Foto bij Lifesaver thirty

''Dus, de wereld weet nu officieel dat we een setje zijn.'' zeg ik en kijk naar Harry. We zaten samen op de bank, met Mc Donalds en een slechte film. Ik spendeer veel tijd bij Harry thuis tussen mijn werk door. Ik kwam graag bij hem en bracht graag tijd met hem door. Echter hadden we toch vaak wel irritaties en discussies aan en met elkaar. Ik bijt zachtjes op mijn lip en kijk naar Harry. ''Ja... Nu weet iedereen dat we bezet zijn.'' lacht hij. Hij drukt een kus op de rug van mijn hand. Ik stop een patatje in mijn mond. ''Vond je het te snel?'' vraagt hij.
Ik schud mijn hoofd van nee. ''Nee hoor lief.'' zeg ik en druk een kus op zijn voorhoofd. ''De hele wereld mag ik weten dat ik mr. Harry Styles gestrikt heb.'' lach ik en kijk hem aan. Hij lacht en kijkt naar me. ''Dat ik jou gestrikt heb zul je bedoelen.'' hij legt zijn hand op mijn wang en kust me. ''Ik hou van je.'' zegt hij. ''Ik hou ook van jou...'' zeg ik en glimlach.
Harry pakt zijn telefoon erbij en richt hem naar mij. ''Late night snack.'' zegt hij en brengt de camera naar mijn mond. Ik stop een patatje in mijn mond en kauw er overdreven op. ''Hmm...'' zeg ik en moet lachen. ''Vreetzak.'' zegt hij. Ik steek mijn tong uit en grijns als hij zijn telefoon weghaalt. Ik zie dat hij het op zijn verhaal plaatst en lach.
Ik eet mijn patatjes op en kijk naar Harry. ''Vanaf morgen moet je weer vijf dagen werken he.'' zegt hij. Ik kijk naar hem. ''Ja... Helaas wel.'' zeg ik.
''Kan je niet vrij nemen?'' vraagt hij en knuffelt me. ''Eh, nee..'' lach ik. Hij grinnikt.
''Je kan ook stoppen met werken en zeg maar gewoon met mij mee op tour enzo.'' ik kijk hem aan. ''Meen je dat?'' zeg ik en kijk hem verbaasd aan. ''Ja.'' zegt hij.
''Ik zou mijn carrière niet willen opgeven..'' zeg ik direct en kijk hem aan. ''Wow oke.'' zegt hij en houdt zijn handen omhoog. ''Zou jij je carrière opgeven voor mij?'' zeg ik. Hij kijkt me aan en haalt zijn schouders op. ''Dat weet ik niet.''
''Alles waar je voor gewerkt hebt, dat is toch zonde als ik dat zo weggeef. Als ik opgeef kom ik nooit meer meteen terug op het niveau waar ik nu op zit.'' zeg ik en kijk hem aan.
''Je punt is duidelijk Jess.'' zegt hij kortaf en richt zich weer op de film. Ik zucht. ''Harry..'' zeg ik. Ik leg mijn hand op zijn arm, maar hij trekt hem weg. ''Harry! Kom op.'' zeg ik en kijk hem aan. ''Jess, je reageert direct zo vijandig, het was maar een grapje.'' zucht hij.
Ik rol met mijn ogen. ''Stop daarmee.'' zegt hij. ''Waarmee?''
''Met die attitude.'' zegt hij geïrriteerd. ''Jezus Harry, ik weet niet waarom je zo vijandig doet, je pikt letterlijk elk klein dingetje wat ik verkeerd doet eruit en maakt het zo enorm groot.'' zeg ik en kijk hem aan. ''Ja, ik doe het altijd verkeerd Jess.'' zeg ik.
''Nee, je doet gewoon telkens hetzelfde.'' zeg ik en frons. Ik sla mijn armen over elkaar.
''Ik ga slapen.'' zegt Harry en staat op. ''Ik ga naar huis.'' zeg ik en sta op. ''Oh..'' antwoordt hij. ''Prima.'' Ik sta op en loop weg. Ik trek bij de voordeur mijn schoenen uit. ''DAG JESS, FIJN DAT JE ME GEDAG ZEGT.'' schreeuwt hij nog. Ik hoor hem naar boven stampen en zucht. Ik sla de deur hard achter me dicht en stap in de auto om naar huis te rijden.
Harry is zo enorm koppig en snel prikkelbaar. Het irriteert me enorm. Ik parkeer bij mij thuis en loop boos naar binnen. Ik loop naar boven, kleed me om, poets mijn tanden en ga in mijn bed liggen.
De volgende ochtend word ik wakker en kijk op mijn telefoon. Ik heb een aantal appjes van Harry, verspreid over de hele nacht.
- Jess, het spijt me. -
- Ben je thuis? -
- Hallo? -
- ??? -
- Fine, fuck off. -
Ik vergrendel mijn telefoon en zucht diep. Ik heb hier geen zin meer in nu. Ik doe mijn vaste ochtendroutine en rij naar het ziekenhuis om me daar klaar te maken voor mijn dienst. Ik trek mijn witte doktersjas aan en kijk op als er iemand in de deuropening staat. Harry staat er, met een bos rozen.
''Jess..'' zegt hij. ''Ik moet werken, Harry.'' zeg ik. Ik wil langs hem lopen maar hij houdt me aan mijn arm tegen. ''Jess, sorry.'' zegt hij. Ik kijk hem aan en zucht. ''Harry..'' ik bijt op mijn lip. Hij slaat zijn armen om me heen en knuffelt me. Ik hoor hem snikken.
''Ik wilde geen ruzie maken, ik wil je geen pijn doen.'' fluistert hij. Ik kijk hem aan. ''We moeten hier vanmiddag maar even goed over praten...'' zeg ik en kijk hem aan. Hij knikt. ''Dat lijkt me goed.'' zegt hij.
''Excuses aanvaard, okay?'' zeg ik en kijk hem aan. Ik neem zijn gezicht in mijn handen en druk een kus op zijn lippen. Hij kust me terug. ''Zal ik deze bij je thuis zetten?'' vraagt hij. Ik knik. ''Ze zijn prachtig.'' zeg ik. Hij glimlacht. ''Jij bent prachtig.'' Ik druk nog een kus op zijn lippen. ''Ik moet nu echt beginnen..''
“Gaan we vanavond uiteten?” stelt hij voor. Ik knik. “Is goed babe.” Ik leg mijn hand op zijn achterhoofd en geef hem een kus. “Succes babe.” Zegt hij.

Morning!! Het is weer maandag, een nieuw stukje!!

Enn ik heb vandaag het eerste hoofdstuk geactiveerd van Only Angel!! Ben benieuwd wat jullie ervan vinden; klik

Hebben jullie een leuke moederdag gehad? Of doen jullie daar niks aan?

Reacties (1)

 • RiverWild

  Oee op een of andere manier vind ik zijn geïrriteerde kant ook heel leuk. 😂

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Hahahaha omg love it! Ik vind dat eigenlijk best een compliment.. idk.. gek he? 🙈

   1 jaar geleden
  • RiverWild

   Jaa natuurlijk is dat een compliment. Je schrijft fantastisch. Het leest zo lekker!

   1 jaar geleden
  • Phuque

   Ah dankjewel! Doet me super goed dit te lezen! Ik schrijf graag en ben blij dat je het leuk vind!!

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen