Foto bij Lifesaver twenty nine

Tijdspoeling van twee weken.

Vanavond staat Harry in The Late Late Show van James Corden. James en Harry hadden regelmatig contact en James had Harry gevraagd of hij mij vanavond mee wilde nemen. Ik zit in het publiek vanavond, vooraan, maar op dit moment zijn we backstage in Harry's kleedkamer. Harry heeft een pak aan met een patroon van bloemen.
''Haz, ben je niet nerveus voor zo'n interview?'' vraagt hij. Ik neem een slok van het flesje water wat er staat. Hij schud zijn hoofd van nee. ''Ik ben vaker bij James geweest, ik voel me altijd erg op mijn gemak bij hem.'' Ik kijk eventjes in de spiegel naar mijn outfit. Ik had lang getwijfeld over wat ik vanavond aanmoet en heb uiteindelijk gekozen voor een zwarte body, een overhemd van Harry die voor mij dus erg oversized uitvalt en een spijkerbroek, eronder draag ik een paar zwarte hakken. Harry komt achter me staan. ''Je ziet er prachtig uit.'' hij slaat zijn armen om mijn middel heen en drukt een kus in mijn nek. Ik grijns eventjes.
''Jij ziet er ook heel goed uit, babe.'' zeg ik en draai me om. Ik druk een kus op zijn lippen en grijns als hij in mijn billen knijpt. Mijn make up had ik zelf thuis gedaan. Harry was zojuist opgemaakt door de visagiste. Het duurt niet lang voordat de show bijna gaat beginnen. James komt aangelopen en zwaait enthousiast. ''Harry!'' zegt hij vrolijk en geeft hem een knuffel. ''James!!'' zegt hij vrolijk. Hij trekt zich naar me toe. ''Dit is Jess, Jess, dit is James.'' hij wijst van hem naar mij. Ik schud James de hand en geef hem drie kussen. ''Hi, leuk je te ontmoeten.'' zeg ik. ''Insgelijks! Ze is knap Harry..'' lacht hij en knipoogt. Ik grinnik even en bloos. ''De zaal is zich al aan het vullen, dus ik zou zeggen Jess, ga lekker op je stoel zitten en geniet ervan..'' zegt James. Ik knik eventjes en kijk naar Harry. Hij drukt een kus op mijn wang. ''Lippenstift.'' lacht hij en wijst naar mijn lippen. Ik grijns. ''Good luck babe, love you.'' zeg ik. ''Love you too.'' zegt hij en knijpt in mijn hand. Ik loop van backstage naar mijn plek en neem daar plaats. James komt op en houdt zijn praatje, waarna hij plaatsneemt. Het duurt niet lang voordat Harry opkomt. Ik applaudisseer voor hem en hoor de meiden om mij heen gillen. Ik grijns even als onze blikken elkaar kruisen. Harry neemt plaats.
''Dus Harry, hoe gaat het inmiddels met je?'' vraagt James. ''Het gaat goed, ik ben nog steeds aan het herstellen en rustig aan aan het opbouwen, maar het gaat de goede kant op en ik hoop snel weer te kunnen optreden.'' vertelt hij. ''Neem ons even mee naar alles wat er is gebeurd in de afgelopen tijd.'' Harry vertelt over de stage dive.
Harry trekt zijn jasje recht en begint te vertellen over alles. ''Ik was aan het optreden en het leek me gaaf om eens zo'n stagedive te proberen. Echter werd ik dus niet goed opgevangen en kwam ik direct op de vloer terecht.. Toen ben ik knock out gegaan en ik werd een dag later in het ziekenhuis wakker.'' zegt hij. ''Wow...'' zegt James.
''Ja, ik ben in het ziekenhuis twee keer gereanimeerd, en acht uur lang geopereerd door een hele goede dokter.'' Ik grijns breed als Harry een grote lach op zijn gezicht tovert. Ik haal een hand door mijn haren heen en kijk naar hem.
''Wel.. Goed werk van de dokter dan.'' zegt hij. ''Zeker heel goed werk..'' grijnst hij. ''Hoelang heb je uiteindelijk in het ziekenhuis gelegen? Niemand wist precies waar je was?'' vraagt hij. ''Ik ben in twee ziekenhuizen geweest want ik ben overgeplaatst. Ik heb daar verbleven onder een schuilnaam.'' zegt hij. ''Waarom ben je overgeplaatst? Waren ze je zat?'' Harry moet lachen. Ik grinnik. ''Nee... Ik ben door iemand overgeplaatst, of nouja meer vanwege iemand. Het was een vrijwillige keuze.'' zegt hij en kijkt even naar mij. ''Ahh...'' zegt James. ''Want, sinds je ziekenhuis opname, heb je ook iemand ontmoet toch?'' Ik kijk eventjes verbaasd op. Ik wist niet dat ze het over mij zouden hebben. ''Jazeker.'' Er komen een aantal foto's van ons in beeld, de Instagram foto, de foto die Naomi had gemaakt toen we knuffelend op de bank zaten, en nog een aantal selfies. ''En ze is hier he?'' vraagt James. Harry's ogen schieten naar mij. ''Ze zit daar.'' De camera draait zich naar mij. Achter me en om me heen beginnen mensen te joelen en te klappen. Ik leg mijn handen even verlegen op mijn wangen en grijns eventjes naar Harry. ''Kom er maar bij..'' zegt James. Oh my god, ga ik nu echt op tv? Zonder voorbereiding?
Ik sta voorzichtig op en loop naar de bank toe waar Harry op zit. Zodra ik kom zitten slaat Harry zijn arm om mijn schouders heen. ''It's okay. Je kan het.'' fluistert hij.
''Ze is nerveus.'' zegt Harry tegen James, waarop hij en het publiek moet lachen. ''Thanks.'' lach ik en geef Harry een duwtje. ''Kun je nog heel even komen staan?'' vraagt James. Iemand van de crew komt aan en geeft me een microfoon, waarna ik weer kan gaan zitten. ''Dus Jess, we hebben elkaar al even kort gesproken backstage, en nu zit je hier.'' grijnst James. Harry kijkt opzij naar mij en ik grijns. ''Ja, dat had ik niet gedacht toen ik hier vanavond heen kwam.'' lach ik. ''Vertel eens, Jess.. Hoe kennen jullie elkaar?'' vraagt James. ''Nou.. Ik ben zeg maar de hele goede dokter.'' grijns ik en kijk naar Harry. ''Dat meen je niet!'' Het publiek vormt een geluidssalvo van een massale ''O..''
''Ja, ik had avonddienst toen Harry binnen werd gebracht en heb hem geopereerd.'' vertel ik. ''En zijn leven gered.'' zegt James. Ik grinnik en knik. ''Ja, dat zeg ik ook ongeveer dagelijks.'' ik knipoog en lach. ''Ja, als ik een keertje een attitude heb, dan herinnert ze me er weer aan: Harry, ik heb je leven gered, dus hou je mond.'' lacht hij. ''Je kan je voorstellen dat dat dus ongeveer 6 keer per dag gezegd wordt, afgaand op zijn attitude.'' grijns ik. Harry, James en het publiek moeten lachen. Ik leg mijn hand op Harry zijn knie. Ik vind het doodeng om hier te zitten, maar ik geloof dat het goed gaat. Harry knipoogt eventjes en kijkt weer naar James. ''Ik heb eventjes Jess, jouw Instagram bekeken en zag aardig wat reacties onder je foto's.. Hoe is dat voor jou, Jess?'' vraagt James. ''Nouja, ik kan niet ontkennen dat het niet bizar is om ineens zoveel reacties te krijgen. Ik keek de dag nadat ik onze eerste foto heb geplaatst op mijn telefoon en ik had zonder overdrijven drieduizend meldingen.'' zeg ik. ''Heel veel reacties zijn leuk om te lezen, sommige wat minder. Ik probeer het niet te persoonlijk op te vatten, maar dat is best moeilijk.'' geef ik eerlijk toe.
''Maar, jullie zijn duidelijk intiem en close met elkaar. Hebben we al een primeur?'' vraagt hij nieuwsgierig. Harry grijnst. ''Nou....'' Hij kijkt me vragend aan. Ik knik eventjes goedkeurend. Harry pakt mijn hand vast en kijkt naar me. ''Jess en ik hebben nu ongeveer twee weken een relatie.'' grijnst hij trots. Het publiek begint luid te joelen en er volgt een applaus. Ik glimlach eventjes en kijk naar Harry. Ik ben zo verliefd op hem.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen