Foto bij Lifesaver thirty five

Ik stap onder de douche vandaan en kijk naar Harry die ligt te slapen. We hebben zodra we thuiskwamen van zijn eerste show nog heel lang liggen praten met zijn tweeën. Ik bekijk hem en glimlach. Anne en Gemma komen vandaag langs bij Harry thuis, voor de documentaire en omdat Harry zijn eerste show gisteren goed gegaan is. Helaas konden ze er niet bij zijn, waar ze ontzettend van baalde.
Ik trek een zwarte leren skinny jeans aan met een oversized trui en trek mijn sloffen aan. Ik had inmiddels wel wat kleding liggen bij Harry, dus ik hoefde niet persé steeds een tas met spullen mee te slepen.
Harry had gisteren zijn eerste show gehad en wat had hij het enorm goed gedaan zeg ondanks zijn zenuwen en paniek aanval, waardoor hij flauwviel. Ik open mijn telefoon en kijk even op Harry’s instagram. Hij had een foto van zichzelf op het podium geplaatst met de tekst;
- A bit of a rocky start, but happy to be back. Love you all. H. -
De reacties eronder zijn lovend, ik heb het altijd fascinerend gevonden hoe gigantisch fan mensen kunnen zijn van een bepaalde acteur of artiest, en hoe gek is het eigenlijk dat we waarschijnlijk zoveel mensen zijn die posters in hun kamer hebben hangen van mijn vriend. Ik loop naar beneden naar de keuken en zet de waterkoker aan. Ik haal een hand door mijn haren en ga op het aanrecht zitten. Ik zoek een foto van Harry in mijn telefoon van gisteravond en plaats hem op Instagram. Ik schrijf als tekst onder de foto.
- So extremely proud of you babe, love you to bits 😍 xxx -
Ik leg mijn telefoon weg en pak een pan uit de kast. Ik zet het gasfornuis aan en doe wat boter in de pan. Ik pak de doos met eieren en breek er drie in de pan. In een ander pannetje bak ik wat spek. Ik besmeer twee sneetjes brood voor ons beide met een klein laagje boter en kijk op als ik twee warme handen om me heen voel. ''Goodmorning beautiful.'' fluistert hij in mijn oor. ''Ik schrok van je.'' grinnik ik en draai me om. Harry tilt me op, zet me op het aanrecht en drukt zijn lippen tegen de mijne aan. Ik grijns even breed en kus hem terug. Hij trekt zich terug en kijkt me aan. ''Ik zag je Instagram post.. en toen zag ik je hier een ontbijt voor ons klaarmaken..'' glimlacht hij. ''Ik dacht dat ik me niet gelukkiger kon voelen, maar je hebt zojuist bewezen dat dat wel kan.'' ik loop rood aan en kijk naar mijn handen. ''Harry...'' ik bijt glimlachend op mijn lip. ''Ik meen het Jess. Je maakt me zo enorm gelukkig..'' vertelt hij en streelt door mijn haren. Ik glimlach. ''Jij mij ook.'' Ik streel door zijn haren en werp een blik in de pan. ''Eitjes zijn klaar.'' glimlach ik en spring behendig van het aanrecht af. Ik snij in de pan het ei in vier stukken en verdeel het over de broodjes. Ik zet het neer op de bar, met twee koppen thee en ga naast Harry zitten op een van de barkrukken. Ik snij mijn brood in stukken en kijk hem aan. ''Eet smakelijk.'' glimlach ik en neem een hap van mijn ontbijtje. ''Hmm, het is heerlijk.'' ik kijk toe hoe Harry eet.
''Steek jij altijd eerst je tong uit voordat je eet?'' Harry begint te lachen. ''Guilty... Ik heb die vraag heel vaak gekregen, maar ja klopt.'' grinnikt hij. Ik giechel eventjes en druk een kus op zijn wang. ''Het is schattig.'' grinnik ik en kijk hem aan. Hij bloost en streelt met zijn vingers over mijn hand. We eten ons ontbijt op. ''Ik ga me even omkleden voordat Gemma en mam komen..'' zegt hij. ''Ik heb over ons gedroomd vannacht.'' verbreekt hij de stilte terwijl ik de keuken aan het opruimen ben. ''Oja, was het een leuke droom?'' vraag ik en kijk hem aan. Hij knikt. ''Heel leuk.''
''Je maakt me nieuwsgierig..'' hij trekt me naar zich toe. ''Misschien moet ik het maar in praktijk gaan brengen.'' hij steekt zijn tong uit. Ik kijk hem aan en grinnik. ''Ik droomde dat we een kindje hadden gekregen samen, een meisje.'' vertelt hij en kijkt me vrolijk aan. Ik lach eventjes. ''Ahw, was het een mooi kindje?'' vraag ik. Hij knikt. ''Ze leek op jou.'' glimlacht hij. ''Oh, als het qua karakter net zo is voorspelt dat niet veel goeds.'' lach ik. Harry lacht en haalt zijn schouders op. Hij geeft me een kus. ''Ik zou er tevreden mee zijn, maar dan gaan we wel heel snel he.'' lacht hij. Ik knik en moet lachen. ''Snap ik. Het zou zeker heel snel zijn.'' lach ik.
Ons gesprek wordt verstoord door de deurbel. ''Oh, daar zijn ze!'' zegt hij enthousiast en springt van de barkruk af. Ik zet het koffie apparaat aan zodat de koffie vast kan doorlopen.
''Harry lieverd!!'' hoor ik enthousiast in de gang. ''Hey brother!!'' volgt Gemma. ''Ik heb jullie gemist.'' hoor ik Harry zeggen. ''Wij jou ook lieverd.'' ik hoor voetstappen dichterbij komen. ''Waar is Jess?'' vraagt Anne. ''In de keuken, mam.'' niet veel later hoor ik haar achter me. ''Jess!! Lieverd!'' ik draai me om en glimlach breed. ''Anne!'' zeg ik en spreid mijn armen om haar een knuffel te geven. Gemma geef ik eveneens een knuffel en een kus op haar wang. ''Ik ruik verse koffie.'' grijnst ze.
''Ben ik nu aan het zetten.'' glimlach ik. Harry opent de koelkast en pakt er een doos uit. We hadden gisteravond samen gebak gehaald om te vieren dat Harry zijn eerste show goed gegaan is. Anne en Gemma maken zich een weg naar de woonkamer, al kletsend terwijl Harry vier taartpunten snijd. ''Komt je vader nog?'' vraag ik en kijk naar hem. Hij knikt. ''Over een halfuurtje denk ik.'' zegt hij en kijkt even op zijn horloge. Vanmiddag zouden Harry en ik naar mijn ouders toegaan en zou hij mijn ouders ontmoeten. Mijn ouders zijn heel anders dan Harry's ouders, heel afstandelijk en niet echt betrokken. Ik kwam er niet heel vaak. Mijn ouders werken allebei enorm veel en zijn bijna nooit thuis, ik ben dit zo gewend.
Ik schenk de koffie in een grote pot en kijk op als de deurbel gaat. ''Ah, daar is mijn vader al.'' glimlacht hij en loopt gauw naar de deur. Ik kijk op als zijn vader de keuken ingelopen komt. ''Goedemiddag Jess!'' zegt hij vrolijk en geeft me een knuffel. Ik neem de koffie en de bekers mee naar de woonkamer en Harry volgt mij met de taart. We nemen plaats waarna ik voor iedereen koffie inschenk. Hoe enorm burgerlijk is dit. Koffie en gebak met mijn schoonouders. Ik glimlach even en kijk naar Harry, die me tevreden aankijkt.
''Ik ben zo trots op je Harry!'' zegt Anne en legt haar hand op zijn schouder. ''Thanks. Ik vond het doodeng en heel moeilijk, maar het is me toch gelukt.. Ik had het niet gekund zonder jullie steun, en die van Jess.'' zegt hij en kijkt me aan. Ik bloos eventjes en staar wat ongemakkelijk naar mijn voeten. ''Ik ben zo blij dat Harry je heeft gevonden, Jess! Precies wat hij nodig heeft.'' zegt Anne en knikt. Ik grinnik eventjes en kijk hem aan. ''Ik ben heel blij met hem.'' ''Ik ook met jou.'' glimlacht Harry en wrijft in zijn handen. ''Vanmiddag ga ik Jess haar ouders ontmoeten.'' zegt Harry tegen zijn vader. Hij knikt eventjes. ''Dan zou ik je beste gedrag tevoorschijn halen als ik jou was.'' ik grinnik. ''Hoe zijn jouw ouders, Jess?'' vraagt Gemma. ''Nou, heel anders als jullie...'' grinnik ik. ''Hoe zijn wij dan?' vraagt Anne nieuwsgierig. ''Heel warm, hartelijk en geïnteresseerd. Mijn ouders zijn dat iets minder, eigenlijk zijn ze altijd aan het werk en praten we niet zo heel veel. Ze houden wel van me, we zijn gewoon niet heel erg close.'' leg ik uit. Anne knikt eventjes. ''Zonde..'' zegt ze. ''Mam.'' zegt Harry en kijkt haar even aan. Ze slaat haar hand voor haar mond. ''Sorry Jess.''
Ik haal mijn schouders op. ''Het geeft niet. Ik weet eigenlijk gewoon niet beter.'' glimlach ik.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen