Foto bij Lifesaver sixteen

Ik kom na een klein halfuur terug bij Harry thuis, met de sleutel draai ik de deur open en voel direct de warmte zodra ik binnen stap. ''Harry?'' roep ik. ''In de woonkamer!'' antwoord hij. Ik loop met mijn tas in mijn handen naar de woonkamer toe en glimlach. Hij heeft twee wijnglazen met een fles rode wijn neergezet en ik zie een tasje met eten staan. Op de bank ligt een fleece deken klaar en wat kussens. ''Harry, wat ziet dit er gezellig uit..'' zeg ik. ''Ja toch.. Ik heb mijn best gedaan.'' grijnst hij. Ik glimlach en loop naar de bank toe. ''Wat heb je besteld?'' vraag ik. ''Sushi.'' glimlacht hij.
''Heerlijk...'' ik haal een hand door mijn haren en kijk naar hem. Hij neemt plaats op de bank en pakt de deken, waarna hij naast zich klopt. Ik neem plaats naast hem. ''Mag ik met mijn medicijnen wel drinken...?'' vraagt hij. Ik pak zijn medicatie uit zijn tas en bekijk ze. ''Jawel... Heb je heel veel pijn?'' vraag ik. Hij schud zijn hoofd van nee. ''Ik gebruik amper de pijnstillers.''ik knik. ''Oké, dan is het goed... in combi met je pijnstillers zou het niet handig zijn.'' ik glimlach eventjes en schenk twee wijntjes voor ons in. Harry pakt de sushi uit en legt zijn been op de hoek van de bank.
Harry schuift een soort groot dienblad op onze schoot en zet daar de bakken met sushi op. Ik breek de stokjes voor ons en geef een paar aan hem.
''Eerst proosten... op een gezellig weekend.'' glimlacht hij. Ik knik en pak mijn glas. We klinken onze glazen en proosten, waarna we een slok nemen. ''Heerlijke wijn.'' merk ik op. Hij grijnst. ''Deze haal ik altijd..'' zegt hij.
Ik kijk naar hem en glimlach. ''Ben je blij om thuis te zijn?'' vraag ik. ''Zeker... ik vind het vooral bijzonder dat jij mij bent en wilt zijn.'' geeft hij aan.
''Wat dan?'' vraag ik. ''Nouja, we kennen elkaar krap aan een maandje, het feit dat je zoiets voor mij over hebt vind ik echt bijzonder.'' zegt hij. Ik glimlach. ''Ik doe dit niet met alle patiënten nee..'' zeg ik en lach.
Harry begint te lachen en kijkt me aan. ''Dan zou ik me een sukkeltje voelen als dat wel zo was.'' lacht hij. Ik grinnik. Harry scrollt door films die hij heeft.
''Ah Mr. & Mrs. Smith!'' zeg ik. ''Dat is mijn favoriete film.'' ik kijk hem aan. Hij start de film en legt de afstandsbediening naast zich, waarna we beginnen te eten.
''Favoriete film, favoriete eten, lekkere wijn en fijn gezelschap.'' zeg ik en kijk naar Harry, die glimlacht en zijn blik naar mij wend. ''Goed begin..'' zegt hij en drukt een kusje op mijn wang.
Harry en ik hebben nog niet gekust, maar dat hoeft van mij nu ook nog niet.. Het voelt ook niet als ongemakkelijk dat we nog niet gekust hebben. We hebben elkaar leren kennen in het ziekenhuis en zien elkaar wel, maar niet super vaak.
Harry kijkt me aan. ''Ik ga eens omkleden in wat comfortabelers..'' zeg ik. Hij wijst naar boven. ''Tweede deur links is mijn slaapkamer.'' zegt hij. Ik knik en loop naar boven toe. Ik kleed me om in mijn pyjama. Ik had gezocht naar een minder sexy setje, dat was dit... Ik heb dus bijna alleen maar sexy setjes waar ik in slaap. Ik kijk even rond in zijn slaapkamer. Zijn bed ziet er super comfortabel uit. Ik loop de slaapkamer uit en loop de trap af. Ik kijk naar Harry die me grijnzend aankijkt. ''Trekt ze zo'n setje aan...'' grijnst hij. ''Wat? Dit was zeg maar minst sexy.'' lach ik. Hij begint te lachen. ''Dan ben ik benieuwd naar de meest sexy.'' hij knipoogt. ''Dan moet je hard je best doen...'' ik grinnik en knipoog. Ik kom weer naast hem onder de deken zitten en kruip tegen hem aan. Harry slaat zijn arm om me heen en ik voel zijn vingers over de stof van mijn pyjama strelen. Ik grinnik even en kijk naar hem. ''Hmm?'' vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. ''Niks..'' glimlach ik en kijk weer naar de film. Ik bijt op mijn nagels en kijk op als ik gebeld wordt. Harry zet de film op pauze, zodat ik kan opnemen. Het is Naomi.
''Hii girl.'' grijns ik. ''Heeee!!'' zegt ze vrolijk. ''Hoe gaat het?'' vraagt ze me. ''Goed, ik ben bij Harry thuis...'' lach ik. ''O my god, echt? Mag ik ook komen, heeft hij een grote villa?!''
''Eh, hij kan je horen..'' onderbreek ik haar. ''O.'' Harry begint te lachen. ''Hey..'' zegt hij. ''Hey Harry!'' ik hoor Naomi lachen. ''Ik had een vraag, hoelaat wil je morgenavond afspreken?'' vraagt Naomi. Morgenavond.... Dat is waar ook. Ik had afgesproken om uit te gaan met Naomi.
''Ehm, ik laat het je nog weten, goed? Ik app je wel.'' zeg ik. ''Tuurlijk, ik spreek je later..'' zegt ze. ''Bye!'' ik hang op. Harry streelt door mijn haren. ''Hadden jullie plannen morgenavond?'' vraag ik. Ik knik. ''We hebben een girls night out gepland.. Ik was het eventjes vergeten.'' zeg ik en kijk hem aan. ''Gewoon lekker gaan... ik red me wel!'' zegt hij. Ik kijk hem aan. ''Echt?'' vraag ik. ''Ik zou je helpen dit weekend..'' zeg ik. Hij schud zijn hoofd. ''Welnee, ik red me echt wel.. je moet gewoon gaan.'' zegt hij. Ik knik eventjes. ''Oké..'' grinnik ik. ''Ik spreek rond 10 uur met haar af, dan doen we ergens drankjes en gaan we stappen..'' vertel ik. ''Hmmhmm.'' Harry knikt en start de film. ''Dat is goed.'' zegt hij en grijnst. We kijken de film af, waarna Harry gaapt. Inmiddels is het rond half elf. ''Ik wil niet saai zijn..'' zegt hij verlegen. ''Welnee.. Daar is toch niks saais aan.'' zeg ik. Hij haalt zijn schouders op. ''Wil je boven slapen?'' vraag ik. Hij knikt. ''Eigenlijk wel.'' zegt hij. ''Nou, dan gaan we dat toch doen?'' zeg ik en sta op. Ik help hem opstaan en met zijn krukken lopen we naar de trap. ''Hoe gaan we dit doen?'' hij kijkt me aan. ''Ik zou op je kont de trap op gaan.'' zeg ik. Hij moet lachen. ''Geen verkeerd idee.. '' zegt hij en doet wat ik voorstel. Ook al gaat het niet super soepel, komt hij wel boven. ''Nog twee weken dan ben je er vanaf.'' zeg ik. ''Misschien nog wel eerder.'' ik kijk hem aan. Ik geef hem de krukken en help hem opstaan. We lopen naar de slaapkamer, waar Harry zich omkleed. ''Ik slaap wel in een t-shirt en boxer..'' zegt hij. Ik haal mijn schouders op. ''Dat is prima.'' ik lach en loop naar de badkamer om mijn tanden te poetsen, gevolgd door Harry. Samen lopen we terug naar zijn slaapkamer en gaan in bed liggen. Harry kijkt naar me. ''Liggen we dan, samen in bed, zonder date.'' lacht hij. Ik moet lachen en kijk naar hem. ''Zelfs zonder make up ben je mooi..'' zegt hij en draait zich zo goed als het kan op zijn zij. ''Hmm..'' ik leg mijn hand tegen zijn borst, ik voel de korst van zijn litteken onder zijn shirtje door. ''Jij bent altijd knap.'' zeg ik en grinnik. Harry strekt zijn armen uit. ''Knuffelen!'' zegt hij en grijnst. Ik draai me met mijn rug naar hem toe en kruip tegen hem aan. Harry slaat zijn armen stevig om me heen en drukt een kus op mijn wang. ''Welterusten Jess..'' fluistert hij. ''Night Harry..''

Joehoe!
De nachtzuster is er! Ik heb de komende drie nachten nachtdienst!
Ik had zin om te activeren en ik heb een leuk nieuwtje te delen, namelijk: Ik ben achter de schermen stiekem met een nieuw Harry verhaal bezig! (Deze gaat gewoon door!!)
Dit verhaal is alleen iets anders dan mijn andere verhalen. Het is namelijk Nederlands geschreven en Engels gesproken!
Ik activeer hem nog niet, want ik wil eerst wat hoofdstukken uitschrijven, nalezen, aanpassen e.d. maar ik hoop dat jullie deze ook zouden willen lezen! Het engels is (vind ik) goed te lezen en bevat voornamelijk veelvoorkomende woorden, ik vond het leuk om eens wat anders te proberen.

Liefs en veel leesplezier,
Robin

Reacties (1)

 • LaureWithAnE

  Whiieee, ik stond vanmorgen op en er was een nieuw hoofdstuk! Yes! Alleen nu pas tijd om te reageren want heb een dag bij de post gewerkt en ben daarna naar After gaan kijken (oh my god, it was good!)

  Veel succes met de nacht shift! Mijn tante zegt altijd dat dat de ergste zijn!

  Die twee zijn zo schattig, dat ik opeens ook een lief vriendje wil (nee Laure, you’re a strong independent woman and you don’t need no man 😂)

  Snel verder!!!

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen