Foto bij Lifesaver twenty three

Harry trekt me na flink geduw en getrek de garage in waar zijn auto geparkeerd staat en sluit gauw de deur achter zich. De horde fans rent verward voorbij en stopt bij de ingang van de parkeergarage. Gigantisch gegil en geschreeuw vult mijn oren. “HARRY HARRY!!” wordt er luid geroepen. “I LOVE YOU HARRY!” of “MARRY ME!” Harry trekt me achter een muurtje en zet me tegen de muur. “Gaat het?” Ik kijk hem geschockeerd aan als hij met zijn vinger mijn kin omhoog tikt. “Jess?” Hij schuift mijn zonnebril in mijn haren.
“I-ik...” stamel ik. Ik voel tranen in mijn ogen opwellen. “Kom hier...”zegt hij en trekt me in een stevige knuffel. Ik kan de tranen niet tegenhouden en moet huilen. “Ik was echt heel bang toen ik je kwijt was.” Zeg ik. Hij knikt. “Ssh ssh...” hij streelt over mijn rug. “Ik breng je naar huis en dan praten we zonder al het gegil om ons heen oké?” Ik knik eventjes en bijt op mijn lip. Hij pakt me stevig vast en drukt een kus op mijn voorhoofd. “Ik ben bij je.” Hij pakt mijn hand vast en neemt me mee naar de auto. We stappen in en Harry rijd de garage uit. Hij rijd naar zijn huis en parkeert zijn auto in zijn garage. We lopen naar binnen toe. Ik leg mijn tasje op het kookeiland van de keuken en zucht even. Ik zet mijn zonnebril af.
“Het is nogal heftig hé, al die meiden zo..” zegt hij. Ik neem plaats op een van de stoelen aan het kookeiland. Hij heeft gelijk. Ik vond het doodeng. Harry had mij zowat door de menigte heen gesleept om me erdoor te krijgen. Hier en daar voelde ik mensen aan mijn haren trekken, namen schreeuwen.. Ik heb meerdere handen en telefoons in mijn gezicht geduwd gekregen van allemaal meiden met dezelfde missie; Harry.
Ik staar voor me uit terwijl Harry twee glazen met water vult. Harry had mij dan wel voorbereid maar meteen de eerste keer zo’n heftig gevoel had ik toch niet helemaal zien aankomen.
Ik lik langs mijn lippen en veeg wat met mijn vinger over de rand van het glas die Harry bij me heeft neergezet. Hij neemt plaats naast me en legt zijn hand op mijn onderrug. “Vertel...” zegt hij. Ik kijk hem aan. “Ik voelde meerdere keren dat er aan mijn haar getrokken werd, de dingen die ze roepen... Het was allemaal zo heftig.” Zeg ik. “Ik voel me zo’n aansteller want jij hebt dit misschien wel dagelijks..” zeg ik. “Nee nee Jess, je bent geen aansteller. De eerste keren zijn heftig. Ik heb me precies zo gevoeld.” stelt hij me gerust.
“Je bent alles behalve een aansteller.” Zegt hij. Ik knik even en haal een hand door mijn haren heen. “Die meiden zijn zo heftig.” Zeg ik.
“En toch hou ik enorm van ze, stuk voor stuk.” Zegt hij en glimlacht klein. “Dat zie ik.. Dat is belangrijk en ook mooi om te zien..” ik glimlach. Hij knikt. Het was echt zo. De tijd die hij buiten besteedde aan die meiden en in de lunch room. Hij neemt echt de tijd voor zijn fans, maakt een praatje en gaat met ze op de foto. Ik heb bij Harry totaal niet het idee dat hij zijn fans niet belangrijk vind. Harry pakt zijn telefoon en laat een persbericht zien. De titel schrijft “Heeft Harry Styles een nieuwe liefde?!”
Ik kijk hem aan. “Je gaat heel veel van dit soort berichten zien.. Met de raarste speculaties.” Zegt hij. “Ja.. ik wilde ze eigenlijk maar niet gaan opzoeken.” Zeg ik. Hij knikt. “Goed idee.”
Ik veeg een traan van mijn wang weg en zucht. “Voor de volgende keer bellen we gewoon van tevoren, zodat ze rekening kunnen houden met het feit dat we komen.” besluit hij. Ik kijk naar Harry en glimlach. Hij maakt het allemaal zo gemakkelijk. “Ik heb een idee..” zegt hij. “Ik heb het idee, nouja gevoel, dat ik iets tegen mijn fans moet zeggen om wat duidelijkheid te scheppen.” zegt hij. Ik kijk hem niet begrijpend waar hij precies heen wilt aan. Hij opent zijn Instagram en klikt op het camera’tje, waarna hij vervolgens op live gaan drukt. Hij richt de camera op zichzelf. “Hi guys!” zegt hij vrolijk en zwaait naar zijn telefoon. “Ik had het gevoel dat ik wat tegen jullie moest zeggen na vanmiddag.” zegt hij. “Vanmiddag was ik aan het ontbijten/lunchen met een hele lieve dame en werden we nogal overdonderd door een groot aantal van jullie.. En jullie moeten vast verward zijn over de gehele situatie.” zegt hij. Harry kijkt naar mij. Ik glimlach. Hij neemt weer plaats naast mij en richt de telefoon ook mijn kant op. Zijn vrije arm slaat hij om mijn schouder. “Naast mij zit Jess, en Jess is een hele lieve dame die ik ongeveer anderhalve maand geleden heb ontmoet.” begint hij. “We hebben het erg leuk samen en zijn elkaar wat beter aan het leren kennen.” Ik weet niet zo goed waar ik moet kijken. De reacties stromen binnen onder zijn live video. Ik laat mijn blik erop vallen. Het zijn meerdere reacties als “Ze verdient Harry niet.” erna zie ik voorbij komen. “Ze is alleen maar op zijn geld uit!”
Harry vervolgt weer. “Terwijl Jess en ik rustig de tijd nemen om elkaar te leren kennen willen we graag jullie vragen om daar rekening mee te houden en ons hierin de kans te geven als we ergens samen zijn..” zegt hij. “Jullie weten dat ik met liefde met jullie een praatje maak en met jullie op de foto wil, maar dat gaat niet altijd en niet als jullie in zulke grote getalen achter ons aan zitten.” Harry draait de camara weer op zichzelf. “Fijne avond mijn lieve schatten!” Hij blaast een handkus in het scherm en zwaait, waarna hij ophangt. Harry had zojuist via Instagram bekend gemaakt dat we een beetje aan het daten zijn. “Jess.. Ik wil heel graag mijn tijd in je investeren en kijken waar dit tussen ons heen gaat.” begint hij. Ik glimlach verlegen. “Ik ook Harry...” “Na-ah! Ik was nog niet klaar!” Lacht hij en tikt op mijn neus. “Ik heb lang niet zo’n lieve meid als jij ontmoet en ik wil graag de moeite nemen om de echte Jess te leren kennen en te ontdekken of er iets tussen ons is.” zegt hij. Harry pakt mijn gezicht tussen zijn handen en drukt zijn lippen op de mijne. “Je bent speciaal Jess..” prevelt hij tegen mijn lippen. Ik kijk hem aan en glimlach trots. “Jij ook voor mij, Harry.. ik heb dit nog nooit met iemand gehad.” zeg ik.
Hij drukt een kus tegen mijn slaap. “You’re safe with me..” fluistert hij in mijn oor en trekt me in zijn veilige armen voor een stevige knuffel.

Fijne koningsdag!
Extra stukje en een nieuwtje! Ik heb mijn nieuwe story geactiveerd!
Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje willen nemen en misschien abonneren (:

Only Angel || Harry Styles

Liefs!

Reacties (2)

 • LaureWithAnE

  Fijne Koningsdag! (Ook al heb ik geen flauw idee wat jullie dan eigenlijk vieren? Gekke Nederlanders 😉)

  Cutie Harry!

  5 maanden geleden
  • HARRYSTYLES__

   Verjaardag van de koning! Haha eigenlijk excuus om te feesten en te drinken! Hahahaha

   5 maanden geleden
 • IrishNialler

  Dahw wat een dotje is t ook

  5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen