Foto bij Lifesaver thirty eight

“Ik meende het.” zegt Harry serieus, al hijgend en wel van zijn intensieve optreden. “Wat?” vraag ik nieuwsgierig terwijl mijn vinger over zijn borst streelt. We lagen samen op de bank in zijn kleedkamer, Harry naakt vanuit de douche en ik in mijn kleding. “Elk woord van de tekst die ik vanavond heb gezongen voor je.” Rillingen van geluk gieren door mijn lijf. “Het was zo’n magisch moment Harry.” mompel ik en begraaf mijn hoofd in zijn borstkas. Zijn vingers strelen zachtjes en liefkozend door mijn haren heen. “Ook al stond het vol met publiek, het voelde zo intiem, net alsof we daar met zijn tweeën waren.” Ik kijk hem aan. Hij kijkt naar beneden en glimlacht. “Ik wilde iets speciaals voor je doen. Je bent zo goed voor me geweest.” fluistert hij.
“Ik zou het zo zonder twijfel allemaal weer doen.” zeg ik en kijk naar hem. Hij grijnst en schud zijn hoofd. “Je maakt mijn hoofd helemaal gek, weet je dat?” Hij tikt op zijn voorhoofd. “Ik heb nog nooit zo snel tegen iemand ik hou van je gezegd als tegen jou.” zegt hij. Ik knik en lach. “Daar waren we ook zeker snel mee..” glimlach ik. “Maar het voelde wel juist..” Ik beaam zijn woorden. “Ja.. Het voelt nog steeds juist.” zeg ik en druk mijn lippen tegen de zijne. “Ik kan hier wel elke dag met jou liggen na mijn shows.” zegt hij. “Als ik niet zo druk was met levens redden, had ik het gedaan voor je.” lach ik. Harry lacht. “Als je maar niet verliefd wordt op een volgende patiënt en mij aan de kant zet.” Ik begin hard te lachen. “Dit doe ik met elke patiënt hoor.” zeg ik en knipoog. “Ohja?” grijnst hij. “Welk nummertje ben ik?”
“Nummer 200?” gok ik en kijk hem tevreden aan. Harry knuffelt me eens stevig en staat op. “Come on my pretty lady. Hoewel ik hier heerlijk lig, wil ik je graag meenemen mijn zachte bed in.” glimlacht hij en kleed zich aan. “Heb je nog schone kleding bij mij liggen?” Ik denk even na. “Ondergoed wel. Kleding niet geloof ik.. Maar dat kan ik morgen nog wel halen.” zeg ik en kijk hem aan. Harry knikt eventjes en steekt zijn hand naar me uit. Ik pak hem vast en sta op. Ik trek mijn kleding recht en bind mijn haren vast in een hoge staart.
Ik kijk op mijn telefoon als ik een bericht krijg van Naomi. Op internet is een filmpje opgedoken van het nummer wat Harry voor mij gezongen heeft op het podium vanavond. Naomi heeft het naar me doorgestuurd.
Ik kijk het filmpje en glimlach als Harry met me meekijkt. Hij slaat zijn arm om me heen en legt zijn hoofd tegen de mijne aan. ''Mooi..'' zegt hij. ''Zo gaaf, met al die lichtjes.'' glimlach ik en wijs naar de mensen die met hun telefoon licht hadden gemaakt.
Ik lik over mijn lippen en kijk hem aan. ''Oké, dat wilde ik nog even kijken. Laten we gaan.'' grinnik ik. We verlaten samen de concerthal en rijden terug naar Harry's huis.
''Wanneer moet je weer werken?'' vraagt Harry en kijkt me aan. ''Morgenavond.. daarna heb ik drie nachtdiensten.'' zeg ik en kijk hem aan. ''Nee... dan kunnen we niet samen knuffelen.'' Hij zet een pruillip op. Ik giechel eventjes. ''Sorry babe.'' zeg ik en haal mijn schouders op. Hij glimlacht. ''Dan is de nacht voor je nachtdiensten en erna wel extra fijn.'' zegt hij. ''Vooral die erna.'' glimlach ik en kijk hem aan. We stappen uit bij zijn huis en lopen naar binnen. Ik kijk op als mijn telefoon afgaat. Ik frons even. ''Het is mijn collega.'' zeg ik en neem op. ''Jess Dickens.'' Ik schop mijn schoenen uit bij de voordeur. ''Ah Jess. Ik heb een fantastisch aanbod voor je.'' ik kijk verbaasd naar Harry. ''Wat voor aanbod, dr. Hennes?'' vraag ik en neem plaats op de bank.
''Weet je nog, dat project in Afrika waar we het over hadden? Er is een plek vrijgekomen voor een trauma chirurg voor het komende halfjaar, mogelijk een jaar.'' begint hij te vertellen. ''Dat meent u niet!'' ik sla een hand voor mijn mond. ''Ja... En ik heb jou aangedragen als potentiële kandidaat! Ze zijn op dit moment jouw dossier aan het doorlezen. Ik denk dat je een grote kans hebt.'' zegt hij door de telefoon. De woorden komen niet echt binnen. Om aan dit project te mogen bijdragen was altijd mijn grote droom geweest, en op dit moment wordt me verteld dat ik kans heb om deze droom waar te maken. ''Zou je het willen?'' vraagt hij. ''Ja natuurlijk zou ik het willen! Ik moet het wel even bespreken.'' zeg ik en bijt zachtjes op mijn lip. ''Als je geselecteerd wordt, Jess.. Vertrek je over vier weken op maandag.'' vertelt hij me. Ik knik. ''Wanneer moet ik het uiterlijk laten weten?'' vraag ik. ''Over twee weken.'' zegt hij. Ik knik. ''Oké, bedankt voor deze kans. Ik laat het zo snel mogelijk weten.'' glimlach ik. ''Tot morgen, Jess.'' ''Tot morgen.'' ik hang op en staar verbouwereerd naar mijn telefoon. ''Wat is er, Jess?'' Harry kijkt op van zijn telefoon en kijkt me aan.
Ik kijk Harry aan. ''Ik heb zojuist de kans van mijn leven gekregen.'' zeg ik met grote ogen. Ik kan het niet geloven. ''Er is een groot vrijwilligersproject in Afrika, waar chirurgen en verpleegkundigen de kans krijgen om de mensen die geen geld hebben voor de juiste zorg, om behandeld te worden.'' vertel ik. ''Je werkt daar met andere middelen als normaal, minder middelen als normaal en leert daar onwijs veel.. Het is mijn droom sinds ik ooit chirurg ben geworden.'' zeg ik en kijk hem aan. ''Wat gaaf...'' Harry valt even stil en bijt op zijn lip. ''Mijn baas heeft me aangedragen bij het bestuur als potentiële kandidaat.'' zeg ik. Harry kijkt me aan, met een glimlach op zijn gezicht. Ik zie aan alles dat het geen gemeende glimlach is. ''Voor hoelang is het?'' vraagt hij. ''Halfjaar, met mogelijke verlenging tot een jaar.'' zeg ik. Harry knikt even en staart naar zijn handen. ''Heb je al ja gezegd?'' Ik schud mijn hoofd. ''Ik wil het eerst met jou bespreken.'' zeg ik en draai me naar hem toe. Hij glimlacht, deze keer wel gemeend. ''Lief.''
''Wat vind je ervan?'' vraag ik. ''Wel.. ik kan niet ontkennen dat ik het wel een hele lange tijd vind om elkaar niet te zien.'' zegt hij. Ik knik eventjes. ''Maar als je hier al jaren van hebt gedroomd, zou het egoïstisch van mezelf zijn om je tegen te houden.'' zegt hij. ''Maar, eigenlijk als je zou mogen kiezen heb je liever dat ik hier blijf?'' zeg ik en kijk hem aan. Harry zucht. ''Om eerlijk te zijn, ja.'' zegt hij. Het valt even ongemakkelijk stil tussen ons. Ik staar voor me uit. Moet ik deze kans voor hem laten lopen? De kans die waarschijnlijk nooit meer voor gaat komen? Waarom zou hij me tegen willen houden als hij zelf ook vaak en lang weg zal zijn als hij gaat touren. ''Dus als ik niet zou willen dat je op tour gaat, dan zou je dat ook niet doen?'' vraag ik en kijk hem aan. ''Een tour kan ik niet afzeggen. Dat is anders.'' zegt hij. Ik trek mijn wenkbrauw op. ''Wat is daar anders aan?'' vraag ik. ''Mijn fans rekenen op me, het zorgt ervoor dat ik dit werk kan blijven doen.'' zegt hij. ''Wel, en de kinderen in Afrika hebben toch ook recht om op iemand te kunnen rekenen?'' zeg ik. ''Ja, maar jij kan dit afwijzen Jess.'' Harry's stem gaat over van rustig, naar geïrriteerd. ''Ik snap niet waarom je hier zo geïrriteerd over bent.'' zeg ik gefrustreerd. Harry kijkt me aan. ''Het is een halfjaar, misschien een jaar Jess. Je bent super ver weg, elke dag heel druk, ik ben ook elke dag en vaak avonden heel druk. Hoe zit het dan met elkaar spreken? Je kunt elkaar niet even zo opzoeken!'' zegt hij. ''Maar Harry..'' zeg ik. ''Nee niks maar Harry! Je zet me neer als iemand die je van je dromen weerhoudt.'' sist hij en kijkt me kwaad aan. Ik frons. ''Hoe kom je daar nu weer bij?!'' vraag ik. ''Ik heb hier geen zin in Jess.'' zegt hij. ''Ik ook niet.'' Harry staat op en stampt naar boven toe, de trap op en naar zijn slaapkamer.
Ik ga hier niet blijven terwijl hij boos weg stampt. Ik laat me niet zo behandelen. Ik sta op, trek mijn schoenen aan en loop naar buiten. Terwijl ik de straat uitloop bel ik een taxi, aangezien mijn auto thuis staat.


————————————————
Het is weeerr maandag!! <3
En ik zag gister dat ik 59 abo’s heb! Woehoe!!
Welkom nieuwe abonnee’s!! 💕

Reacties (4)

 • LeLouisx3

  Kort lontje heeft Harry

  8 maanden geleden
 • IrishNialler

  say whaaaat

  dat is zo niet eerlijk van je harry

  1 jaar geleden
 • RiverWild

  Oeee he is mad. Snel verder!!! 😁

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Mad Harry!! 😱🤐

   1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Ik denk dat het de tijd van de maand is voor Harry 😂 Snel verder!!!

  1 jaar geleden
  • Phuque

   HAHAHA

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen