Ella Stone Denoire


De kriebels gierden in mijn buik zodra Zayn's lippen mijn wang hadden geraakt. Het heerlijke stoppelbaardje kriebelend over mijn huid. Uiteindelijk ging Lizzy met Mason op date.
Natuurlijk was zij liever met Harry gegaan.
Met Zayn stapten we achterin de jeep en hoorde hem diep zuchten. 'Wat is er?' vroeg ik lichtelijk nerveus en keek de getinte jongen aan. 'Je bent zo vreselijk mooi'
Hij haalde een hand door zijn zwarte haren die weer terug in model schoten. 'Dank je' Ik glimlachte lieflijk. 'Mag ik?' Zayn die naast mij zat, nam mijn hand vragend beet.
'Ja'
Zodra hij die bevestiging had, verstrengelde hij zijn vingers in de mijne en zag hoe hij zijn ogen in mijn diepe decolleté liet glijden. 'Goed gekeurd?' vroeg ik grinnikend.
'Al vanaf het eerste moment' Hij schonk mij een knipoog en ik liet mijn ogen naar zijn lippen glijden waarna ik mijn blik snel van zijn lippen afwendde. Godverdomme, zó verleidelijk.
Ik moest terug tegen aan mijn fantasie die ik aan Lizzy had bekend en kon een korte grinnik niet inhouden. 'Wat is er?' nieuwsgierig keek Zayn mij aan. Ik wuifde het weg.
'Te gênant om te vertellen' Ik schudde mijn hoofd. 'Je maakt me allen maar nieuwsgieriger' Zayn hield zijn hoofd vragend schuin. 'Misschien vertel ik het je ooit..' beloofde ik hem.
'Wat moet ik ervoor doen om erachter te komen?'
'Vooral zo doorgaan' flapte ik eruit. Zayn keek mij doordringend aan en begon hard te lachen. De jeep verminderde vaart en stopte uiteindelijk waarna ik nieuwsgierig over Zayn heen boog om naar buiten te kijken waar wij waren beland.
'Jezus Ella, je maakt het me lastig' Zayn's vinger gleden door mijn gezette krullen, doelend op mijn decolleté die nu heel dichtbij hem kwam. 'Sorry'
Zayn stapte als eerste uit, waarna hij mijn hand opnieuw pakte en mij uit de auto hielp. De jurk viel langs mijn lichaam naar beneden. 'Wow'
Mijn arm gehaakt in Zayn's arm liepen we het restaurant binnen. Een ober bracht ons naar het gereserveerde tafeltje waarna Zayn netjes de stoel voor mij achteruit schoof en ik er plaats op kon nemen.
Vervolgens kwam hij tegenover mij zitten en keek mij grijnzend aan.
Iet wat verlegen, glimlachte ik wat en leunde met mijn elleboog op tafel en liet mijn hand naar mijn nek glijden. Zayn liet zijn hand waar LOVE op zijn knokkels stond, naar mijn hand glijden en nam hem wederom beet.
Schokjes gingen door mij heen, waarna ik zachtjes op mijn lip beet en Zayn een afkeurend geluidje maakte.
'Sorry...'
Ik stopte met lip bijten. 'De menu kaarten' Er werden ons twee zwarte boekjes overhandigd met daarin de gerechten die ze aanboden. 'Ik ben moslim'
Langzaam keek ik op naar Zayn. 'En?' vroeg ik. Ik haalde mijn schouders op. 'Is dat een punt voor je?' vroeg Zayn, waarop ik mijn hoofd schudde. 'Je bent zoals je bent, ik accepteer dat'
'Dank je wel' Zayn glimlachte. Hij at dus geen varken, niet dat mij dat kon schelen. Zelf at ik ook niet heel vaak vlees. Behalve vis. Dus het gerecht met de zalm trok mij aan en had mijn keuze al snel gemaakt.
'Dit..' Zayn wees met zijn vork naar zijn lege bord. 'Dit was echt heerlijk'
Hij legde zijn bestek neer en depte met een servetje zijn lippen schoon. Ik deed hetzelfde, maar dan voorzichtig voor mijn lipgloss. 'Ik vond het echt super gezellig'
Zayn keek mij glimlachend aan. 'We moeten nog aan het toetje, het klonk als een afscheid' Zayn lachte. Zijn ogen gleden naar mijn lippen en schudde afkeurend zijn hoofd. 'Wat is er?' vroeg ik.
Zayn nam zijn servetje. 'Je bent nog een klein stukje saus...'
Hij boog half over de tafel heen en nam met zijn ene hand mijn kin zachtjes beet en veegde met het servetje langs mijn mondhoek. Terwijl hij deze handeling uitvoerde, kon ik hem enkel schaapachtig aankijken.
Hoe geconcentreerd hij mij probeerde op te knappen. 'Dank je' Zayn trok zich terug en zag hoe hij terug in zijn stoel ging zitten. Ik wilde zo graag mijn vingers door zijn stevige haren laten glijden.
Er zachtjes aan trekken terwijl hij mij tegen de douchewand... Ik zuchtte zacht. Dat idee liet mijn onderbuik kriebelen. 'Waar denk je aan?' vroeg Zayn, die mijn gedachten had opgemerkt.
'Aan jou' gaf ik toe. Ik kon het gewoon niet ontkennen. 'Laat in welke situatie, houd ik maar voor me'
Zayn begon te grijnzen en wreef met zijn duim over zijn onderlip. Wanneer hij dat deed was ontzettend sexy.
'Ik weet genoeg denk ik' Hij wiebelde met zijn wenkbrauwen.
Ik kon het niet laten en haalde mijn voet uit mijn pump en bracht deze naar zijn been. Ik voelde hoe Zayn verstijfde en zijn ogen vonden de mijne zodra mijn voet langs zijn kuit omhoog gleed.
Hij balde zijn vuist die op tafel lag en hoorde hem diep snuiven. 'Ella...'
Ik maakte een goedkeurend geluidje. 'Zit je mij nu uit te dagen?' Ik beet grinnikend op mijn lip en trok mijn voet terug en stak deze terug in mijn pump.
'Ik weet niet waar je het over hebt' en sloeg snel mijn ogen neer en deed net zoals ik de menu kaart interessant vond. 'Mogen we de rekening?' Zayn hield een ober aan door zijn vinger op te steken.
'Die staat op rekening van het programma waar u aan meedoet'
Verrast keek Zayn mij aan. 'Beter toch?' Ik haalde mijn schouders op. 'Zullen we dan maar gaan?' stelde Zayn voor. Ik knikte en we bedankten het de ober van het heerlijke eten.
Eenmaal buiten, nam Zayn mijn pols beet en trok mij een zijweggetje in en drukte mij vervolgens tegen de muur en liet zijn hand zonder pardon onder de hoge split van mijn jurk glijden. Direct contact op mijn huid.
Zijn andere hand leunend tegen de muur naast mijn hoofd.
'Weet heel goed waar je mee bezig bent Ella' Zayn's gezicht was heel erg dichtbij en ik kon zijn heerlijke parfum ruiken. Lichtelijk nerveus, tilde ik mijn handen op en legde deze tegen zijn borst en bewoog mijn vingers er zacht overheen.
'Dat besef ik mij heel erg goed Zayn..'
Zijn ogen gleden af naar mijn lippen. Doe het. Verdomme, doe het! Ik opende mijn lippen lichtelijk waarna Zayn met zijn ogen de mijne opzocht.
Maar hij ontweek mijn lippen, maar drukte mijn lippen op mijn kaaklijn, wat mijn ogen liet sluiten en diep liet zuchten en mijn vingers omhoog liet glijden. Mijn vingers gleden naar zijn nek en naar zijn donkere zwarte lokken.
Eindelijk kon ik zijn haren voelen.
Ze waren o zo zacht, dik en verzorgd. Hij kuste zacht mijn kaaklijn waarna hij zachtjes naar mijn hals afweek, maar het getoeter van de jeep onderbrak het fijne momentje.
Grommend trok Zayn zich terug.
'Ooit krijg ik je nog Ella'
De klank in zijn stem had een andere vorm aangenomen. Het klonk hitsig, het had een rauwe ondertoon. Hij kneep nog even zacht in mijn bovenbeen. Zijn ruwe vingertoppen, zijn hand brandde op mijn huid.
Normaliter zou je huid branden als het een klap had te verduren gekregen, maar nu alleen al bij zijn aanraking liet mij sidderen van genot. Die jongen maakte me gek. Heel erg gek.
Ik had geen idee hoe lang ik dit uitstellen kon volhouden.
Het liefst, in mijn stoute fantasie, had ik hem heel graag vanavond nog in mijn douchecabine gehad. Maar ik wist van mijzelf dat ik dat niet deed.
'Kom, je hebt het koud, het kippenvel staat op je armen' Zayn trok zijn jasje uit en sloeg het rond mij schouders. Ik wendde mijn blik af om de parfum die op zijn kraag hing, op te snuiven.
Hij opende het portier voor me en liet me instappen en kon het niet laten om zijn hand over mijn rond billen te laten glijden. Ik moest Lizzy snel zien. Desnoods sliep ik bij haar, maar ik moest dit vertellen.
'Heb je het verder niet koud?' vroeg Zayn.
Hij nam mijn benen en legde deze over zijn schoot en liet zijn vingers over mijn kuit glijden. 'Doe je dit expres?' vroeg ik en keek de jongeman aan. 'Misschien.. Misschien niet. Ik wil ook niet dat je het koud hebt'
Ik glimlachte en legde mijn hoofd tegen zijn schouder.
Ongemerkt schoof ik dichter naar hem toe.
'Je huid is heerlijk zacht' fluisterde Zayn mij zachtjes toe. Ik beet op mijn lip en wilde een hele foute opmerking maken. Hem nieuwsgierig te maken door te zeggen dat hij eens moest weten wat nog meer heel zacht was.
Ik liet mijn ogen over hem heen glijden en bleven hangen bij zijn kruis, ik kon er niks aan doen.
Het was een punt waar ik altijd wel even mijn ogen overheen liet glijden.
Na mijn mening zag het er nog rustig uit, maar dat ging niet dat hele programma duren. Er zouden zeker hier en daar vuurtjes ontstaan en brandjes moesten worden geblust.
Ik vroeg mij af hoe de date met Lizzy is gegaan.
'Echt een vieze streek van Puck trouwens, om Harry voor Lizzy haar neus weg te kapen' begon Zayn, alsof hij mijn gedachten kon lezen.
'Inderdaad, maar ik weet zeker dat Lizzy en Harry hun momenten nog wel gaan krijgen' verzekerde ik Zayn. 'Ik gun het hem van harte, ik ken hem al jaren'
'Echt?' verbaasd keek ik Zayn aan waarop hij knikte. 'Hebben samen in een bekende jongensgroep gezeten, de hele wereld over gereisd. Ik stapte eruit en een tijdje later ging de gehele groep uiteen om een solo start te maken' legde Zayn kort uit.
'Waarom heb ik nog nooit van jullie gehoord?' vroeg ik verbaasd. Zayn lachte en haalde zijn schouders op. 'Ik ben blij, je date me niet omdat ik beroemd ben, maar je date me om mijn persoonlijkheid'
Zayn keek mij aan en ik was lichtelijk verbaasd over zijn wijze woorden.
'Niet alleen je persoonlijkheid..'
Ik hief mijn vingers op en liet mijn vingertoppen door zijn stoppelbaardje te laten glijden. 'Oh nee?'
Zayn boorden zijn ogen in de mijne en ik schudde mijn hoofd.
'We zijn er'
De chauffeur van de jeep keek ons aan via de achteruitkijkspiegel. Zayn knikte en bedankte de man voor het feit dat hij ons veilig had afgezet.


____________
Weer een nieuw hoofdstukje! Veel leesplezier!!

Liefs,
Robin

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen