Foto bij Lifesaver twenty six

Onder een dekentje gekropen zit ik al knuffelend met Harry op de bank. Harry's handen strelen door mijn haren heen. Ik sluit tevreden mijn ogen en neem een slokje van mijn wijn. Ik kijk op als ik een sluimer van een camera hoor. ''Ik moest dit even vastleggen.'' zegt Naomi. Ze laat ons de foto zien. Ik grinnik. ''Die wil ik wel hebben..'' zeg ik en kijk haar aan.
''Laten we een spelletje doen.'' stelt Zayn voor. Ik kijk hem aan. ''Wat stel je voor?'' vraag ik en kijk naar Zayn. ''Never have i ever.'' grijnst hij. ''Als je het wel hebt gedaan, drink je, als je niks hebt gedaan doe je niks.'' zegt hij. Ik grinnik eventjes. ''Oke, prima.'' antwoord ik. Ik ga rechtop zitten.
''Nu komen de interessante geheimen eruit...'' merkt Harry op en kijkt me aan. Ik lach. ''Jup.''
''Ik begin wel.'' zegt Zayn. ''Ik heb nog nooit na een avondje stappen gekotst.'' begint hij. Ik lach. ''Je spaart ons nog.'' zeg ik. Ik neem een slok van mijn wijn, net zoals de rest.
''Nu ik! Ik heb nog nooit een one night stand gehad.'' zegt Naomi. Ze neemt een slok, gevolgd door Zayn en Harry. Ze kijken mij aan. ''Nooit?'' vraagt Harry. Naomi begint te lachen. ''Jawel.'' lach ik en neem een slok. ''Jess is koningin one night stands.'' zegt Naomi. Ik schiet haar een blik. Harry kijkt me aan. ''Really? Hoevaak heb je het gehad?'' vraagt hij. Ik kijk hem aan. Waarom zei Naomi dat nou? ''Ik denk een stuk of 25..'' zeg ik. ''Het was een donkere depressieve periode.'' lach ik en wend mijn blik af van Harry.
''Ik heb nog nooit gefaket dat ik gevoelens voor iemand heb.'' Zayn en Naomi drinken allebei en kijken elkaar lachend aan. Ik kijk naar Harry. Hij doet niks, en ik ook niet. ''Nice.'' grijnst hij. Ik knik en grinnik.
''Hmm... Ik heb nog nooit.. seks gehad terwijl er iemand naast me lag.'' Naomi begint hard te lachen. ''You bitch.'' lacht ze. We nemen tegelijk een slok. Harry en Zayn doen niks en kijken ons verbaasd aan. ''Hier is een interessant verhaal..'' zegt Harry.
''Nouja, Jess en ik waren een avond uit en hadden twee mannen meegenomen, maar we waren te dronken om van de bank af te komen, dus we hebben seks naast elkaar gehad.'' lacht Naomi. Ik grinnik eventjes. ''Op wat voor afstand dan?'' vraagt Harry. ''We konden elkaar gemakkelijk aanraken of kussen als we wilde.'' zeg ik. ''Is dat ook gebeurd?'' vraagt Zayn nieuwsgierig. Ik moet lachen. ''Is dat een never have i ever vraag?'' zeg ik en grijns. ''Hmm..'' antwoord Zayn.
Ik grinnik eventjes. ''We moeten beter ons best doen Styles.'' lacht hij. ''Of meer alcohol schenken.'' lacht Harry. Ik rol met mijn ogen en lach. Ik druk een kus op Harry's wang. Hij streelt met zijn vingers over mijn bovenbeen heen. Zayn vult onze glazen bij.
''Ik heb nog nooit een wilde seksfantasie uitgevoerd.'' zegt Zayn. Zayn drinkt, de rest niet. ''Vertel?'' vraag ik. ''Ik had een meisje en die wilde graag eens in het openbaar seks hebben... dus we hebben in de bioscoop seks gehad.'' zegt hij. ''Ik heb me altijd afgevraagd hoe dat dan gaat.'' lach ik. ''Dat valt toch op?'' zegt Naomi. Hij haalt zijn schouders op.
Ik kijk op als ik Harry's vingers tussen mijn benen voel. Hij kijkt me eventjes met een grijns aan en wend zijn blik af. ''Ik heb nog nooit seks gehad in het bed van mijn ouders.'' zegt Naomi. Ik neem een slok van mijn drinken. Ik voel mijn hartslag omhoog schieten zodra Harry met zijn vingers over de stof van mijn string streelt. Ik pak zijn hand vast en kijk hem aan. Hij knipoogt. Ik bijt zachtjes op mijn lip en kijk toe hoe hij een slok van zijn wijn neemt. Naomi en Zayn lijken niks door te hebben van wat er onder ons dekentje gebeurd. Harry duwt zijn hand onder mijn string en ik voel zijn vingers rondjes draaien over mijn clit. Ik bijt hard op mijn lip en zet mijn nagels in zijn pols. ''Ik heb nog nooit een trio gehad.'' zegt Harry. Ik neem een slok van mijn wijn. Harry, Naomi en Zayn doen hetzelfde. Ik grijns eventjes. Harry streelt nog steeds over mijn clitoris. Ik wil kreunen maar ik moet me enorm inhouden. ''Hmmhmm..'' schraap ik mijn keel. Naomi kijkt me eventjes aan. ''Ik heb nog nooit seks gehad met iemand van hetzelfde geslacht.'' zeg ik. Ik neem een slok, gevolgd door Naomi. ''Hebben jullie het met elkaar gedaan?'' vraagt Zayn met grote ogen. Naomi haalt haar schouders op. ''A lady never tells.'' Harry kijkt me aan en drukt een kus in mijn nek. Ik glimlach even en knijp mijn ogen tot spleetjes. Hij grijnst, precies begrijpend wat ik bedoel. Het was flauw hoe hij me aan het pesten was.
''Ik heb er een.'' zegt Harry. ''Ik ben nog nooit stiekem gevingerd.'' zegt hij. Ik wil niks doen, tot het moment dat ik voel hoe Harry zijn vingers bij me naar binnen duwt. Mijn ogen worden groot zodra Harry zijn vingers stilletjes in en uit beweegt. Ik bijt op mijn lip en neem een slok van mijn wijn. ''Jess, waarom wist ik dit niet?'' grijnst Naomi. Ik lach. ''Soms moet je nog je geheimpjes hebben.'' knipoog ik. Je moest eens weten... Ik druk mijn nagels in Harry's pols, waardoor hij alleen maar sneller gaat. Ik bijt hard op mijn lip om kreunen tegen te gaan. Ik neem een slok van mijn wijn. ''Ik ga even douchen..'' zegt Zayn. Harry kijkt naar me. ''Ik ga mee.'' grijnst Naomi. Ik grinnik en kijk toe hoe ze verdwijnen samen. Harry duwt mij direct naar achteren toe en kruipt over me heen. Hij versnelt het tempo waarop hij zijn vingers beweegt. Ik kreun. ''Fucks sake Harry.. dat was zo gemeen.'' kreun ik. Hij grijnst. ''Maar het was wel heel geil om dat te zien.'' Ik trek Harry's joggingsbroek en boxer omlaag. ''Neem me.'' fluister ik in zijn oor en bijt zacht in zijn oorlel. Hij grijnst en duwt zich zonder pardon bij me naar binnen. Ik kreun en kijk hem aan. Harry gromt in mijn nek en bijt in mijn huid terwijl hij begint te stoten. Het duurt niet lang voordat Harry klaarkomt en me vult. Ik grijns eventjes en kijk hem aan. Er loopt een straaltje zweet over zijn voorhoofd. ''Oeps...'' grijnst hij en drukt zijn lippen tegen de mijne. Ik geef hem een paar kusjes. Zodra hij zichzelf uit me trekt loop ik gauw naar het toilet om mezelf schoon te maken.

Joehoee!! Nieuw stukje.
Ik heb een vraagje, het eind van deze story is er natuurlijk nog niet maar gaat er wel aankomen, maar... het vervolgd in deel 2, wat vinden jullie fijner.. Verdergaan in deze story met deel 2, of een nieuwe story hiervoor aanmaken?

Let me know en fijne zaterdag!!

Reacties (2)

 • IrishNialler

  nice nice,

  mij maakt het niks uit, ik lees het toch wel =)

  1 jaar geleden
 • harrystyles_

  leuk stukjee , en ik vind verdergaan in deze story fijner ! xoxo

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Dankjewel voor je reactie!💕

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen