Ella Stone Denoire


'Je bent zo ontiegelijk mooi Ella' Zayn had mijn handen beetgenomen en liet zijn ogen nog eens over mij heen glijden. Hij liet mijn handen los om vervolgens mijn hoofd in zijn handen te nemen en zonder te twijfelen zijn lippen op de mijne drukte.
Zijn lippen leken als puzzelstukjes om mijn onderlip te vouwen. Een heerlijk aangenaam gevoel ging door mij heen waarna hij mijn lippen los liet wat een typisch kus geluidje opleverde.
Zijn adem streek over mijn gezicht terwijl ik in zijn prachtige ogen keek. Mijn hand tilde ik op en liet mijn duim langs zijn kaaklijn glijden. Ik kon niks zeggen, enkel glimlachen.
Zayn bracht zijn lippen naar mijn oor. 'Zo heb je nog weer gespreksstof met Lizzy' Hij drukte een kusje op mijn wang. Ik keek opzij en zag dat Ella druk aan het dansen was met Mason. 'Kijk haar'
Grinnikend schudde ik mijn hoofd en keek langs de dansende LIzzy op naar Caroline die met haar armen over elkaar heen geslagen naar het tafereel keek.
Harry zocht Lizzy meteen op zodra hij de kans kreeg en zag hoe Lizzy met een handkusje afscheid van hem nam. 'Ik ga even naar Lizzy toe..' Ik keek Zayn aan, maar wilde hem ook niet achterlaten. 'Je bent vrij om te gaan girl'
'Niet van de andere meisjes snoepen he'
Ik keek hem quasi pruilend aan. 'Ik zou niet durven' Hij hield zijn handen omhoog waarna ik mij naar de slaapkamer van Lizzy snelde en op haar bed ploft en haar breed grijnzend aankijk.
'Oh my fucking god...' Ik kijk Lizzy lachend aan. 'Jullie hebben gekust!' joelde Lizzy. Ik ging languit op Lizzy haar bed liggen. 'Damn ja, zijn lippen zijn heerlijk zacht. Het liefst ga ik terug naar hem en zoen hem de hele avond lang'
Lizzy kwam naast mij liggen en keek mij grinnikend aan.
'Wil jij niet stiekem meer dan alleen zoenen?' vroeg Lizzy terwijl ze met mijn donkere krullen begon te spelen. 'Hmm' Ik beet op mijn onderlip.
'Op zich... wel, maar....'
'Is er een maar?' Met grote ogen keek Lizzy mij aan. 'Ik wil niet te makkelijk zijn.. Hij mag best wat moeite voor me doen' Ik keek Lizzy aan. Ik zag haar denken.
'Waar denk je aan?' vroeg ik. 'Zin om de stoute schoenen aan te trekken?' vroeg Lizzy. Een lach verliet mijn mond. 'En waar zit je aan te denken?'
Lizzy beet op haar onderlip en streek met haar wijsvinger over de stof van mijn jurkje. 'Met onze jurken in het water springen, de jongens uitlokken.. Ik wil het strakke pak van Harry wel eens rond zijn lichaam willen zien kleven'
'Ik heb geen bh hieronder aan'
'Des te aantrekkelijker het is voor Zayn.. Kom op' Lizzy trok mij lachend van het bed. Ze had overduidelijk heel veel wijn op.
Lizzy sleurde mij aan mijn pols haar slaapkamer uit.
'Hee, daar zijn jullie weer'
Mason wilde op Lizzy aflopen, maar ze ontweek heb, begon als Tarzan te gillen en trok mij mee het zwembad in. 'Oh mijn God!' Ik kwam lachend boven water en keek naar Lizzy.
'Die jurk is zó zwaar' klaagde ze waarna ze haar jurk probeerde uit te trekken. 'Hee, houd aan gek! Zo ziet de hele wereld wat voor stel prachtige borsten je hebt'
'Daarom laat ik ze graag zien' lachte Lizzy, maar alsnog hield ik haar tegen. 'Lizzy, je bent dronken'
Lizzy keek mij kort dom aan en begon hard te lachen waarna ze naar de kant zwom. 'Harry, help mij eventjes!' Ze stak haar hand uit en zag hoe Puck rond de jongen hing.
Harry bedacht zich geen moment en hielp het meisje uit het zwembad waarna ze zich op hem liet vallen, gelukkig in het gras en zag hoe Harry zijn armen rond haar taille legde en de natte jurk van Lizzy niet leek te boeien.
'Gaat het je lukken in je eentje?' Zayn stond met zijn armen over elkaar naar mij te kijken vanaf te kant. 'Hmm, nee'
Ik stak mijn armen naar hem uit en Zayn nam mijn handen beet.
Maar als hij mij een beetje door had, had hij kunnen verwachten dat hij een nat pak kon gaan halen. Ik trok hem uit zijn evenwicht waardoor Zayn met een luide schreeuw in het zwembad viel. Een nat pak haalde hij op.
Hij kwam boven en ging met zijn handen door zijn zwarte natte haren wát er ongelofelijk sexy uitzag. 'Bommetjeee!'
Mason kwam eraan gerend en vouwde zijn armen rond zijn benen.
Ik draaide mijn hoofd weg, want ik had een hekel aan druppels in mijn gezicht.
Mijn armen sloeg ik rond Zayn's nek en voelde zijn handen rond mijn taille. 'Zo sexy..' gaf ik toe en staarde naar zijn lippen. Hij glimlachte zijn tanden bloot.
'Ik sexy...?'
Zayn duwde mij met mijn rug tegen de kant van het zwembad en zette zijn handen op de rand om mij zo op te sluiten in zijn armen. Mijn vingers gleden door zijn natte haren via zijn nek en knikte. 'Jij ja' bevestigde ik hem.
Zayn zuchtte zacht wanneer zijn ogen op mijn inmiddels hard geworden tepels door het rode jurkje drukte. 'Fack...'
Hij richtte zijn ogen weer in de mijne.
Ik hoorde Lizzy hard lachen. Volgens mij lag ze nog steeds met Harry in het gras, al dronken. Ik zocht naar Puck die in gesprek was geraakt met Dave, waar Abigail bij stond met een glas wijn haar handen.
Charlie was door Mason ook het water ingelokt. Het was gezellig.
'Nog even en ik kan mezelf niet beheersen Ella'
Zayn drukte zijn lippen in mijn nek en genietend sloot ik mijn ogen. 'En wat dan?' vroeg ik.
Ik voelde hoe Zayn mijn huid in mijn nek kuste en beet zacht op mijn onderlip. Dit was pas de eerste dag en ik had al met hem gekust. Ging dat niet vreselijk snel?
Waarschijnlijk werd ik nu beschreven als een makkelijke slet. Maar het lag zo anders, ik had dit nog nooit voor iemand gevoeld en voor het eerst in mijn leven geloofde ik in liefde op het eerste gezicht.
Echter had ik nog enige argwaan of Zayn wel oprecht was of slechts een spelletje speelde, maar ik kon er niet lang over piekeren tot ik hem de volgende zin in mijn oor hoorde fluisteren.
Gelukkig konden de camera's en de andere mensen die bij dit programma betrokken waren het niet horen.
'Het liefst zou ik je heel hard onder water tegen deze muur willen nemen, want je veroorzaakt nogal wat problemen met die stijve tepeltjes door je jurkje'
Ik hapte zachtjes naar adem en trok zacht aan Zayn's haren. Hij wilde mij nemen. Oh mijn God.
Ik keek Zayn aan, zijn ogen waren prachtig.
'Zayn...'
Mijn hand gleed naar zijn borst en liet mijn duim over zijn onderlip glijden waarna hij naar mijn duim hapte er er zachtjes zijn tanden in zette. 'Hmm?' Vragend keek hij mij aan.
'ELLAAAA, ik heb het koud!'
Ik zag hoe Ella een poging deed om overeind te komen. 'Kom, ik help je' Zayn nam mijn taille beet en gaf mij een klein zetje zodat ik mijzelf op de kant kon trekken.
Mijn billen waren heel goed zichtbaar aangezien de stof van de jurk tussen mijn billen was gekropen. 'Draag je überhaupt wel iets onder dat jurkje?' vroeg Zayn. Ik had het idee dat hij heel graag zijn tanden in mijn vlees wilde zette.
Lachend stond ik recht en keek Zayn lichtelijk speels aan.
'Dat is voor jou een vraag en voor mij een weet' Ik wiebelde met mijn wenkbrauwen en hoorde Zayn zachtjes grommen waarna ik naar Lizzy en Harry liep.
Harry stond achter haar, zijn armen achterlangs rond haar lichaam gewikkeld en was druk bezig haar nek te bewerken met zijn lippen. 'Jij warmt Lizzy wel op zie ik?' lachend keek ik naar Harry.
Hij knikte en schonk mij een knipoog, maar snapte wel wat Lizzy bedoelde. 'Ik ga wel eventjes omkleden' Ik wilde dit natte kleed zo snel mogelijk uittrekken.
Gelukkig was het een goedkoop jurkje dus kon hij een avondje zwembad best verdragen. Terwijl ik de villa in wandelde, keek ik eens achterom naar Zayn die zijn ogen niet van mij af kon houden.
Ik bleef in de deurpost staan en keek de jongeman verleidelijk aan.
Nog snel wierp ik een blik op Lizzy, maar die was te druk met Harry en ik kon aan Puck haar gezicht zien dat zij Lizzy en Harry geen moment uit het oog verloor.
Opnieuw wendde ik mij tot Zayn en wenkte hem met mijn wijsvinger waarna ik uit de deuropening verdween en richting mijn kamer liep. Eenmaal op mijn kamer trok ik mij snel terug in de badkamer waarna ik de jurk razendsnel uit trok, want ik kon Zayn ieder moment verwachten en trok een pyjamaatje aan.
'Mij wenken en je vervolgens verstoppen he, wat flauw' Ik kon een grinnik niet onderdrukken en deed mijn haren snel op een knot en schoof de schuifdeur naar mijn badkamer open.
Ik zag hoe Zayn zijn natte kleding had ingewisseld voor een joggingbroek een strak wit hemd rond zijn lichaam. 'Is dat zo?' vroeg ik. Betrapt keek Zayn mij aan.
'Oh godverdom....' Zayn slikte zijn vloekwoorden in, liep op mij af en nam mijn polsen beet om mij vervolgens tegen de muur te pinnen en zijn lichaam dicht tegen de mijne te drukken.
Zijn lippen enkele centimeters van de mijne verwijderd.
Ik beet zachtjes op mijn lip en keek Zayn diep in zijn ogen aan. 'Kom dan..'
'Daag je me uit Ella?' Waarop mijn mondhoeken omhoog krulden. Ik trok mijn polsen los uit Zayn's greep, mijn vingers klauwden zich in zijn volle zwarte haren om vervolgens mijn lippen heftig op die van hem te drukken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen