Foto bij Lifesaver forty

Jess Dickens POV.

Fronsend kijk ik toe hoe Harry gauw de badkamer in schiet, zonder mij een kus te geven. Ik zucht eventjes en trek mijn kleding uit. De alcoholgeur in de ruimte is echt heel heftig aanwezig. Ik open het slaapkamer raam op een kier en zucht zachtjes.
Ik kruip in Harry's bed en ga op de dekens op mijn buik liggen. Normaal geeft hij me ongeveer elke vijf minuten een kus en houdt hij me het liefst de gehele dag door stevig tegen zich aan en nu wist hij niet hoe snel hij de badkamer in verdwijnen moest. Was hij dan nog steeds zo boos vanwege het Afrika gedoe?
De douche gaat uit en ik kijk om als Harry de slaapkamer in komt lopen. ''Jess..'' zegt hij en glimlacht breed als hij me naakt op bed ziet liggen. ''Je bent prachtig.'' zegt hij zacht. Ik merk dat ik ervan bloos en kijk hem glimlachend aan.
Hij maakt de handdoek los rond zijn middel en laat hem op de grond vallen. Hij loopt naar me toe en kruipt tegen me aan. Harry slaat de dekens over ons heen waarna ik tegen hem aankruip. ''Ik heb je gemist Haz...'' zeg ik en kijk hem aan. Hij kijkt me aan en glimlacht klein. ''Ik jou ook..'' zegt hij en legt zijn handen op mijn onderrug. ''Hoe ging je show?'' vraag ik. Harry bijt even op zijn lip. ''Het ging goed, babe. Het begint langzaam steeds beter te voelen...'' zegt hij en streelt met zijn vingers door mijn haren heen. ''Ik ben zo trots op jou.'' ik druk een kus op zijn lippen, ik wil doorgaan voor een zoen en over hem heen kruipen, maar Harry stopt de kus. ''Hoe was je nachtdienst?'' Sinds wanneer is Harry meer geïnteresseerd in mijn werk, dan in mij? Normaal als ik hem zoende en een poging deed tot seks dan dook hij bij wijze van er meteen bovenop. Ik bijt zachtjes op mijn lip en ga wat rechtop zitten. ''Het was heel rustig. Op de spoedeisende hulp geen ongelukken, op de afdeling was iedereen stabiel..'' zeg ik. ''Dus ik heb de hele nacht een beetje zitten hangen en zitten denken.'' zeg ik. Hij knikt. ''Over ons?'' vraagt hij. Ik knik. ''Ja... Ik voelde me verschrikkelijk de afgelopen dagen en ik miste je zo erg.. Ik had je nog geappt maar ik had geen reactie gekregen.'' zeg ik en kijk hem aan. Hij knikt eventjes, ik merk dat hij zich niet op zijn gemak voelt. Ik snap niet zo goed wat er aan de hand is. ''Ja, ik heb eigenlijk niet echt meer op mijn telefoon gekeken.'' zegt hij vlug. ''Oh.. Oké.'' stamel ik zachtjes. Au. Dat doet me eigenlijk best wel pijn als ik dat hoor.
Ik leg mijn kin op zijn borst en kijk hem aan. ''Ik heb nagedacht, over Afrika.'' zeg ik en kijk hem aan. ''En?'' vraagt hij. ''Ik ehm, heb besloten dat, als jij liever hebt dat ik hier in de buurt ben dat ik voor jou thuis blijf.'' zeg ik. Harry glimlacht eventjes en kijkt naar me. ''Echt?'' vraagt hij. ''Maar ik kan dat helemaal niet van je vragen.'' stamelt hij. Ik schud mijn hoofd. ''Ik heb het voor je over.'' zeg ik en geef hem een kus. ''Ik heb twee weken om antwoord te geven. Ik wil dat je goed nadenkt en heel eerlijk zegt wat jij ervan vindt, en als je het liever niet hebt. Dan blijf ik hier.'' zeg ik en kijk hem aan. Harry is stil. ''Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen..'' zegt hij en kijkt me aan. Ik glimlach. ''Dan zeg je niks.'' Harry kruipt bovenop me en drukt zijn lippen langzaam tegen de mijne aan. ''Ik hou van je, Jess. Het spijt me.'' prevelt hij tegen mijn lippen. ''Ik hou ook van jou, en het spijt mij ook.'' glimlach ik en bijt zacht in zijn onderlip. Ik sla mijn benen om zijn middel heen en trek hem dichter tegen me aan. Ik wil hem zo graag, ik heb hem drie dagen lang niet gezien en zelfs niet gesproken. Hij duwt mijn benen glimlachend weer terug.
''Nu moet jij slapen en ik ga onze was even wegbrengen.'' zegt hij en staat op. Ik knik even en zucht zachtjes. Wat is er in hemelsnaam met hem aan de hand ineens?
''Als je vanmiddag wakker wordt zorg ik voor een lekkere lunch.'' hij staat op en loopt naar de badkamer om onze wasmand om te gooien in een grote tas. We laten onze was doen omdat we er allebei simpelweg gewoon geen tijd voor hebben. Omdat ik morgen vrij ben en Harry dan de hele dag weg is voor interviews, haal ik de was over drie dagen weer op. Ik kruip onder de dekens en pak Harry's kussen om vast te houden.
Toch klopt er iets niet aan zijn gedrag. Voordat ik hem vertelde dat ik niet naar Afrika toe zal gaan als hij dit liever niet heeft deed hij zo raar en afstandelijk. Ik kan mijn vinger er niet goed op leggen. Misschien schaamde hij zich wel vanwege het feit dat hij zo dronken was geweest? Maar hoe snel heeft hij dan zichzelf zo dronken gekregen voor de tijd dat ik hem had geappt? Het zijn allemaal vragen waar ik geen antwoord op weet en dat maakt me gek.. Ik moet hier maar niet aan denken. Ik moet gaan slapen en vanmiddag maar genieten van onze lekkere lunch samen.
Ik zet mijn wekker om half één en leg hem omgekeerd op mijn nachtkastje. Ik sluit mijn ogen en zak langzaam weg in een diepe slaap.


—————————————————————
Iedereen een beetje bekomen van Harry’s dronken actie?
Btw zouden jullie vaker een Harry POV willen lezen? Of alleen vanuit Jess?
Veel lees plezier ! <3

Reacties (3)

 • LeLouisx3

  Omdat ik morgen vrij ben en Harry dan de hele dag weg is voor interviews, haal ik de was over drie dagen weer op.

  Drama in 3 days

  8 maanden geleden
 • LaureWithAnE

  Nee, nog niet goed maken tussen ze! Laat Harry zich maar goed schuldig voelen, de ass. En Jess moet naar Afrika, kom op meid. Don’t put him first he wouldn’t do the same.
  Ik vind een Harry POV wel leuk:)snel verder! 😘

  1 jaar geleden
 • kussmyrnex

  Maak het goed tussen ze!

  Vind dit zo zielig....

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen