Foto bij Voorwoord

Hey beste lezer!

Ik ben niet goed in introducties, dus die skip ik even. Ik neem aan dat je de flaptekst wel gelezen hebt. Als je dat niet gedaan hebt, prima, je komt er vanzelf wel achter waarover het verhaal gaat. Voor je verder gaat, heb ik wel nog wat dingetjes te melden.

Een van de hoofdpersonages van dit verhaal zit al jaren in mijn hoofd. Ik heb al verschillende dingen geprobeerd, maar een coherent verhaal is er nog niet uitgekomen. Of dat nu gaat gebeuren, is heel eerlijk ook niet zo zeker. Maar het is wel mijn beste idee tot nu toe.
      Voor dit verhaal is er ook een RPG (Killer times) rond dit personage, dat nu (maart) nog loopt. De personages uit die RPG gebruik ik niet zonder uitdrukkelijke toestemming. Alle overeenkomsten zijn toeval of universeel. Mocht je toch een gevoel of een indruk van plagiaat hebben, please, stuur me gewoon een berichtje. Ik bedoel het zeker niet zo en ik werk graag iets uit dat voor ons allebei een oplossing is!
      Verder lopen de verhaallijnen niet perse gelijk, al kan je dit als een prequel op de RPG zien. Je doet maar (:

Dat gezegd zijnde, vertel ik je er meteen bij dat dit verhaal niet tot op de puntjes toe is uitgewerkt. Ik heb het begin, ik heb enkele ideeën en scènes, en ik weet waar het verhaal zal stoppen (stoppen, niet eindigen ;D ). Wat daartussen komt, maar vooral wie en hoe de personages zijn, zou in het midden van het verhaal kunnen veranderen.
      Daarom waardeer ik reacties enorm, omdat ik dan kan zien hoe de lezers denken en waar zij het naartoe zien gaan. Ook dingen die niet helemaal logisch zijn of zelfs ronduit fout - juist door de veranderingen - mogen jullie zeker aanhalen, want dan kan ik die er makkelijker uithalen bij een eventuele herschrijving. Alvast heel erg bedankt, ook gewoon voor de motivatie!

Ja, dat is het zo wel een beetje! Hopelijk zijn jullie nog niet afgeschrikt en hoor ik verder in het verhaal wat van jullie!

Groetjes,
Liesje


Reacties (1)

 • Ferdinand

  I'm your biggest fan.:Y)You go girl

  2 maanden geleden
  • xJess

   #2 here, I'm excited about this!

   2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen