Foto bij Lifesaver thirty nine

Harry POV.

Ik staar naar mijn glas whisky op de bar. Ik zat in een klein barretje wat te drinken na mijn concert, ik zit hier al ruim twee uur. Jess heeft haar laatste nachtdienst en is de hele nacht weg. We hebben elkaar al drie dagen niet gesproken of gezien. Ik ben nog steeds erg boos, en zij duidelijk ook. Ik wil niet dat ze gaat, maar het is ook niet eerlijk dat ze mij afschildert als iemand die haar weerhoudt van haar dromen. Ik haal een hand door mijn haren heen en draai met mijn vinger rond mijn glas. ''Gaat je Whisky daarvan beter smaken?'' vraagt een zachte stem naast me. Ik kijk op en kijk haar in haar ogen aan. Het is een prachtige vrouw.
Ik kijk naar mijn telefoon die oplicht. Ik heb een bericht, van Jess.
- Ik mis je.. Kunnen we morgen praten? - Ik zucht en draai mijn telefoon om, zodat het scherm naar beneden ligt. Ik kijk de dame naast me aan. ''Het zou mooi zijn als dat zo zou zijn.'' lach ik en kijk haar van top tot teen aan. Haar lichaam is slank, maar haar rondingen zijn precies goed. ''Eyes up here.'' zegt ze en zwaait met haar hand voor mijn gezicht. ''Sorry.'' glimlach ik en kijk naar haar. ''Harry.'' zeg ik en steek mijn hand uit. ''Ramona.'' ze schud mij de hand en drukt een kus op de rug van mijn hand. Ik merk dat ik het er warm van krijg. Ik bijt zachtjes op mijn lip en neem een grote slok van mijn Whisky. ''Wat doe je hier, nog zo laat?'' vraag ik haar en kijk haar aan.
''Ik heb ruzie gehad, met mijn ex.'' zucht ze en sluit haar volle lippen om het rietje heen van haar drankje. Ze streelt met haar vingers over haar glas. Ik bijt zachtjes op mijn onderlip. ''Vervelend.. Gaat het wel?'' ze knikt. ''Routine werk.'' glimlacht ze. Ik glimlach. ''En wat doe jij hier zo laat?'' vraagt ze mij. ''Ik heb net een optreden gehad, en wilde nog even een afzakkertje.'' glimlach ik en drink het glas leeg. ''Niemand om bij thuis te komen?'' vraagt ze. Ik schud mijn hoofd van nee. ''Vrijgezel?'' voor ik het weet antwoord ik met. ''Ja.'' Dat was een leugen. Ik bijt op mijn lip en bestel een nieuwe Whisky. ''Wil jij nog iets?'' vraag ik haar. Ze knikt en besteld een wodka cola. ''Ik betaal..'' zeg ik tegen de barman, die de drankjes noteert op mijn bon. ''Thanks, Harry..'' de manier hoe ze mijn naam uitspreekt geeft me rillingen door mijn hele lijf. Dezelfde rillingen als ik met Jess heb? Nee.
Ik kijk haar aan. ''Graag gedaan.'' zeg ik. ''Ben jij vrijgezel?'' vraag ik. ''Inmiddels wel..'' glimlacht ze. Ik bekijk haar nogmaals. Ze draagt een strak rood jurkje, waarin haar borsten zeer goed uitkomen. Ik denk dat ze een D cup heeft. Ik bijt zacht op mijn lip en kijk haar weer aan. ''Bevalt het uitzicht?'' grinnikt ze.
Ik lach eventjes. ''Ik heb weleens slechter uitzicht gehad.'' geef ik eerlijk toe. Ze legt haar hand op mijn knie, waar ik even van schrik. ''Sorry.. te snel?'' ik schud mijn hoofd. ''Nee.'' antwoord ik. Harry wat ben je aan het doen?
Ik sluit even mijn ogen en zucht. Ik neem een slok van mijn drankje en kijk op als mijn telefoon trilt. Ik draai mijn scherm even om en zie ''Jess.'' in het scherm staan. Ze belt me. Ik druk haar weg en draai mijn telefoon weer om. ''Everything okay?'' Ramona legt haar hand op mijn been, ik voel hoe haar handen omhoog over mijn been glijden. Ik bijt hard op mijn lip. ''Zeker.. Ik moet even naar het toilet.'' kuch ik en drink mijn glas leeg. Ik stap van de kruk af en loop richting de toiletten. Eenmaal daar kijk ik naar mezelf in de spiegel en sla mezelf een paar keer met mijn platte hand in mijn gezicht. ''Harry what de fuck doe je.'' mompel ik in mezelf naar de spiegel. Ik bal mijn vuist en been even heen en weer. Ik ga mijn drankje opdrinken en dan ga ik naar huis. Dan ga ik morgen met Jess praten en dan ga ik de hele dag met haar knuffelen. Ik haal eventjes diep adem en kijk op als de toiletdeur opengaat. Ramona staat in de deuropening. Ik kijk haar aan en glimlach. Heupwiegend loopt ze op me af, duwt me tegen de muur en drukt haar lippen hevig tegen de mijne. Fuck.
Ik probeer mezelf los te trekken van haar, maar het verlangen en de mix van alcohol is een te sterke combi. Ramona rukt mijn broek van mijn heupen af, gevolgd door mijn boxer en voor ik het weet heeft ze haar lippen rondom mijn erectie gesloten. Mijn ogen worden groot. ''Fuck.'' kreun ik luid. Ik moet stoppen, ik moet.. ''Ramona.'' kreun ik en kijk naar beneden. ''Hmm?'' Nu moet ik haar zeggen dat ze moet stoppen. ''Niks.'' zeg ik. Fuck Harry, wat doe je. Ramona grijnst en staat op. Ze gaat behendig op het kastje zitten in het toilet en spreid haar benen. Deze dame is duidelijk op een missie, want ze heeft geen ondergoed aan. Voor ik het weet sta ik voor haar en duw ik mijn volledige lengte naar binnen toe. Ik begin hard in haar te stoten en kom al vrij snel tot een orgasme. Ik kreun het uit en haal mezelf uit haar. Grijnzend maakt ze zichzelf schoon. ''Je bent goed..'' fluistert ze en drukt een kus op mijn wang. Ik glimlach. Ze duwt een servetje met haar nummer in mijn handen, die ik in mijn broekzak wegstop. Ik kleed me aan en zucht eventjes. ''Ik moet gaan..'' zeg ik en loop langs haar de toiletten uit. Ik drink mijn glas leeg, betaal de bon en loop naar buiten toe. Ik bel een taxi en laat met huis afzetten. Met moeite sleep ik mezelf naar boven om in mijn bed direct in slaap te vallen.
Een aantal uur erna word ik wakker en schrik als ik Jess voor me zie staan. ''Harry je stinkt enorm naar de alcohol..'' zegt ze. Ik ga rechtop zitten. ''Ik was in slaap gevallen voordat ik naar de douche kon komen.'' zeg ik en bijt op mijn lip. Jess ziet er vermoeid uit. ''Heb je het druk gehad?'' vraag ik. ''Nee totaal niet..'' zucht ze en komt bij me zitten. ''Ik ga even douchen.. Dan stink ik niet meer.'' lach ik en ga rechtop zitten. Ze glimlacht even en knikt. ''Ik zie je zo..'' haar vingers strelen over mijn arm. Ze buigt in voor een kus maar ik sta gauw op en loop richting de douche. Wat heb ik vannacht gedaan... Fuck fuck fuck. En wat moet ik nu doen?


—————————————————
Uh oh....🤭
(Hadden jullie dit verwacht?)

Reacties (4)

 • kussmyrnex

  Nee, nee, neeeeeeee

  1 jaar geleden
  • Phuque

   🙈😘😘

   1 jaar geleden
 • LaureWithAnE

  Ik neem mijn woorden terug. Harry heeft geen last van de tijd van de maand, maar van idioterij 😉 mannen 🙄

  1 jaar geleden
  • Phuque

   Hahaha.. 🙈

   1 jaar geleden
 • RiverWild

  Oh no! 😱😱😱

  1 jaar geleden
 • RiverWild

  Oh no! 😱😱😱

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen