Foto bij Lifesaver twenty seven

Harry deed rare dingen met mij. Ik had me nog nooit zo bij iemand gevoeld. Zo verliefd, zo op mijn gemak en zo veilig. Ik kan nog steeds niet helemaal bevatten hoe dit nou precies gelopen is. Wat ik wel weet, Harry heeft me helemaal in zijn greep.
Ik heb hem en ik wil hem niet meer loslaten, sterker nog, ik kan hem niet meer loslaten. Bij de gedachte alleen al draait mijn maag om.
Harry die ligt nog te slapen, hij ligt met zijn gezicht naar me toe en met een kussen om zijn armen gesloten. Ik had liever zelf in zijn armen gelegen.
Ik open mijn telefoon en mijn ogen worden groot. Ik heb drieduizend meldingen van Instagram. Wow. Ik klik de berichtgeving aan, mijn ogen worden groot als ik zie dat er tweeduizend volgers bij heb. Terwijl ik aan het kijken ben krijg ik meer meldingen van mensen die mij volgen. Mijn foto met Harry van gister natuurlijk. Hij had mij erin getagd..
De foto die ik zelf heb geplaatst heeft inmiddels vijfduizend likes en er staan verschillende reacties onder. Ik klik ze aan en scrol erdoorheen. Veel van de reacties bevatten tags, naar denk ik vriendinnen. Er staan dingen als “I’m so jealous.” of haatreacties die zeggen dat ik lelijk ben en dat ik achter Harry’s geld aanzit.
“Hey babe... Wat kijk je zorgelijk.” Ik kijk opzij en zie dat Harry naar me kijkt. “Ik had nogal indrukwekkend veel meldingen op Instagram en zat de reacties onder onze foto te lezen. Sommige zijn nogal heftig..” zeg ik. Ik open een privé bericht waarin iemand dreigt om me te komen opzoeken als ik Harry nog blijf zien. “Wat zijn sommige erg...” ik bijt op mijn lip en zucht. “Ja.... Ik weet het babe.” zegt hij. Ik vind het allemaal maar indrukwekkend, ik weet ook niet zo goed hoe ik hiermee om moet gaan. Ik word er zelfs een beetje onzeker van. “Waar denk je aan?”
“Die reacties, ze zijn zo heftig.” Ik kijk naar Harry. Hij ligt op zijn zij en draait een pluk van mijn losse haren om zijn vinger. “Het is meestal ook hetgeen wat meiden tegenhoudt of afschrikt.” zegt hij en kijkt me aan. “Ik kan me er iets bij indenken.” Harry kijkt bezorgd. “Thanks.” Mompelt hij en slaat geïrriteerd de dekens van zich af. “Hey, zo bedoelde ik het niet.” Zeg ik.
Harry kleed zich aan. “Ik probeer je gerust te stellen en dan ga je zoiets zeggen!” brengt hij uit. “Denk eens na.” Wat gebeurd hier?!
“Hoezo, denk eens na?! Doe even normaal zeg. Ik zeg je net, ik bedoel het niet zo.” zeg ik. “Laat maar Jess, je snapt het toch niet. Ik heb hier geen zin in.” zucht hij en loopt van me weg. “Loop maar lekker weg! Verstandig.” Roep ik hem na. Ik draai me geïrriteerd en sla de deken over me heen. Hij maakt dit onnodig veel groter dan dat het werkelijk is. Ik wilde zelfs nog zeggen dat ik me niet zomaar laat wegjagen door andere meiden, maar voordat ik daar de kans toe had was hij al boos.
Na drie kwartier boos op bed gelegen te hebben ga ik eruit. Ik loop naar beneden en zie Zayn en Naomi aan tafel zitten.
''Hey, goedemorgen.'' zegt Naomi. ''Waar is Harry?'' vraagt Zayn. Ik kijk hem verbaasd aan. ''Is hij hier niet..?'' Ik bijt op mijn lip.
''Nee? Ik dacht dat hij boven was.'' ik zucht en pak mijn telefoon. ''We hebben ruzie gehad vanmorgen. Ik dacht dat hij naar beneden was gegaan.'' zeg ik. ''Oh shit.. Waarover?''
''Wel, ik had allemaal reacties enzo op mijn Instagram, leuke en niet leuke reacties van fans van Harry, en hij zei dat het meiden afschrikt of tegenhoudt..'' ik zak neer op de stoel. ''Toen zei ik dat ik me daar iets bij voor kan stellen, en voordat ik de kans had om te zeggen dat het mij niet tegenhoudt, werd hij boos en maakte hij het veel groter dan het is.'' zeg ik. ''Ohh... fuck.. Je had dit niet kunnen weten Jess, maar Harry's vorige vriendin heeft hem verlaten vanwege al die reacties, en hij is daar nog steeds niet helemaal hersteld van.'' ik bijt op mijn lip. ''Maar ik snap niet dat hij dat niet gewoon zegt.'' zeg ik en kijk naar Zayn.
''Ja... dat is Harry.'' zegt hij. ''Ik bel hem wel.'' zeg ik. ''Laat mij maar even..'' zegt Zayn. Hij pakt zijn telefoon op en belt Harry, die vrij snel opneemt. ''Hey man, waar ben je?'' vraagt hij.
''Ik kom eraan.'' hoor ik Zayn zeggen die opstaat. Hij drukt Naomi een kus op de wang. ''Hij is hier vlakbij, ik ga even met hem praten.'' zegt Zayn. ''Het komt goed, Jess.'' zegt hij.
Ik knik even en kijk naar mijn handen. ''Dankjewel.'' zeg ik. Zayn verdwijnt.
''Vertel op.'' Naomi komt naast me zitten. ''Ik snap het gewoon niet Naomi, hij is zo boos, maar ik heb niks verkeerd gezegd.'' zeg ik. ''Ja, maar als het iets is wat hij eerder heeft meegemaakt.'' zegt Naomi. ''Ja, maar dan nog.. Hij kan dat dan toch gewoon zeggen? We zijn toch volwassenen die gewoon kunnen communiceren?'' zeg ik. Ze knikt. ''Daar heb je wel een punt.. Maar misschien vind hij het wel enorm moeilijk.'' zegt ze. Ik haal mijn schouders op. ''Jullie zijn beide gewoon erg koppig en dat botst gewoon snel denk ik.'' zegt ze. Ik knik. ''We hebben nog geeneens een relatie en we hebben al twee keer ruzie gehad binnen anderhalve maand.'' zeg ik en kijk naar haar. ''Dat kan toch niet goed zijn?''
''Ik denk niet dat je er zoveel achter moet zoeken, babe.'' zegt ze en knuffelt me. ''Luister straks gewoon even naar zijn verhaal.'' zegt ze. Ik knik. ''Thanks.'' Ze legt een croissant op mijn bord. ''Hup, eten.'' zegt ze. Ik neem een hap van mijn croissant en kijk even zuchtend op mijn telefoon. ''Ik had letterlijk drie duizend meldingen vanmorgen.'' zeg ik en laat het haar zien door door de meldingen te scrollen.
Ons gesprek wordt onderbroken als de voordeur opengaat.

Reacties (4)

 • IrishNialler

  naaahw, helaas is het wel waar.
  Ik snap het zo niet van 'fans' dat ze zoveel haat sturen. Tuurlijk als fan droom je ervan om naast de zijde van je idool te staan maar tevens gun je hen ook de liefde en geluk. Althans dat doe ik wel.

  5 maanden geleden
 • VampireMouse

  Weer een top hoofdstuk!
  Love it! snel verder.
  En ja de fans... is in elk verhaal een probleem niet waar haha.
  Gelukkig gaat Jess er wel wat beter mee om haha

  5 maanden geleden
  • HARRYSTYLES__

   haha ja, vind het wel ''belangrijk'' om dat mee te nemen zodat het verhaal wat realistischer lijkt

   5 maanden geleden
  • VampireMouse

   Yep! Al snap ik nog steeds niet dat er echt mensen zijn die dat doen.. Like.. why?

   5 maanden geleden
  • HARRYSTYLES__

   Ja ik snap t ook niet... Ik zit weleens reacties ook bij nederlandse influencers enzo te lezen, sommige zijn zo bizar heftig..
   Btw ik ben begonnen One Shots te schrijven, misschien dat het je wat lijkt? Je kan een aanvraag doen:)Hij is vandaag geactiveerd..

   5 maanden geleden
 • RiverWild

  Oh wat heerlijk om weer een hoofdstuk te lezen! ❤️

  Arme Jess! Snap haar frustratie.

  5 maanden geleden
  • HARRYSTYLES__

   Yasss communication is key!!!

   Thanks voor je reactie! 💕

   5 maanden geleden
 • LaureWithAnE

  Ugh, they both are idiots 🙄
  Wat was ik weer blij toen ik een melding kreeg! Snel verder 💝

  5 maanden geleden
  • HARRYSTYLES__

   Lief!! ❤️ Zo leuk om je reacties altijd te lezen!
   Lekker weekend gehad?

   5 maanden geleden
  • LaureWithAnE

   Ja, laatste gekke dingen gedaan voor de examens beginnen en een beetje gewerkt. Ook nog een paar ideetjes voor een verhaal uitgewerkt maar dat zal toch nog even moeten wachten. Vanaf morgen studeren studeren studeren en dan hopelijk overal 10/20 zien verschijnen eind juni 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

   Hoe was jouw weekend?

   5 maanden geleden
  • HARRYSTYLES__

   Wat heerlijk! Ik hoop het ook voor je!!
   Ik heb morgenavond 3 deadlines dus ben vooral aan de studie geweest! Geen bevrijdingsfestival voor mij dit jaar helaas:(

   5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen