oor. ''Ik wou dat jij de eerste keus had.'' fluistert hij in mijn oor. Hij drukt een zachte kus op mijn wang en loopt al grijnzend naar buiten.
Mason komt naar beneden gelopen. Op dat moment krijg ik een sms. ''Lizzy en Mason, jullie verlaten de villa vandaag niet. Jullie tafel staat klaar op het dakterras.'' lees ik voor. ''Sweet.'' grijnst Mason. Hij pakt mijn hand en leid me mee naar het dakterras waar we plaatsnemen aan een prachtige tafel. Er staan allerlei kaarsen, een fles rode wijn en er staan wat hapjes op tafel.
Mason schuift mijn stoel aan en schenkt mij een wijntje in. We tillen onze glazen op. ''Waar proosten we op?'' vraagt hij glimlachend. ''Op Love Island en een gezellige date.'' glimlach ik. We proosten met onze glazen en nemen een slok. Tijdens het eten praten we over van alles, het is ook enorm gezellig. Na het hoofdgerecht is de fles wijn op. ''Willen we nog een fles?'' grapt Mason. Ik lach en knik. ''Waarom niet? Helpt tegen de kou.'' lach ik. ''Heb je het koud?'' vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. ''Mini beetje.'' zeg ik. Hij lacht en staat op. Hij legt zijn jasje over mijn schouders en vraagt de ober die ons bediend om nog een fles wijn.
''Zullen we een toetje delen?'' stel ik voor. Hij knikt en schenkt nieuwe wijn voor ons in. ''We zijn straks straalbezopen als de rest terugkomt.'' lach ik. Ik voelde de wijn al naar mijn hoofd stijgen. Hij moet lachen. ''Goed begin van een mooi feestje.'' lacht hij. Ik lach. ''Dat is zeker waar. Dan worden de dansmoves wat soepeler.'' lach ik. ''Kun je dansen?'' Ik haal mijn schouders op. ''Als je met je billen schudden meetelt.'' lach ik. Hij lacht. ''Ik kan niet wachten.'' zegt hij.
Deze date is nog niet zo verkeerd, toch had ik liever met Harry willen zijn.
Na afloop van onze date lopen we naar beneden toe en nemen we plaats bij het zwembad. Terwijl we nog wat kletsen met ons glas wijn in de hand zoen we Abigail en Dave aankomen. ''Zo, het ziet ernaar uit dat jullie het gezellig hebben.'' lacht ze. Ik knik en lach. ''Daarnaast hebben we ook flink aan de wijn gezeten.'' ik grinnik.
Zodra de rest er is, hebben we het eerste feestje van vanavond. Ik hoop met veel goede muziek zodat ik Harry kan laten smelten met mijn dans skills.

~~~

Hoi hoi lieve abonees!

Hoe vinden jullie de story tot nu toe?
Let us know!

Liefs,
Antoinette

Reacties (1)

  • Manonxxx

    Very nice.
    Wel jammer dat ze niet met Harry op date kon...

    Snel weer verder ? Xx

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen