Foto bij Lifesaver eighteen

De volgende morgen wordt ik wakker in Harry's armen. Ik draai me om in zijn armen en kijk naar hem. Terwijl ik draai merk ik dat hij wakker wordt. Hij opent langzaam zijn ogen en kijkt me aan, zijn net wakker gezicht veranderd in een glimlach op zijn gezicht. Ik glimlach tevreden en kijk naar Harry. ''Hey.'' zeg ik zacht en kijk hem aan. ''Hmm, wat zeg je dat sexy.'' grijnst hij. Ik lach. Zijn ochtendstem is rauw en een beetje schor, maar ontzettend sexy. Ik bijt op mijn lip. ''Herinner ik het me goed dat ik je gister heb gezoend?'' vraagt hij. Ik knik. ''Dat herinner je je goed.'' zeg ik.
''Ik herinner het me vaag..'' zegt hij. ''Ik was gister nogal dronken..'' hij bijt op zijn lip en slaat zijn ogen neer. ''Dat weet ik.'' zeg ik en kijk hem aan. ''Heb ik nog meer gedaan?'' vraagt hij. Hij was het vergeten.
''We hebben ruzie gehad..'' zeg ik. Zijn ogen worden groot. ''Waarover?'' vraagt hij geschokt.
''Nouja, je had een Snapchat van iemand gezien waarop je mij op de achtergrond met een jongen zag. Je dacht dat ik met hem had gezoend, maar ik had hem afgewezen..'' zeg ik. Hij bijt op zijn onderlip. ''Sorry Jess..'' zegt hij. ''Als ik nuchter had geweest had ik geen ruzie erover gezocht.'' zegt hij.
''Excuses aanvaard..'' zeg ik en bijt op mijn lip. Hij kijkt me aan. ''Ik ben blij dat je bij me bent gebleven..'' zegt hij. ''De zoen heeft veel goedgemaakt..'' grijns ik. ''Hoe was de kus?'' vraagt hij. ''Het was net een filmkus, je trok me zo heel dramatisch terug en toen kuste we.'' grinnik ik. Hij lacht. ''Ah ja, nu kan ik het me wel weer een beetje herinneren.''
''Ik wil je geheugen wel verfrissen..'' ik kijk van zijn lippen naar hem en glimlach. Een grijns siert zijn lippen. ''Graag..'' zegt hij. Ik schuif mezelf dichter naar hem toe en druk mijnlippen tegen de zijne aan. Hij legt zijn hand op mijn wang en streelt met zijn duim over mijn wang. Ik grijns tegen zijn lippen aan.
Harry start de zoen en ik zoen mee op zijn tempo. Ik leg mijn been over de zijne heen en tik met mijn tong tegen zijn lippen. Onze zoen verandert in een tongzoen.
De fijne trage sensuele kus stopt en hij kijkt me aan. Harry grijnst van oor tot oor. Ik giechel eventjes en kijk hem aan.
''Je zoent goed..'' zeg ik en kijk naar hem. Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en streelt er met zijn vingers overheen. ''Jij ook..'' zegt hij.
''Laat me het goed maken met je vandaag.. Ik ga een ontbijtje maken.'' zegt hij. Ik knik eventjes en grinnik. ''Ik ga even douchen dan.'' zeg ik. ''Je kan ook in bad als je wilt.'' zegt hij.
''Hmm.... hoelang heb je nodig voor het ontbijt?'' zeg ik. ''Met mijn tempo zo'n drie kwartier denk ik.'' lacht hij. Ik moet lachen. ''Ik ga toch maar gewoon douchen..'' lach ik.
''Moet ik jouw been even afplakken zodat jij ook kan douchen straks?'' hij glimlacht en knikt. ''Dat lijkt me een goed idee.'' zegt hij.
''Ga maar douchen, dan zie ik je straks beneden.'' ik stap uit het bed. ''Wow.'' ik draai me om en besef dan pas dat ik in mijn lingerie sta. Ik droeg een string en stond met mijn billen naar hem toe gericht.
Ik bloos en kijk hem aan. ''Oops.'' lach ik. Hij lacht. ''Helemaal niet erg.'' ik grinnik eventjes en loop naar de badkamer toe.
Ik draai de douche aan en kleed me uit. Ik stap onder de douche en was mijn lichaam en haren.
Ik had gisteravond en vanmorgen gezoend met Harry. Daarnaast hadden we wel ruzie gehad en vond ik hem daarin toch vrij jaloers.
Ik weet niet of het de alcohol is, of dat hij echt zo jaloers is. Misschien zou ik hem dat op een later moment eens moeten vragen. Vandaag is de laatste dag dat ik met Harry thuis ben, vanmiddag moet hij alweer terug naar het ziekenhuis.
Ik zet de douche uit en droog me af. Ik trek een zwarte broek, een wit t-shirt en een lang grijs vest aan.
Ik droog mijn haren en doe wat make up op, waarna ik me een weg naar beneden toe maak.
Het ruikt heerlijk beneden, ik ruik de geur van verse croissants en koffie.
Harry heeft de tafel gedekt en alles staat daar al klaar. ''Ahw, Harry..'' zeg ik en kijk hem aan. Zo goed als hij kan is hij bezig met de tafel dekken. ''Ik ben denk ik zonder overdrijven al acht keer heen en weer gelopen.'' lacht hij.
''Je ziet er knap uit.'' hij knipoogt. Ik grinnik eventjes en haal een hand door mijn haren heen.
Ik neem plaats aan de tafel, Harry komt naast me zitten. ''Eet smakelijk..'' zegt hij en drukt een kus op mijn lippen. ''Smakelijk.''
''Wat burgerlijk zo he samen ontbijten.'' lach ik en kijk naar hem. Hij lacht en knikt. ''Helaas moet ik straks alweer terug..'' zegt hij. Ik bijt op mijn lip. ''Ja, helaas wel.'' zeg ik.
''Met elkaar omgaan gaat toch makkelijker buiten het ziekenhuis.'' zeg ik.
''Als ik ontslagen ben Jess, dan regel ik echt een fantastische date voor je..'' zegt hij. Ik grinnik even. ''Ik kan niet wachten.'' zeg ik en leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan.
''Kijk je ernaar uit om straks weer aan het werk te gaan?'' vraag ik hem. Hij knikt. ''Ik zie het zelf niet echt als werk.. Ik kijk er aan de ene kant erg naar uit want ik vind het zingen en mijn fans gelukkig maken het mooiste wat er is.. Anderzijds weet ik dat ik wel heel druk ben als ik optreed enzo.. dus dat ik minder tijd heb voor jou.'' zegt hij. Ik knik. ''En ik heb het zelf natuurlijk ook heel erg druk..'' zeg ik. ''Ja daarom, ik denk wel dat we daar goed een weg in moeten vinden.'' zegt hij. Ik knik instemmend. ''Ja..'' ik glimlach. ''Maar ik ga niet direct weer optreden als ik het ziekenhuis uit mag. Ik wil eerst wat tijd nemen om te herstellen. Dan zal ik wel interviews enzo doen en mogelijk wat nummers opnemen, maar nog niet optreden en touren.'' zegt hij. Ik knik. ''je hebt gelijk, eerst goed herstellen en bijkomen van alles.'' ik wrijf over zijn rug.
''Ik help je met douchen, dan kunnen we langzaam aan naar het ziekenhuis.'' zeg ik en kijk hem aan. Hij knikt en drukt een kus op mijn lippen. ''Ik wou dat we hier voor eeuwig konden blijven.'' zegt hij. ''Ik ook.'' ik leg mijn hand op zijn wang en druk een paar kusjes op zijn lippen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen