Foto bij Lifesaver eight

Ik lig in bed, en ik denk aan Harry. Alweer. We hadden de hele avond via Instagram gepraat, en inmiddels staar ik al een halfuur naar het volgende bericht.
- Mag ik misschien je telefoonnummer, Jess? -
Ik bedoel, begrijp me niet verkeerd ik wil graag mijn telefoonnummer aan hem geven, maar ik weet niet of dit wel zo verstandig is wat ik aan het doen ben. Het feit dat ik heel impulsief een bericht naar hem heb gestuurd was eigenlijk al niet heel tactisch. Ik kijk op van nog een melding.
- Leef je nog, of moet ik jouw komen reanimeren? - Ik moet hardop lachen terwijl ik het bericht lees.
- Ik heb daadwerkelijk geleerd hoe ik moet reanimeren, dus laten we het andersom niet doen. Mijn nummer is 0624548890.. -
Ik kijk op als ik niet geappt, maar gebeld wordt. Ik bijt op mijn lip, het is een nummer die ik niet ken. Zou het Harry zijn?
''Hallo?'' vraag ik voorzichtig terwijl ik opneem. ''Hey..'' zegt degene aan de telefoon. Ik herken Harry's stem en glimlach. ''Dag, dhr. Brooks.'' grap ik. Ik hoor hem lachen aan de andere kant van de telefoon. ''Jess..'' zegt hij. ''Grapje, Harry.'' zeg ik. ''Ik had niet gedacht dat je je nummer aan me zou geven.'' zegt hij dan. Ik haal mijn schouders op, maar bedenk me dat hij dat niet kan zien.
''Het is misschien ook wel een beetje impulsief en fout wat ik doe.'' zeg ik. ''Maar, ik wilde je wel mijn nummer geven.'' voeg ik erachteraan. ''Hmm, daar ben ik blij om. Laten we eerlijk zijn, officieel ben je nu buiten de muren van het ziekenhuis.'' zegt hij. ''Alleen jij ligt erin.'' glimlach ik. ''Ik had liever bij jou geweest.'' zegt hij. Ik grinnik, maar reageer niet. Ik hoor een deuntje op mijn telefoon afgaan en zie dat hij een facetime verzoek stuurt. Ik kijk even gauw in de spiegel naast mijn bed en accepteer hem dan, waarna hij in beeld komt.
''Hey daar.'' zegt hij en glimlacht. ''Je bent nog mooier zonder make up.'' ik merk dat ik bloos en glimlach. ''Hey, je ziet er goed uit in dat ziekenhuis bed.'' grijns ik. Ik zie hem blozen. Shit Jess, hou op met flirten. Hij heeft gelukkig oortjes in. ''Laat me je slaapkamer eens zien.'' zegt hij. Ik maak met mijn telefoon een rondje door mijn slaapkamer.
Hij glimlacht. “Ik ga mijn afspraak veranderen met je.” zegt hij. “Watdan?” Vraag ik nieuwschierig. “Als ik zonder rekje kan lopen ga ik je niet alleen knuffelen maar kom ik ook naar je toe.” Zegt hij. Ik merk dat ik even stil val van verlegenheid en kijk naar het scherm. Harry zit met een brede glimlach op zijn bed. Zijn haar zit warrig en hij ziet er vermoeid uit. “Je ziet er vermoeid uit, Harry.” Zeg ik en kijk naar hem. Hij knikt. “Ik slaap niet zo goed.” Zegt hij. “Ik wilde jou nog even zien voordat ik ging slapen..” vervolgt hij. Ik glimlach. “Kon je niet tot morgen wachten?” Vraag ik. Hij schud grijnzend zijn hoofd van nee. “Zie ik je morgen weer?” Vraagt hij waarop ik knik. “Morgenochtend om 7 uur ben ik present, als ik niet eerder opgepiept wordt.” Zeg ik. “Ga dan maar gauw slapen.. ik wil niet dat jij ook vermoeid bent morgen.” Zegt hij. “Jij moet ook gaan slapen. Je hebt je energie nodig morgen.” Zeg ik. “Om met jou te flirten?” Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. “Voor je therapieën gek.” Grinnik ik. Hij moet lachen. “Ik probeer me in te houden, maar het lukt niet.” zegt hij.
Ik staar naar het scherm. “Mij ook niet.” Geef ik eerlijk toe. Ik zie hem opkijken op het scherm. “Ik zie je later mam! Doei!” Hij hangt op voordat ik iets terug kan zeggen tegen hem. Ik bijt op mijn lip. Een van mijn collega’s was vast binnengekomen. Ik kijk op van een berichtje.
- Close call... Slaaplekker knappe dokter X-
- Zeg dat, slaaplekker Zoon;)X -
- Hahaha, sorry mam X -

De nacht lijkt voorbij gevlogen te zijn want voor ik het weet sta ik weer voor de kamer van Harry. Ik loop naar binnen en stop even als ik hem hoor zingen en besluit om stiekem mee te luisteren. Ik glimlach en loop naar binnen toe, waar ik Harry tegenkom in zijn boxershorts zonder shirt. “Is dat je eigen nummer?” Hij schrikt en draait zich om. “Hey daar.” Zegt hij. “Goeiemorgen. Je hebt een mooie stem.” Zeg ik.
“Dat zeggen ze... Dankjewel.” Glimlacht hij. “Ik kan weleens voor je zingen.” Zegt hij. Ik kijk hem aan. “Ik zou het graag eens willen horen, maar dan niet als je in een onderbroek jezelf staat aan te kleden.” Zeg ik. Hij begint te lachen. “Deal.” Ik kijk eventjes naar zijn lichaam en kijk hem dan weer aan. “Eigenlijk niet eerlijk he, jij volledig bepakt in een doktersjas en uniform en ik hier in mijn ondergoed.” Lacht hij.
Ik grinnik. “Nee.. nouja, het is nou niet dat ik hier in mijn ondergoed ga staan.” Antwoord ik.
Hij knikt. “Had ook niets anders verwacht.” Ik trek mijn doktersjas uit. “In ieder geval één laagje minder.” Zeg ik.
Hij grijnst breed. “Kan ik net wat beter kijken.” Zegt hij. Ik rol met mijn ogen. “Nu je toch nog geen shirt aan hebt.. ik wil even naar je wond kijken en even wat lichamelijk onderzoek doen.” Zeg ik. “Kun je me dan wel helpen met mijn broek?” Vraagt hij en wijst naar zijn gipsbeen. Ik knik. “Ga maar zitten.” Ik buig door mijn knieën en help hem zijn broek over het gipsbeen aantrekken. “Dat is beter.” Ik kijk omhoog en glimlach. “Het is ook een gedoe.” Antwoord ik. Hij knikt en kijkt naar me. Hij veegt een pluk haar achter mijn oren en glimlacht. Zijn hand laat hij even bij mijn wang zitten. Ik pak zijn pols en haal voorzichtig zijn arm weg. “Sorry Harry... dit kan niet.” Zeg ik en sta op. “Sorry.” Mompelt hij. Hij staat op en trekt zijn broek recht, waarna hij weer gaat zitten zodat ik hem kan onderzoeken. “Helemaal goed.” Zeg ik nadat ik zijn longen heb beluisterd. “Vandaag wordt er een scan gemaakt van je longen, die laat ik vanmiddag aan je zien en dan leg ik uit hoe of wat.” Zeg ik. “Komen je ouders vandaag nog?” Vraag ik.
Hij kijkt me aan en knikt. “Jawel.” Zegt hij en kijkt weer weg. “Ik moet verder met mijn rondes, Harry.” Zeg ik en zucht. “Tot zo..” zegt hij.
Ik draai me om en loop weg, maar stop als ik hem hoor praten. “Jess... wacht....” zegt hij.


Het is weer donderdagg!! Jeeej
Geniet van een nieuw stukje.
Wat zal Harry tegen Jess willen zeggen?

Ik schrijft trouwens een one direction story samen met een super goede schrijfster op Q ZaynStylesS (bekend van o.a. de story modest secretary), over twee meiden die meedoen aan het programma Love Island!! Kortom veel drama, liefde en sensatie!
Ik zou het super tof vinden als jullie hier een kijkje willen nemen.

Klik hier!
xxxx

Reacties (1)

  • IrishNialler

    ahw, wat leif.
    Wat een leuke slaapkamer

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen