Foto bij Lifesaver twenty four

De afgelopen week hadden Harry en ik elkaar nauwelijks gezien doordat ik het veel te druk had met werk. Ik ben bezig met een nieuw lopend onderzoek op mijn werk, wat veel tijd vergt. Vandaag hadden we afgesproken samen. Harry had een verrassing voor me. We hadden afgelopen dinsdag voor het eerst ruzie gehad, nouja onze eerste nuchtere ruzie. Het was een nutteloze ruzie geweest. Ik was moe en chagerijnig en Harry ook. We misten elkaar heel erg en Harry was boos dat ik geen tijd en niet genoeg energie had om nog even met hem af te spreken. Ik had die nacht een 24 uurs dienst gedraaid. Twaalf uur in het ziekenhuis gewerkt en ik had oproep dienst de overige twaalf uur.
Ik kijk op als de deurbel gaat en doe open. Harry staat met een brede grijns voor mijn deur met een grote bos rozen. Ik grinnik. “Hey Haz.” Ik laat hem binnen. Hij drukt een kus op mijn lippen geeft me de bos rozen. “Voor jou , babe.” zegt hij vrolijk en drukt een kus op mijn voorhoofd.
“Het spijt me van dinsdag babe.” Zeg ik. “Het is oké, het spijt mij ook.” Hij drukt een kus op mijn lippen.
Ik glimlach. “Wat is de verrassing?” Vraag ik. “Nou... ik wilde met jou een weekendje weg.” zegt hij enthousiast. “Naomi en Zayn gaan ook mee..” zeg ik. “Oh my god, wat leuk!!” Zeg ik en knuffel hem. Ik had er onwijs zin in om ertussen uit te gaan. “Ja dus pak je spullen want we moeten gaan.” Zegt hij. “Wat moet ik pakken?”
“Zomerse kleding.. en voor in de avond wat warmers.” Zegt hij. “Hmm..” ik grijns en loop enthousiast naar boven. Ik pak een koffer uit mijn kast en vul hem met wat spullen. Ik pak mijn bikini, wat zomerse kleding en wat warmere kleding zoals Harry zei. Ik verzamel nog wat make up en spullen om mijn haar te doen in mijn toilettas. Ik stop alles erin en rits het dicht. Harry komt de kamer ingelopen op het moment dat ik met setjes lingerie in mijn handen sta. Een grijns siert zijn gezicht. “Ik kom net op tijd...” grijnst hij. “Waar wil je me in zien?” Ik open de deuren van mijn kledingkast, waardoor Harry zijn mond openvalt. “Wow.... Heb je zoveel lingerie?” Zegt hij. Hij loopt op de kast af en na ijverig zoeken pakt hij twee setjes eruit. Als eerst laat hij een witte kanten set zien, gevolgd door een rood setje.
Ik grijns. “Ik kan niet wachten om je hierin te zien.” Zegt hij. Ik lach. “Ik kan niet wachten tot jij het weer uittrekt.” Knipoog ik. “Het is dat we haast hebben anders had ik je hier tegen de muur aan genomen.” Hij knijpt stevig in mijn billen en drukt een kus in mijn nek. “Harry...” kreun ik express. Ik weet hoe opgewonden hij ervan raakt als ik zijn naam kreun. “Jess...” waarschuwt hij. “Harry...” herhaal ik kreunend. Hij drukt me met mijn gezicht tegen de muur. Hij schuift mijn rokje omhoog en laat mijn string zakken tot mijn knieën. Ik druk mijn billen overdreven naar achter en kijk hem grijnzend aan. Hij schud grijnzend zijn hoofd. Ik kijk toe hoe hij zijn riem losmaakt en zijn broek en onderbroek laat zakken. Zijn erectie staat recht naar voren. Hij maakt zijn vingers nat met wat spuug en brengt ze bij mij naar binnen om me voor te bereiden op zijn flinke erectie. Ik kreun luid en gooi mijn hoofd naar achter. “Ahh..” kreun ik. “Dat vind je lekker hé?” Hijgt Harry in mijn oor. Ik knik al kreunend. Harry haalt zijn vingers uit me en drukt zijn penis tegen mijn vochtige lippen aan. Hij duwt zichzelf naar binnen gevolgd door een wederzijdse kreun en begint hard te stoten. “Ah Jess je bent zo enorm strak elke keer weer.” Kreunt hij en slaat op mijn billen. “Komt door de grootte van je pik Harry.” Kreun ik grijnzend. Hij grijnst en stoot harder. “Zuig me klaar Jess.” Beveelt hij me terwijl hij zich uit me trekt. Terwijl ik me omdraai en op mijn knieën zak gromt Harry luid. “Te laat ik hou het niet meer.” Gromt hij terwijl hij klaarkomt over mijn gezicht en shirtje heen. Ik open mijn mond en steek mijn tong uit in een poging nog wat op te vangen, echter zit alles al op mijn gezicht. Harry kijkt alleen maar met een tevreden grijns toe naar zijn aangezicht. “Tering Jess.” Ik stop mijn vingers in mijn mond en lik ze af. “Ik zou hier bijna een foto van willen maken.” Grijnst hij. “Kan niet, we moeten weg.” Lach ik. Ik sta op om mijn gezicht te wassen en me op te frissen. Zodra Harry en ik beide klaar zijn lopen we naar zijn auto. Harry rijdt ons naar de plek van bestemming. Ik frons als we een vliegveld op rijden. “Huh...?” Er staat een klein vliegtuig op ons te wachten. “Gaan we vliegen?!” zeg ik verbaasd. Hij knikt tevreden. “Zeker.” Grijnst hij breed. ''Oh my god Harry..'' ik sla mijn armen om zijn nek en druk een kus op zijn wang. Ik stap in het vliegtuig en grijns als ik Naomi en Zayn zie zitten. ''Hey daar.'' grijns ik.
Na twee uur vliegen komen we aan op de plek van bestemming. Een taxi zet ons af bij een prachtig vakantie huis. ''Jeetje Haz... dit is prachtig.'' hij pakt mijn hand en geeft me een rondleiding door het huisje heen. Het is prachtig ingericht. ''Is dit van jou?'' vraag ik. ''Ik heb het gekocht met Zayn, Liam, Niall en Louis destijds.'' zegt hij. Ik knik eventjes en kijk rond. Hij neemt me mee naar een van de slaapkamers. ''Dit is onze slaapkamer.'' glimlacht hij. Ik zet mijn koffer stil en klap hem in en kijk even rond. ''Hoeveel meiden hebben hier voor mij in dit bed gelegen?'' vraag ik en laat me zakken op het bed. ''Hmm, 300?'' zegt hij nonchalant. Hij lacht. ''Geeneen...'' en drukt een kus op mijn lippen.
''Kom trekken we onze zwemkleding aan.'' stelt hij voor en begint zich om te kleden in een gele zwembroek. Ik kleed me ook om en kijk naar hem. ''Nouja, we matchen..'' zeg ik lachend en wijs naar mijn gele bikini. Harry grijnst en bekijkt me van top tot teen. ''Heel sexy.'' lacht hij en loopt naar me toe. Hij drukt een kus op mijn lippen en trekt me mee naar beneden. Hij neemt plaats op de rand van het zwembad en klopt naast zich. Hij haalt zijn telefoon tevoorschijn en tikt op het camera icoontje. ''Smile!!'' zegt hij. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan en glimlach naar de camera, waarna Harry een foto maakt. ''Cute.'' zegt hij en kijkt naar me. ''Mag ik die hebben van je?'' vraag ik. ''Ik ga je taggen.'' hij steekt zijn tong naar me uit.
Niet veel later krijg ik een Instagram melding waarin vermeld staat dat Harry mij getagd heeft in zijn nieuwe foto. In de caption staat ''<3'' Ik like de foto en besluit erop te reageren met een zon emoji en een hartje erbij. Harry kijkt me aan en grijnst. ''Mag ik hem nu? Ik wil hem ook plaatsen.'' zeg ik en grijns. Hij glimlacht en stuurt de foto door, wanneer ik hem plaats, met Harry erin getagd. ''Onze eerste foto samen.'' lacht hij. Ik knik even en grijns.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen