Foto bij Lifesaver twenty

tijdspoeling van twee weken.

Zo'n twee weken later is Harry dan eindelijk ontslagen uit het ziekenhuis. Hij is sinds gisterenochtend thuis. Harry's herstel qua lopen ging toch iets moeizamer dan we in eerste instantie gedacht hadden, maar uiteindelijk mocht hij naar huis. Vanavond hadden we afgesproken om onze eerste ontmoeting opnieuw te doen. Ik kijk op van een whatsapp bericht op mijn telefoon.
- Hey babe... Bijna klaar. Ik zie je straks.. X Haz - stuurt hij me.
Ik grijns breed. Harry en ik hadden afgesproken in een bar. Ik had gekozen voor een zwart strak jurkje en een van mijn favoriete paar hakken.
Mijn haren heeft Naomi gedaan, ze heeft eenstrakke staart gemaakt, en hem messy gemaakt door wat plukken eruit te trekken en omhoog te trekken. Ik had zelf mijn make up gedaan.
''Ik vind dit nog steeds zo'n gaaf idee van jullie..'' grijns ik. Naomi en ik gingen samen naar de bar waar Harry en ik hadden afgesproken. Harry zou Zayn meenemen. Naomi had een strakke jurk met een split aangetrokken, het was haar intentie om een beetje met Zayn aan te pappen vanavond. Ik bijt op mijn lip en loop naar beneden als ik getoeter hoor van een taxi. ''Time to go..'' zeg ik en knijp nerveus in Naomi haar hand. ''Het komt goed Jess, je ziet er schitterend uit.'' zegt ze en drukt een kus op mijn wang.
We stappen in de taxi en komen al snel bij de bar aan. Ik merk dat mijn handen trillen zodra ik de taxi betaal en zucht eventjes diep. Ik loop met Naomi de bar binnen en we nemen plaats op een van de barkrukken. Ik kijk naar Naomi en grijns eventjes. Ik was enorm nerveus, maar ook benieuwd hoe Harry eruit zal zien.
De barman komt naar ons toe. ''Goedenavond dames, jullie zien er prachtig uit.'' zegt hij. Ik glimlach. ''Dankjewel..''
''Wat mag ik voor jullie inschenken?'' vraagt hij. ''Een gin tonic alsjeblieft.'' zeg ik. Naomi neemt hetzelfde. ''Een speciale gin tonic voor de dames, eerste ronde is voor mij.'' hij knipoogt.
Ik proost met Naomi en neem een slokje van mijn Gin Tonic. Achter mij hoor ik de deur opengaan, ergens hoop ik dat Harry het is, maar ik wil niet kijken. Naast ons nemen twee mannen plaats, maar het zijn niet Harry en Zayn.
De bar wordt drukker. Ik kijk op mijn horloge en zucht. ''Babe, het is okay. Ze komen zo.'' zegt Naomi en bestelt nog twee gin en tonics voor ons. Terwijl we wat kletsen komen er twee mannen naast ons zitten. Ik kijk eventjes opzij en zie Harry naast mij zitten. Hij wend zijn blik naar mij en eenverleidelijke grijns siert zijn lippen. Hij wend zijn blik weer af. Ik neem de tijd om hem even in me op te nemen. Ik bekijk hem van top tot teen. Ik besluit mijn blik naar Naomi te wenden en neem een slok van mijn Gin. Naomi grijnst breed en ik zie haar knipogen naar Zayn. ''Hij is zo knap..'' fluister ik in Naomi's oor. Ze grijnst. ''Hij heeft het eerste woord.. niet jij.'' fluistert ze me toe. Ik knik eventjes en kijk voor me uit. Ik neem het rietje van mijn glas in mijn mond en neem een slok van mijn gin tonic.
Ik veeg een pluk haar achter mijn oren en kijk op als ik op mijn schouder getikt wordt. Ik kijk opzij en zie dat Harry naar me kijkt. ''Hey..'' zegt hij. Ik zie hoe hij zijn hand naar me uitsteekt. Ik bekijk hem even van top tot teen en glimlach. Ik schud zijn hand. ''Jess..'' zeg ik. ''Harry.'' ik knik. ''Je ziet er prachtig uit Jess..'' zegt hij en bekijkt me van top tot teen. ''Hm, jij ziet er ook niet verkeerd uit moet ik zeggen.'' Vanuit mijn ooghoek zie ik Zayn naar Naomi toe lopen en naast haar plaatsnemen.
Ik wend mijn blik weer naar Harry, die zijn ogen niet van mij af kan houden. “Wat drink je?” vraag ik en wijs naar zijn glas. “Ik heb een whiskey..” zegt hij. Ik grijns. “Hmm.. Had ik niet bij jou verwacht.” Zeg ik en grijns. Ik neem een slok van mijn drankje. “Wat heb jij voor rozig drankje?”
“Een Gin Tonic, speciaal voor mij gemaakt door de barman...” grijns ik. “Hm, ik had hetzelfde gedaan in zijn plaats, een drankje voor je gemaakt.”
“Oh, watdan?” Ik grijns even en lik langs mijn lippen. Hij buigt naar me toe. “Zo’n knappe dame zou ik alle moeite voor doen..”
Ook al kende Harry en ik elkaar al een maand, deden we allebei ons best om het niet te laten blijken. Het was enorm spannend en het voelt ook allemaal super echt. “Nou, ik weet niet of ik jou wel een speciaal drankje zou geven.” grijns ik. Hij lacht. “En waarom niet?”
“Hmm... ik plaag je maar.” Harry staat op van zijn stoel en wenkt me mee naar een van de tafeltjes en banken. Ik neem plaats waarna hij tegenover me komt zitten.
“Dus Harry, wat doe je in het dagelijks leven?” Ik sla mijn benen over elkaar heen en kijk hem aan. “Wachten totdat jij voorbij komt.” Knipoogt hij. Ik grijns. “Ik ben zanger.” Vervolgt hij. “Dus jij gaat vanavond voor me optreden?” Ik wijs naar het kleine podium. “Als je genoeg indruk op me maakt...”
“Had ik dat niet al gedaan dan?” Ik voel de kriebels in mijn buik rondstromen zodra ik zijn vingers over mijn knie voel gaan. “Hmm..” is zijn enige antwoord terwijl hij een slok van zijn drinken neemt. “En wat doe jij, Jess? Je bent vast model.” hij grijnst. Alsof hij niet beter weet.
“Eigenlijk.. ben ik een trauma chirurg.” Harry kijkt onder de indrum. “Dus als ik flauwval, kan jij me terug krijgen.”
“Als je genoeg indruk op me maakt..” ik grijns en neem een slok van mijn drinken. Hij lacht. “Die had ik kunnen verwachten.” Lacht hij. ''Dus.. ga je nog voor me zingen?'' ik wijs naar het podium. Hij grijnst. ''Wil je er nog een? My treat.'' zegt hij en wijst naar mijn glas. Ik knik en drink hem leeg. Ik kijk hem na terwijl hij naar de bar loopt.
Hij leunt met zijn ellebogen op de bar en kijkt even om. Hij knipoogt naar me, waarop ik een kushandje blaas.
Niet veel later komt hij terug met twee drankjes en gaat naast me zitten in plaats van tegenover me. Ik kijk naar Naomi en Zayn. ''Ze lijken het met elkaar te kunnen vinden.'' Zayn had zijn hand op Naomi haar onderrug en Naomi zat dicht bij hem.
''Lijkt het wel op.'' Ik zie vanuit mijn ooghoek Harry zijn arm op de leuning achter me leggen. Ik wend me weer richting hem en pak mijn glas. Hij pakt zijn glas op en brengt hem naar de mijne. ''Waar proosten we op?'' vraagt hij.
''Hmm, op een gezellige avond.'' Harry brengt zijn lippen naar mijn oor. ''En hoe zie jij die voor je, Jess?'' fluistert hij in mijn oor. Ik voel zijn adem tegen mijn huid aanslaan. Het bezorgt me kippenvel.
''Hmm, jij op het podium die voor me zingt.'' lach ik. Hij schud lachend zijn hoofd. ''Wat staat er tegenover?'' zeg ik. ''Een verrassing.''
''Een leuke verrassing?'' vraagt hij. ''Als je genoeg indruk op me maakt.'' Harry schud grijnzend zijn hoofd. ''Goddamn..'' Hij neemt een slok van zijn drinken. ''Vooruit dan..'' Hij staat op en loopt naar het podium waar iemand achter een laptop zit. Hij bespreekt wat met hem en neemt plaats achter de microfoon. Hij kijkt grijnzend naar zijn schoenen en dan op naar mij. Ik neem nonchalant een slok van mijn drinken. De muziek begint en Harry begint te zingen. Ik herken het nummer direct, high for this van the weeknd. Ik grijns en voel mezelf opgewonden raken terwijl hij het nummer zingt. Ik laat mijn hand eventjes over mijn borst gaan en zie hoe Harry op zijn lip bijt tussen het zingen door. Aan het eind van het nummer sta ik op en loop richting de toiletten. Ik kijk even achterom richting Harry, in de hoop dat hij me volgt. Ik loop even de dames toiletten in om mezelf in de spiegel te bekijken. Mijn hart klopt snel, ik heb het warm en wil Harry het liefst nu en wel hier..
Ik loop de toiletten uit en zie Harry staan. Hij trekt me naar zich toe en drukt zijn lippen tegen de mijne. Ik wordt al gauw tegen de muur gedrukt wat me goedkeurend laat hummen. ''Ik wil je, Jess.'' fluistert hij tegen mijn lippen. Ik hou mijn armen in de lucht. Zijn handen gaan als een bezetene over mijn lichaam heen, het liefst heeft hij alles tegelijk vast.
Ik stop de kus. ''Ik wil jou ook Harry.'' zeg ik. ''Laten we naar mijn huis gaan.'' stelt Harry voor. Ik knik even en grijns. ''Eerst even tegen Naomi zeggen..'' we lopen samen de toiletruimtes uit en ik loop naar Naomi. Ze draait zich grijnzend om. ''Ik ga met Zayn mee naar huis..'' zegt ze. Ik grijns. ''Ah, ik met Harry..'' grijns ik.
Ze lacht. ''Oeh.''
''Jullie mogen wel mee naar ons..'' stelt Harry voor. Naomi en Zayn kijken elkaar aan en knikken tegelijk. ''Sure.'' De mannen lopen voorop. ''Ik heb een idee om de mannen uit te dagen.'' grijnst Naomi. Ik wist precies wat ze bedoelde.
Terwijl we in de taxi zitten legt Harry zijn hand op mijn schouders. Zijn vingers strelen mijn nek en schouder. Ik leg mijn hand op zijn knie. Zayn drukt kusjes in Naomi haar nek.
Bij Harry thuis lopen we naar binnen, Harry pakt vier wijnglazen en schenkt ze in.
''Ik heb een idee.. Laten we truth or dare spelen.'' stelt Naomi voor. Ik grijns. ''Ik begin.'' zegt ze. ''Zayn, truth or dare?'' vraagt ze. ''Dare.'' zegt hij. ''Ik daag je uit om je shirt uit te trekken.'' Zayn grijnst.
''Harry, truth or dare?'' vraagt Zayn. ''Hm, truth.'' kiest hij, verrassend genoeg. ''Hoe graag wil je Jess op dit moment?'' Harry grijnst. ''Heel graag..'' hij kijkt naar me en knipoogt. De dares vervolgen. Inmiddels missen we allemaal ons shirt. Ik kijk naar Harry, die met zijn vingers over de stof van mijn BH streelt. ''Jess, truth or dare.'' dit was het moment. ''Dare.'' zeg ik tegen Naomi.
''Ik daag je uit om mij te zoenen.'' grijnst ze. Zayn en Harry's mond vallen wagenwijd op. Naomi en ik hadden elkaar weleens meer gezoend. Ik grijns even en kruip naar haar toe. Ik pak haar gezicht vast in mijn handen en begin haar te zoenen. ''Oh my god...'' hoor ik Harry verbijsterd zeggen. ''Holy shit..'' vervolgt door Zayn. Om de mannen nog wat meer te pesten begin ik een tongzoen.
''Fucking hell..'' gromt Harry. Ik stop de kus en zie hoe hij zijn hand op zijn kruis heeft liggen. Ik wenk hem met mijn vingers en druk mijn lippen tegen de zijne.

Oeh, what will happen next?😏😏

Reacties (2)

 • RiverWild

  Oh wat een fantastisch verhaal. Je hebt echt een schrijf talent! Kan niet wachten op het volgende hoofdstuk!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Wat lief!! Dankjewel❤️❤️ Zo leuk om te lezen!

   1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Echt niet oke om zo’n hoofdstukjes te lezen op je werk maar god, do I even care? Snel, snel verder!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Oei wat balen met dit weer werken! Waar werk je?
   💕💕💕

   1 jaar geleden
  • LaureWithAnE

   Alleen op zaterdag van 9-13u, bij het postkantoor in het dorp. Dus best oke, straks nog genieten van de zon! (Als mijn macarons gebakken zijn toch:)) 💝💝

   1 jaar geleden
  • Phuque

   Ooh dat is lekker! Nog even en dan ben je lekker vrij! Ik ga vanmiddag lekker een terrasje op!
   Oeh macarons!! Zijn die moeilijk te maken?

   1 jaar geleden
  • LaureWithAnE

   Ik vind persoonlijk van niet, maar ik heb wel een paar keer moeten zoeken naar een goed recept:)en aangezien ik pas woensdag terug naar school moet heb ik nog genoeg tijd om te genieten van de zon en goede verhalen natuurlijk!

   1 jaar geleden
  • Phuque

   Ah heerlijk zeg! Misschien moet ik ook maar eens gaan kijken of ik ze zelf kan maken. Ik vind ze wel enorm lekker namelijk!!

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen