Foto bij Lifesaver thirty one

“Harry.” Zeg ik en kijk hem aan. “Jess?” Ik bijt zachtjes op mijn lip. “De ruzies...” zeg ik en kijk even naar mijn handen. “Waar gaat het mis? Ik snap het niet.'' zeg ik en kijk via de spiegel hem aan. Ik was me aan het omkleden voor ons etentje straks. Harry zit op mijn bed en staart naar zijn handen. ''Ik weet het niet zo goed Jess.'' zegt hij en zucht.
Ik knik even en haal mijn schouders op. Ik trek mijn broek omhoog en bekijk mijnoutfit even in de spiegel. ''Je ziet er mooi uit, lieverd.'' zegt hij. Ik draai me om en glimlach. Ik neem plaats naast hem op mijn bed en pak zijn handen vast. Hij kijkt me zuchtend aan terwijl er wat tranen in zijnogen opwellen. ''Haz...'' zeg ik. ''Ik ben gewoon zo gestresst elke keer en dat reageer ik af op jou. Je verdient dat helemaal niet.'' zegt hij. Ik kijk hem aan. ''Waar ben je gestresst over?'' vraag ik hem en veeg met mijn vingers door zijn haren heen.
''Ik weet het niet. Bang dat ik alles kwijt ben straks, mijn carrière, jou, mijn leven.'' zegt hij. Ik kijk hem verbaasd aan. ''Nouja, Harry.. als je mij wilt kwijt raken dan moet je ineens wel heel gek gaan doen..'' zeg ik. ''Je fans houden enorm veel van je, en jij houdt enorm veel van hun. Zij snappen ook wel dat je nu gewoon wilt focussen op je herstel.'' zeg ik en kijk hem aan. Hij knikt. ''Daar heb je ook wel gelijk in.'' zegt hij. ''Je gaat alweer bijna starten met muziek maken, dat is toch fantastisch dat je dat zo snel alweer gaat oppakken!'' zeg ik enthousiast. ''Ik doe het je niet na hoor..'' fluister ik in zijn oor en druk een kus op zijn wang. Hij kijkt me glimlachend aan. ''Je bent zo lief.'' zegt hij.
''Ik hou van je, Harry.'' zeg ik. ''Ik hou ook van jou, Jess.'' hij drukt een kus op mijn lippen. ''Wanneer is je eerste show?'' vraag ik en kijk hem aan. Hij bijt op zijn lip. ''Aanstaand weekend, op zaterdagavond.'' zegt hij. ''Ik ga kijken of ik moet werken, en anders ruil ik mijn shift en zorg ik ervoor dat ik er bij kan zijn Haz, om je te steunen.'' ik leg mijn hand op zijn schouder. Hij glimlacht en trekt me in een knuffel. ''You're the best girlfriend ever.'' zegt hij.
''Laten we wat meer communiceren met elkaar, vertel het me eerder als je je zo druk maakt om je werk of om ons, dan kunnen we ruzies voorkomen..'' zeg ik en streel over zijn wang. Hij knikt en veegt zijn tranen weg. ''Nou, laten we gaan.. We zien er niet voor niks zo fancy uit.'' glimlach ik. ''Nog niet.'' Harry duwt me naar achter op het bed en komt boven me hangen. Hij drukt zijn lippen tegen de mijne en begint me te zoenen. Ik grijns als ik iets hard tegen mijn been aanvoel. ''Really, Harry?'' lach ik. Hij grijnst. ''Ik kan er niks aan doen. Het is jouw schuld.'' in een vlugge soepele beweging weet hij mijn broek omlaag te trekken. Ik schop hem uit en trek mijn shirt uit. ''Ik had het net al zwaar toen je met je billen naar mij toe gericht je stond aan te kleden.'' Zijn handen verplaatsen zich over mijn lichaam, waarna hij beide borsten vastpakt en ze begint te masseren. Goedkeurend hum ik en sluit even mijn ogen.
Harry grijnst en kijkt me aan. Hij gaat van me af en kleed zich uit. ''Hmm...'' ik bekijk hem en ga staan, waarna ik mijn slipje laat zakken.
''Ik durf te wedden dat je hier de hele nacht en dag van hebt gedroomd.'' fluister ik en kruip op het bed naar hem toe. ''Daar mag je zeker van zijn.'' zijn handen vergrijpen zich naar mijn billen waar hij in knijpt en tegen slaat. ''Ik wacht al de hele dag tot ik mijn grote pik in je strakke kutje mag duwen.'' fluistert Harry in mijn oor. ''Terwijl jij genietend je ogen sluit en luid mijn naam gilt omdat je mijn grootte niet aankan..'' zijn handen verplaatsen zich naar mijn clitje, die hij met zijn vingers bevredigd. Ik kreun. ''Zo ja...'' grijnst hij en bijt zachtjes in mijn oorlel. Harry's dirty talk wind me ontzettend op. ''Je bent al nat babe..'' grijnst hij. ''Hmm.. komt allemaal door jou..'' fluister ik en sluit mijn ogen. ''Is dat zo?'' niet veel later voel ik zijn tong rondjes draaien om mijn clitoris. ''Oh Harry..'' kreun ik en grijp met mijn hand in zijn krullen. Hij zuigt aan mijn knopje terwijl ik met mijn lichaamschud.
''Fucking hell, dit is niet oké.'' kreun ik genietend. ''Harry, ik wil je nu.'' ik blijf maar doorgaan. ''Harry alsjeblieft.'' smeek ik hem. Hij kijkt op en grijnst. ''Wat wil je?''
''Ik wil dat je me neemt.'' om mij te pesten duwt hij twee vingers bij me naar binnen en duwt ze ruw heen en weer. ''Fuck fuck fuck fuck!!'' roep ik en duw mijn hoofd in het matras. Mijn ogen worden groot als hij er een derde vinger bij in duwt. ''Ik ga komen als je zo doorgaat.'' kreun ik. ''Kom voor me schatje..'' fluistert hij en versnelt het tempo. Ik kreun luid en kom schokkend met mijn lichaam klaar. ''Oh my god..'' breng ik uit en bijt zo hard op mijn lip dat ik bloed proef. Harry komt grijnzend naar boven en veegt een straaltje bloed van mijn lip weg. ''Dat was...'' hij stopt. ''Ik kan het juiste woord niet vinden, maar ik genoot ervan om je zo te zien.'' zegt hij. ''You're good, en nu wil ik je echt.'' ik sla mijn benen om zijn heupen en druk hem naar me toe. Harry grijnst goedkeurend. ''Ik wil je anders hebben, op handen en voeten.'' zegt hij. Ik doe wat hij zegt en voel niet veel later dat hij zichzelf naar binnen duwt. Ik kreun luid en stoot terug op het ritme. ''Fuck Jess.'' kreunt hij en knijpt stevig in mijn billen. ''Ik hou dit niet lang vol.'' kreunt hij en niet lang erna voel ik hem pulserend in mij klaarkomen.
''Fucking hell...'' is het enige wat hij kan uitbrengen voordat hij zich op me laat zakken en een kus op mijn wang drukt. 'Jezus Harry...'' grijns ik en kijk hem aan. Hij grijnst. ''Goedmaak seks.'' knipoogt hij en gaat uit me. ''Kom, we hebben een reservering staan...'' zegt hij terwijl hij naar de badkamer loopt om zich schoon te maken en aan te kleden. Ik schud lachend mijn hoofd en kleed me aan.

Two little pervs die Jess en Harry of niet?

Ik wil jullie even bedanken voor jullie reacties, abbonees en kudo’s <3
Ik sta gewoon op de 3e plek van beste creatie van het jaar! Wat een eer! Zonder jullie had ik dit nooit gered...

Het maakt me, naast dat ik de verhaallijn heel leuk vind, super gemotiveerd om verder te schrijven!! LOTS OF LOVE & THANK YOU<3

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen