Foto bij Lifesaver fifteen

Harry lag nu inmiddels een week in het ziekenhuis. Hij was enorm verbeterd en vooruit gegaan. Gisteren had Anne verteld dat hij zelfs naar buiten is geweest.
Ik had een week vakantie opgenomen, zodat ik wat meer tijd met Harry kon doorbrengen. De afgelopen dagen heb ik zeven dag achter elkaar gewerkt, waarvan ik twee oproep dienst had, en je raad het al. De hele dag in het ziekenhuis heb gespendeerd.
Ik had Harry daarom de hele week niet gezien, wat we beide erg jammer vonden. Nu is het zo dat Harry op muziek gebied weinig tot niets doet, maar straks zullen we elkaar nog minder kunnen zien ben ik bang. Maar goed, dat zien we dan wel weer.
Eigenlijk ben ik nu heel optimistisch, we hebben nog nooit een date gehad buiten de ziekenhuis muren.. Zelfs naar beneden gaan was niet handig vanwege Harry zijn bekendheid. Mensen zouden ons naar boven kunnen volgen naar zijn kamer toe.
Ik loop de gang over en groet de verpleegkundige onderweg. Ik had haar de afgelopen dagen wel vaker gezien sinds ik hier kom. Ik klem de ballon die ik in mijn handen heb wat steviger in mijn hand, heel cheesy i know.. Ik had een ziekenhuis ballon voor hem gekocht.
Ik loop Harry's kamer in en zie hem zitten op een stoel. ''Hey daar! Je zit in de stoel.'' zeg ik.
''Jess!'' zegt hij. ''Wacht wacht, blijf staan.'' zegt hij. Ik stop en glimlach eventjes. Hij pakt twee krukken en staat voorzichtig op. Wankel loopt hij met zijn krukken op me af. ''Oh my god, Styles.'' zeg ik en kijk hem vrolijk aan. ''Jaja.. We zijn er nog niet.'' hij stopt voor me, wankelt even en legt dan een van de krukken opzij. ''Je moet wel een beetje helpen.'' zegt hij. Hij pakt mijn arm vast en trekt me naar zich toe. Ik snap zijn hint en sla mijn armen om zijn middel heen. Hij slaat zijn arm om mijn schouder heen en trekt me in een soort bijna knuffel.
''Je bent een man van je woorden.'' zeg ik en glimlach. Zijn zoete geur van zijn luchtje dringt mijn neus binnen. ''Je haar ruikt lekker.'' merkt hij op. Ik glimlach.
Ik laat hem voorzichtig los en ondersteun hem terwijl hij zijn kruk probeert te pakken. Hij verliest zijn evenwicht en beland op het bed. Ik moet zachtjes lachen, gevolgd door Harry.
Ik moet lachen. ''Ahw...'' zeg ik. Hij kijkt me aan. Ik help hem om goed op bed te komen zitten en ga op de rand naast hem zitten. Hij kijkt me aan en grijnst.
''Ik heb je gemist, dickens.'' hij slaat een arm om mijn schouders heen. Ik grijns.
''Mooi zo, houden zo.'' knipoog ik en prik zacht in zijn zij. ''Je ziet er leuk uit.'' zegt hij en bekijkt me van top tot teen. Ik had een witte broek met zwarte strepen en een grijze trui aan.
''Thanks... Kan jij niet wachten tot je weer lekker normale kleding aan kan?'' vraag ik. Hij knikt. ''Zeker.'' zegt hij.
''Ik heb wat lekkers meegenomen.'' glimlach ik en kijk hem aan. Ik pak het tasje wat op de grond staat. ''Oh en heel cheesy een ballon.'' lach ik en geef hem aan hem. ''Jouw gezicht erop had leuker geweest.'' Ik bloos. ''Hmm, leek me een beetje too much.'' grap ik.
''Ik heb bij de bagels en beans twee bagels gehaald en twee fruitsapjes.'' zeg ik. ''Laten we aan tafel gaan zitten.. dan lijkt het tenminste nog een beetje alsof we ergens lunchen.'' grijnst hij. Ik moet lachen en knik. Ik zet de spullen op tafel en schuif Harry zijn stoel naar achter zodat hij kan gaan zitten. Harry loopt met zijn krukken naar het tafeltje toe en gaat voor de stoel staan. ''Wil je een krukje voor je been?'' vraag ik en kijk hem aan. Hij knikt. ''Graag.'' zegt hij. ''Ik kan niet wachten tot ik zonder gips kan.''
''Snap ik, Harry.. nog eventjes.'' zeg ik. Over een week of twee zou het gips er in principe af mogen. Harry maakt zijn bakje met bagel open. ''Oeh, zalm en roomkaas.'' zegt hij. Ik knik. ''Het was een gokje, gelukkig vind je het lekker.'' grinnik ik.
''Wat voor fruitsap heb je?'' vraagt hij. ''Ik heb twee sapjes met alle fruitsoorten gemengd.'' zeg ik. ''Goede keuze.'' zegt hij en glimlach.
Ik pak mijn beker en hou hem omhoog. ''Cheers.'' zeg ik en lach. We proosten met onze plastic bekers en nemen een slok, waarna we beginnen te eten.
''Weet je, Jess..'' zegt hij. Ik kijk hem aan terwijl ik een hap neem van mijn bagel.
''Ik had echt gehoopt dat we elkaar op een andere manier hadden ontmoet.'' zegt hij. Ik kijk hem aan en glimlach. ''Ik snap je... Ik heb hetzelfde.'' zeg ik. ''Misschien was het ook wel voorbestemd zo.'' zegt hij.
''Ik heb een idee!'' zeg ik en kijk hem enthousiast aan. ''Nou?''
''Als jij, uit het ziekenhuis ontslagen bent, doen we alles over. Dan gaan we ergens naartoe, en doen we net alsof we elkaar voor het eerst ergens tegenkomen, en dan wordt dat onze eerste ontmoeting.'' zeg ik en kijk hem vragend aan.
Terwijl hij het allemaal tot zich neemt, vormt zich langzaam een grotere grijns op zijn gezicht. ''I like your thinking.'' zegt hij.
''Wel toch, dan kunnen we het helemaal overnieuw doen zoals we zelf graag willen.'' glimlach ik. Hij lacht en knikt.
Ons gesprek wordt onderbroken. Ik kijk op en zie de chirurg die ik vorige week op facetime had gezien. ''Ah, de dokter.'' zegt hij. Hij stelt zich voor. Ik glimlach. ''En de andere dokter.'' zeg ik. Hij lacht en neemt plaats op een stoel bij ons.
Harry kijkt even van hem naar mij. Ik knipoog naar Harry. ''Harry, we willen iets voorstellen.'' zegt hij dan. ''We zitten eraan te denken of het mogelijk is dat je eerder naar huis toe kan.'' zegt hij. Harry kijkt me verbaasd aan. ''Oke, hoe dan?''
''Nou, wij willen je dit weekend op verlof naar huis sturen, om te kijken hoe dat gaat... Als dat goed gaat, dan mag je direct nadat je gips verwijderd is naar huis.'' zegt hij. Harry glimlacht, maar dan betrekt zijn gezicht.
''Ik woon alleen..'' zegt hij. ''Mijn moeder en zus zijn niet in de buurt.. Dus die kunnen me niet helpen.'' zegt hij. Het valt even stil. ''Dan denk...'' begint de arts. ''Ik heb vakantie.'' onderbreek ik hem en kijk naar Harry. Ik bijt op mijn lip. ''Ik kan je helpen als het nodig is, of je kan bij mij komen.'' zeg ik. Hij knikt eventjes en glimlacht klein.
''Lijkt erop dat ik het geregeld heb dan.'' zegt hij tegen de arts. ''Ik ga alles in orde maken, als je wilt mag je dan vanmiddag gaan.'' zegt hij. Harry knikt en de dokter verlaat de kamer.
''Wat een goed nieuws!'' zeg ik enthousiast. Ik bijt zachtjes op mijn lip. ''Ja...'' zegt hij. ''Hoe wil je het doen... Je mag best het weekend bij mij blijven?'' stelt hij voor.
''Normaal ga ik niet meteen naar iemands huis, zeker niet zonder date.'' grap ik en knipoog. Hij lacht. ''Het spijt me.'' lacht hij. Ik moet lachen en schud mijn hoofd. ''Grapje Styles... Ik vind het prima om bij je zijn dit weekend.. Ik ben wel benieuwd naar je huis.'' zeg ik.
Hij glimlacht en kijkt naar me. ''Je bent zo lief...'' zegt hij. Ik bloos en kijk naar hem. ''Ik blijf wel bij je, voor het geval je al naar huis toe mag.. Dan neem ik je wel meteen mee.'' zeg ik.
''Jess.. Ik wil je wel waarschuwen, zeg maar voor mijn fans.'' zegt hij. ''Ze kunnen soms best heftig zijn.'' zegt hij. Ik knik eventjes. ''Ik denk dat het goed is om voor het eerste weekend thuis gewoon binnen te blijven.'' stel ik voor. ''Helemaal geen probleem.. Ik heb alleen geen boodschappen in huis.'' zegt hij.
''Wat is je adres?'' vraag ik en geef hem mijn telefoon voor de boodschappen bestelling. Hij tikt zijn adres in en geeft mijn telefoon terug. Hij woont in een luxe wijk.
''Zo....'' grijns ik.''Doe maar duur.'' lach ik en knipoog. Ik gooi wat boodschappen in het mandje en zet de bezorgtijd om half 9 's avonds. ''Half negen.'' zeg ik en kijk hem aan. ''Hoeveel moet ik naar je overmaken?'' vraagt hij. Ik wuif het weg met mijn hand. ''Niks.'' zeg ik.
Niet veel later mogen we inderdaad weg, Harry heeft een tas gepakt met kleding. ''Oke, heb je je medicatie bij je?'' vraag ik. ''Ja..'' zegt hij. ''Ook je extra pijnmedicatie?''
''Jess... Ik heb alles.'' lacht hij. Ik lach en pak zijn rolstoel. ''Komt u maar.'' zeg ik en klop op de leuning. Hij gaat zitten en legt zijn krukken voor zicht, met zijn tas. We lopen naar mijn auto toe. Ik help Harry instappen en sluit de deur voor hem.
Ik neem plaats achter het stuur en start de auto. Ik kijk hem aan. ''Wat is er?'' lach ik. ''Niks... gave auto.'' lacht hij. Ik grinnik. ''Hard voor gewerkt.'' hij grijnst.
''Weet je de weg naar je huis vanaf hier?'' vraag ik, waarop hij knikt. Ik begin te rijden en luister naar zijn instructies. We rijden de laan in en ik kijk met grote ogen naar alle woningen. ''Wow... Harry..'' zeg ik en kijk naar hem. ''Deze is van mij.'' hij wijst naar een prachtig huis. ''Jeetje Harry.... wat een prachtig huis.'' zeg ik en kijk hem aan. Hij glimlacht. Ik rij de oprit op en parkeer de auto op de oprijlaan. Ik zet de motor uit en stap uit, waarna ik de deur open voor Harry. Ik help hem uitstappen en geef hem zijn krukken aan. ''Loop maar vast. Ik pak je tas wel.'' zeg ik en sluit zijn deur. Hij knikt en maakt zich een weg naar de voordeur. Ik pak zijn tas en loop achter hem aan.
Hij draait de sleutel in het slot en opent de deur. Het interieur is strak, luxueus maar ontzettend knus ingericht. ''Wat mooi...'' zeg ik. We lopen door naar de woonkamer. ''Welkom in mijn huis.'' zegt hij en glimlacht. Ik kijk hem glimlachend aan en leg zijn tas neer op de bank. Hij glimlacht. ''Ik zat eraan te denken om misschien lekker hier beneden te slapen.'' zegt hij. ''Jij mag boven wel in mijn bed, als je wilt.'' zegt hij. Ik kijk hem aan en knik. Gingen we nu heel burgerlijk apart slapen vannacht? ''Of vind je het niet erg om naast me te slapen?'' vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. ''Het maakt mij niet zoveel uit, Harry.'' zeg ik en glimlach. Alsof hij mijn gedachte had kunnen lezen. ''Dan slapen we samen, maar pas op, ik kan je zo ineens uit het niets knuffelen.'' lacht hij. Ik grinnik. ''Ik kan het aan denk ik.'' Hij knikt eventjes.
''Ik moet nog even wat spullen van mij thuis halen... schone kleding enzo.'' zeg ik. Hij knikt. Ik loop naar hem toe en kijk op mijn horloge. ''Over drie kwartier komen ze voor de boodschappen. Je kan ze vragen om het in de keuken te zetten, dan ruim ik het wel op..'' zeg ik en kijk naar hem. ''Zullen we vanavond iets te eten bestellen?'' stelt hij voor. ''Tuurlijk... Bestel maar, ik lust alles behalve lasagna.'' grijns ik. Ik druk een kus op zijn wang. ''Hmm.. ik zie je zo. Neem mijn sleutels maar mee.'' zegt hij en drukt een kus op mijn wang terug, waarna hij mij zijn sleutels aanreikt. Ik grijns. ''Tot zo Styles.'' zeg ik en ga op weg naar huis om wat kleding te halen voor de rest van het weekend.


Woehoeee extra lang hoofdstukje!!
Heel veel leesplezier <3!
Vinden jullie de story nog leuk? Vind het zo leuk om jullie reacties te lezen! <3

Reacties (1)

  • Smexy

    Top verhaal. Curious what will happen next.

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here