Foto bij Paralyzed twenty

Ik kijk op als de deur van mijn slaapkamer opengaat. Mijn moeder was wat spullen aan het inruimen in mijn kast. Ik had even twee uur geslapen en was flink opgeknapt. “Hey Ju-“ hij valt stil. Ik schrik even als ik Liam zie staan, maar voel wel een gelukkig gevoel door me heen stromen als ik hem zie. “Oh sorry..” Zegt hij. Ik schud mijn hoofd. “Kom maar binnen hoor.” glimlach ik. Mijn moeder kijkt op. “Wie is dit, Julia? Is dit Liam?” vraagt mijn moeder. Ik knik eventjes. “Mam, Liam.. Liam, mijn moeder.” zeg ik. Hij schud haar netjes de hand. “Ik ben Liam, leuk om u eens te ontmoeten mevrouw.” zegt hij. “Insgelijks! Wat leuk om je eens te zien.” mijn moeder kijkt even knikkend naar mij. Ik merk dat ik licht bloos en een glimlach niet kan onderdrukken. Liam knuffelt mij en drukt een kus op mijn wang. Hij houdt me een bos bloemen voor. “Liam, wat lief..” zeg ik en kijk naar de bos. Hij glimlacht wat verlegen. “Ik dacht misschien lukt het niet om de bloemen mee te nemen, dus ik breng nieuwe!” zegt hij enthousiast. Ik glimlach. “Ze zijn heel mooi.. Al heb ik ze wel meegenomen.” Glimlach ik en wijs naar de tafel waar de bloemen opstaan. Deze bos is opnieuw prachtig.
“Ik ga wel even op zoek naar een vaas..” zegt mijn moeder en pakt de bloemen van me over. Ze snapt de hint. Ik kijk mijn moeder even na, die de deur sluit. Liam steunt met zijn handen op het matras. “Hey gorgeous girl..” zegt hij en streelt met zijn vingers door mijn haren. Ik glimlach eventjes. “Hey...” fluister ik zacht. Ik leg mijn hand op zijn wang. “Je ziet er weer knap uit vandaag.” zegt hij en drukt een kus op mijn lippen. Ik sluit eventjes mijn ogen en adem gelukkig uit. Ik had zijn zachte lippen gemist. Onze kus stopt even waarna we naar elkaar kijken. Ik sla mijn armen om zijn nek heen en trek hem opnieuw in een kus. Liam lacht even tegen mijn lippen aan. “Sweety..” zegt hij en streelt over mijn wang waarna hij me terugkust. De kus stopt. De deur gaat weer open waarop Liam weer rechtop gaat staan. Blozend bijt ik op mijn lip. Hij pakt gauw de zware vaas van mijn moeder over en zet hem neer op tafel. “Dat hoeft u niet zo zwaar te tillen.” zegt hij. “Oh zeg maar je, Liam.” zegt mijn moeder en legt haar hand op zijn schouder. Ik bijt zacht op mijn lip en haal een hand door mijn haren. Mijn lippen tintelen nog na van onze kus van zojuist. Ik kijk naar Liam. Hij maakt wat grapjes met mijn moeder en lacht. Ik lijk wel te smelten van zijn lach. Ik bijt zachtjes op mijn onderlip en staar even naar mijn handen.
''Jess, lieverd.. Ik ga er maar eens vandoor.'' zegt mijn moeder. Ik kijk haar aan en knik eventjes glimlachend. Ze drukt een kus op mijn wang en pakt haar jas en spullen. ''Leuk je te ontmoeten, Liam!'' zegt ze. ''Insgelijks mevrouw, jammer dat u zo snel alweer weg moet..'' Hij strekt zijn beide armen uit om haar te knuffelen, waarop ik zachtjes moet lachen.
Mijn moeder verlaat de kamer, wat mij en Liam alleen laat. Liam loopt op me af en probeert het bedhek omlaag te duwen. Ik giechel. ''Hoe moet dit?'' zegt hij. Ik kijk met hem mee. ''Misschien deze knop indrukken?'' zeg ik en wijs ernaar. Liam doet wat ik zeg, maar het lukt niet.
Op het moment dat we het willen opgeven komt er iemand de kamer ingelopen. ''Lukt het?'' vraagt de verpleegkundige. ''Nee... Hoe moet dit bedhek omlaag?'' lacht Liam. De verpleegkundige doet het aan hem voor waardoor hij vrolijk glimlacht. ''Dankjewel!'' zegt hij. ''Het eten is er over een uurtje Julia, ik haal je dan uit bed, goed?'' ik knik eventjes en kijk haar aan. ''Dat is goed..'' glimlach ik. Ze verlaat de ruimte en Liam komt bij mij op bed zitten. Zijn hand legt hij op mijn heup, de manier hoe hij me aanraakt laat tintelingen door mijn lijf gaan. Ik pak zijn vrije hand vast en bestudeer aandacht de vele tattoos op zijn armen. Ik streel er eventjes zacht met mijn vingers overheen. ''Vind je ze mooi?'' vraagt hij me. Ik kijk hem aan.
''Wat nou als ik zeg dat ik ze niet mooi vind?'' ik lach eventjes. Hij begint te lachen. ''Laat ik ze allemaal weg laseren.'' ik kijk hem met grote ogen aan. ''Dat was een grapje.'' lacht hij. Ik sla lachend mijn hand voor mijn mond. ''Oh..'' grinnik ik en kijk naar hem. ''Maar ik vind ze erg mooi ja..'' Ik kijk naar de rozen op zijn hand. ''Heb jij tattoos?'' vraagt hij me. Ik knik. ''Ik moet mijn broek uittrekken als ik het wil laten zien, en dat ga ik niet doen.'' lach ik. Ik pak mijn telefoon en zoek er een foto van op. ''Heel mooi, is dat de enige die je hebt?'' glimlacht hij en kijkt me aan. Ik knik. ''Ik zou er wel meer willen.'' glimlach ik. ''Zodra het mogelijk is, gaan we samen naar de tattoo shop. Dan neem ik een tattoo, en neem jij er ook een.'' zegt hij. Ik grinnik. ''Als je maar niet mijn hoofd gaat tatoeëren.'' zeg ik en lach. Liam begint hard te lachen. ''Hm, dan moet ik toch iets anders gaan uitzoeken.'' knipoogt hij. Ik lach blozend. ''Zeg, je bent een leuke meid.. maar zo hard van stapel loop ik ook niet.'' lacht hij. Ik knik even en lach. ''We zijn nog niet eens op een echte date geweest, ik zou denk ik schrikken als je een tattoo van mijn hoofd zou nemen.'' grijns ik.
Liam knikt. ''Ik zou je graag eens meenemen op een echte date..'' zegt hij. Ik kijk hem aan en merk dat ik erg bloos. ''Je bent schattig als je bloost.'' ik sla mijn ogen neer. ''Liam, hou op.. Daar wordt het alleen maar erger van.'' zeg ik. Hij plaatst zijn vinger onder mijn kin en duwt hem omhoog. Ik kijk toe hoe hij dichterbij me schuift en zijn lippen zacht tegen de mijne aandrukt. Ik sla mijn armen om zijn nek en zoen hem. Normaal gesproken zou ik nu op zijn schoot willen kruipen, maar dat kan ik niet, en dat is enorm frustrerend. Liam stopt de kus. ''Wat is er?'' vraagt hij me. Ik kijk hem aan. ''Ik zou het liefst nu op je schoot willen kruipen, maar dat gaat niet.''ik zucht even en sla mijn ogen neer. Liam lacht zacht. ''Ik kan je proberen te helpen?'' zegt hij. Ik kijk hem aan. ''Nee... Liam, dat hoef je niet te doen.'' lach ik even zacht en leg mijn hand tegen zijn borst. ''Maar ik wil het wel. Het idee dat je op mijn schoot zit is niet verkeerd.'' hij wiebelt met zijn wenkbrauwen.
Ik moet lachen. ''Oke, maar als het niet gaat stoppen we.'' lach ik. ''Leg je been eens over mijn schoot.'' hij klopt op zijn been. Ik doe wat hij zegt en slaak een klein gilletje als hij me behendig op zijn schoot trekt. Ik kijk even naar mijn been die nog half gestrekt naast hem ligt. Ik lach even. ''Dit is niet heel goed voor mijn been zo.'' lach ik. Met veel moeite buig ik mijn been. ''Nee, niet helpen! Ik moet het zelf proberen.'' grinnik ik als hij wilt helpen. Zijn arm rust beschermend om mijn middel om me vast te houden. ''Oke, nu moet je wel helpen.'' grinnik ik, terwijl hij mijn been goed legt. Ik kijk hem aan en grinnik eventjes. ''See, gelukt?!'' zegt hij. Ik grinnik eventjes. ''Maar wel met een stuk meer moeite als ik zou willen.'' zeg ik. ''Oh ssh...'' zegt hij en drukt zijn lippen weer verlangend tegen de mijne aan. Mijn armen sla ik om zijn nek heen waarna ik hem zoen. Een grijns siert mijn lippen als ik zijn handen op mijn billen voel, waar hij zacht in knijpt. Ik begin te lachen. ''Liam..'' grinnik ik en kijk hem aan. Hij haalt onschuldig zijn schouders op. ''Nu kan het.'' zegt hij. Ik knik lachend en merk dat ik schrik als de deur opengaat. ''Oh god, sorry!'' het is een wat oudere verpleegkundige die gauw de deur dichttrekt.
Beschaamd kijk ik naar Liam. ''Wat moeten ze wel niet van me denken nu..'' zeg ik en lach eventjes. Liam lacht en streelt langs mijn wang. ''Dat je een normaal meisje bent..'' zegt hij en knipoogt. Hij helpt me weer terug in bed. Ik kan het niet laten om even mijn blik af te laten glijden naar de groeiende bobbel in zijn broek. Ik grijns even. ''En dan heb ik alleen op je schoot gezeten.'' ik sla mijn hand voor mijn mond, geschrokken van het feit dat ik dat zojuist hardop had gezegd. ''Julia!'' zegt hij en geeft me een klein tikje. Ik lach beschaamd. ''Dat moest ik alleen in mijn hoofd zeggen.'' lach ik.

Het duurde even.. maar hier is weer een lang stukje voor jullie!

Reacties (1)

 • VampireMouse

  Jaaaaaa ikvind dit verhaal zo leuk!!!! Verder!!!!! Zxxxx

  1 jaar geleden
  • Phuque

   ❤️ ik probeer zoveel mogelijk te schrijven! Doe mn best:)

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Jeej!!!!!

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen