Foto bij LOVE 012

Lizzy Julia Jones

Ik was al even wakker en lig al in de zon wat bij te bruinen op een strandbed. Ik slaap altijd slecht de eerste nacht in een vreemd bed en ook als ik iets te diep in het glaasje heb gekeken. Daarnaast heb ik vannacht enorm liggen piekeren en nadenken. Geen goede combinatie. Ik kijk op als ik voetstappen hoor. “Goedemorgen Lizzy.” Ik herken de stem van Caroline. “Hi Caroline.” Zeg ik.
“Heb je je vermaakt gisteren?” Ik knik. “Jawel, de ochtend erna is misschien toch iets minder.” Ik lach en neem een slok water.
“Ik wilde je uitnodigen om met me mee te gaan naar het biechthok voor een kort interview.” Zegt ze. Ik knik. “Tuurlijk.” Ik sta op van het strandbedje.
Het biechthok is er om, juist, te biechten. Er worden je vragen gesteld of je kan zelf over wat dingen vertellen. Ik loop achter Caroline aan en laat me zakken op de stoel in de biechthut.
“Dus Lizzy, hoe voel je je na gister?” Vraagt Caroline.
Ik haal mijn schouders op. “Ik weet het niet zo goed. Ik heb het heel gezellig gehad met Mason en hij is super lief.. Maar ik merk dat ik toch liever met Harry op date was gegaan.” Geef ik eerlijk toe.
“Hoe komt dat?” Vraagt ze. “Ik voel een connectie met hem. Ik kan mijn vinger er niet op leggen, maar hij maakt iets in mij los.” Zeg ik en kijk haar aan.
Ik zie haar op haar lip bijten. “Waarom heb je nog niks met Harry geprobeerd?”
Ik haal mijn schouders op. “Het houdt me tegen dat hij gekoppeld is met Puck. Wie weet wat hij op zijn date met haar gedaan heeft.” Zeg ik.
“Ik heb nogal moeite met mensen vertrouwen.” Geef ik aan. Ik slik. “Heb je er een nare ervaring mee?” Is haar vervolgvraag. Deze komt binnen.
Ik staar naar mijn voeten en zucht. Ik voel tranen opwellen en voor ik het weet lopen ze over mijn wangen. Ik sta op. “Ik wil hier niet over praten.” Zeg ik stellig en loop weg.
Niet iedereen hoeft te weten wat er speelt, niet nu. Ik veeg mijn tranen weg en loop de trap op naar het dakterras. Ik laat me zakken op de bank en zucht. Ik kijk naar het adembenemende uitzicht voor me. Het geluid van golven die tegen elkaar aanklappen stellen me tot rust. Ik voel tranen over mijn wangen lopen.
Ik wilde Puck helemaal niet kwetsen. Zo ben ik niet, maar ik heb me gisteravond echt niet netjes naar haar gedragen. Ik heb voor haar neus met de jongen waarmee ze een koppel vormt staan aanpappen. Hoe zou ik dat zelf vinden? Is de connectie tussen mij en Harry wel echt, of beeld ik het me in?
Mijn gedachten worden verstoord. “Lizzy?”
Ik kijk achter me en zie Ella staan. “Hey babe.” zeg ik en schuif oo zodat ze naast me kan komen zitten.
“Wat is er met je?” Ik zucht en veeg wat tranen weg. “Ik ben in het biechthok geweest en de vragen van Caroline maakte iets in me los wat ik normaal wegstop.” Zeg ik. “Het is hetgene waar ik eigenlijk niet aan wil denken hier.” Zeg ik.
“Wil je erover praten?” Ze slaat een arm om mij heen. Ik schud mijn hoofd. “Niet hierover..” zeg ik. “Waarover wel?”
Ik kijk haar aan. “Denk je dat Harry oprecht iets ziet in mij?” Vraag ik. “Beeld ik het me niet allemaal in? Was dit niet te lullig voor Puck, hoe ik gister deed?” Ella grinnikt. “Lizzy je maakt je veel te druk om die Puck.” zegt ze.
“Of Harry oprecht is, dat is iets waar je zelf achter moet komen. Maar geloof mij, hij is continue met jou bezig.” zegt ze. Ik glimlach. “Ja?” Ik kijk haar aan. “Ja.”
“Genoeg over mij, jij en Zayn...” ik kijk haar aan. “Hebben jullie samen geslapen?” Vraag ik. Ze grijnst en knikt. “En gezoend, meerdere keren.” Zegt ze trots. “Oh my god! Lucky you!” Ik geef haar een klein tikje op haar schouder.
Ze bloost. “Het was eigenlijk totaal niet mijn plan.. Maar het voelt zo enorm goed allemaal Liz.” zegt ze. “Ik ben zo blij voor je!” Ik trek haar in een knuffel en druk een kus op haar wang.
“Bij de volgende herkoppeling heb jij je eerste date met Harry.” Zegt ze en knikt. “Ik hoop het.”
Ik kijk achter Ella en zie Zayn met een tray met een ontbijtje staan. “Kijk nou... Charmeur.” Zeg ik en wijs Ella naar Zayn.
“Sorry Lizzy, als ik wist dat jij er was had ik iets meegenomen.” Zegt hij.
Ik grinnik en steek mijn handen in de lucht. “Welnee, geniet ervan samen.” Zeg ik en knipoog. Ik sta op. “Ik zie jullie later.” Zeg ik en loop het trapje af naar beneden.
Aan de ontbijttafel zitten Harry en Puck samen te ontbijten. Het ziet ernaar uit dat ze het gezellig hebben. Als ik bij de tafel aankom valt het stil. “Morgen.”’ Zeg ik en kijk beide aan. Puck zegt niks, Harry zegt me gedag, maar ook zacht. Hmm. Het doet pijn, dat moet ik eerlijk toegeven.
“Oké dan...” zeg ik en loop richting de keuken. Ik pak een kom en vul hem met yoghurt en muesli. Ik neem plaats naast Puck. Ik moet wat zeggen.
“Puck. Ik wil mijn excuses aanbieden voor gister.” Zeg ik. Waarom doe ik dit?! Het was toch helemaal niet nodig.
“Jij hoeft je excuses niet aan te bieden.” Zegt Harry. Ik kijk hem aan. Puck kijkt van hem naar mij. “Het is oké Lizzy, Harry en ik hebben het er gister over gehad.. Laat het gewoon alsjeblieft niet.. In ieder geval niet voor mijn neus. Ik zie jullie connectie.” Zegt ze. Ik bijt op mijn lip en knik. “Ik laat jullie in alle rust eten.” Zeg ik. Ik sta op en loop naar een van de strandbedjes. Ik voel een traan over mijn wang lopen en draai me met mijn rug naar hen toe terwijl ik mijn eten opeet.
Zodra ik de laatste hap op heb van mijn ontbijt wordt mijn zonlicht weggenomen. “Lizzy..” Harry’s stem herken ik direct.
“Gaat het wel?” Vraagt hij en komt voor me zitten. Ik knik. Ik wil geen zwakte tonen. “Ik geloof je niet.” Zegt hij.
Ik zeg niks en staar naar mijn nagels.
“Ik meen alles wat ik gister heb gezegd.” Zegt hij en pakt mijn hand. Ik kijk op. “Ik ook..” zeg ik.
“Ik weet gewoon niet wat ik moet voelen, het overvalt me allemaal een beetje denk ik.” Zeg ik.
“Hoe voel jij je?” Vraag ik. Hij glimlacht klein. “Ik voel me beter. Ik voelde me nogal schuldig omdat ik Puck heb gekwetst.” Zegt hij. “Jou zien maakt het beter.” Zegt hij. Ik merk dat ik een glimlach op mijn gezicht niet kan verbergen.
“Zelfs zo, met een kater ben je knap.” Zegt hij. Ik lach.
“Ik hoop dat we snel de kans krijgen om een koppel te vormen.” Zijn hand legt hij op mijn wang en zijn vingers strelen over mijn huid.
Ik zie zijn blik afglijden naar mijn lippen. Ik lik erover. “Hmm, teasen kan je nog maar al te goed.” Zegt hij.
“Ik moet toch op een manier ervoor zorgen dat je me niet vergeet.” Zeg ik.
“Daar weet ik nog wel meer manieren voor.” Zijn vinger streelt over mijn bovenbeen. Ik lach. “Zeg, dan blijf ik sorry zeggen tegen Puck.”
“Je bent te lief voor haar. Je had je excuus niet aan moeten bieden. Maar je hebt wel lef.” Zegt hij. “Jij had het ook niet hoeven doen.” Zeg ik eerlijk.
Hij haalt zijn schouders op. “Ik heb erover getwijfeld om bij je te blijven.. ik heb de hele nacht gedroomd over je lingeriesetje..” zegt hij. “Puck dacht dat ik opgewonden van haar raakte.” Maakt hij zijn zin mee af.
“Heb je met haar in bed geslapen?” Vraag ik. Hij knikt. Ik laat zijn hand los. Zie je...
“We hebben alleen geknuffeld..” ik reageer niet.
“Vanavond, wacht ik op je op het dakterras.. dan nemen we een momentje voor ons twee.” Zegt hij. “Het is aan jou of je wel of niet komt.” Hij staat op en loopt weg. Ik sluit mijn ogen en laat me achterover op het bedje vallen. Goddamn.
Ik schrik op van het geluid van mijn telefoon.
“JONGENS, SMS!” Roep ik luid. Iedereen verzamelt zich om ons heen.

“Goeiemorgen eilanders.
Het is tijd om elkaar wat beter te leren kennen tijdens een potje never have i ever..
Verzamel jullie bij het zwembad en veel plezier.
#juicydetails


“Let’s go!” Roept Charlie enthousiast waarna we ons verzamelen bij het zwembad. “We gaan toch niet nu al aan de alcohol he? Mijn lever kan dat nog niet aan.” Zeur ik. Charlie lacht.
“Laten we het zo doen. Eén voor één noemen we een stelling. Als je het wel hebt gedaan, ga je staan, zo niet.. dan blijf je zitten.” Zegt Charlie. Ik knik.
“Ik begin!” Roept Abigail. “Ik heb nog nooit seks gehad met iemand van hetzelfde geslacht.” Zegt ze. “Zo, jij trapt hem meteen goed af!” Lacht Harry. Iedereen lacht, maar niemand beweegt. Ik bijt op mijn lip en lift mezelf omhoog. “Oeh.... all the way?” hoor ik Mason zeggen. Ik rol met mijn ogen, maar knik. “Ja... Je moet alles eens proberen. Niemand anders?” Vraag ik en kijk rond.

Reacties (1)

  • Manonxxx

    Nahw. Hopelijk ziet Lizzy in hoe leuk Harry is en dat ze zich niet aan de kant moet laten schuiven door Puck.

    Snel verder dames .xx

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen