Foto bij Lifesaver seventeen

Harry en ik hadden de hele zaterdag samen in zijn huis gespendeerd, we hadden films gekeken, series gekeken maar vooral veel gekletst en geknuffeld. Ik was me inmiddels aan het klaarmaken voor mijn avond uit met Naomi. Ik had zin om haar te zien en haar alles te vertellen over Harry. Mijn haren heb ik gekruld en ik heb iets meer make up opgedaan als normaal, dat doe ik altijd als ik uitga. Ik kleed me om en bekijk mezelf even in de spiegel. Ik had een strakke rok aangetrokken en een zwart off shoulder shirtje. Ik maak in de spiegel een foto van mezelf en stuur hem naar Naomi.
- Mag je zo wel uit van Harry?;)haha! -
- Vast wel... Tot zo X - stuur ik terug en grinnik even. Ik loop de badkamer uit en loop naar beneden. ''Wow.... Jess.'' zegt hij en kijkt me aan. Ik grijns en draai een rondje voor hem. Hij kijkt naar me en grijnst. ''Je ziet er prachtig uit.'' zegt hij. Hij trekt me op de bank naast hem en ik kruip even tegen hem aan. ''Ik zou je bijna niet laten gaan vanavond.'' zegt hij. ''Nouja, ik keer terug hierheen.'' grinnik ik en kijk hem aan. Hij grijnst. ''Gelukkig maar.'' Ik kijk op als de deurbel gaat. Harry en ik hadden besproken dat Naomi hierheen zou komen, om Harry eens te ontmoeten. Ik loop naar de voordeur en open hem. ''Hiii!!'' zeg ik enthousiast en trek haar in een knuffel. Naomi knuffelt me stevig terug en stapt naar binnen. ''Wat een prachtig huis zeg..'' zegt ze en kijkt rond. ''Echt he.'' grinnik ik. ''Harry zit in de woonkamer.'' zeg ik en sluit de deur. Ik loop met haar naar binnen. Harry was opgestaan en op de rand van de bank gaan zitten.
''Dus dit is onze mislukte stage diver?'' grinnikt Naomi. Ze loopt op Harry af en schud hem de hand. ''Ik ben Naomi.'' zegt ze. ''Harry.. de mislukte stage diver.'' lacht hij en geeft haar een kus op haar wang. ''Leuk je te ontmoeten..'' zegt hij. ''Insgelijks.. Ik was wel benieuwd wie mijn Jess zo bezig hield.'' ze slaat een arm om mijn schouders heen. Ik bloos.
Ik kijk op als de deurbel gaat. ''Ik heb een vriend van me uitgenodigd... dan heb ik wat gezelschap als jullie gaan straks.'' lacht hij. Ik loop naar de deur en open hem, waar ik een jongeman zie staan. ''Hey Jess, ik ben Zayn.'' stelt hij zich voor en steekt zijn hand uit. ''Hey, Jess!'' zeg ik. ''Maar dat wist je al..'' ik lach. ''Ja.. Harry heeft al over je verteld..'' lacht hij. Hoewel Zayn er niet verkeerd uitziet, blijft Harry toch meer mijn type. Zayn loopt naar binnen en schud eerst Naomi haar hand. Ik glimlach eventjes en kijk naar Harry. Ik sluit de deur. ''Wijn?'' stel ik voor en hou een fles witte wijn omhoog. ''Yes please!!'' zegt Naomi, die het lijkt te vinden met Zayn.
Ik loop richting de keuken en pak vier glazen. Harry komt de keuken binnen. ''Ehm... Jess.'' zegt hij. Ik kijk op van het wijn schenken. ''Ik weet zeg maar, dat we het nog gewoon leuk hebben samen.. en meer niet, maar..'' stamelt hij nerveus. ''Ben je van plan om dingen te doen met andere jongens vanavond?'' vraagt hij voorzichtig. Ik glimlach en kijk naar hem. ''Nee..'' zeg ik. Opgelucht haalt hij adem. ''Ik wilde je vragen, nouja of je het oké vind om terwijl we elkaar beter leren kennen af te spreken dat we niks met andere mensen doen.'' stamelt hij. ''Ik ben misschien een beetje snel..'' zegt hij. Ik glimlach en leg mijn vinger tegen zijn lippen. ''Tuurlijk vind ik dat oke.'' zeg ik en kijk hem aan. ''Ik wil je graag beter leren kennen...'' zeg ik en kijk naar hem. Hij glimlacht en bloost. Ik knuffel hem even en kijk hem aan. ''Ga lekker zitten...'' ik neem de vier glazen wijn mee en plof naast Harry op de bank.
''Waar gaan jullie heen vanavond?' vraagt Zayn. Hij kijkt naar Naomi en dan even grijnzend naar Harry. Harry knipoogt naar hem.
''We gaan naar bumpers, denk ik.'' zegt Naomi. ''Daar zijn we bijna altijd.'' lach ik en knik. ''Dus ik denk het wel.'' lach ik. Ik neem een slok van mijn wijntje. Harry legt zijn arm op de leuning achter me en ik voel hoe hij even met zijn vingers over mijn schouder streelt. Ik zie Naomi naar ons kijken grijns eventjes. Na een aantal wijntjes besluiten Naomi en ik om te gaan. Ik sta op, doe nog gauw een luchtje op en loop naar Harry. ''Als er iets is, kun je gewoon bellen he..'' zeg ik en kijk naar hem. Hij knikt. ''Ik zie je vannacht.'' ik druk een kus op zijn wang en glimlach. ''Doei Zayn!'' zeg ik en zwaai even. Hij grijnst en kijkt me aan. ''Veel plezier, dames. Ik hou Styles bezig.'' knipoogt hij. Ik trek mijn jas aan en loop met Naomi naar buiten waar een taxi op ons staat te wachten. Ik pak haar hand vast terwijl we naar de taxi lopen en stap in. ''Dus, jij en Harry... je bent sinds gister al bij hem?'' vraagt Naomi. Ik knik grijnzend. ''Oeh.. is er al iets tussen jullie gebeurd?!'' vraagt ze. Ik schud mijn hoofd. ''We hebben gisteravond alleen geknuffeld in zijn bed..'' zeg ik en kijk naar haar. ''Echt?!'' zegt ze en kijkt verbaasd naar me. ''Ja, echt! Ben je niet gewend van mij he?'' lach ik. Ze schud haar hoofd van nee en lacht. ''Ik had in ieder geval een zoen verwacht.'' lacht ze.
''Wel, vanavond vroeg hij aan mij.. of ik het oke vind om af te spreken dat we niet met andere mensen gaan.'' zeg ik. ''Oh, that's big.. Wat heb je gezegd?'' vraagt ze. ''Dat ik dat goed vind.'' ik merk dat ik bloos. 'Ahw, Jess.'' lacht ze. ''Dus je moet je gedragen vanavond.'' ik knik even en kijk haar lachend aan. Al snel komen we aan in de stad en lopen we de club binnen. Het is druk, maar wel gezellig druk. Naomi en ik halen ieder een shot en een drankje. Ik proost met haar en tik het shotje achterover. ''Kom, dansen!!'' zeg ik en trek haar mee naar de dansvloer. Samen beginnen we te dansen.
Naomi en ik hielden net zoveel van dansen, Naomi was ook super gek en het maakt haar echt niet uit hoeveel mensen naar haar kijken. Al snel komt er een jongen op Naomi afgelopen, ze begint met hem te dansen. Ik kijk eventjes op mijn telefoon en zie dat Harry mij een hartje heeft gestuurd. Ik glimlach even en stuur hem een kusje terug. Ik stop mijn telefoon weg en kijk op als er een jongen naast me staat. ''Onze vrienden lijken het goed te kunnen vinden.'' zegt hij in mijn oor. Ik knik eventjes en kijk naar Naomi, die met de jongen staat te zoenen. Ik bijt op mijn lip en kijk naar de jongen die zijn hand op mijn rug legt. Zachtjes duw ik hem weg en zet een stap achteruit. ''Ben je bezet?'' vraagt hij. ''Soort van.'' zeg ik en kijk hem aan. ''Maar nog niet helemaal dus..'' hij brengt zijn gezicht dichterbij, maar ik wend me af. Hij zucht en loopt weg. Rude...
Naomi staat nog met de jongen, maar ziet wel wat zijn vriend bij hem doet. Ze wend zich weer tot mij. ''Kom, we gaan drinken..'' zegt ze en trekt me mee naar de bar.
De rest van de avond vliegt voorbij en voor ik het weet zit ik in een taxi naar Harry's huis toe. Het is 5 uur 's morgens. Ik stap uit en stop de sleutels in het slot, om de deur te openen. Met enige moeite lukt het, aangezien ik nogal dronken was. Ik loop zo zacht als mogelijk naar binnen en trek mijn hakken bij de voordeur uit. Ik kijk op als ik Harry op de bank zie zitten. ''Hey, ben je nog wakker?'' vraag ik. Hij kijkt op maar reageert niet. Ik loop naar hem toe en ga bij hem zitten. ''Je ruikt naar alcohol.'' zegt hij. ''Dat heb ik ook gedronken..'' niet begrijpend kijk ik hem aan. ''Was het leuk?'' vraagt hij. Ik knik. ''Jawel, het was gezellig.'' zeg ik. ''Wat is er aan de hand?'' vraag ik. Hij kijkt me aan. ''Je bent zo laat.'' zegt hij. ''Ik ben meestal zo laat thuis.'' zeg ik. Ik snap niet zo goed waar hij nu heen wilt. ''Je hebt met iemand gezoend he?'' zegt hij. Ik frons. ''Wat?!'' vraag ik. ''Je hoeft het niet te ontkennen Jess.'' zegt hij. ''Hoezo ontkennen? Ik heb niks gedaan! Ik heb niks te ontkennen.'' hij mompelt kwaad iets wat ik niet kan verstaan. ''Kijk.'' Hij laat een Snapchat zien van iemand, op de achtergrond ben ik te zien met de jongen die me probeerde te kussen, maar die ik heb afgewezen. ''Kijk hoe dichtbij jullie hoofden zijn!'' roept hij, zijn stem verheffend. ''Je hoeft niet tegen me te schreeuwen Harry.'' zeg ik. ''Dat bepaal ik ZELF wel.'' roept hij luid. Ik meen een geur van alcohol uit zijn adem te ruiken. ''We maken een belofte, dat we niets met andere mensen gaan doen en ik zie dit op Snapchat voorbij komen!'' roept hij kwaad. ''KIJK DAN.'' hij duwt de telefoon onder mijn neus. ''Harry doe eens rustig.'' zeg ik. ''Ik doe niet rustig! Je hebt me voor lul gezet Jess.''
''Ik heb niks met die jongen gedaan Harry, hij wilde mij zoenen en ik ben weg gestapt.'' Harry staat op. ''Bullshit. Je neemt me niet serieus.'' zegt hij.
Ik sta kwaad op. ''Nee Harry, jij neemt me niet serieus!!'' roep ik uit en zwaai met mijn armen in in de lucht. ''IK HEB DIE JONGEN AFGEWEZEN.'' roep ik. ''IK GELOOF JE NIET.'' schreeuwt hij. ''HARRY DOE NORMAAL. IK HEB HEM AFGEWEZEN OMDAT IK JE LEUK VIND, SNAP JE DAT NA DEZE MAAND NIET?! IK WIL NIEMAND ANDERS!'' roep ik. Hij kijkt me kwaad aan. ''Laat maar... Ik ga wel, ik heb hier geen zin in.'' zeg ik en wurm me langs hem. Op het moment dat ik van hem weg wil lopen pakt hij me bij mijn arm en trekt hij me terug. ''Wat?!'' sis ik kwaad. Hij pakt mijn gezicht met zijn handen en trekt me in een kus. Vol verbazing strompel ik even tegen, maar stop en sla mijn armen om zijn nek. Harry trekt me dicht tegen zich aan en begint me te zoenen.
''Sorry..'' fluistert hij tegen mijn lippen. ''Ssh..'' ik laat hem langzaam zitten en kruip bij hem op schoot. Ik kijk hem aan en bijt zachtjes op mijn lip. “We hebben gezoend...” glimlach ik en kijk Harry aan. “Het kwam door je woorden: ik vind je leuk.” Fluistert hij zacht. Ik meek dat ik bloos. ''Je bent zo mooi..'' zegt hij en streelt mijn haren achter mijn oren. Ik druk mijn lippen tegen de zijne en begin hem opnieuw te zoenen. Hij legt zijn handen op mijn billen en knijpt er zacht in. Ik stop de kus en kijk hem glimlachend aan. ''Laten we gaan slapen..'' zeg ik en sta op. Ik trek hem omhoog, terwijl ik hem naar boven help merk ik inderdaad dat hij gedronken heeft. We lopen naar de slaapkamer. ''Kun je me helpen?'' vraagt Harry. Ik knik en help hem met zijn broek. Ik trek zijn shirt uit en kijk naar zijn ontblote bovenlichaam. Ik glimlach eventjes. Harry zet zijn handen op de rand van mijn rokje en trekt hem langzaam uit. Hij neemt mijn onderlichaam even in zich op en glimlacht. Langzaam trek ik mijn shirtje uit, waardoor ik alleen nog maar in mijn lingerie sta.
''Je bent zo knap..'' zucht hij. Hij gaat liggen en trekt me naast hem. Ik kruip dicht tegen hem aan en sla mijn been over hem heen. Ik streel met mijn vingers over zijn borstkas. ''Het spijt me, babe.'' zegt hij. ''Het is goed..'' sus ik hem en druk een kus op zijn lippen. Ik geniet even van de stilte, en al snel hoor ik dat Harry in slaap gevallen is. Ik sluit mijn ogen en val in slaap.

Ohh the moment we’ve all been waiting for!!! 😘😘😘

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen