Foto bij Lifesaver thirty two

Met Harry zit ik aan tafel in het restaurant. Ik neem een slok van mijn rode wijntje en kijk naar Harry. Hij kijkt naar mij. ''Je bent zo mooi.'' grijnst hij. Ik bloos en kijk naar mijn bord. ''En jij bent lief.'' grinnik ik. ''Toch fijn dat we zo samen in stilte kunnen eten.'' zegt hij. Ik knik beamend. We zaten in een afgesloten ruimte met gordijnen om ons heen en waren weliswaar via de achteringang binnen gekomen, maar toch had het personeel hun best gedaan om het er romantisch uit te laten zien voor ons. Ik bijt zachtjes op mijn lip en kijk naar Harry. ''Ook al is het zo dat we via de achteringang binnen kwamen en afgesloten zitten.'' lacht Harry. Ik haal lachend mijn schouders op. ''Het is nu wel een echte echte date.'' grinnik ik. Harry knikt eventjes. Ons gesprek wordt verstoord door de ober. ''Ik heb hier een carpaccio?'' ik steek mijn hand op. ''Voor mij.'' grijns ik. Ik was dol op carpaccio, ik kon het elke dag wel eten. De ober zet een soepje voor Harry neer. ''Eet smakelijk.'' wenst hij ons. ''Ik vind het altijd zo knap dat die obers als die borden op hun armen kunnen stapelen.'' zeg ik. ''En het ook nog eens niet laten vallen en weg lopen alsof er niks aan de hand is.'' vult Harry mij aan. ''Nou precies!'' zeg ik en snij in mijn carpaccio.
''Eet smakelijk!'' zeg ik en kijk Harry aan. ''Jij ook, love.'' zegt hij en begint in zijn soep te roeren. Ik neem een hap van mijn carpaccio. Ik sluit genietend mijn ogen. ''Oh my god, dit is heerlijk.'' zeg ik. Harry kijkt grijnzend naar me. ''Ja? Ik kom hier vaker.. Ze hebben hier enorm veel en lekker eten.'' zegt hij. Ik knik even en eet verder. Ik kijk op als ik zie dat Harry foto's van me maakt. Ik lach. ''Mag ik niet eens rustig eten?'' vraag ik.
''Je bent het mooiste meisje van de hele fucking planeet. Dat moet ik even vastleggen.'' zegt hij en kijkt grijnzend van zijn telefoon vandaan. ''Harry, je maakt me verlegen!'' zeg ik waarna ik zo rood als een tomaat aanloop.
''Ik meen het Jess, je bent zo mooi.. soms kan ik het niet geloven en dan kijk ik eventjes naar wat foto's van jou en denk ik ja... het is echt waar en ze is echt van mij.'' zegt hij. Ik glimlach eventjes. ''Forever yours.'' zeg ik en pak zijn hand vast. Ik zie Harry bedenkelijk kijken, waarna hij zich richt op het eten. ''Wat was dat voor blik?''
''Niets.'' ontkent Harry en kijkt grijnzend naar me. ''Ik zeg niks.'' zegt hij en legt zijn vinger op zijn lippen. Ik rol met mijn ogen en lach.
''Weet je waar ik zin in heb?'' zeg ik uit het niets. ''Nou?'' zegt hij. ''Om straks thuis in mijn ondergoed te dansen.'' lach ik. Harry begint te lachen. ''Mag ik toekijken?'' vraagt hij. ''Je moet mee dansen.'' lach ik en kijk hem aan.
Hij lacht. “Dat is nog leuker.” Grinnikt hij.
“Oh Styles, ik hou van je.” Harry grijnst. “Het voelt zo fijn om dat te horen..”
“Als je weer gaat touren neem ik een spraakmemo voor je op waarin ik het zeg.” grijns ik.
“Dat is lief.. dat ga ik ook voor jou doen.” Grinnikt hij. “Nee nee je moet het voor me zingen.” lach ik.
Harry grijnst. “Het wordt nu nog moeilijker om op tour te gaan... Als ik jou moet achterlaten..” zegt hij. “Daar wil ik nu nog even niet aan denken.” Glimlach ik. “Ik ook niet. We hebben nog een volle maand.” zegt hij. “Dat klinkt heel lang.” Grinnik ik. Ik haal een hand door mijn haren heen en kijk op als ons hoofdgerecht gebracht wordt. Ik had gekozen voor een malse biefstuk en Harry voor de kip pesto. “Ook dit ziet er weer heerlijk uit..” Zegt hij.
Ik snij mijn biefstuk en wil een hap nemen als er een plotseling hard geluid opkomt. Het is mijn ziekenhuis pieper. “Shit...” grom ik. Ik pak mijn pieper. “Er is een grote gasexplosie in een fabriek geweest, 25 slachtoffers...” Zeg ik. Ik kijk naar Harry. Hij bijt op zijn lip. Ik druk op weigeren. Ik slik en stop mijn pieper weg. “Moet je er niet heen?” Ik schud mijn hoofd. “Ik ehm, ik heb hem weggedrukt.” zeg ik. Harry glimlacht. We worden opnieuw onderbroken door mijn pieper, met dezelfde melding. “Dat betekent dat ze te weinig respons hebben.” zeg ik. “Ga maar.” zegt Harry. Ik kijk hem aan. “Harry...” mijn pieper gaat opnieuw. “Jess. Ik snap het. Je moet levens redden.. Ik ben niet boos.” Hij staat op en geeft me een kus.
“Ik weet het goedgemaakt...” zeg ik. “Onder mijn deurmat liggen mijn huissleutels. Ga naar binnen en slaap vannacht bij mij.. dan neem ik op weg naar huis een lekker toetje voor ons mee.” Beloof ik hem. Harry knikt. “Ik zie je daar babe.. Kom, ga levens redden.” zegt hij. Ik druk een aantal kussen op zijn lippen. “I love you.” Ik spring op en ren het restaurant uit. Ik hou de eerste de beste taxi aan. “Met spoed naar het Mercy West.” Zeg ik en geef hem geld, waarna de taxi snel wegrijd. Ik bind mijn haren vast en pak mijn telefoon. Ik app Harry. - Het spijt me zo babe.- app ik hem.
- Het is goed, i love you. Doe voorzichtig.-
Eenmaal bij het ziekenhuis ren ik de eerste hulp binnen. Mijn ogen worden groot. Het is één complete chaos.
—————————
Gaan jullie het songfestival kijken?

Liefs,
Robin

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen