Foto bij Paralyzed seventeen.

Nadat ik gedoucht en aangekleed ben pak ik mijn telefoon uit mijn nachtkastje en zie dat ik een berichtje heb van Liam. Ik open het berichtje en glimlach. Hij heeft een foto gestuurd.

Liam (06:11) : Morning babe! Ik heb over je gedroomd..Fijne dag vandaag X
Julia (07:45): Well hello 😍, jij ook een fijne dag.. Wat ga je doen vandaag? Waar heb je over gedroomd?
Ik stuur hem een selfie op.
Liam (08:00): 😍😍😍😍😍
Liam (08:00): Ik heb drie interviews en vanavond een show. Ik vertel over mijn droom als ik ke zie. Spreek je later babe.
Julia (08:05): Succes, spreek je later.


Ik had al vroeg gedoucht vandaag, ik had vroeg therapie en de arts zou erna komen. Ik kijk eventjes naar mijn outfit van vandaag. Ik bijt zachtjes op mijn lip. Gisteren had ik gewoon met Liam gezoend.. holy shit.
Ik kijk op als ik een Whatsapp binnen krijg. Het is van Romy in onze groepsapp.

Romy (08:15): Hoe was het gister Juul?
Julia (08:16): Nouja, gewoon heel casual gechillt, gekletst en euhh.. GEZOEND😏
Kirsten (08:20): Holy shit Juul! Dat meen je niet!! Oh my god..
Julia (08:21): Jaa.. Ik meen het! Het was zo fijn! We gaan elkaar snel weer zien.. hihi.


Ik leg mijn telefoon weg zodra de therapeut binnenkomt. ''Zo, Julia! Therapie tijd.'' hij wrijft in zijn handen. ''We gaan lopen.'' zegt hij. Geschrokken kijk ik hem aan. ''Lopen?!'' vraag ik verbaasd. ''Maar.. een van mijn benen doet het niet goed.'' zeg ik paniekerig. ''Dat weet ik, maar we gaan het toch proberen. Het komt goed.'' zegt hij. ''Geloof in jezelf.'' hij legt een hand op mijn schouder en doet de sling om mijn arm om mijn arm te ondersteunen. Ik knik nerveus en laat hem me meenemen naar de gang. ''Lisa loopt achter ons met de rolstoel, dus als het je teveel wordt dan kan je gaan zitten, oké?'' zegt hij. Ik kijk Lisa aan en glimlach naar haar. ''Goeiemorgen..'' zegt ze. ''Morning.'' ik glimlach. Ik moet ook haar nog even op de hoogte stellen van Liam. Ik parkeer mijn rolstoel bij de reling. Ik bijt op mijn lip. ''Je kan het Julia.'' zegt hij en klopt op mijn schouder.
Ik knik eventjes. ''Je mag de reling pakken, ik sta aan je aangedane kant.'' zegt hij. ''Kom maar staan.'' Voorzichtig zet ik kracht op mijn benen. Ik kijk verbaasd op als ik sta. ''Holy shit.'' breng ik uit. ''Oké, heel goed! Probeer eens een stap te zetten.'' moedigt hij me aan. Ik probeer mijn aangedane been op te tillen. Het gaat zeer moeizaam. Gefrustreerd zucht ik als ik hem met moeite een stukje omhoog krijg. Ik zet hem langzaam een paar meter vooruit en wankel even. ''Wooww.'' roep ik angstig. ''Nee nee, het gaat goed.'' zegt hij. Ik knik even en haal diep adem. Ik zet mijn andere voet bij. ''Je hebt een stap gezet!'' zegt hij enthousiast. Ik grijns even. ''Ja hé?'' zeg ik en kijk hem aan. Hij lacht. ''Probeer het nog maar eens.'' zegt hij. Ik herhaal opnieuw de stappen en kijk verbaasd op als het beter lukt. ''Ik loop...'' zeg ik. Ik wankel even op mijn benen en zet nog een stap. ''Lukt het nog?'' vraagt hij. Ik knik. ''Kan dit gefilmd worden?'' vraag ik en grijns. ''Ik heb mijn telefoon in mijn zak.''
''Lisa? Wil jij filmen?'' vraagt de therapeut. ''Tuurlijk.'' ze pakt mijn telefoon aan en gaat voor me staan. Ik zet een paar stappen en kijk even naar de camera. ''Oke.. nu word ik moe.'' zeg ik. ''Mijn benen worden zwaar..'' ik bijt op mijn lip. Lisa stopt met filmen en pakt gauw mijn rolstoel erbij. Ik ga weer zitten. ''Je hebt het goed gedaan Julia!'' Zegt hij. “Kom even bij, dan gaan we over vijf minuten weer.” zegt hij en loopt weg om naar een andere patiënt te gaan.
“Hey, ik zag dat je een berichtje had van Liam.” Grijnst Lisa. Ik grinnik. “Oh, ik zal zo even kijken.” Ik merk dat ik bloos. “Hij was hier gister, en nouja.. we hebben gezoend.” grijns ik. Haar mond valt open van verbazing. “Nee! Rot op!” grijnst ze. Ik knik. “Uhu... echt!” Grijns ik. “Wow Julia... wat gaaf!! Hoe was de zoen?”
Ik bloos opnieuw. “Enorm fijn.. ik had echt kippenvel over mijn armen en vlinders in mijn buik.” Grinnik ik. We worden onderbroken door de therapeut die nog een stukje wilt lopen. Deze ronde gaat wat moeizaam. “Het gaat moeizamer omdat je moe bent van de eerste keer, dat is heel normaal.” Zegt hij. “Ik heb nu een andere patiënt, ik kom vanmiddag nog even bij je kijken.”
Ik pak mijn telefoon en zie wel degelijk een bericht van Liam.

Liam (09:00): Ik wil je zien🙈😘
Julia (09:30): Ahw😳. Nou, suprise...;

Ik stuur de video dat ik loop naar hem, waarna ik hem naar mijn moeder en vriendinnen stuur.
Ik bijt op mijn lip. Ik wilde Liam ook enorm graag zien.

- Sorry voor het late activeren, ik heb een school deadline lopen en moet nog echt veel... Er ging ook iets mis met het activeren dus sorry voor de spam in jullie mail!! Hahaha STRESSSS -

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen