Foto bij LOVE 010

Lizzy Julia Jones

Terwijl ik met Ella, al liggend op bed aan het praten ben schiet me een fantastisch idee te binnen.
'Waar denk je aan?' vraagt Ella me. 'Zin om de stoute schoenen aan te trekken?' vraag ik en grijns. 'En waar zit je aan te denken?' vraagt ze lachend.
Ik bijt op mijn onderlip en streek met mijn wijsvinger over de stof van haar jurkje. 'Met onze jurken in het water springen, de jongens uitlokken.. Ik wil het strakke pak van Harry wel eens rond zijn lichaam willen zien kleven' zeg ik en grijns.
'Ik heb geen bh hieronder aan' geeft Ella eerlijk toe.
'Des te aantrekkelijker het is voor Zayn.. Kom op' ik trek Ella van het bed af.
We rennen de trap af naar buiten, waar Mason op me afkomt. Soepel ontspring ik zijn greep, tenminste het voelt soepel.
Als een soort tarzan sla ik een oerkreet aan en ren het zwembad in.
Terwijl Ella dronken mij red van het uittrekken van mijn jurk en aan de halve wereld mijn tieten te laten zien merk ik dat Harry me in de gaten houdt.
Tijd om op mijn prooi af te gaan. Ik zwem naar de kant en steek mijn hand uit naar Harry. "Harry, help mij eventjes!'' roep ik lachend uit.
In een soepele beweging trekt hij me het water uit. ''Thanks babe.'' lach ik. Ik merk dat ik mijn struikel over mijn eigen voeten, wat maakt dat we beiden in het gras vallen. Harry slaat zijn armen om mijn taille heen en laat zich als eerst op de grond vallen, zodat ik op hem val.
''Nu ben ik nat, en jij ook.'' Hij schud lachend zijn hoofd. ''Tering Lizzy.'' lacht hij. ''Die is wel heel slecht.''
Ik haal mijn schouders op. ''Koningin van slechte grapjes, ik zeg het vast.'' grinnik ik.
Ik kijk even om en zie Puck praten bij de bar met Dave en Abigail. Ze houdt mij en Harry angstvallig in de gaten. Het liefst zou ik hem nu kussen.. Maar ik twijfel. Misschien is dat ook wel erg gemeen.
Harry begint me te kietelen in mijn zij en grijnst. ''Aaaaah nee stop!!"' gil ik uit en laat mezelf van hem afrollen. Hij rolt zich bovenop mij en kijkt me in mijn ogen aan. Het is even stil. Ik glimlach naar hem en merk dat ik bloos.
''Je bent zo mooi, ik zou je zo graag willen kussen.'' zegt hij en een zucht verlaat zijn lippen. Ik glimlach en sla mijn ogen neer. ''Hadden we maar met elkaar op date gekund.'' zegt hij.
Ik knik. ''Ik wil ook niks liever dan die heerlijke lippen op de mijne.'' zeg ik en laat mijn wijsvinger over zijn lippen glijden. Ik zie hem achterom kijken. ''Vrij spel.'' Ik kijk op en zie Puck niet meer staan. Hij trekt me omhoog zodat ik sta en drukt zich direct tegen me aan. Zijn lippen plant hij zacht maar gewillig in mijn nek. Ik sla mijn hoofd iets achterover en sluit mijn ogen. ''Fuck..'' mompel ik. ''Hmm, dat bewaar ik voor later.'' zegt hij.
We worden onderbroken door Ella, die gauw verdwijnt. Ik voel Harry's handen naar de onderrand van mijn jurkje glijden. Niet lang duurt het voordat zijn hand onder mijn jurkje op mijn billen beland. Hij knijpt er in. Ik schok.
''Je bent zo enorm sexy.'' gromt Harry. ''Die ronde dikke billen...'' mompelt hij.
Ik grijns en zet mijn nagels in zijn borst. ''Je moest eens weten hoe ik eruit zie zonder dit zwarte jurkje.'' zeg ik en kijk hem aan.
''Ik wil het maar al te graag weten.'' hij stopt met het kussen van mijn nek en trekt zich naar achter. ''Ik wil niet te snel gaan met je. Ik wil dit niet verpesten.'' zegt hij. Ik grijns.
''Ik vind het plagen ook leuk... Bouwt de spanning op.'' zeg ik. Ik laat mijn vinger over zijn borst, naar zijn buik en net boven zijn boxerrand glijden. ''Don't.....'' hij kan zijn zin niet afmaken.
Ik bijt op mijn lip. ''Dat is zo geil.'' zegt hij. Ik lach en haal mijn schouders op. Vanuit mijn ooghoeken zie ik Puck terugkomen. ''Ik ga naar mijn kamer...'' zeg ik. ''Me omkleden.'' ik knipoog.
''Mocht je me missen, dan zie ik je zo.'' ik druk een kusje op zijn wang en loop gauw langs Puck naar boven. ''Bitch.'' hoor ik haar sissen. Het enige wat ik kan doen is lachen.
Eenmaal in mijn kamer trek ik mijn lingerie en een vestje aan. Ik kijk even naar mezelf in de spiegel.
''Lizzy...'' hoor ik achter me. De deur sluit en ik kijk om. Het is Puck. ''Ik zie wat je doet.'' zegt ze. ''Naar mezelf kijken in de spiegel.'' zeg ik dom.
''Ik bedoel met Harry..'' ik kijk haar aan en draai me om. ''Ik doe helemaal niks.'' zeg ik.
''Lieg niet!'' zegt ze boos. ''Misschien moet je bij Harry zijn.'' zeg ik en kijk haar hoofdschuddend aan. ''Volgens mij is dit de eerste keer dat je hem uit het oog hebt gelaten.'' nadat ik mijn zin heb uitgesproken gaat mijn slaapkamer deur open. Harry staat in de deuropening en schrikt als hij Puck ziet. ''I knew it.'' zegt ze. Ze loopt langs Harry naar buiten toe en ik hoor haar snikken.
Harry staat verbaasd te kijken, naar het tafereel van net, en vervolgens naar mij in lingerie. ''Damn...'' zegt hij. ''Ik zou graag langer blijven, maar ik ben een gentlemen.'' zegt hij. ''Ga maar.'' knik ik en zucht. Ik sla mijn vest over me heen, wat mijn lichaam bedekt. ''Je hebt een prachtig lichaam.'' zegt hij. Ik glimlach.
Hij sluit de deur achter zich. ''Puck, wacht!'' hoor ik hem roepen. Ik laat mezelf op het bed zakken en kruip onder de dekens.
Niet lang erna gaat de deur open. Ik kijk op. ''Lizzy?'' het is Mason. ''Ben je oké?'' vraagt hij. Ik ga rechtop zitten en klop naast me. ''I guess... wil je hier slapen vannacht? Ik wil niet alleen zijn.'' zeg ik. Hij glimlacht. ''Tuurlijk. Dat sla ik niet af.'' hij komt naast me liggen.
Ik leg mijn hoofd op zijn borst en voel hoe hij zijn arm over mijn schouder legt.
''Wat is er?'' vraagt hij. Ik zucht en begin alles te vertellen over Harry en Puck. ''Sorry.. we zijn eigenlijk een koppel he.'' zeg ik. Hij lacht. ''Het is okay, ik zie je toch meer als een gezellige vriendin.'' zegt hij. ''Oh, friendzone..'' lach ik.
''Wel een knappe gezellige vriendin.'' ik lach. ''Je bent wel goed om mee te knuffelen.'' zeg ik. ''Ga maar slapen.'' zegt hij en knipt het lampje van het nachtkastje uit. ''Goodnight.'' fluister ik.
''Welterusten.''

--

Hoi Hoi! ZaynStylesS hier!

Robin (HARRYSTYLES__ ) zouden het heel leuk vinden als jullie een reactie achter zouden laten met hoe jullie het tot nu toe vinden!:)

Ella's personage wordt van uit mij (ZaynStylesS) geschreven en Lizzy haar personage vanuit HARRYSTYLES__

Liefs en tot snel!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen