Foto bij Lifesaver twenty one

let op: gedetailleerd 16+

Harry start een intense kus en brengt beide handen meteen op mijn borsten. Hij knijpt er eens in en kijkt naar me. Ik grijns even en kijk naar hem van onder mijn wimpers. Ik buig me voorover naar hem en kus hem opnieuw. Met mijn onderlichaam beweeg ik tegen zijn kruis aan, Harry kreunt van genot. Ik bijt zachtjes op zijn onderlip. ''Jij gaat nu met me mee..'' gromt hij.
Ik kijk hem aan, mijn hartslag gaat flink tekeer, de combinatie van opwinding en alcohol.
Naomi en Zayn liggen samen op de bank, Zayn heeft behendig haar BH ergens in de hoek geworpen. Ik grijns eventjes. ''Die kunnen helemaal niet wachten.'' ik wenk naar Harry. Hij tilt me op en tilt me naar boven toe. Eenmaal boven sluit hij de deur en duwt me ruw tegen de muur aan. ''Jess.. je maakt me zo geil.'' zegt hij. Zijn hand glijd over de stof van mijn slipje. Ik kreun. ''Ik wil je Harry.'' kreun ik en trek hem naar me toe. Ik zoen hem en sla mijn been om zijn middel heen. ''Ik ga je straks zo hard nemen.'' zegt Harry en kijkt me aan. Zijn blik is doordringend. ''Ik kan niet wachten...'' fluister ik en duw hem richting het bed. Harry trekt mij omhoog zodat ik met mijn onderlichaam bij zijn gezicht ben. Hij likt met zijn tong over de stof van mijn string heen. Het laat me kreunen. ''Hmm, vind je dat lekker babe?'' vraagt hij en slaat hard tegen mijn billen. Ik knik. ''Uhuh...'' kreun ik. ''Je maakt me geil..'' zeg ik en kijk hem aan. Harry schuift de stof van mijn string opzij, ik voel zijn tong plagend over mijn lippen heen glijden. ''Hmm... ga door.'' zeg ik en sla mijn hoofd achterover van genot. Harry duwt één van zijn vingers bij me naar binnen en begint me op een ruw tempo te vingeren. ''Ahh Harry.'' kreun ik en hou zijn krullen vast.
Harry likt opnieuw langs mijn lippen, maar maakt nu kleine rondes. Ik beweeg met mijn heupen heen en weer. Hij duwt er een tweede vinger bij in en zet zijn tong op mijn clit. ''Oh Harry!'' kreun ik luid. Mijn ogen worden groot en mijn mond valt open. ''Fuuuuckkk...'' kreun ik en beweeg mijn heupen wat sneller heen en weer. Zijn vingers gaan op een hard tempo in en uit me. ''Fuck Jess, wat ben je nat.'' zegt hij.
''Laat mij jou ook verwennen...'' zeg ik. Hij stopt. Ik draai me om en maak de riem van zijn broek los. Ik duw zijn broek omlaag en kreun als Harry zijn tong bij me naar binnen brengt. Hij duwt hem erin en eruit en geeft me geen rust door opnieuw twee vingers naar binnen te brengen. Hij stoot zijn vingers hard in me, gevolgd door luid gekreun van mij en gegrom van Harry.
Ik trek zijn boxer uit en kijk tevreden naar zijn lengte. ''Jeetje hij is enorm groot..'' zeg ik en kreun. Ik neem zijn gehele erectie in een keer in mijn mond en begin hem op een versneld tempo te pijpen. ''Ah Jess.. het voelt zo goed om je lippen om mijn pik te hebben..'' kreunt hij. ''Wacht maar tot je me echt neemt.'' kreun ik. Harry grijnst even en likt met zijn tong rondjes om mijn clitoris heen. ''Ahhhh...'' kreun ik. ''Harryy..'' hij stopt. ''Kreun mijn naam nog is zo geil.''
''Harry..'' kreun ik opnieuw. ditmaal wat harder. ''Fucks sake.'' hij zuigt op mijn clit. Harry stopt en duwt zichzelf onder me vandaan. Ik kijk om en zie hoe hij zijn erectie vastgrijpt en hem tegen mijn lipjes aanlegt. ''Wil je genomen worden, Jess?'' vraagt hij en trekt me aan mijn haar naar achteren.
''Ik wil graag dat je me neemt.'' kreun ik. ''Alsjeblieft Harry..'' Hij duwt langzaam zijn penis in me en duwt hem steeds een stukje dieper. ''HARRY'' kreun ik luid. Ik heb het idee alsof mijn ogen uit mijn oogkassen zullen vallen. Harry legt zijn handen op mijn heupen en begint te stoten. Hij kreunt luid en slaat op mijn billen. ''Je kutje is zo strak..'' kreunt hij en versnelt het tempo. Ik breng mijn vingers naar mijn clit en begin mezelf ondertussen te bevredigen. ''Jess...'' kreunt hij. Ik grijns eventjes en stoot met mijn heupen terug op zijn ritme waardoor de stoten wat harder worden. Harry kreunt luid en ik voel hem strakker mijn heupen vasthouden. ''Je maakt me zo geil Harry..'' kreun ik en kijk naar hem. 'Je moet niet zo geil naar me kijken.'' grijnst hij en trekt aan mijn haren. Ik kreun luid . ''Harder en dieper.'' beveel ik hem en duw zijn heupen dicht tegen me aan. Braaf luistert hij naar wat ik zeg en begint harder en dieper te stoten. ''Jij geil klein sletje.'' grijnst hij in mijn oor en bijt in mijn oorlel. Ik kreun en laat mijn hoofd wat naar achter vallen.
Harry stoot zich hard en diep in me terwijl hij af en toe een tik op mijn billen geeft. ''Godverdomme Jess..'' kreunt hij en versnelt zijn tempo.
Hij haalt zich uit me. ''Draai je om.'' hij trekt zacht aan mijn schouder. Ik draai me om en zie dat Harry zichzelf aan het aftrekken is. Ik ga op mijn buik liggen, pak zijn erectie vast en stop hem in mijn mond, zo diep dat ik ervan moet kokhalzen. Harry legt zijn handen op mijn achterhoofd. ''Ik houd dit niet lang vol Jess..'' ik reageer niet en ga verder met wat ik aan het doen ben. ''Ik ga komen.'' kreunt hij luid en begint zichzelf in mijn mond te stoten, enkele seconden later voel ik hoe hij pulserend klaarkomt. Ik slik het door en kijk hem grijnzend aan. ''Jezus wat ben je geil.'' grijnst hij. Ik kom omhoog waarna Harry me direct kust. ''Nu jij nog...'' hij duwt me achterover zodat ik op mijn rug lig. Wow, nog nooit had ik een jongen die nadat hij zelf klaar is gekomen, mij ook nog wilde bevredigen. Hij kruipt over me heen en kust vanaf mijn buik naar mijn borsten, naar mijn lippen. Hij stopt voor mijn gezicht. ''Wat vind je lekker, Jess?'' vraagt hij. Ik voel zijn vingers over mijn natte lippen gaan, langzaam brengt hij er twee naar binnen en begint me ermee te bevredigen. Ik kreun even en leg mijn handen op mijn borsten. ''Als je me likt en vingert tegelijk.'' fluister ik. Ik breng mijn gezicht naar de zijne om hem te zoenen, maar al grijnzend trekt hij zich weg om zijn hoofd tussen mijn benen te duwen. Ik kreun luid zodra ik zijn tong over mijn clit voel gaan. Harry versnelt het tempo en kijkt me af en toe van onder zijn wimpers aan. ik voel hoe mijn lichaam zich samentrekt en mijn benen beginnen te trillen. ''Harry, ik ga komen.'' kreun ik en verstrengel mijn hand in zijn haar. Mijn heupen wiegen op mijn pulserende orgasme terwijl ik een aantal luide kreunen eruit gooi. ''FUCK Harry.'' kreun ik en kijk hem aan. Grijzend stopt hij. Ik haal mijn arm over mijn voorhoofd om wat zweet weg te vegen. ''Tering...'' fluister ik. Hij kijkt me aan en grijns. ''Zeg dat wel...'' hij drukt zijn lippen tegen de zijne, wat maakt dat ik mezelf proef.
''Klaar voor ronde twee onder de douche?'' grijnst hij. Ik grinnik. ''I will race you there.'' zeg ik en grijns. Hij drukt een kus op mijn lippen waarna we samen naar de badkamer vertrekken.


Goeiemorgen!!
Fijn pasen, hehe. Hebben jullie wat leuks gedaan gister? Of gaan jullie vandaag iets doen?
Ik heb gister gegourmet en verder lekker rustig aan gedaan!

Enneh, btw.. ik heb gister de 51(!) abbonees gehaald!! OH MY GOD!! Ik weet dat dat in deze tijd van Q veel is, dus dank dank dank!!❤️
Ik hoop dat jullie met veel plezier lezen!

Liefs,
Robin

Reacties (2)

 • Smexy

  Ik heb niks gedaan met Pasen dit jaar, want het viel precies op mijn opa's verjaardag en hij is 3 maanden geleden overleden, dus we hadden niet zo'n zin om iets te gaan doen.

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Oh nee! Wat heftig..
   Mijn opa is (inmiddels 2 jaar geleden) anderhalve week voor kerst overleden, maakte de kerst ook niet echt leuk..
   Gecondoleerd en heel veel sterkte

   1 jaar geleden
  • Smexy

   Dank je wel. Oh dat is inderdaad ook niet heel prettig nee. Ook gecondoleerd.

   1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Oh mijn God, ook ne goeiemorgen 😉
  Fijne Pasen! We hebben gisteren eigenlijk hetzelfde gedaan, maar dan voor mijn broer zijn verjaardag en Pasen te gelijk... Vandaag rustig dagje, al zou ik ook moeten studeren...

  Fijn dat er zoveel mensen je verhaal leuk vinden, ik kijk in ieder geval elke keer weer uit naar een nieuw hoofdstuk!

  Snel verder!!’

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Leuk! Gefeliciteerd!
   Ik moet ook eigenlijk studeren... Maar beetje erg studie ontwijkend gedrag haha.

   💕

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen