Foto bij Lifesaver forty one

ik kijk naar mezelf in de spiegel. Ik had wat kleding van mij thuis verzameld en weer meegenomen naar Harry's huis. Het is vandaag erg koud buiten, dus ik heb gekozen voor warme kleding. Harry heeft vanavond een talkshow waar hij te gast is en ik ga met hem mee. Volgens mij gingen we vanavond naar Graham Norton toe. Harry is een van de gasten van vanavond, met nog drie andere beroemdheden. Ik wist niet goed wie het zouden zijn, maar dat zie ik vanavond wel. Vandaag worden we opgehaald door een auto met beveiliging eromheen. Het is vooraf aangekondigd dat Harry hierbij aanwezig zal zijn, wat waarschijnlijk voor veel publiek gaat zorgen. Ik kruip achterin de auto en kijk naar Harry die naast me plaatsneemt. Ik leg mijn benen over zijn been heen en glimlach als hij met zijn vingers eroverheen streelt. ''Heb je er zin in?'' vraag ik. Deze week is de laatste week dat de camera ploeg ons volgt. Ik was er ook om eerlijk te zijn een beetje klaar mee. Harry ook wel had hij me vanmorgen verteld, maar voor de publiciteit is het goed.
Harry knikt. ''Ik heb er zeker zin in.'' Harry drukt zijn lippen tegen mijn wang aan. Ik sluit glimlachend mijn ogen en leg mijn hoofd erna tegen zijn borst. Harry was om eerlijk te zijn meer bijgedraaid sinds gisteren. Hij deed in ieder geval niet zo raar meer als gisterochtend. Na ongeveer drie kwartier rijden zijn we er. Harry stapt uit en zwaait even om zich heen. Ik hoor luid gegil en geschreeuw van vele meiden en grijns. Harry helpt me uitstappen en ik kijk even om me heen. Meiden staan te gillen, te zwaaien en zelfs te huilen. Ik kijk glimlachend naar Harry. Hij brengt zijn lippen naar mijn oor. ''Zwaaien babe.'' ik zwaai even om me heen en grijns breed. Harry legt zijn hand op mijn onderrug en loopt met me naar de ingang. Onderweg worden we door een vrouw met een klapbord en een koptelefoon op gevraagd te stoppen en even te poseren voor de camera's. Ik moet zeggen dat de flitsen vrij verblindend zijn. Harry merkt dit op en wenkt de vrouw. ''We hebben genoeg foto's gehad denk ik voor nu.'' zegt hij. Ze knikt en neemt ons mee naar binnen, waar direct het gegil afneemt. Ik knipper even een paar keer met mijn ogen waardoor Harry moet lachen. ''Het went vanzelf lieverd.'' zegt hij en drukt een kus op mijn lippen. ''Je hebt het goed gedaan though.'' zegt hij en streelt door mijn haren heen. ''Thanks babe.'' fluister ik en kijk naar hem. We lopen naar een van de kleedruimtes waar een bordje staat met Harry zijn naam. ''Als je nu iets lekker vind en het klaar wil hebben staan in de kleedkamer moet je het zeggen hé. Ik kan daar om vragen.'' zegt hij. Ik lach eventjes. ''Ik meen het.'' zegt hij serieus. ''Oh..'' zeg ik en glimlach. ''Ik dacht dat je een grapje maakte.'' zeg ik. Hij schud zijn hoofd. ''Als ik vraag om twintig gele m&m's en tien rode, krijg ik tien rode en twintig gele M&M's.'' grijnst hij. Ik lach even. ''Dat zou heel neurotisch zijn.'' Harry graait in het bakje M&M's en eet er een paar op. ''Ik word nu toch niet spontaan bij je op de bank geroepen he?'' vraag ik en kijk hem aan. ''Niet op de bank, maar ik wil je wel een aantal vragen stellen.'' Ik kijk op van de stem achter me en zie Graham Norton in de deuropening staan. Ik ga recht staan en grijns. ''Ohjee.'' lach ik en loop naar hem toe. ''Jess.'' schud ik hem de hand. ''Graham. Leuk dat je er bent.'' zegt hij. ''Insgelijks.'' zegt hij. ''Waarover ga je me vragen stellen?'' vraag ik nieuwsgierig. ''We hebben het fragment waarin Harry voor je zingt en ik ga je wat vragen stellen over wat je ervan vind.'' legt hij uit. ''Leuk. Ik ben benieuwd.'' grinnik ik en klik een blikje Redbull open op de tafel.
Ik neem er een slok uit en neem plaats op de tafel, met mijn voeten op de stoel. Harry komt voor me staan en duwt met zijn handen mijn knieën uit elkaar om dichterbij me te komen staan.
"Weet je wat nu ontzettend spannend zou zijn?'' vraag ik en streel met mijn vingers op zijn borst. ''Nou?'' Harry kijkt me schuin aan en glimlacht. ''Als je me hier en nu zou nemen terwijl ik hier zo zit.'' grijns ik. Harry's gezicht betrekt. ''Wat is er?'' vraag ik en frons. ''Niks.'' zegt hij en grijnst.
''Hoe graag ik dat ook zou willen... Ik moet over enkele minuten op en jij moet de zaal in.'' zegt hij en drukt zijn lippen tegen de mijne. Harry laat me los en kijkt me aan. ''Ik zie je zo babe..'' zegt hij en verdwijnt dan. Ik staar hem verbouwereerd na. Wat was dat voor blik? Waarom keek hij me zo aan? Ik snap er niks van. Normaal had hij allang mijn broek van mijn heupen afgerukt en daad bij woord gevoegd. Ik zucht even en sla mijn ogen neer. Ik snap hier niks meer van. Ik sta op en loop richting de zaal om daar plaats te nemen op de eerste rij. Halverwege de show komt Harry op en begint met een nummer te zingen, Sign of the Times. Ik applaudisseer enthousiast zodra Harry klaar is en zich op de bank voegt bij de rest. Ze bespreken en vragen Harry een aantal dingen en gaan dan over op een paar ''roddels'' die over Harry rondgaan. De roddels zijn bizar, maar hilarisch. Ik kom niet meer bij van het lachen.
''Dan als laatst, is er een prachtig fragment opgedoken wat ik even wil laten zien.'' Het optreden van Harry voor mij komt in de beeld. Zodra de beelden voorbij zijn, klinkt er een luide ''Ahwwww..'' vanuit de hele zaal. Ik glimlach en kijk op als er een microfoon mijn kant op komt. ''En de dame in kwestie is hier! Jess.'' Graham wijst naar mij. ''Had je dit verwacht, Jess?'' Ik kijk hem aan en grijns. ''Nee, echt totaal niet.. Ik heb hem in mijn hoofd ook wel tien keer vervloekt denk ik.'' Graham begint te lachen en doet een impressie van hoe ik daar heb gestaan en wat ik heb gedacht. ''Zoiets ja.'' lach ik en schud mijn hoofd. ''Maar uiteindelijk was het prachtig en zat ik lekker te janken op die stoel'' lach ik en kijk naar Harry. Hij knipoogt. ''Harry, hoe gaat het momenteel tussen jullie?'' vraagt Graham hem. ''Het gaat super goed tussen ons. Jess is een fantastische meid, ik mag mezelf heel gelukkig prijzen.'' ik bloos even en blaas een handkus naar Harry. Harry blaast er grijnzend twee terug. ''Hoe is het voor jou, om de vriendin te zijn van Harry Styles?'' vraagt Graham aan mij. ''Wel.. Ik zie het meer als de vriendin van Harry.. Harry is een fantastische jongen.. Hij doet alles voor me en zou nooit iets doen om me te kwetsen.. Hij is lief, charmant.. Ik ben gewoon echt heel gelukkig met hem aan mijn zij.'' glimlach ik. ''Ahw. Ik hoop dat jullie nog lang van elkaar mogen genieten..'' Ik knik even en Graham rond zijn programma af, waar ik Harry weer backstage tref. ''Dat waren lieve woorden babe.'' hij drukt een kus op mijn lippen. Ik glimlach even. ''Ik meende het.'' zeg ik en knuffel hem stevig. Ik meende elk woord.
————————————————
Extra stukje voor jullie:)<3
Wat doen jullie vandaag? Ik heb de hele dag school..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen