Ella Stone Denoire


De vlinders gieren als gekken door mijn buik en voel hoe Zayn mij optilt en ik noodgedwongen mijn benen rond zijn middel moet slaan om evenwicht te bewaren. Mijn benen klemmen zich rond zijn middel, terwijl ik zacht op zijn onderlip bijt. 'Fuck Ella...'
Ik grijns lichtjes en Zayn ziet dit als een kans om zijn tong zachtjes tegen het puntje van mijn tong aan te stoten. Met een grom trek ik hem dichter tegen mij aan zodra ik zijn zachte tong tegen de mijne voel glijden.
Synchroon bewegen onze lippen op elkaar. Ze zijn zeker weten voor elkaar gemaakt.
Ik voelde Zayn's middel tussen mijn benen en zweerde hem iets te voelen bewegen.
Zayn's grote handen bevinden zich op mijn ronde billen.
De typische geluidjes die ontstaan tijdens een tongzoen, vulden mijn slaapkamer. Snakkend naar adem liet ik Zayn's lippen los, waarna hij zijn lippen in mijn nek drukte en begon te zuigen wat mij zacht liet kreunen van genot. 'Geen zuigzoen maken' kreunde ik zacht terwijl ik aan zijn haren trok. 'Te laat' Zayn liet al zuigend mijn huid los en likte er zacht met zijn tong overheen. Ik gromde zacht vanuit mijn borst en keek Zayn quasi boos aan. 'Dat gaat iedereen zien morgen' Daar ging ik zeker weten vragen over krijgen. Ik kuste Zayn nog eens zacht op zijn perfect gevormde lippen en liet mijn handen over zijn gladde borst glijden. 'Ik had dat niet van je verwacht'
Hij keek mij diep in mijn ogen aan. 'Ik ook niet' gaf ik toe. Normaal was ik helemaal niet zo. Ik was normaal het verlegen en teruggetrokken meisje, maar Zayn liet mij het onmogelijk doen.
Ik liet mijn benen langs Zayn's lichaam op de grond zakken en trok hem mee naar het bed. Ik wilde geen seks hebben, ik vond het zoenen al best snel gaan. En dat voor de eerste dag.
Ik kroop bovenop de lakens, aangezien het heet was en ik het sowieso ook heet had gekregen van het zoenen. Zayn's lippen waren vol en zacht. Hij was een geweldige zoener.
Ik kroop tegen hem aan, ondanks de hitte die door mijn lichaam raasde. De blouse die los rond zijn lichaam hing, duwde ik iets opzij en liet mijn vingertoppen over zijn borst glijden.
Er was geen borsthaar te bekennen waar ik hem heel dankbaar voor was. 'Vertel eens iets over jezelf' Afwachtend keek ik de jongen aan. 'Wat wil je weten?' vroeg Zayn terwijl hij zijn vinger in mijn knot duwde.
'Waar komt je getinte huid vandaan?' Mijn vingers volgden de contouren van zijn tattoo's. 'Ik ben half Brits en half Pakistaans'
Opgewekt keek ik hem aan. 'Echt?' vroeg ik. Het klonk als een geweldige combinatie. Zayn knikte. 'Je ouders zijn vast en zeker heel erg knap' Wat Zayn liet lachen.
'Ik lijk als twee druppels op mijn vader zeggen ze' Zayn haalde zijn schouders op. 'Ik snap wel wat jouw moeder in jouw vader zag' gaf ik toe.
Zayn trok mij beter naast zich en liet zijn grote hand over mijn slanke middel glijden. Zijn vingertoppen kietelden mijn naveltje wat kippenvel over mijn lichaam liet trekken.
'Je maakt me gek Ella..' Zayn zuchtte. 'Ben je verliefd?' vroeg ik dom.
Zayn keek mij aan. 'Niet direct... maar je bent aardig goed op weg'
Ik zag hoe Zayn naar beneden bewoog en zijn lippen net onder mijn navel zette, wat mij naar adem liet happen en mijn lichaam liet kronkelen. Van genot greep ik de lakens beet en trok deze strak.
Zayn kuste een weg naar boven, sloeg het stukje van mijn pyjama over en zette zijn lippen op mijn sleutelbeen waar hij zachtjes in beet.
'Je bent zó vreselijk mooi, heb ik je dat al verteld?' Hij keek mij diep in mijn ogen aan. 'Al honderd keer vanavond' lachte ik terwijl ik met mijn vingers door zijn zwarte lokken kamden die lichtelijk vochtig aanvoelde.
Zayn legde zijn been tussen de mijne en speelde met het bandje van mijn hemdje.
'Ik zie, ik zie wat jij niet ziet en het is.... hard'
Er viel een korte stilte. 'Hard? Zayn, serieus?' Ik hief mijn hoofd op en keek naar Zayn's onderlichaam. 'Koud' Hij keurde mijn blik met een grijns af. Een lach verliet mijn mond.
'Hard?' vroeg ik nogmaals dom.
Zayn bracht zijn lippen naar mijn oor, om eerst een kusje op mijn oorschelp te drukken. 'Ik zie twee geile harde knopjes... waar ik best graag mijn tanden in zou willen zetten'
Meteen vlogen mijn ogen naar mijn tepels die door mijn witte hemdje staken. 'O' Ik legde beschamend mijn handen erop. 'Word je nu verlegen?'
Lichtelijk verbaasd keek Zayn mij aan. 'Een beetje' gaf ik toe. 'Dat was je zojuist tegen de muur niet mevrouw' Zayn nam mijn polsen beet en trok deze van mijn borsten af.
'Dat is jouw schuld, als jij me aankijkt met die onschuldige bruine kijkers van je, houd ik het niet meer uit' gaf ik toe.
'Ik vind het leuk'
Mijn tepels wilden maar niet wegtrekken en zag hoe Zayn zijn vinger uitstak. 'Hey!' Ik greep zijn pols beet. Hoe graag ik stiekem ook toe wilde geven, dit ging te snel.
Zayn vroeg er verder niet naar, deed ook geen tweede poging om het aan te raken, maar liet zijn hand over mijn platte buik glijden. 'Wil je dat ik vanavond blijf?' vroeg hij.
'Eigenlijk wel' Ik knikte en zag hoe Zayn rechtop ging zitten. 'Dan doe ik eerst dat blouse uit'
Hij smeet het door de kamer op de grond en zag mijn envelop liggen. 'Heb je die nog niet geopend?'
Ik schudde mijn hoofd.
'Geen zin in, hoezo? Zit er geld in? In dat geval kan ik het wellicht goed gebruiken'
Zayn begon hard te lachen.
'Nee, maar er zit wel iets anders in'
Ik greep naar de envelop. 'Wat dan?' vroeg ik en keek hem vragend aan. 'Een condoom' Een grijns verscheen op zijn gezicht van oor tot oor. 'Meen je die?'
Ik opende de envelop en viste de kaart eruit. Er kwam inderdaad een Durex condoom tussenuit gevallen. 'Jezus' Lachend pakte ik het kleine pakketje op.
'Hopelijk wel een XL' Zayn kneep zijn ogen tot spleetjes om de kleine lettertjes op de verpakking te kunnen zien. 'Opschepper'
Ik legde de kaart en de condoom op mijn nachtkastje waarna mijn blik op de fles champagne viel. Ik vond het veel te laat om deze nog aan te breken en aangezien ik de toestand van Lizzy had gezien leek het mij geen goed idee.
Ik verwachtte wel dat Lizzy morgen een kater zou hebben.
'Opschepper? Niet oordelen over iets wat je nog niet hebt gezien mevrouw Denoire' Zayn tikte met zijn wijsvinger op mijn neus waarna ik naar zijn vinger hapte.
Ik grinnikte en legde mijn hoofd tevreden op zijn borst en streelde zachtjes met mijn vingertoppen over zijn huid. 'Ik ben blij dat je je hebt opgegeven voor Love Island'
'Voor het eerst in mijn leven geloof ik in het lot' zei Zayn, waarop ik lachend mijn gezicht in zijn nek drukte. 'Denk je dat Lizzy en Harry een koppel worden?' vroeg ik en keek Zayn afwachtend aan.
'Daar twijfel ik niet aan, anders sla ik Harry voor zijn kop. Maar Lizzy zal wel concurrentie krijgen van Puck want volgens mij ziet zij Harry ook zitten'
Ik zuchtte en rolde met mijn ogen. 'Puck ja... Maar Harry Puck volgens mij niet' Ik kuste Zayn's kaaklijn. 'Ellaa...'
Zayn gniffelde en trok zijn gezicht weg.
'Je bent verslavend' gaf ik toe en volgde eigenwijs zijn gewicht, waarna Zayn zijn hand in mijn nek legde en zijn lippen zachtjes op de mijne plantte. Mijn hand rustend op zijn borst begonnen we voor de derde keer deze avond zachtjes met elkaar te zoenen.
Het liefst zou ik alle kleding van zijn lichaam willen scheuren.. maar ik moest en zou mezelf inhouden. Ik zou deze jongen gaan teasen tot hij zou ontploffen. Daarnaast wilde ik mijzelf niet te snel aan iemand weggeven.
Ik opende mijn mond langzaam en Zayn zag deze kans schoon om zijn tong wederom kennis te laten maken met de mijne. De manier waarop zijn tong met de mijne speelde liet mij denken aan de fantasie wat hij nog meer met zijn tong kon..
Bij dat idee gromde ik zacht en kraste met mijn lange nagels over zijn huid wat Zayn op mijn tong deed zuigen. 'Fack..' Ik trok mezelf los waarna Zayn lachend zijn arm om mij heen legde.
'Laten we gaan slapen, ik zorg dat je morgen een lekker ontbijtje krijgt. Ik ben wel lichtelijk nerveus voor wat er morgen gaat gebeuren' gaf Zayn toe.
'Hmm, niet over nadenken... eerst slapen'
Eigenlijk best erg dat ik de eerste nacht van Love Island al met iemand samen sliep. Als ik Zayn niet had en Lizzy Harry niet had, sliepen we waarschijnlijk samen in een bed. Puur omdat we het gezellig met elkaar hadden.
Puck en Lizzy leken steeds meer een hekel aan elkaar te krijgen.
Ik hoopte maar dat dat goed ging, anders zou ik er echt wel tussen springen. Harry was geliefd en gelukkig had ik Zayn voor mij alleen en hoefde ik hem tot nu toe niet te delen met de andere meiden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen