Foto bij Lifesaver twenty eight

Zayn komt naar binnen gelopen, gevolgd door Harry. Hij kijkt me niet aan, hij vermijd mijn blik zelfs. Ik besluit om niks te zeggen en mijn blik van hem af te wenden. Wat hij kan, kan ik ook. Het is ongemakkelijk stil. ''Jess.'' verbreekt Harry de stilte. ''Hmm?''
''Kunnen we even praten?'' vraagt hij. ''Sure.'' ik zucht en sta op. Ik loop naar buiten toe, waarna Harry me volgt. Ik neem plaats op een van de banken buiten en trek mijn benen op. Ik leg mijn armen om mijn benen en kijk even naar het water. Het is stil. Ik weet niet wat te zeggen, ik ga ook dit gesprek niet beginnen, want ik heb niets fout gedaan.
''Ik ehm.'' begint Harry. ''Mijn vorige vriendin, die kreeg zoveel reacties en bedreigingen over zich heen, dat ze me ervoor verlaten heeft omdat ze het niet meer trok.'' vertelt hij. ''Ik was erg gek op haar, na een lange tijd vrijgezel te zijn. Ik was er kapot van toen ze me verliet, ik ben daarom altijd bang dat weer hetzelfde gebeurd.'' zegt hij. Ik bijt op mijn lip.
''Maar wie zegt dat ik hetzelfde ben als je ex vriendin?'' zeg ik en kijk hem aan. Hij lijkt een beetje geschrokken van die opmerking. "Nouja..'' zeg ik. ''Ik ben niet zoals haar. Ik wilde je zeggen, dat ik me niet zomaar laat afschrikken.''
''Oke, maar snap je ook dat ik me zo voel?'' zeg ik. ''Tuurlijk snap ik dat Harry, maar ik kan niet ruiken dat dat gebeurd is.'' zeg ik. ''Nee, maar dat bedoel ik niet.'' zegt hij. ''Nee, dat weet ik..'' zeg ik. ''Maar daar kunnen we toch gewoon over praten? Als je gewoon erna had gezegd wat je me zojuist verteld, had deze hele ruzie vermeden kunnen worden.'' zeg ik. Harry is stil. ''Oké.'' zegt hij en staart voor zich uit.
''Ben je het ermee eens, of niet?'' vraag ik en kijk hem aan. ''I guess.'' zegt hij. ''Niet dus..'' zeg ik.
Gefrustreerd zucht hij. ''Nee. Je hebt het alleen maar over jezelf.'' zegt hij. Ik frons even en kijk hem aan. ''Waar slaat dit nou weer op?'' zeg ik en kijk hem aan. Hij kijkt me boos aan.
''Harry, ik wilde vanmorgen tegen je zeggen dat ik me niet zomaar laat afschrikken door fans, en dat ik voor jou wil gaan en dat ik jouw fans daar niet tussen ga laten komen.'' zeg ik.
''Ik ben niet zoals je vorige vriendin Haz, ik ga voor jou, ik wil jou en ik zou er alles voor geven om met jou te zijn.'' zeg ik. ''Zie je dat dan niet, ik ben ontzettend verliefd op je? Ik heb nog nooit zoveel gevoelens voor iemand ontwikkeld zo snel.'' zeg ik.
Harry zijn blik veranderd en ik zie een kleine glimlach op zijn gezicht ontstaan.
''Ik wil met jou zijn, ik wil niets liever, maar ik heb dan wel nodig dat we goed communiceren. Zeker als we elkaar niet vaak zien..'' zeg ik en kijk hem aan. Hij knikt eventjes. ''Het is misschien vroeg om te zeggen, maar ik denk dat ik van je hou'' zeg ik. Hij legt zijn handen in zijn gezicht.
''Babe, ik wil ook met jou zijn.. Ik wil ook niets liever, ik zal alles voor je doen om ervoor te zorgen dat we samen werken. Be mine... Alsjeblieft.'' zegt hij. ''Ik wil met je zijn Jess, ik wil een relatie met je, wil jij dat ook?'' vraagt hij en pakt mijn handen vast. Ik kijk hem aan en glimlach.
''Ja... Natuurlijk wil ik dat.'' zeg ik en kijk hem aan. Hij grijnst. ''Ik hou van je Jess, het spijt me.'' zegt hij.
''Oh kom hier.'' zeg ik en trek hem naar me toe. ''Kiss me you fool.'' lach ik en druk mijn lippen tegen de zijne. Ik begin hem te zoenen.
''Je bent het meest geweldige meisje wat er rondloopt.'' fluistert hij. ''Ooit wordt je Mrs. Styles.'' grijnst hij breed. Ik moet lachen. ''Zeg, ik weet dat we snel gaan, maar we gaan niet volgende maand trouwen toch?'' lach ik. Hij lacht. ''Ik bedoel in de toekomst.'' lacht hij en kijkt naar me. ''Het klinkt niet verkeerd..'' zeg ik. ''Jess Styles- Dickens.'' lach ik en kijk hem aan. Hij grijnst breed. ''Je bent het mooiste meisje op de hele wereld.'' zegt hij. Ik grinnik eventjes en kus hem opnieuw. ''Je bent zo sexy..'' fluister ik en streel met mijn vingers over zijn borstkas. ''Hmm..'' grijnst hij en kust me opnieuw.


——
Woehoee it’s official!!
Gisteren heb ik de proloog geactiveerd van mijn nieuwe verhaal!!
Ik hoop jullie daar te zien!!

Only Angel

Reacties (1)

  • LaureWithAnE

    Awh! Ja oké, ze zijn nog steeds twee idioten. Maar het zijn wel schattige idioten!
    Snel verder!

    7 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen