. . .


Juice had gedacht dat hij de afgelopen jaren toch best handig was geworden in het ontkleden van vrouwen, maar toen hij Alex’ cut en shirt had uitgetrokken wist hij toch niet echt raad met de strakke chestbinder.
      ‘Je moet er gewoon flink aan sjorren,’ grinnikte ze. ‘Je hoeft niet zo zachtzinnig te doen, mijn tieten doen de godganse dag toch al pijn.’
      Beetje bij beetje pelde hij het kledingstuk omhoog, totdat ze het zelf over haar hoofd trok. Haar huid was duidelijk geïrriteerd en hier en daar liepen zelfs rode striemen. Heel lichtjes liet hij zijn duimen erlangs glijden terwijl hij haar gezicht in de gaten hield. Natuurlijk kromp ze niet in elkaar of liet ze op een andere manier merken dat het pijn deed; als ze zonder een krimp te geven Russische roulette kon doen, zou ze heus niet klagen over een gevoelige huid. Hij leunde dichter naar haar toe om haar te zoenen en tegelijkertijd maakte hij de knoop van haar broek los. Zijn eigen broek gleed ook omlaag en hij verdiepte de kus toen haar vingers langs de zwelling in zijn boxer gleden.
      Juice had geen haast. Hij wilde er de tijd voor nemen en trok haar op het bed zonder de kus te verbreken. Hoe langer de weg ernaartoe duurde, hoe intenser het voor haar zou voelen, zelfs al was ze niet bepaald de geduldigste persoon die hij kende. Zijn hand gleed langs haar nek terwijl hij haar boven op zich trok, genietend van haar naakte buik tegen die van hem. Nog steeds moest hij eraan wennen om te vrijen met een meisje dat nauwelijks meer haar had dan hij, al hield hij ervan om haar in haar nek te zoenen en daarbij zat haar kapsel tenminste nooit in de weg.
      Toen ze een beetje buiten adem raakten van het zoenen, rolde hij zich om zodat hij boven lag. Met zijn elleboog leunde hij op het matras terwijl hij naar haar gezicht keek. Haar tong gleed langs het ringetje in haar lip en in een reflex boog hij zich ernaartoe en zoog eraan.
      ‘Je houdt wel van die piercing hè?’ grinnikte ze. Haar handen gleden langs zijn rug omhoog, langs zijn nek tot zijn hoofd, waar haar wijsvingers de contouren van zijn tatoeages volgden.
      ‘Het zoent lekker,’ gaf hij toe.
      ‘Ik denk dat ik nog een piercing ga laten zetten.’
      Verrast trok hij zijn wenkbrauwen op. ‘Waar?’
      ‘Waar denk je?’
      Hij gaf een kusje tegen haar neusschot. ‘Daar zou je goed staan.’ Hij verplaatste zijn lippen naar het uiteinde van haar linkerwenkbrauw. ‘Of daar.’
      ‘Hm. Je moet het iets lager zoeken.’
      Zijn gezicht zakte weer iets tot hij haar lippen weer bereikte. In een mum van tijd vond hij haar tong weer, maar toen ze lachend haar hoofd schudde drukte hij een kus op haar kin.
      ‘Toch niet zo’n rare in je wang hè?’ vroeg hij toen dat het ook niet bleek te zijn.
      ‘Nee, lager.’
      Zijn lippen daalden verder af, naar haar hals, haar borsten. Zodra ze haar tepel vonden, was hij de piercing al vergeten en begon eraan te zuigen.
      ‘Ja, daar ja,’ zei ze terwijl ze met de band van zijn boxer speelde.
      Hij keek een beetje verdwaasd op. ‘Een tepelpiercing?’
      ‘Ja. Zodra ik die chestbinder niet meer hoef te dragen. Tenzij je het niks vindt.’
      Hij trok een mondhoek op. ‘Ik vind het fucking heet.’ Met zijn duimen drukte hij tegen haar tepel aan terwijl hij zich weer een weg naar boven kuste. ‘En volgens mij weet je dat best.’
      Haar grijns bevestigde dat. ‘Ik moet wat doen om te voorkomen dat ik je niet ga vervelen.’
      ‘Nou daar hoef je niet bang voor te zijn,’ mompelde hij, haar opnieuw kussend. Hij wist niet precies wat het was, maar Alex had een heel ander level of sexyness dan iedere andere vrouw die hij kende. Haar borsten waren niet groot, haar billen evenmin en ze was aan de magere kant, maar hij kon haar maar niet uit zijn hoofd krijgen. Wat hij voor haar voelde, was iets nieuws, iets waar hij nog niet zo goed raad mee wist en waardoor hij zich soms een beetje klunzig voelde.
      Plots lag hij weer onderop. Met een ondeugende grijns keek ze hem aan. ‘Waar zat jij met je gedachten?’
      De hitte verspreidde zich weer naar zijn gezicht, maar hij besloot eerlijk te zijn. ‘Ik bedacht me hoe leuk ik je vind, Alex. En dat het een beetje onwennig voelt en ik niet zo goed weet wat ik ermee moet.’
      ‘Nou ik zal je laten zien wat je ermee moet doen.’ Ze wiebelde haar wenkbrauwen en begon zijn borstkas te kussen, en vandaar omlaag tot aan de rand van zijn boxer.
      Een steek van verlangen ging door hem heen toen ze die naar beneden trok en de huid rondom zijn schaamstreek met haar lippen verkende. Haar vingers streelden zijn ballen, zijn penis, en hij deed even zijn ogen dicht.
      ‘Oh, dat voelt zo heerlijk,’ mompelde hij.
      ‘Best wel. Je hebt bijna een babyhuidje.’
      Juice voelde zijn wangen gloeien van ongemak. Dat klonk niet echt stoer. Hij richtte zich iets op zijn ellebogen op terwijl hij keek hoe ze kusjes langs zijn lies en schaambeen trok. ‘Vind je het gay?’
      Ze keek fronsend op. ‘Huh?’
      ‘Dat ik me scheer. Je broer vond het gay.’
      ‘Mijn broertje vond het gay dat jij je schaamhaar scheert? Oké ik wil niet weten hoe je daar achter bent gekomen.’
      Juice haalde zijn schouders over. ‘Hij had het eens over mijn haar en vroeg daarna of ik de boel beneden ook schoor.’
      ‘Ja, dat klinkt als mijn broertje.’ Ze ging rechtop zitten, halverwege zijn bovenbenen. Met haar wijsvinger draaide ze langzaam en heel lichtjes spiralen van de aanzet tot de top, zonder haar ogen van hem af te nemen. ‘Zeg, zullen we het tijdens de seks niet over mijn broertje hebben?’
      ‘Sorry.’ Hij grijnsde verontschuldigend. ‘Maar? Vind je het gay of niet?’
      Ze haalde haar schouders op. ‘Niet per se.’ Ze grinnikte. ‘Maar wat dacht je van een hanenkam, hier ongeveer?’ Ze zette haar vinger onder zijn navel neer en trok die naar beneden tot zijn penis.
      ‘En dan zeker nog twee tattoos ernaast?’
      ‘Hm-hm. Je weet dat ik gek ben op inkt.’ Met haar tong trok ze een zigzaggende patroon over zijn huid.
      Zijn ademhaling nam weer toe toen ze dichter bij zijn erectie kwam. Zenuwen stapelden zich op; hoewel hij nauwelijks kon wachten tot ze hem in haar mond nam, was hij ook bang voor de herinneringen die het misschien zou triggeren. Een beetje nerveus hield hij zijn adem in toen ze haar hand om hem heen legde, de huid iets naar beneden trok en aan zijn eikel begon te zuigen. Haar tong danste om hem heen en zijn ademhaling kwam met stootjes naar buiten terwijl hij toekeek hoe ze steeds meer van hem in haar mond nam. De piercing die langs zijn huid gleed maakte hem nog bewuster van hoe haar lippen bewogen.
      ‘Fuck,’ hijgde hij na een tijdje, waarna hij van haar weg probeerde te draaien. ‘Stop… Ik wil niet nu al komen.’
      Met een duivelse grijns klom ze weer over hem heen. ‘Wat smaak jij fucking goed,’ fluisterde ze in zijn oor. ‘Het is dat ik meer ambieer vanavond, anders had ik het wel geweten.’ Ze likte langs haar lippen.
      Juice had al het gevoel dat ze te lang door was gegaan en dat haar dirty talk alleen al hem over het randje kon duwen. In een poging zichzelf af te leiden van de spanning tussen zijn benen, begon hij haar nek te kussen. Ze snakte naar adem toen hij dat ene plekje vond waar ze altijd zo heftig reageerde als hij eraan zoog terwijl zijn handen zich om haar borsten vouwden en die begonnen te kneden. Haar handen gleden langs zijn borst, naar haar eigen heupen en ze stroopte haar boxer af zodat ze naakt op elkaar lagen. Haar lippen dwaalden nu naar zijn nek af, haar vingers klemden zich om haar polsen die ze naast zijn hoofd in de kussens drukte.
      ‘Zullen we eens een krachtmeting doen?’ vroeg ze met een zwoele stem, kusjes drukkend onder haar oor. ‘Kijk maar eens of je je uit mijn houdgreep kunt los worstelen. Misschien krijg je wel een hele… lekkere beloning.’ Ze grijnsde naar hem en zoog aan zijn lip.
      ‘Misschien wil ik wel helemaal niet loskomen,’ antwoordde hij met een droge keel.
      ‘Dan krijg je ook niks dan dit,’ fluisterde ze, de grip op zijn polsen verstevigend. Haar bovenlichaam kwam los van het zijne, zodat alleen haar tepels zijn huid nog raakten.
      De lust die in haar ogen glansde, maakte het bijna onmogelijk om na te denken. Ze had haar knieën tegen zijn zijden geklemd, maar ze zat net te hoog om haar te kunnen penetreren. Hij begon aan zijn polsen te trekken, probeerde los te komen, maar ze was ongelofelijk sterk en een deel van hem vond dit zo opwindend dat hij niet écht onder haar vandaan wilde komen.

. . .


Zijn tanden drukten zijn lip naar beneden terwijl hij zich inspande om los te komen, maar ze leunde bijna met haar volle gewicht op zijn polsen. Toen hij dat doorhad, bracht hij zijn knie omhoog en duwde hij tegen haar zij, zodat ze haar evenwicht iets verloor. Met een snelle draai wierp hij haar op haar rug, greep haar handen en duwde die nu boven haar hoofd in het matras. Een grijns tekende zijn gezicht.
      ‘Nou, laat jij nu eens zijn hoe sterk je bent, Shane.’
      Plagerig beet ze in zijn lip. ‘Ja, wil je liever doen alsof ik Shane ben?’
      ‘Shane met tieten was je toch gewoon?’
      ‘Moet ik dan ook mijn cut aantrekken?’
      Hij keek haar even aan. ‘Je bent wel nog heter met een motorjack aan.’
      ‘Jij ook,’ gaf ze toe.
      ‘Zie dan maar los te komen.’
      Alex trok aan haar polsen, ze probeerde het echt – maar hij was breder gebouwd dan zij en had meer spierkracht. Dat hij een verzameling zuigzoenen in haar nek achterliet en dat zijn erectie tegen haar ingang drukte, hielp ook niet bepaald mee. Opgeven deed ze echter niet, ze bleven stoeien, elkaar zoenen en de ander onderop proberen te krijgen totdat ze plots naast het bed lagen.
      Zoals te verwachten was, schoot Juice direct weer in de bezorgdheidmodus. ‘Fuck, sorry.’ Hij klom van haar af. ‘Heb ik je pijn gedaan?’
      ‘Wil je dan doktertje gaan spelen?’ vroeg ze met een grijns. Ze ging overeind zitten en wreef over haar rug. Ze had een beste klap gehad.
      Juice zag echter in dat ze het wel zou overleven en knikte met een wolfachtige grijns. ‘Gaat u maar liggen, dan zal ik u eens aan een grondig onderzoeken.’
      Grinnikend kroop Alex op het bed en stak haar voet naar hem uit. ‘Denk dat vooral mijn tenen een inspectie nodig hebben.’ Ze stak haar tong naar hem uit.
      Hij nam haar enkel in zijn hand, kuste haar tenen en zoog zelfs aan haar grote teen, waarop ze lachend haar voet terugtrok omdat het kietelde.
      ‘Je bent een rare jij. Gefeliciteerd, je bent de eerste die aan mijn teen heeft gezogen.’
      Onverschillig haalde hij zijn schouders op. ‘Ik wil je van top tot teen.’ Vanaf haar voeten begon hij een weg omhoog te kussen en Alex sloot haar ogen terwijl ze zich op aanrakingen concentreerde.
      Ze had gefantaseerd over hun eerste keer – ze had gedacht dat het heftig en passioneel zou zijn, of heel rustig omdat hij bang was haar pijn te doen, maar ze vond het onvoorspelbare leuk, het speelse, het feit dat het veel langer duurde dan verwacht en dat ze hele tijd lachten.
      Toen ze haar ogen weer opende, keek ze recht in Juice’ ogen. Hij streelde haar wang met zijn duim, de vingers van zijn andere hand speelden een etage lager met haar en maakten haar klaar voor wat ze al zo lang wilde.
      De intense blik in zijn ogen liet haar een beetje blozen. Ze legde een hand tegen zijn wang en ademde tegen zijn lippen. Ze wilde iets zeggen, wilde iets loslaten over de heftige gevoelens die hij bij haar losmaakte, maar op dat moment schoof hij drie vingers in haar en tastte de wanden af. Ze boog haar hoofd naar achteren en kreunde. Zijn tong gleed haar mond binnen en hij kuste haar langzaam, diep.
      Zijn vingers gleden verder en trokken zich daarna weer terug. Even was daar een kwellend niets, toen voelde ze iets groters naar binnen glijden. Ze zocht zijn blik weer op; hij zag er gespannen uit.
      ‘Ben je nerveus?’ vroeg ze een beetje verbaasd.
      Er kwam een blos op zijn wangen. ‘Het is jaren geleden dat ik het deed met iemand op wie ik verliefd was,’ mompelde hij. ‘Het is… toch anders. En ik ben nog steeds…’
      Hij deed er het zwijgen toe, al kon Alex zijn gedachten wel invullen. Hij was nog steeds bang haar pijn te doen, herinneringen op te roepen aan Miles.
      ‘Het voelt heerlijk, Juice. Beter zelfs dan in mijn fantasieën.’
      Zijn lippen vonden die van haar weer, ze kon zijn dankbaarheid proeven. De afgelopen periode leek op alle fronten een aanslag op zijn zelfvertrouwen te hebben gepleegd – zelfs in bed. Ze trok haar benen iets op, liet hem dieper komen en kuste hem terug. Haar heupen bewogen mee om zijn tempo op te vangen, dat steeds heftig werd. Het was geen automatisch ritme waarop hij in haar stootte, af en toe draaide hij zich subtiel totdat hij precies de hoek had gevonden die haar een diepe kreun ontlokte. Zijn hand gleed naar haar achterhoofd, hij trok zich terug uit haar mond en keek haar aan. De duim van zijn andere hand gleed naar haar lip, streelde het ringetje totdat haar lippen zich eromheen vouwden en ze begon te zuigen, steeds een stukje harder, iedere keer dat hij de juiste plek raakte.
      Spanning bouwde zich op in haar onderbuik. Haar vingers gleden over zijn rug, omhoog en omlaag, steeds dwingender. Ze kon niet langer stil blijven liggen, haar lijf begon te schokken en haar ademhaling werd steeds dieper. Niet alleen zij was dicht bij haar ontlading, ze hoorde zijn kreunen dieper worden, zijn gezicht werd bezweter.
      Toch kwam zij eerst. Ze klampte zich aan hem vast, haar benen schokten en ze duwde zich nog dichter tegen hem aan. Vlak daarna – alsof hij zichzelf tegengehouden had totdat zij zo ver was – begroef hij zijn gezicht tegen haar schouder en kwam ook.
      ‘Oh Alex,’ fluisterde hij, zijn stem afgesneden door een diepe kreun. ‘O dit was zo intens, zo fucking lekker.’
      Alex sloeg haar armen om hem heen en kuste zijn kaak. ‘Dat is nog zacht uitgedrukt.’
      Zijn lippen trilden toen hij haar kuste, nog steeds was hij een beetje buiten adem. Een tijdje keken ze elkaar zwijgend aan, gevangen in euforie. Aan zijn ogen zag ze dat hij iets wilde zeggen, maar dat hij zijn stem niet vertrouwde. Ze streek langs zijn wang.
      ‘Nou, die zenuwen waren nergens voor nodig,’ knipoogde ze. ‘Dit was misschien wel mijn beste ervaring tot nu toe. Ik ben nog nooit… zo gekomen. Alleen door handwerk.’
      ‘Die ex van je klinkt echt als een nachtmerrie,’ mompelde hij.
      Ze grinnikte zacht. ‘Ik was zijn eerste – en hij de mijne. Hij was gewoon niet zo ervaren. Wij allebei niet.’
      Juice ging naast haar liggen, maar met zijn arm om haar heen trok hij haar dicht tegen zich aan. ‘Hoelang hebben jullie wat gehad?’
      ‘Drie jaar.’
      Zijn ogen sperden zich open. ‘Drie jaar en hij heeft je nooit fatsoenlijk kunnen bevredigen?’
      Ze haalde haar schouders op. ‘Ik wist niet wat ik miste tot nu.’
      ‘En daarna heb je nooit meer…?’
      ‘Nope. Je bent mijn tweede.’ Ze gaf hem een knipoog. ‘Je hebt de lat hoog gelegd voor de volgende.’
      ‘Nou wat dacht je van geen volgende?’ mompelde hij. Hij pakte haar hand en drukte een kus op haar knokkel.
      Ze trok een mondhoek op. ‘Na al die vrouwen die je hebt gehad, denk je dat je je tot mij kunt beperken?’
      ‘Ja.’ Hij keek op. ‘Zelfs toen je nog Shane was, was je de enige aan wie ik kon denken.’
      Ze gaf een tikje tegen je neus. ‘Wat schattig. Wanneer ben je voor het laatst verliefd geweest?’
      ‘Toen ik een prospect was, denk ik, zo’n acht jaar geleden. Ze was een Croweater. Ik dacht dat ze ook verliefd was op mij, maar toen leerde ik al snel dat ik onder aan de sociale ladder stond. Zodra ze de kans kreeg om een van mijn broeders te neuken, deed ze dat.’
      ‘Aww.’ Ze pruilde haar lip.
      Hij grijnsde. ‘Ja, het was een harde les. Daarna alleen nog maar andere Sons voor mij.’ Hij trok een gezicht en streek langs haar borst. ‘En jij? Ben jij nog verliefd geweest na je ex?’
      ‘Dat wil je niet weten.’ Ze grinnikte. ‘Ik ben nog één keer heel erg verliefd geweest, op een maatje van me in het leger. Maar hij had al een vriendin. Uiteindelijk werd hij mijn beste vriend, ik denk dat het beter was voor ons allebei.’
      Juice hield haar blik even vast. ‘Hij was je beste vriend? Wat is er met hem gebeurd?’
      Ze zuchtte diep. ‘Nadat ik het verknalde, nadat ik Lara doodschoot… wilde ik niemand meer zien. Ik wilde breken met… mijn familie daar. Ik schaamde me te erg.’
      ‘Je hebt gewoon al het contact verbroken?’
      ‘Ja. Ze zijn toch weg voor het grootste gedeelte van het jaar. Jaeden heeft wel geprobeerd contact te zoeken, maar ik heb hem en alle anderen weggeduwd.’
      ‘Zoals je Mila ook hebt weggeduwd?’
      Alex boog haar hoofd. Ja, er zat een duidelijk patroon in.
      Hij legde een hand tegen haar wang en tilde haar gezicht op. ‘Ik laat me niet wegduwen, Alex.’
      Ze glimlachte een beetje waterig. ‘Nee, je gaat waarschijnlijk bivakkeren in mijn tuin.’
      ‘Zoiets.’
      Ze gaf hem een kus, maar zei verder niets. Hopelijk kwam er nooit een reden waarom ze hem uit haar leven wilde krijgen. Want als ze dat echt wilde, dan zou het haar lukken. Hoe hard hij ook tegenstribbelde


Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen