Foto bij Lifesaver twenty five

De hele dag hadden we heerlijk van de zon genoten in het zwembad en op de strandbedjes die hier aanwezig waren. Ik draai me op mijn zij op het strandbed en kijk naar Harry. ''Wat doen we met eten?'' vraag ik en kijk hem aan. ''Ik dacht eraan om wat eten af te halen of te laten bezorgen.'' zegt hij. ''Er zit een klein restaurantje hier verderop de hoek die bezorgen vaak bij ons.'' zegt hij. ''Als we hier zijn.'' Ik knik eventjes. Ik hoor Naomi en Zayn hard lachen vanuit het zwembad met elkaar en grinnik even. ''Zayn!'' roept Harry. Hij kijkt op en komt naar ons toegelopen, gevolgd door Naomi. Naomi zakt neer op mijn bedje en gaat achterover liggen op mij. Ik lach eventjes. ''Hey ik was net opgedroogd.'' lach ik. ''Kom Jess, het is fotoshoot tijd.'' grijnst ze. Ze trekt me mee naar het zwembad. ''Zayn, Harry!!!!'' kirt ze en wenkt ze. Ik moet lachen. ''Jij bent onze fotograaf, Harry jij beoordeelt Zayn's foto kunsten.'' Naomi en ik stappen het zwembad in en maken wat foto's. Naomi zwemt naar de rand en bekijkt de foto's. ''Deze is leuk!'' roept ze enthousiast en laat hem aan mij zien. Ik grijns breed en knik. ''Jazeker!!''
''Deze gaat sowieso op mijn Instagram.'' grijnst ze. ''Zayn en ik gaan eten halen, dan kunnen jullie nog even genieten van het weer of lekker relaxen.'' zegt Harry. Ik knik eventjes en grijns. ''Oké, tot zo.'' glimlach ik en kijk naar hem. Hij knipoogt en vertrekt met Zayn. ''Dus.... Jess, we hebben het nog helemaal niet gehad over het avondje stappen vorige week.'' grijnst ze. ''Hoe was het met Harry?'' vraagt ze nieuwsgierig. Ik grijns breed. ''Hemels... Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest.'' grijns ik. ''Hoe groot?'' ik geef een indicatie met mijn handen, gevolgd door grote ogen van Naomi. ''Wow.'' ik klim uit het zwembad en grijns. ''En Zayn?''
''Nou, ook dat valt me zeker niet tegen.'' lacht ze en geeft op haar beurt een grootte indicatie. Ik grijns. ''Nice!'' grinnik ik. ''Jullie waren vorige week ook zeg maar bijna bezig terwijl Harry en ik er nog naast zaten.'' lach ik. Naomi haalt lachend haar schouders op. ''Ach. Jij hebt het wel vaker gezien.'' ze steekt haar tong uit. Dat is waar, Naomi en ik hadden gekke dingen gedaan sinds de tijd dat we elkaar kennen, we hebben het zelfs eens naast elkaar gedaan.
''Ik ga douchen.'' zeg ik. ''Oeh, ik ga mee.'' grijnst ze. Ik knik eventjes en loop met haar naar binnen toe. Onder de douche kletsen we over van alles en nog wat. ''Girls?!'' hoor ik van beneden. ''ONDER DE DOUCHE!'' roep ik naar beneden.
''Allebei?!'' ik hoor Harry in achter de deur. ''Jup.'' lach ik. ''Je krijgt mij er gratis bij, Harry.'' lacht Naomi. Ik giechel even.
Ik stop de douche en droog me af. Met mijn handdoek om me heen gewikkeld loop ik de badkamer uit. Harry kijkt me grijnzend aan. ''Eten staat met tien minuten klaar..'' zegt hij en geeft een tik op mijn billen. Ik grijns. ''Ik kom eraan.'' ik loop de slaapkamer in en trek mijn pyjama alvast aan. Ik neem de groene trui die ik had ingepakt mee naar beneden en leg hem over de bank neer. Zodra Harry me ziet fluit hij eventjes. ''Sexy.'' grijnst hij en knijpt in mijn billen. Ik grijns even en kijk naar het eten op tafel. ''Dit ziet er zo lekker uit..'' zeg ik. Zayn schenkt vier glazen wijn aardig vol, al zeg ik het zelf.
''Zo, wil je ons onder de tafel hebben liggen vanavond?'' lach ik. Zayn grijnst tevreden. ''Misschien.'' hij haalt zijn schouders op. Ik neem plaats aan tafel, Harry komt naast me zitten en legt zijn hand op mijn bovenbeen. Hij duwt zijn hand tussen de binnenkant van mijn bovenbenen en streelt met zijn vingers langs de stof van mijn broekje. Ik grijns even naar hem en duw zijn hand weg.
''Harry, gedraag je!'' zegt Naomi en lacht. Harry kijkt betrapt.
Zayn en Naomi schuiven aan waarna we beginnen te eten. ''Jezus, wat smaakt dit lekker.'' zeg ik en neem nog een hap van de bruschetta die op mijn bord ligt. Harry legt zijn arm op de leuning van mijn stoel. Hij opent zijn mond. Ik snij een stukje af en stop het in zijn mond. ''Zeker lekker..'' grijnst hij en drukt een kus op mijn wang.
Ik neem een grote slok wijn. ''Dus, heb je Jess al gevraagd om je vriendin te zijn?'' vraagt Naomi aan Harry. Ik verslik me in mijn wijn en begin flink te hoesten. Harry klopt op mijn rug en lacht. ''Nou, ik wist niet dat je er zo erg van schrok.'' zegt Harry. ''Nee nee..'' zeg ik vlug en kijk hem aan. ''Maar om je vraag te beantwoorden, Naomi. Nee.'' glimlacht hij. ''Ik wil rustig de tijd nemen om elkaar te leren kennen.'' zegt Harry en kijkt even naar mij. Harry lacht. Ik lik langs mijn lippen en ga verder met eten. Na het eten ruimen we af. ''Kom.'' Harry trekt me mee naar buiten toe naar een van de tuinbanken. Hij gaat zitten en legt een deken over zich heen. Ik ga bij hem zitten en leg mijn benen over zijn schoot heen. Harry streelt met zijn vingers over mijn onderbenen. ''Wat vind je ervan?'' vraagt Harry en kijkt me aan. ''Hoe bedoel je?'' vraag ik en steun met mijn hoofd op mijn vuist. ''Om misschien in de toekomst een relatie met mij te hebben?'' vraagt hij. ''Ohh.. de serieuze vraag.'' glimlach ik. Hij knikt. ''Ik wil het graag weten..'' zegt hij. ''Ik vind dat we elkaar nog wat beter zouden moeten leren kennen, maar als het zo doorgaat als dat we nu gaan, zie ik het wel zitten..'' zeg ik en kijk hem aan. Harry bloost en knijpt licht grijnzend zijn ogen tot spleetjes. ''En jij?'' vraag ik. ''Ik zie het zitten, maar ik wil het niet verpesten door te snel te gaan.'' ik knik. ''Maar dat doen we ook niet.'' glimlach ik. ''Heb je helemaal gelijk in.'' ik kijk hem aan. ''Ik vind het fijn dat je me hiernaar toe hebt meegenomen..'' zeg ik en kijk hem aan. Hij grijnst. ''Ik ben blij dat je mee bent gegaan..'' zegt hij. Ik pak mijn boek die ik hier vanmiddag had laten liggen en lees er verder in. ''Ik ga voor je zingen.'' zegt Harry en kijkt me triomfantelijk aan. Ik lach eventjes en kijk hem aan. ''Het nummer heet Little Things. Het is een nummer van One Direction.'' zegt hij. Ik knik. Hij begint te zingen. Ik probeer me even te concentreren op het lezen, maar het lukt niet. Ik leg mijn boek weg en leg mijn hoofd op mijn arm, terwijl ik kijk naar Harry die voor me zingt. Zijn stem is prachtig.
Ik sluit genietend mijn ogen en laat de klank van zijn stem mijn oren vullen.


Jeej donderdag! Nieuw stukje.
Hebben jullie al geabonneerd op mijn nieuwe story?

Maandag activeer ik daar de proloog!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen