Hij was op haar verliefd.
      Hij was op haar verliefd geworden en hij had haar gekust.
      Het was slechts op haar mondhoek geweest, maar ze was ervan geschrokken. Kip kon zichzelf wel slaan. Het was al drie weken geleden dat het was gebeurd en al die tijd had hij Dana niet meer gezien. Verbood Maddox haar naar hem toe te komen of was het haar eigen beslissing geweest? De onwetendheid frustreerde hem en hij kon amper aan wat anders denken doordat hij hier in dit kleine klotekamertje was opgesloten. Eens per week liet Maddox hem eruit om te douchen en werd de emmer in de hoek van de kamer geleegd, verder had hij een keten om zijn enkel waardoor hij een paar stappen kon zetten, maar hij kon niet eens tot de deur komen.
      En hij zat hier al maanden.
      Máánden.
      Het was geen wonder dat hij gevoelens voor Dana had gekregen; haar te zien krijgen was het enige lichtpuntje geweest hier, het enige waar hij naar kon uitkijken. Het enige wat hem erdoorheen sleurde.
      Hij schaamde zich voor de gedachten die ze bij hem losmaakte. Ze was de verloofde van zijn broeder; hij was als een broer voor haar. Haar op de wang kussen was prima geweest – maar op de mond?
      Met een zucht haalde hij een hand door zijn vette haren. Zijn hoofdhuid jeukte. Hij voelde zich een smerig beest en zonder Dana zou hij hier nooit vandaan komen. En als ze hem niet meer wilde zien… dan kwam hij hier waarschijnlijk nooit meer uit.
      Het sloeg nergens op, dat wist hij heus wel. Dana liet zich niet afschrikken door één kus – Kozik had haar zelfs voor Juice’ neus op haar bek gepakt en de twee waren daarna evengoed dikke vrienden gebleven. Maar het nietsdoen, het afwachten, het dreef hem gewoon tot waanzin, liet hem overal aan twijfelen en elk denkbaar scenario doorlopen.

Verdoofd keek Kip op toen de deur openging. Zodra hij Dana binnen zag komen, vergat hij zijn pijnlijke gewrichten. Bezorgd speurde hij haar gezicht af, maar er waren geen verwondingen, geen tranen.
      ‘Hé,’ zei ze zacht. Ze knielde voor hem neer en zwaaide met een sleutel. ‘Ik kom je losmaken.’
      ‘Wat?’ stamelde hij overrompeld.
      ‘Ik heb me de afgelopen weken voorbeeldig gedragen. Maddox gaat een week van het eiland en toen ik hem smeekte om jou los te maken voor die ene week omdat je hem toch niets zou kunnen doen, stemde hij toe.’
      Kip slikte een brok in zijn keel weg. Hij wilde zich niet indenken wat ze daarvoor had moeten doen.
      ‘Dank je,’ zei hij schor.
      Ze schonk hem een glimlach die een rare draai in zijn maag veroorzaakte. Het was ongelofelijk dat ze na alles nog steeds kón glimlachen. Ze was zo’n contrast met Cherry, die zich zo in een hoek had laten drijven dat ze iedereen verraden had. Hoewel Dana ook echt wel wanhopig was geweest, sloeg ze zich er toch weer iedere keer doorheen.
      ‘Hoe gaat het met Tabitha?’
      ‘Goed. Maddox lijkt ook aan haar te wennen.’ Hij zag de opluchting in haar ogen.
      Een beetje opgelaten wreef hij langs zijn bovenarm. ‘Het spijt me voor laatst. Toen ik je kuste.’
      Ze keek niet weg. ‘Dat hoeft niet.’
      Opgelucht haalde Kip adem. Ze was dus niet boos geweest.
      ‘Ga eerst eens douchen, je stinkt een uur in de wind.’
      Hoewel hij er niets aan had kunnen veranderen, spoelde de schaamte over hem heen. ‘Is Maddox echt weg?’ vroeg hij vertwijfeld toen hij zijn keten had losgemaakt en de gang op was gelopen. ‘Laat hij ons echt gewoon… vrij rondlopen hier?’
      Dana haalde haar schouders op. ‘We kunnen toch nergens naartoe. Hij zei dat het voor zaken was.’
      Kip kon nauwelijks geloven dat Dana een week van die hufter bevrijd was. De bewaking had hij waarschijnlijk aangescherpt, maar hij vroeg zich toch af of ze ooit een beter moment zouden krijgen om te ontsnappen.

Tien minuten later stond Kip onder de douche. Hij zuchtte vergenoegd toen de warme stralen zijn stijve spieren losmaakten. Zou hij eindelijk weer eens in een bed kunnen slapen, in plaats van op de grond?
      De vraag verdween met het douchewater in het afvoerputje toen de badkamerdeur opeens openging. Het beslagen glas liet hem niet veel zien, maar er waren niet zo heel veel mensen die hier binnen konden komen. Een beetje beduusd staarde hij naar de condens totdat de douchedeur openging en Dana erin stapte.
      Kip was niet wat hem overkwam. Voor hij iets kon zeggen of doen, duwde ze hem naar achteren en knalden haar lippen tegen de zijne. Zijn hele lichaam reageerde toen haar hand langs zijn borst gleed, toen haar tong zich naar binnendrong.
      Toch duwde hij haar van zich af. ‘Dana… Ik… wat doe je?’
      Ze boog haar hoofd, blosjes verschenen op haar wangen. ‘Ik dacht – ik dacht dat jij dit ook wilde.’
      ‘Juice is mijn broeder! Mijn vriend! Ik kan toch niet met zijn verloofde…’
      ‘Maar Juice is hier niet,’ antwoordde ze, verhit naar hem opkijkend. ‘Juice is hier niet, oké? Er zit al tien maanden een man aan mijn lijf die ik háát. Ik wil… ik wil gewoon…’ Ze haalde diep adem en veegde langs haar ogen. ‘Laat maar. Het was egoïstisch. Ik wilde gewoon eens seks met iemand waar ik wel gevoelens voor heb. Iets anders dan haatgevoelens dan.’
      Kip staarde haar een beetje schaapachtig aan. ‘Heb je gevoelens voor mij?’
      Ze haalde haar schouders op. ‘Waarom niet, Kip? Ik mag je graag, ik voel me op mijn gemak bij jou en je hebt nou best een leuk lichaam. Toen je me kuste… wilde ik meer. Een echte kus.’
      ‘Maar Juice…’
      ‘Ik word hier toch geneukt door iemand anders dan hem, oké? Ik heb het nodig – gewoon een beetje plezier. En jij ook. Als we hier ooit vandaan komen, dan komt Juice er heus wel overheen.’
      Kip aarzelde. ‘Maar als Maddox erachter komt…’
      ‘Die is er niet – en die heb ik aardig overtuigd dat je gewoon een vriend bent. Kunnen we niet gewoon een week vergeten waar we zijn?’ Ze zette een stap dichter naar hem toe, zo dichtbij dat haar stijve tepels zijn doorweekte borstkas raakte. Hij ademde scherp in toen haar hand langs zijn stijve gleed en er zachtjes aan trok. ‘Jij wilt het ook. Ik voel het niet alleen hier, ik zie het in je ogen. Je wilt me.’
      Kip wist dat het waar was. Na zolang opgesloten te hebben gezeten, was haar aanwezigheid gewoonweg overweldigend. En als het haar beter zou laten voelen, als het hém beter zou laten voelen, waarom dan niet?
      Hij streek langs haar wang, tuurde even in haar ogen om zichzelf ervan te overtuigen dat ze dit echt wilde. Haar armen gleden om zijn hals en toen ze hem opnieuw zoende, liet hij zich gaan. Zijn handen dwaalden langs haar heupen, haar borsten. Haar huid voelde warm, zacht… het liet hem naar adem happen.
      Na een lange zoen duwde ze zijn hand naar beneden terwijl ze naar hem opkeek. Hij las de smeekbede in haar ogen en gaf toe. Zijn vingers speelden met haar, gleden in haar, terwijl ze met haar rug en hoofd tegen de douchecabine leunde. Haar lippen weken iets van elkaar, tussen haar wimpers door keek ze naar hem op.
      ‘Het is… voor het eerst in maanden dat ik seks wil,’ zei ze met een schorre stem. ‘Het voelt… het voelt zo veel beter dan…’
      Hij snoerde haar de mond door haar weer te zoenen, hij wilde Maddox’ naam niet horen.
      Of die van Juice.
      De gedachte aan de man liet zijn maag toch weer samenkrimpen. Hij verraadde hem; hij had haar voor verkrachtingen moeten behoeden en in plaats daarvan stond hij nu op het punt om haar zelf te neuken.
      Ze kreunde toen zijn vingers dieper in haar gleden. Zelf brandde hij ook van begeerte, hij kuste haar hals en daarna haar borsten. Toen hij aan haar tepel zoog, begon ze hem weer af te trekken. Het was zo lang geleden dat iemand daaraan had gezeten dat hij het nooit lang zou kunnen volhouden. Met een hand duwde hij de kraan uit omdat hij bang was dat hij anders zijn grip verloor, daarna tilde hij haar op en zette haar klem tegen de douchewand.
      Aarzelend keek hij haar aan. Moest hij niet iets zeggen? Dat hij haar mooi vond – dat ze onwijs sexy was? Hij wilde niet als Maddox zijn door haar gewoon te nemen, zelfs al wilde ze dat.
      ‘Weet je zeker dat je dit wilt?’
      ‘Voelde je dan niet hoe nat ik ben?’ Haar lippen raakten die van hem, haar tanden zette zich in zijn onderlip vast. ‘Laat me komen, Kip. Het is tien maanden geleden dat ik een orgasme heb gehad, dat ik genoten heb van seks.’
      Hoewel er nog steeds een zeurend buikgevoel was, tilde hij haar iets hoger. Haar bekken kantelde iets en hij duwde zichzelf naar binnen. Zodra hij haar om zijn tip voelde, kreunde hij zacht.
      ‘We hebben geen condooms.’
      ‘Ik ben pas weer over een week vruchtbaar,’ verzekerde ze hem. Ze drukte zich dichter tegen hem aan, zodat hij dieper in haar gleed. Hij had een rustig tempo willen oppakken, maar toen hij eenmaal in haar stootte en hun blikken elkaar kruisten, verloor hij de controle.
      Voor hij het wist, was hij klaar.
      ‘Sorry,’ mompelde hij toe hij weer uit haar gleed. ‘Het uh, was lang geleden.’
      Zou ze hem nu vergelijken met Juice? Tot de conclusie komen dat dit niet was wat ze gehoopt had? Fuck – hij had het echt gedaan. Hij had de Old Lady – de verlóófde – van zijn broeder geneukt. Opeens walgde hij van zichzelf. Weggaan kon hij echter nog niet; zij was nog niet gekomen.
      Om haar niet te hoeven aankijken begon hij haar weer te zoenen, terwijl zijn hand weer tussen haar benen gleed en haar bevredigde totdat ze haar nagels in zijn rug dreef en haar rug kromde. Werd zij dan niet geplaagd door schuldgevoelens? Of was het anders voor haar, omdat ze er toch al elke avond aan moest geloven?
      ‘Dank je,’ hijgde ze in zijn oor vlak nadat ook zij haar hoogtepunt had bereikt. ‘Dat was lekker.’
      Hij liet haar weer zakken en keek haar niet aan.
      Haar handen gleden langs zijn borst terwijl ze zijn blik probeerde te vangen. ‘Vond jij van niet? Of – of komt het door Cherry?’
      Kip had nauwelijks aan Cherry gedacht. Al een tijdje niet meer – aan Dana denken had hem een schuldgevoel gegeven, maar Cherry… dat deed alleen maar pijn. Heel veel pijn.
      ‘Ik weet het niet,’ mompelde hij. ‘Het voelt alsof ik Juice heb verraden.’
      En zo voelde het niet alleen. Zo was het ook.Reacties (3)

 • AmeranthaGaia

  IK ZEI TOCH DAT DIT NIET MOEST GEBEUREN KIP IDIOOT DAT JE BENT LUISTER NOU GEWOON NAAR MIJ EN HOUD DIE LEUTER IN JE BROEK!!!

  Als ze zwanger wordt, gaat Maddox erachter komen en vermoord hij Kip. Lieve hemel, dat mag niet gebeuren. Oh God... dit is één grote ramp.

  2 jaar geleden
 • VampireMouse

  Woow die zag ik net zo min aankopen An Kip :o
  Als ze nu maar niet ook zwanger is van hem hoor.... Hoop ik oprecht niet

  Snel verder!!!

  2 jaar geleden
 • EvaSalvatore

  Literatuur in het midden van nacht! Zit in shock in de trein! Snap wel wrrm ze dit doen maar wooooow

  2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen